__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7b875":{"name":"Main Accent","parent":-1},"5a321":{"name":"Accent Transparent","parent":"7b875"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7b875":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"5a321":{"val":"rgba(46, 83, 102, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":200,"l":0.29,"s":0.38}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7b875":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"5a321":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.15}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
zet-jezelf-op-nummer-1-challenge
expert-fullcharge-nadja-van-osch

285 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Zet Jezelf Op Nummer 1

MET Nadja van Osch


Ben je er altijd voor iedereen, behalve voor jezelf? Dan is deze challenge dé challenge die jij nodig hebt. Tijdens deze challenge werk jij naar de routine om jezelf standaard op nummer #1 te zetten. Je leert hoe je zelfliefde in je dagelijks leven kunt integreren, en hoe je vanuit daar keuzes kunt maken die bijdragen aan jouw geluk. De challenge zit vol opdrachten, tips en voorbeelden die je helpen om weer van jezelf te houden en zonder schuldgevoelens voor je eigen geluk te kiezen.

Vaak denken we dat we lief voor onszelf zijn, totdat we gaan kijken naar de dagelijkse keuzes die we maken en de gedachten die we over onszelf hebben. Dan blijkt dat we dit alles behalve zo te zijn.

We zijn continu anderen aan het helpen, maken tijd vrij voor de dromen en doelen van anderen en gunnen de mensen om ons de hele wereld. Maar onszelf? Ho maar. We zijn vaak hard voor onszelf, hebben geen compassie en hebben het gevoel dat we niet goed genoeg zijn.

Het is tijd om hier verandering in te brengen. Jij verdient het namelijk om te doen waar jij gelukkig van wordt, om voor jezelf te durven kiezen en om jezelf altijd op #1 te zetten. Pas dan kan je echt vanuit jouw innerlijke kern jouw liefde en geluk verspreiden. En dit is precies wat je met deze challenge gaat doen!

Deze challenge is voor jou als...

 • je jezelf altijd op de laatste plek zet
 • je het lastig vindt om tijd voor jezelf vrij te maken
 • je overal ‘ja’ tegen zegt om anderen maar niet teleur te stellen
 • je continu tegen jezelf zegt dat je niet goed genoeg bent
 • je het moeilijk vindt om uit te spreken wat jij wilt
 • je je diep van binnen ongelukkig voelt
 • je liefde geeft aan de mensen om je heen, maar niet aan jezelf
 • je hoge eisen stelt aan jezelf

Kies voor je eigen geluk

Zet jezelf op nummer 1 met Nadja is vanaf dag één een confronterende maar eye-opening challenge.

Nadja ontdekte zelf een aantal jaar terug dat ze zichzelf continu aan het bekritiseren was. Ze dacht dat ze zichzelf aardig vond, maar dit bleek alles behalve waar te zijn. Al snel ontdekte ze dat ze niet de enige was. Dit zorgde voor een innerlijke drive om zoveel mogelijk mensen te helpen om de liefde voor zichzelf weer terug te vinden met verschillende studies tot gevolg.

Om jou te hebben om de liefde voor jezelf weer terug te vinden, schreef ze deze challenge. Een praktische, leuke, maar ook zeker confronterende challenge waarin je jezelf, je gedachten en je keuzes beter leert kennen zodat je vanuit daar stappen kunt zetten naar de versie van jezelf die vol liefde, geluk en zelfvertrouwen door het leven gaat.

Stap voor stap vind je door middel van opdrachten, tips en voorbeelden de liefde voor jezelf terug en ontdek je hoe fijn het is om vanuit je diepste kern te doen waar jij gelukkig van wordt.

