zet-jezelf-op-nummer-1-challenge
expert-fullcharge-nadja-van-osch

14 DAAGSE CHALLENGE

Zet Jezelf Op Nummer 1

MET Nadja van Osch


Ben je er altijd voor iedereen, behalve voor jezelf? Dan is deze challenge dé challenge die jij nodig hebt. Tijdens deze challenge werk jij naar de routine om jezelf standaard op nummer 1 te zetten. Je leert hoe je zelfliefde in je dagelijks leven kunt integreren, en hoe je vanuit daar keuzes kunt maken die bijdragen aan jouw geluk. De challenge zit vol opdrachten, tips en voorbeelden die je helpen om weer van jezelf te houden en zonder schuldgevoelens voor je eigen geluk te kiezen.

Vaak denken we dat we lief voor onszelf zijn, totdat we gaan kijken naar de dagelijkse keuzes die we maken en de gedachten die we over onszelf hebben. Dan blijkt dat we dit alles behalve zo te zijn.

We zijn continu anderen aan het helpen, maken tijd vrij voor de dromen en doelen van anderen en gunnen de mensen om ons de hele wereld. Maar onszelf? Ho maar. We zijn vaak hard voor onszelf, hebben geen compassie en hebben het gevoel dat we niet goed genoeg zijn.

Het is tijd om hier verandering in te brengen. Jij verdient het namelijk om te doen waar jij gelukkig van wordt, om voor jezelf te durven kiezen en om jezelf altijd op #1 te zetten. Pas dan kan je echt vanuit jouw innerlijke kern jouw liefde en geluk verspreiden. En dit is precies wat je met deze challenge gaat doen!

Deze challenge is voor jou als...

 • je jezelf altijd op de laatste plek zet
 • je het lastig vindt om tijd voor jezelf vrij te maken
 • je overal ‘ja’ tegen zegt om anderen maar niet teleur te stellen
 • je continu tegen jezelf zegt dat je niet goed genoeg bent
 • je het moeilijk vindt om uit te spreken wat jij wilt
 • je je diep van binnen ongelukkig voelt
 • je liefde geeft aan de mensen om je heen, maar niet aan jezelf
 • je hoge eisen stelt aan jezelf

Kies voor je eigen geluk

Zet jezelf op nummer 1 met Nadja is vanaf dag één een confronterende maar eye-opening challenge.

Nadja ontdekte zelf een aantal jaar terug dat ze zichzelf continu aan het bekritiseren was. Ze dacht dat ze zichzelf aardig vond, maar dit bleek alles behalve waar te zijn. Al snel ontdekte ze dat ze niet de enige was. Dit zorgde voor een innerlijke drive om zoveel mogelijk mensen te helpen om de liefde voor zichzelf weer terug te vinden met verschillende studies tot gevolg.

Om jou te helpen om de liefde voor jezelf weer terug te vinden, schreef ze deze challenge. Een praktische, leuke, maar ook zeker confronterende challenge waarin je jezelf, je gedachten en je keuzes beter leert kennen zodat je vanuit daar stappen kunt zetten naar de versie van jezelf die vol liefde, geluk en zelfvertrouwen door het leven gaat.

Stap voor stap vind je door middel van opdrachten, tips en voorbeelden de liefde voor jezelf terug en ontdek je hoe fijn het is om vanuit je diepste kern te doen waar jij gelukkig van wordt.

Ontmoet de expert van deze challenge

Nadja van Osch is founder van de Let Love Rule podcast en schrijft momenteel een boek over zelfliefde, manifestatie en het pad naar je authentieke zelf. Ze helpt je om liefde over angst te kunnen kiezen in je leven. 

expert-fullcharge-nadja-van-osch

Na deze challenge:

 • zet je jezelf dagelijks op #1 zonder schuldgevoelens. Je weet dat je altijd eerst goed voor jezelf moet zorgen, voordat je dit voor een ander kan doen. Daarom kies je elke dag voor jezelf, zodat je vanuit daar jouw liefde en geluk kunt verspreiden.
 • kies je voor je eigen geluk. Je durft te gaan voor datgeen wat jou gelukkig maakt. Je laat de meningen van anderen makkelijker los en bent open over dat waar jij gelukkig van wordt.
 • heb je beter inzicht in wat jij fijn vindt en wat niet. Je weet waar jij blij van wordt en stemt hier je dagelijkse keuzes op af. Heb je op vrijdagavond zin in een avondje niksen op de bank? Dan ga je daarvoor!
 • ben je gestopt met het bekritiseren van jezelf. Je bent je bewust van de gedachten en woorden over jezelf en accepteert jezelf om wie je bent en wat je doet. Je geeft jezelf peptalks in plaats van dat je je omlaag praat en bent trots op de dagelijkse stappen die je zet.
 • ben je lief tegenover jezelf. In plaats van dat je alleen lief bent tegen de mensen om je heen, geef je jezelf deze liefde nu ook. Je luistert naar je behoefte, en bent niet meer streng voor jezelf.
 • vergeef je jezelf sneller. Je weet dat het oké is als iets niet in één keer lukt. Vanuit liefde en compassie heb je de hoge eisen achter je gelaten en vergeef je jezelf voor dingen die je misschien anders had willen doen.
batterij-quotes

"Ik kan nu beter naar mijn lichaam te luisteren en vaker nee te zeggen. Ik doe nu dingen waar ik oprecht zin in heb en niet om anderen te pleasen of uit gewoonte omdat het ‘moet’."

