what-went-well-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

14 DAAGSE CHALLENGE

What-Went-Well

MET Estrella van Toor


Ben jij klaar met het constant bekritiseren van jezelf? Klaar met de te hoge eisen die je aan jezelf stelt? En klaar met het gevoel dat je niet goed genoeg bent? Dan ben jij klaar voor deze challenge! Door van de What-Went-Well oefening een vaste routine te maken, zal je dagelijks stilstaan bij je successen, trots zijn op wat je doet en vanuit je innerlijke kern gelukkig worden.

Stilstaan bij de dingen die goed gaan, daar gaat een groot deel van ons vaak aan voorbij. We zijn continu op zoek naar meer en als er iets goed gaat, vinden we ook altijd wel iets wat nog beter kan.

Om daarmee te stoppen en wél stil te staan bij de dingen die goed gaan, is deze challenge er. De 14 dagen van deze challenge zullen je helpen om je zelfvertrouwen en geluk naar een compleet nieuw level te tillen en dagelijks een vast moment te hebben waarin je stilstaat bij de dingen die goed zijn gegaan. En zodra je hierin slaagt, word je vanuit jouw innerlijke kern gelukkig waardoor je geen bevestiging van de buitenwereld meer nodig hebt.

Bereid je voor op een challenge waarin je jezelf gaat verbazen en het vertrouwen en plezier in de dingen die je doet, elke dag een beetje toeneemt!

Deze challenge is voor jou als...

 • je je met name focust op dat wat niet goed gaat
 • je het gevoel hebt dat je niet goed genoeg bent
 • je jezelf continu bekritiseert
 • negatieve gedachten de overhand hebben
 • je niet stilstaat bij je successen
 • je je regelmatig onzeker voelt over de dingen die je doet
 • je veel piekert

Succes bouwt op succes

What-Went-Well is een extreem praktische, leuke en waardevolle opdracht waarin je elke avond, voordat je naar bed gaat, de dag doorneemt en stilstaat bij dat wat goed ging.

Estrella doet dit al jaren en voelt zich vanaf het moment dat ze er een routine van heeft gemaakt zoveel krachtiger, gelukkiger en zelfverzekerder dat ze dit maar al te graag met jou deelt. Alles wat je moet weten om de routine succesvol te creëren heeft ze voor jou verzameld en uitgewerkt.

Laat je verrassen door de eye-openers, tips en opdrachten die tijdens de challenge aan bod komen en ervaar zelf de kracht van deze slechts 3 minuten durende oefening waarmee je je zelfvertrouwen en geluk naar een compleet nieuw level tilt.

Ontmoet de expert van deze challenge

Estrella van Toor is co-founder van FullCharge, spreker en gedrags- en mindset coach. Ze helpt je met het creëren van de juiste mindset voor verandering en weet met haar energie en passie mensen op een bijzondere manier te stimuleren in hun persoonlijke groei.

expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

Na deze challenge:

 • kijk je elke dag naar de stappen die je hebt gezet. Je bent trots op jezelf, viert je successen en geniet van het groeiproces waar je in zit.
 • sta je stil bij je successen, groot en klein. Je staat niet alleen stil bij je successen, maar viert ze ook. De ene keer geef je jezelf een schouderklop, de andere keer geniet je van een lekkere kop thee in de zon en weer een andere keer drink je een borrel met je beste vriendin.
 • focus je je op je eigen proces in plaats van continu bezig te zijn met anderen. Doordat je stilstaat bij je eigen successen, boeien de successen van anderen je minder. Je ziet in dat het gaat om de stappen die jij zet, ongeacht van wat anderen doen.
 • ben je vanuit je innerlijke kern gelukkig. Je zit lekker in je vel, voelt je krachtig, geniet van elke dag en hebt geen bevestiging meer van de buitenwereld nodig.
 • heb je een krachtige mindset. Je kijkt naar dat wat wel goed gaat, hebt een optimistische blik op het leven, laat je niet gek maken door anderen én laat los wat je niet kunt veranderen. Hierdoor pieker je minder en ervaar je meer innerlijke rust.
 • heb je meer vertrouwen in jezelf. Je gelooft in je eigen kunnen, gaat nieuwe uitdagingen aan en gaat voor dagelijkse groei.
 • sta je elke dag krachtiger op dan de dag ervoor. Doordat je stilstaat bij je successen, neemt je zelfvertrouwen elke dag toe. Je ziet steeds meer in wat je allemaal kan, gaat je hierop focussen en komt daardoor nog sterker in je schoenen te staan.
batterij-quotes

"Ik kan niet meer zonder! Ik doe de What-Went-Well oefening nu standaard voordat ik naar bed ga. Daarna val ik met een intens gevoel van geluk binnen no-time in slaap."

Tirza van Asten

batterij-quotes

"Een challenge die je ogen echt doet openen. Waar ik voorheen niks kon bedenken als ik mezelf afvroeg wat er op een dag goed was gegaan, merk ik nu succesmoment na succesmoment op. Mijn hele blik op succes is verschoven. Iets waar ik hoe dan ook de rest van mijn leven profijt van ga hebben!"

Pim Tellink

Pim Tellink

batterij-quotes

"Wat een fijne routine om in je leven te hebben! Deze challenge heeft me doen laten beseffen dat het stilstaan bij dat wat goed gaat, zorgt dat er meer goed gaat. De impact die het op mijn zelfvertrouwen en geluk heeft gehad, is echt onbeschrijfelijk."

Kirsten

Kirsten

>