what-went-well-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

14 DAAGSE CHALLENGE

What-Went-Well

MET Estrella van Toor


Ben jij klaar met het constant bekritiseren van jezelf? Klaar met de te hoge eisen die je aan jezelf stelt? En klaar met het gevoel dat je niet goed genoeg bent? Dan ben jij klaar voor deze challenge! Door van de What-Went-Well oefening een vaste routine te maken, zal je dagelijks stilstaan bij je successen, trots zijn op wat je doet en vanuit je innerlijke kern gelukkig worden.

Stilstaan bij de dingen die goed gaan, daar gaat een groot deel van ons vaak aan voorbij. We zijn continu op zoek naar meer en als er iets goed gaat, vinden we ook altijd wel iets wat nog beter kan.

Om daarmee te stoppen en wél stil te staan bij de dingen die goed gaan, is deze challenge er. De 14 dagen van deze challenge zullen je helpen om je zelfvertrouwen en geluk naar een compleet nieuw level te tillen en dagelijks een vast moment te hebben waarin je stilstaat bij de dingen die goed zijn gegaan. En zodra je hierin slaagt, word je vanuit jouw innerlijke kern gelukkig waardoor je geen bevestiging van de buitenwereld meer nodig hebt.

Bereid je voor op een challenge waarin je jezelf gaat verbazen en het vertrouwen en plezier in de dingen die je doet, elke dag een beetje toeneemt!

Deze challenge is voor jou als...

 • je je met name focust op dat wat niet goed gaat
 • je het gevoel hebt dat je niet goed genoeg bent
 • je jezelf continu bekritiseert
 • negatieve gedachten de overhand hebben
 • je niet stilstaat bij je successen
 • je je regelmatig onzeker voelt over de dingen die je doet
 • je veel piekert

Succes bouwt op succes

What-Went-Well is een extreem praktische, leuke en waardevolle opdracht waarin je elke avond, voordat je naar bed gaat, de dag doorneemt en stilstaat bij dat wat goed ging.

Estrella doet dit al jaren en voelt zich vanaf het moment dat ze er een routine van heeft gemaakt zoveel krachtiger, gelukkiger en zelfverzekerder dat ze dit maar al te graag met jou deelt. Alles wat je moet weten om de routine succesvol te creëren heeft ze voor jou verzameld en uitgewerkt.

Laat je verrassen door de eye-openers, tips en opdrachten die tijdens de challenge aan bod komen en ervaar zelf de kracht van deze slechts 3 minuten durende oefening waarmee je je zelfvertrouwen en geluk naar een compleet nieuw level tilt.

Ontmoet de expert van deze challenge

Estrella van Toor is co-founder van FullCharge, spreker en gedrags- en mindset coach. Ze helpt je met het creëren van de juiste mindset voor verandering en weet met haar energie en passie mensen op een bijzondere manier te stimuleren in hun persoonlijke groei.

expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

Na deze challenge:

 • kijk je elke dag naar de stappen die je hebt gezet. Je bent trots op jezelf, viert je successen en geniet van het groeiproces waar je in zit.
 • sta je stil bij je successen, groot en klein. Je staat niet alleen stil bij je successen, maar viert ze ook. De ene keer geef je jezelf een schouderklop, de andere keer geniet je van een lekkere kop thee in de zon en weer een andere keer drink je een borrel met je beste vriendin.
 • focus je je op je eigen proces in plaats van continu bezig te zijn met anderen. Doordat je stilstaat bij je eigen successen, boeien de successen van anderen je minder. Je ziet in dat het gaat om de stappen die jij zet, ongeacht van wat anderen doen.
 • ben je vanuit je innerlijke kern gelukkig. Je zit lekker in je vel, voelt je krachtig, geniet van elke dag en hebt geen bevestiging meer van de buitenwereld nodig.
 • heb je een krachtige mindset. Je kijkt naar dat wat wel goed gaat, hebt een optimistische blik op het leven, laat je niet gek maken door anderen én laat los wat je niet kunt veranderen. Hierdoor pieker je minder en ervaar je meer innerlijke rust.
 • heb je meer vertrouwen in jezelf. Je gelooft in je eigen kunnen, gaat nieuwe uitdagingen aan en gaat voor dagelijkse groei.
 • sta je elke dag krachtiger op dan de dag ervoor. Doordat je stilstaat bij je successen, neemt je zelfvertrouwen elke dag toe. Je ziet steeds meer in wat je allemaal kan, gaat je hierop focussen en komt daardoor nog sterker in je schoenen te staan.
batterij-quotes

"Ik kan niet meer zonder! Ik doe de What-Went-Well oefening nu standaard voordat ik naar bed ga. Daarna val ik met een intens gevoel van geluk binnen no-time in slaap."

