De FullCharge Maand

Een energieke keynote gevolgd door twee 14-daagse challenges in de FullCharge App waarmee je medewerkers niet alleen inspireert, maar ook activeert in het maken van kleine aanpassingen in dagelijkse keuzes voor meer energie, werkgeluk en veerkracht. 

fullcharge-maandoptie-website

+70%

participatiegraad

9,2

gemiddelde beoordeling

65+

tevreden organisaties

Laagdrempelig en effectief

Als organisatie wil je krachtige en betrokken medewerkers die dagelijks met plezier presteren. Hoe doe je dat in een tijd waarin medewerkers aangeven werkdruk te ervaren en moeite hebben om grip te krijgen op hun werk-privé balans?

Met de FullCharge Maand inspireer en activeer je medewerkers op een laagdrempelige manier in het maken van kleine aanpassingen in hun dagelijkse keuzes.

Daarnaast krijg je inzicht in hoe medewerkers zich voelen, hoe er wordt gedacht over de werkomgeving en hoe de organisatie scoort ten opzichte van andere organisaties. Zo weet je precies waar de aandachtspunten voor de organisatie liggen.

Hoe werkt het?

De FullCharge Maand wordt afgetrapt met een energieke keynote door Jordy & Estrella van Toor, broer en zus en oprichters van FullCharge.

Na de keynote gaan medewerkers direct aan de slag met twee 14-daagse challenges naar keuze in de FullCharge App. Van het inbouwen van korte oplaadmomenten, het vaker wegleggen van de telefoon tot het leren omgaan met piekergedachten.

Waaruit bestaat de FullCharge Maand?

  • Keynote

  • Check-in

  • Challenges

  • Accountability

  • Ontzorging

Een energieke en inspirerende aftrap

Met veel interactie, humor en concrete voorbeelden spreken Jordy & Estrella van Toor in een keynote van 45 minuten over generatieverschillen, werkgeluk en mentale gezondheid. 

De keynote zorgt ervoor dat meer dan 70% enthousiast aan de slag gaat met de challenges in de FullCharge App.

Interesse in de FullCharge Maand of een vraag hierover?

Heb je interesse in de FullCharge Maand of een vraag hierover?

Bel direct met Estrella van Toor op 06-41598780 of vul het contactformulier in.

Bel direct met Estrella van Toor op 06-41598780 of vul het contactformulier in.

adviesgesprek-estrella-2
Aantal medewerkers
  • 0-50 medewerkers
  • 51-100 medewerkers
  • 101-500 medewerkers
  • 500+ medewerkers
>