Jordy & Estrella

De langste sprekers van Nederland

Over generaties, werkgeluk en mentale gezondheid

Generaties van nu keynote

Met veel interactie, humor en concrete voorbeelden spreken broer & zus Jordy en Estrella over generatieverschillen, werkgeluk en mentale gezondheid. Als oprichters van FullCharge staan zij bekend om hun positieve energie waarmee ze serieuze zaken op een luchtige manier overbrengen. Met deze energieke stijl weten zij de zaal niet alleen te inspireren, maar ook te activeren.

hunkemoller-logo-small
Samenwerkingen-unilever-fullcharge

Generaties

Wat zijn kenmerken van de babyboomers, generatie X, Y en Z? Waarin verschillen ze en hoe kunnen ze elkaar versterken? In de keynote laten Jordy en Estrella zien hoe het tijdperk waarin we opgroeien een effect heeft op onze perceptie en ons gedrag. Ook gaan zij in op het belang van diversiteit, omdat juist de verschillen kunnen zorgen voor synergie.

Werkgeluk

Mensen binden en boeien is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Wanneer mensen zich veilig voelen, handelen vanuit passie en een duidelijk concreet doel voor ogen hebben, vergroot dit de hoeveelheid dopamine in hun brein. En juist deze neurotransmitter zorgt voor motivatie en plezier. Op deze wijze vergroot je het werkplezier en creëer je een cultuur waarin mensen vloeiend met elkaar samenwerken.

Mentale gezondheid

Door de overprikkeling van deze tijd lijden veel mensen aan stress en is het aantal burn-outs hoog. De scheidslijn tussen werk en privé vervaagt, wat een nieuwe uitdaging vormt voor het behoud van mentale gezondheid. Als oprichters van FullCharge weten Jordy en Estrella als geen ander met welke inzichten en technieken je mensen op een gezonde, vitale en ontspannen wijze kunt laten functioneren.

Een aanrader, het enthousiasme en energie spatte er vanaf! Het belang van bewust bezig zijn met je dagelijkse ritme, levensstijl en energie brachten zij met veel interessante topics naar voren gecombineerd met veel humor.

laurens-bogaard

Laurens Bogaard

Team manager relatiebeheer, De Goudse

Energiek, laagdrempelig en inspirerend! De keynote zorgde direct al voor bewustwording en mede door de hoge fun factor werd het door de collega's heel erg positief ontvangen.

Sharon van heijningen-2

Sharon van Heijningen

Head of HR, Intertoys

Een interactieve keynote waarmee mentale gezondheid en generatieverschillen op de werkvloer op een positieve & luchtige manier bespreekbaar worden gemaakt voor organisaties.

menno-van-der-schaaf

Menno van der Schaaf

Adviseur zakelijke markt, Univé Noord Nederland

"In één woord: geweldig! Ik begrijp nu niet alleen medewerkers uit jongere generaties beter, maar ook mijn kinderen."

"Ik ging er open in en werd met de minuut enthousiaster. Een geweldige keynote met mooie inzichten! Ik kon mij erg herkennen in de kenmerken van mijn generatie."

"Aanrader! Het laat je echt anders kijken naar de uitdagingen van vandaag de dag en hoe we elkaar kunnen versterken en ondersteunen."

Jordy en Estrella van Toor zijn de founders van FullCharge. FullCharge helpt organisaties op energieke en positieve wijze met het vergroten van veerkracht op de werkvloer.

fullcharge-voor-bedrijven-main
jordy en estrella transparant (1)

Heb je interesse in de keynote of een vraag hierover?

Heb je interesse in de keynote of een vraag hierover?

Bel direct met onze collega Arno Folkerts op 06-13436947 of vul het contactformulier in.

Bel direct met onze collega Arno Folkerts op 06-13436947 of vul het contactformulier in.

arno-folkerts-scaled
>