Tirza van Asten

batterij-quotes

"Een challenge die je ogen echt doet openen. Waar ik voorheen niks kon bedenken als ik mezelf afvroeg wat er op een dag goed was gegaan, merk ik nu succesmoment na succesmoment op. Mijn hele blik op succes is verschoven. Iets waar ik hoe dan ook de rest van mijn leven profijt van ga hebben!"

Pim Tellink

Pim Tellink

batterij-quotes

"Wat een fijne routine om in je leven te hebben! Deze challenge heeft me doen laten beseffen dat het stilstaan bij dat wat goed gaat, zorgt dat er meer goed gaat. De impact die het op mijn zelfvertrouwen en geluk heeft gehad, is echt onbeschrijfelijk."

Kirsten

Kirsten

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 11,99 /per maand

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 67,99 /per maand

 • Alles van FullCharge optie
 • Persoonlijke online coach in App
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 7,99 /per maand

 (€ 97,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 57,99 /per maand

(€ 695,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

Aan de slag met FullCharge in drie stappen

FullCharge-dagelijkse-successen
1

Meld je aan

Kies voor de optie met of zonder coaching. FullCharge is altijd opzegbaar.

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen
2

Download de App

Na je aanmelding, ontvang je een registratiemail om je account aan te maken voor de App.

FullCharge-App
3

Kies jouw eerste challenge

 Na de registratie, kies je in de App je eerste challenge en start je jouw persoonlijke groei!

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is FullCharge?

FullCharge is de App waarmee je actiegericht werkt aan jouw persoonlijke groei. Door middel van 14 daagse challenges leer je jezelf elke dag beter kennen en maak je bewuste keuzes die bijdragen aan een gelukkig leven. Of je nu wilt werken aan een betere mindset of meer zelfvertrouwen, jij bepaalt waar je aandacht aan besteed en waarin je wilt groeien als persoon.

Wat zijn challenges?

Iedere challenge duurt 14 dagen en is gemaakt in samenwerking met de beste neurowetenschappers, auteurs, coaches en sprekers. Tijdens de 14 dagen van een challenge ontvang je per dag verschillende activiteiten zoals lessen, opdrachten en zelfreflectie vragen. Je leert jezelf elke dag beter kennen en experimenteert per challenge met een nieuwe keuze in je leven om te ervaren of deze bijdraagt aan jouw geluk.

Hoeveel challenges kan ik tegelijk doen?

Bij FullCharge werk je aan één challenge tegelijk. Zo zorg je voor de beste focus en gebruik je de kracht van consistentie om stap voor stap aan jouw persoonlijke groei te werken.

Wat is de rol van de coach?

De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaring om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt. De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. 

Samen met jouw coach ben jij verzekerd van de beste resultaten en inzichten in jezelf. Zo geeft de coach waardevolle feedback op jouw ingevulde antwoorden, zal de coach je voorzien van extra vragen/tips als je vastloopt en biedt de coach altijd een luisterend oor via de chat op momenten dat jij dit nodig hebt.

Zie jouw coach als een persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Iemand die er altijd voor je is.

Kan ik zelf bepalen wanneer ik FullCharge doe op een dag?

Je kunt zelf bepalen wanneer je jouw FullCharge moment pakt. Wil je de dag graag beginnen met FullCharge? Dat kan. Liever voor het slapengaan? Ook prima! En als je een dag hebt gemist? Geen zorgen! Je kunt jouw gemiste activiteiten terugkijken en zelfs achteraf je antwoorden invullen.

Prijzen en betalingen

Wat zijn de kosten van FullCharge?

FullCharge heeft twee verschillende opties. FullCharge zonder coaching en FullCharge met coaching. Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge vanaf €7,99 per maand of kies voor FullCharge met coach vanaf €57,99 per maand.

Wat is de 14 dagen ‘No-Charge’ garantie?

Met onze 14 daagse ‘No-Charge’ garantie geven we jou graag de mogelijkheid om de eerste 14 dagen te experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij je past. Is FullCharge toch niet wat je zoekt en voltooi je jouw opzegging binnen 14 dagen na je betaling? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

Hoe kan ik FullCharge opzeggen?

FullCharge is altijd opzegbaar. Het opzeggen van FullCharge gaat heel eenvoudig via deze link. Als je verdere vragen hebt, staan wij altijd voor je klaar in de chat.

FullCharge App

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Kan ik mijn activiteiten in de App terugzien?

Alle activiteiten en antwoorden van de challenges die je hebt gedaan, kan je op een later moment terugkijken. Zo heb je de waardevolle content en inzichten over jezelf altijd binnen handbereik.

>