Ontmoet de expert van deze challenge

Nadja van Osch is founder van de Let Love Rule podcast en schrijft momenteel een boek over zelfliefde, manifestatie en het pad naar je authentieke zelf. Ze helpt je om liefde over angst te kunnen kiezen in je leven en je business. 

expert-fullcharge-nadja-van-osch

Na deze challenge:

 • zet je jezelf dagelijks op #1 zonder schuldgevoelens. Je weet dat je altijd eerst goed voor jezelf moet zorgen, voordat je dit voor een ander kan doen. Daarom kies je elke dag voor jezelf, zodat je vanuit daar jouw liefde en geluk kunt verspreiden.
 • kies je voor je eigen geluk. Je durft te gaan voor datgeen wat jou gelukkig maakt. Je laat de meningen van anderen makkelijker los en bent open over dat waar jij gelukkig van wordt.
 • heb je beter inzicht in wat jij fijn vindt en wat niet. Je weet waar jij blij van wordt en stemt hier je dagelijkse keuzes op af. Heb je op vrijdagavond zin in een avondje niksen op de bank? Dan ga je daarvoor!
 • ben je gestopt met het bekritiseren van jezelf. Je bent je bewust van de gedachten en woorden over jezelf en accepteert jezelf om wie je bent en wat je doet. Je geeft jezelf peptalks in plaats van dat je je omlaag praat en bent trots op de dagelijkse stappen die je zet.
 • ben je lief tegenover jezelf. In plaats van dat je alleen lief bent tegen de mensen om je heen, geef je jezelf deze liefde nu ook. Je luistert naar je behoefte, en bent niet meer streng voor jezelf.
 • vergeef je jezelf sneller. Je weet dat het oké is als iets niet in één keer lukt. Vanuit liefde en compassie heb je de hoge eisen achter je gelaten en vergeef je jezelf voor dingen die je misschien anders had willen doen.

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • Inzichten in waarom we het lastig vinden om voor onszelf te kiezen en van onszelf te houden.
 • Een opdracht om erachter te komen waarom jij regelmatig het gevoel hebt dat je niet goed genoeg bent.
 • Een opdracht om op dagelijkse basis meer liefde aan jezelf te geven.
 • Een opdracht om de ‘moetjes’ in je leven te schrappen.
 • De love list opdracht voor meer energie en geluk in jouw dagen.
 • Een selfcare sunday.
 • Eye-openers die inzicht geven in de kracht van zelfliefde.
 • Opdrachten om de manier waarop je tegen jezelf praat en hoe je over jezelf denkt positief te veranderen.
 • 15 vragen voor meer zelfliefde.

285 deelnemers gingen je al voor en hebben met deze challenge succesvol de routine gecreëerd om zichzelf op nummer 1 te zetten. Het heeft hun zelfvertrouwen en zelfliefde een enorme boost gegeven. Ze weten nu waardoor ze al die tijd zichzelf weggecijferd hebben en hebben zichzelf daardoor beter leren kennen. En met deze kennis maken ze dagelijks keuzes waar ze vanuit hun innerlijke kern gelukkig van worden zonder dat ze zich hier schuldig over voelen tegenover anderen.

batterij-quotes

"Ik kan nu beter naar mijn lichaam te luisteren en vaker nee te zeggen. Ik doe nu dingen waar ik oprecht zin in heb en niet om anderen te pleasen of uit gewoonte omdat het ‘moet’."

Rachel 

batterij-quotes

"Door deze challenge zet ik mezelf meer op één, denk en praat ik positief over mijzelf en en heb ik minder last van wat anderen wellicht van mij denken. Hierdoor ben ik dichter bij mijzelf komen te staan en ben ik als leidinggevende al meer authentiek."

Mike Valkenier

batterij-quotes

"Ik zie nu in hoe belangrijk het is om jezelf op #1 te zetten omdat je dan pas liefdevol kan zijn naar een ander. Het is een routine geworden om mijzelf bij alles wat ik doe bewust af te vragen of ik er blij van word."

Meerte

Meerte Koning

zet-jezelf-op-nummer-1-challenge
expert-fullcharge-nadja-van-osch

285 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Zet Jezelf Op Nummer 1

MET Nadja van Osch


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de zet jezelf op nummer één challenge en start op 25 oktober 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 25 oktober 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>