Rachel 

batterij-quotes

"Door deze challenge zet ik mezelf meer op één, denk en praat ik positief over mijzelf en en heb ik minder last van wat anderen wellicht van mij denken. Hierdoor ben ik dichter bij mijzelf komen te staan en ben ik als leidinggevende al meer authentiek."

Mike Valkenier

batterij-quotes

"Ik zie nu in hoe belangrijk het is om jezelf op #1 te zetten omdat je dan pas liefdevol kan zijn naar een ander. Het is een routine geworden om mijzelf bij alles wat ik doe bewust af te vragen of ik er blij van word."

Meerte

Meerte Koning

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 11,99 /per maand

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 67,99 /per maand

 • Alles van FullCharge optie
 • Persoonlijke online coach in App
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 7,99 /per maand

 (€ 97,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 57,99 /per maand

(€ 695,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

Aan de slag met FullCharge in drie stappen

FullCharge-dagelijkse-successen
1

Meld je aan

Kies voor de optie met of zonder coaching. FullCharge is altijd opzegbaar.

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen
2

Download de App

Na je aanmelding, ontvang je een registratiemail om je account aan te maken voor de App.

FullCharge-App
3

Kies jouw eerste challenge

 Na de registratie, kies je in de App je eerste challenge en start je jouw persoonlijke groei!

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is FullCharge?

FullCharge is de App waarmee je actiegericht werkt aan jouw persoonlijke groei. Door middel van 14 daagse challenges leer je jezelf elke dag beter kennen en maak je bewuste keuzes die bijdragen aan een gelukkig leven. Of je nu wilt werken aan een betere mindset of meer zelfvertrouwen, jij bepaalt waar je aandacht aan besteed en waarin je wilt groeien als persoon.

Wat zijn challenges?

Iedere challenge duurt 14 dagen en is gemaakt in samenwerking met de beste neurowetenschappers, auteurs, coaches en sprekers. Tijdens de 14 dagen van een challenge ontvang je per dag verschillende activiteiten zoals lessen, opdrachten en zelfreflectie vragen. Je leert jezelf elke dag beter kennen en experimenteert per challenge met een nieuwe keuze in je leven om te ervaren of deze bijdraagt aan jouw geluk.

Hoeveel challenges kan ik tegelijk doen?

Bij FullCharge werk je aan één challenge tegelijk. Zo zorg je voor de beste focus en gebruik je de kracht van consistentie om stap voor stap aan jouw persoonlijke groei te werken.

Wat is de rol van de coach?

De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaring om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt. De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. 

Samen met jouw coach ben jij verzekerd van de beste resultaten en inzichten in jezelf. Zo geeft de coach waardevolle feedback op jouw ingevulde antwoorden, zal de coach je voorzien van extra vragen/tips als je vastloopt en biedt de coach altijd een luisterend oor via de chat op momenten dat jij dit nodig hebt.

Zie jouw coach als een persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Iemand die er altijd voor je is.

Kan ik zelf bepalen wanneer ik FullCharge doe op een dag?

Je kunt zelf bepalen wanneer je jouw FullCharge moment pakt. Wil je de dag graag beginnen met FullCharge? Dat kan. Liever voor het slapengaan? Ook prima! En als je een dag hebt gemist? Geen zorgen! Je kunt jouw gemiste activiteiten terugkijken en zelfs achteraf je antwoorden invullen.

Prijzen en betalingen

Wat zijn de kosten van FullCharge?

FullCharge heeft twee verschillende opties. FullCharge zonder coaching en FullCharge met coaching. Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge vanaf €7,99 per maand of kies voor FullCharge met coach vanaf €57,99 per maand.

Wat is de 14 dagen ‘No-Charge’ garantie?

Met onze 14 daagse ‘No-Charge’ garantie geven we jou graag de mogelijkheid om de eerste 14 dagen te experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij je past. Is FullCharge toch niet wat je zoekt en voltooi je jouw opzegging binnen 14 dagen na je betaling? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

Hoe kan ik FullCharge opzeggen?

FullCharge is altijd opzegbaar. Het opzeggen van FullCharge gaat heel eenvoudig via deze link. Als je verdere vragen hebt, staan wij altijd voor je klaar in de chat.

FullCharge App

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Kan ik mijn activiteiten in de App terugzien?

Alle activiteiten en antwoorden van de challenges die je hebt gedaan, kan je op een later moment terugkijken. Zo heb je de waardevolle content en inzichten over jezelf altijd binnen handbereik.

>