De FullCharge Podcast

In de FullCharge Podcast wordt mentale gezondheid luchtig en bespreekbaar gemaakt. Interessant als je zelf tegen mentale uitdagingen aanloopt of deze wilt voorkomen, maar ook als je iemand met mentale uitdagingen wilt ondersteunen of begrijpen. Bijvoorbeeld als manager, leidinggevende, collega, ouder of vriend(in).

De podcast wordt gehost door Jordy & Estrella van Toor, broer en zus en oprichters van FullCharge. Elke twee weken duiken zij samen óf met een expert een onderwerp in gerelateerd aan mentale gezondheid om jou te voorzien van praktische tips en inzichten.

Thumbnail FullCharge Podcast
YouTube-logo
spotify-logo
apple-podcasts-logo
google-podcasts

Laatste aflevering

fullcharge-podcast-logo

Maak kennis met de hosts

Jordy & Estrella van Toor zijn broer en zus, millennials en oprichters van FullCharge. Een aantal jaar geleden liepen zij zelf tegen de veelvoorkomende uitdagingen van de millennial generatie aan: het gevoel uit balans te raken, willen voldoen aan alle verwachtingen van anderen en zichzelf, de druk van social media etc.

Ze besloten samen te experimenteren met kleine veranderingen in hun dagelijkse keuzes om beter in hun vel te zitten. Zoals duidelijk grenzen aangeven, gedachten opmerken en minder tijd aan social media besteden. Met deze kleine veranderingen kwamen ze steeds meer in hun kracht te staan.

Dit resulteerde in de missie om zoveel mogelijk mensen te helpen met het verbeteren van mentale gezondheid. FullCharge slaat de handen ineen met een groeiend team aan neurowetenschappers, experts en coaches om het verbeteren van mentale gezondheid luchtig en praktisch te maken.

"Zo blij dat ik deze twee toppers heb ontdekt!"

- Jelle van Essen

"Met deze podcast in m'n oren loop ik altijd lachend over straat!"

- Laura Heems

"Lekker kort en krachtig met geweldige tips en een praktische insteek!"

- Meerte Koning

YouTube-logo
spotify-logo
apple-podcasts-logo
google-podcasts
>