__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7b875":{"name":"Main Accent","parent":-1},"5a321":{"name":"Accent Transparent","parent":"7b875"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7b875":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"5a321":{"val":"rgba(46, 83, 102, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":200,"l":0.29,"s":0.38}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7b875":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"5a321":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.15}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Nieuw

what-went-well-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

167 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

What-Went-Well

MET Estrella van Toor


Ben jij klaar met het constant bekritiseren van jezelf? Klaar met de te hoge eisen die je aan jezelf stelt? En klaar met het gevoel dat je niet goed genoeg bent? Dan ben jij klaar voor deze challenge! Door van de What-Went-Well oefening een vaste routine te maken, zal je dagelijks stilstaan bij je successen, trots zijn op wat je doet en vanuit je innerlijke kern gelukkig worden.

Stilstaan bij de dingen die goed gaan, daar gaat een groot deel van ons vaak aan voorbij. We zijn continu op zoek naar meer en als er iets goed gaat, vinden we ook altijd wel iets wat nog beter kan.

Om daarmee te stoppen en wél stil te staan bij de dingen die goed gaan, is deze challenge er. De 14 dagen van deze challenge zullen je helpen om je zelfvertrouwen en geluk naar een compleet nieuw level te tillen en dagelijks een vast moment te hebben waarin je stilstaat bij de dingen die goed zijn gegaan. En zodra je hierin slaagt, word je vanuit jouw innerlijke kern gelukkig waardoor je geen bevestiging van de buitenwereld meer nodig hebt.

Bereid je voor op een challenge waarin je jezelf gaat verbazen en het vertrouwen en plezier in de dingen die je doet, elke dag een beetje toeneemt!

Deze challenge is voor jou als...

 • je je met name focust op dat wat niet goed gaat
 • je het gevoel hebt dat je niet goed genoeg bent
 • je jezelf continu bekritiseert
 • negatieve gedachten de overhand hebben
 • je niet stilstaat bij je successen
 • je je regelmatig onzeker voelt over de dingen die je doet
 • je veel piekert

Succes bouwt op succes

What-Went-Well is een extreem praktische, leuke en waardevolle opdracht waarin je elke avond, voordat je naar bed gaat, de dag doorneemt en stilstaat bij dat wat goed ging.

Estrella doet dit al jaren en voelt zich vanaf het moment dat ze er een routine van heeft gemaakt zoveel krachtiger, gelukkiger en zelfverzekerder dat ze dit maar al te graag met jou deelt. Alles wat je moet weten om de routine succesvol te creëren heeft ze voor jou verzameld en uitgewerkt.

Laat je verrassen door de eye-openers, tips en opdrachten die tijdens de challenge aan bod komen en ervaar zelf de kracht van deze slechts 3 minuten durende oefening waarmee je je zelfvertrouwen en geluk naar een compleet nieuw level tilt.

Ontmoet de expert van deze challenge

Estrella van Toor is co-founder van FullCharge, spreker en gedrags- en mindset coach. Ze helpt je met het creëren van de juiste mindset voor verandering en weet met haar energie en passie mensen op een bijzondere manier te stimuleren in hun persoonlijke groei.

expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

Na deze challenge:

 • kijk je elke dag naar de stappen die je hebt gezet. Je bent trots op jezelf, viert je successen en geniet van het groeiproces waar je in zit.
 • sta je stil bij je successen, groot en klein. Je staat niet alleen stil bij je successen, maar viert ze ook. De ene keer geef je jezelf een schouderklop, de andere keer geniet je van een lekkere kop thee in de zon en weer een andere keer drink je een borrel met je beste vriendin.
 • focus je je op je eigen proces in plaats van continu bezig te zijn met anderen. Doordat je stilstaat bij je eigen successen, boeien de successen van anderen je minder. Je ziet in dat het gaat om de stappen die jij zet, ongeacht van wat anderen doen.
 • ben je vanuit je innerlijke kern gelukkig. Je zit lekker in je vel, voelt je krachtig, geniet van elke dag en hebt geen bevestiging meer van de buitenwereld nodig.
 • heb je een krachtige mindset. Je kijkt naar dat wat wel goed gaat, hebt een optimistische blik op het leven, laat je niet gek maken door anderen én laat los wat je niet kunt veranderen. Hierdoor pieker je minder en ervaar je meer innerlijke rust.
 • heb je meer vertrouwen in jezelf. Je gelooft in je eigen kunnen, gaat nieuwe uitdagingen aan en gaat voor dagelijkse groei.
 • sta je elke dag krachtiger op dan de dag ervoor. Doordat je stilstaat bij je successen, neemt je zelfvertrouwen elke dag toe. Je ziet steeds meer in wat je allemaal kan, gaat je hierop focussen en komt daardoor nog sterker in je schoenen te staan.

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • Drie basisvoorwaarden van de What-Went-Well oefening.
 • Inzichten in de voordelen van de What-Went-Well oefening.
 • Vijf vragen die je kunnen helpen om de succesmomentjes van de dag te formuleren.
 • Tips & tricks om dagelijks stil te staan bij dat wat goed gaat.
 • Eye-openers omtrent het vieren van successen.
 • Een inspiratielijst met mogelijkheden om jouw successen te vieren.
 • Een belangrijk inzicht over de kracht van je gevoelens.
 • Tips & tricks om het bekritiseren van jezelf te stoppen en je meer te focussen op dat wat goed gaat.
 • Vier elementen die je moet weten omtrent geluk.
 • Een tekst die je helpt om jezelf er dagelijks aan te herinneren om de focus op jezelf te leggen.
 • Een opdracht om dat wat goed gaat bespreekbaar te maken.
 • Een opdracht om een brief aan de 'oude jij' te schrijven.

167 deelnemers gingen je al voor en hebben met deze challenge succesvol de What-Went-Well routine gecreëerd. Hierdoor is hun mindset veranderd, hun eigenwaarde gestegen en gaat er elke dag een gevoel van trots door ze heen. Ze staan elke dag krachtiger op als de dag ervoor en maken steeds meer keuzes die bijdragen aan een leven waarin ze het beste in zichzelf naar boven halen en genieten van elke dag.

batterij-quotes

"Ik kan niet meer zonder! Ik doe de What-Went-Well oefening nu standaard voordat ik naar bed ga. Daarna val ik met een intens gevoel van geluk binnen no-time in slaap."

Tirza van Asten

batterij-quotes

"Een challenge die je ogen echt doet openen. Waar ik voorheen niks kon bedenken als ik mezelf afvroeg wat er op een dag goed was gegaan, merk ik nu succesmoment na succesmoment op. Mijn hele blik op succes is verschoven. Iets waar ik hoe dan ook de rest van mijn leven profijt van ga hebben!"

Pim Tellink

Pim Tellink

batterij-quotes

"Wat een fijne routine om in je leven te hebben! Deze challenge heeft me doen laten beseffen dat het stilstaan bij dat wat goed gaat, zorgt dat er meer goed gaat. De impact die het op mijn zelfvertrouwen en geluk heeft gehad, is echt onbeschrijfelijk."

Kirsten

Kirsten

Nieuw

what-went-well-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

167 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

What-Went-Well

MET Estrella van Toor


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de what-went-well challenge en start op 25 oktober 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 25 oktober 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>