__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7b875":{"name":"Main Accent","parent":-1},"5a321":{"name":"Accent Transparent","parent":"7b875"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7b875":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"5a321":{"val":"rgba(46, 83, 102, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":200,"l":0.29,"s":0.38}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7b875":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"5a321":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.15}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
vraag-elke-dag-om-advies-challenge
expert-fullcharge-paul-smit

188 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Vraag Elke Dag Om Advies

MET Paul Smit


Om een krachtige mindset te creëren, is er een routine van de meest succesvolle versie van jezelf die niet mag ontbreken: personen die het pad wat jij wilt bewandelen al bewandeld hebben om advies vragen. Dit is precies wat je in deze challenge gaat doen. Je gaat met simpele en leuke tips en opdrachten aan de slag waardoor het vragen om waardevolle adviezen voor jou de standaard wordt.

Er heerst een soort taboe op het vragen om advies. We hebben het idee dat we falen, het zelf ook op kunnen zoeken of de ander lastig vallen. En het is ook niet gek met het huidige aanbod van informatie waar je binnen een seconde toegang tot hebt, maar dat advies vragen ook in deze tijd nog extreem waardevol is, is iets wat zeker is.

Daarom ga je in deze challenge het vragen om advies een vast onderdeel van jou maken. Want echt waar, dit brengt je zoveel verder. Mensen met ervaring leren je nou eenmaal meer dan wikipedia en daarnaast scheelt het een hoop zoektijd. En nog een voordeel: mensen vinden het leuk om je verder te helpen.

Als jij je het beste in jezelf naar boven wilt halen, is dit een essentiële routine die niet mag ontbreken.

Deze challenge is voor jou als...

 • je het moeilijk vindt om om advies of hulp te vragen
 • je het gevoel hebt dat je faalt als je om advies vraagt
 • je hebt geleerd om altijd alles zelf te doen
 • je alles zelf wilt doen
 • je bang bent dat je anderen lastig valt
 • je al meerdere keren hebt geprobeerd om een droom of doel waar te maken maar je niet verder komt
 • je succesvol wilt zijn in de dingen die je doet, maar niet weet hoe

Een helpende hand, trekt je naar de toekomst van je dromen

Paul weet als veelgevraagde spreker, auteur van maar liefst 11 boeken, filosoof en cabaretier maar al te goed dat je om je dromen en doelen waar te maken, niet alles zelf uit moet willen zoeken.

Daarom leert hij je tijdens Vraag elke dag om advies hoe je zonder schaamte of onzekerheden hulp kunt vragen aan de mensen die het pad wat jij wilt bewandelen al bewandeld hebben.

Door de opdrachten, inzichten en voorbeelden die tijdens de challenge aan bod komen, ontdek je stap voor stap dat iedereen bereid is om je verder te helpen en dat je explosief stappen zet naar dat wat je altijd al hebt willen bereiken. Dus als jij klaar bent om te groeien en je de versie van jezelf wilt worden die het beste in zichzelf naar boven haalt en geniet van elke dag, dan is dit precies wat je nodig hebt!

Ontmoet de expert van deze challenge

Paul Smit is filosoof, cabaretier, auteur en een van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Hij studeerde af op ‘de evolutie van het menselijk bewustzijn’ en schreef 11 boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap.

expert-fullcharge-paul-smit

Na deze challenge:

 • vraag jij zonder enige moeite om hulp. Je weet wat het jou en de ander brengt en vraagt daardoor zonder enige onzekerheden om advies als je iets wilt weten of vastloopt.
 • zet je dagelijks stappen naar je dromen en doelen. Doordat je om advies vraagt aan mensen die hetzelfde pad hebben bewandeld als jij, krijg je dagelijks nieuwe inzichten die je verder helpen in het waarmaken van je dromen en doelen.
 • heb je een krachtige mindset. Je staat open voor advies, durft om hulp te vragen als je vastloopt en bent continu op zoek naar mogelijkheden om te groeien.
 • gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open. Je ziet in hoeveel verder je komt als je de expertise en ervaringen van anderen inzet om jouw dromen en doelen te bereiken.
 • word je succesvol in de dingen die je doet. Doordat je inzichten en tips van mensen krijgt die hebben bereikt wat jij wilt bereiken, word je steeds succesvoller in wat je doet.
 • stap je dagelijks uit je comfortzone. Je zoekt elke dag kansen om te groeien en gaat hiervoor uitdagingen aan die op je pad komen.
 • word je netwerk elke dag weer groter. Je vraagt om advies aan bekenden en onbekenden, hierdoor versterk je je netwerk en komen er ook dagelijks nieuwe mensen bij.
 • voel je je dagelijks krachtig en trots. Door de nieuwe kennis die je opdoet en de stappen die je daarmee zet, voel je je krachtig en trots. Je komt sterk zekerder in je schoenen te staan en geniet van het proces.

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • Inzichten in de kracht van het vragen om advies.
 • Tips & tricks om makkelijker om advies te vragen.
 • Een opdracht om te achterhalen waarom jij moeite hebt om om advies te vragen.
 • Opdrachten die je helpen om daadwerkelijk om advies te vragen.
 • Eye-openers over de impact van de manier waarop je om advies vraagt.
 • Tips om een gesprek te starten of iemand voor het eerste benaderen.
 • Opdrachten waarmee je oefent om om advies te vragen als dit je verder brengt.
 • Inzichten in waarom advies vragen voor beide kant een win-win is.
 • Een opdracht om te achterhalen waarom jij moeite hebt om om advies te vragen.

188 deelnemers gingen je al voor en hebben succesvol de routine gecreëerd om dagelijks om advies te vragen. Hierdoor zetten ze enorme stappen naar hun dromen en doelen en ervaren ze hoe het is om een netwerk te hebben waar je altijd op terug kunt vallen. Ze hebben de afgelopen tijd meer geleerd dan de afgelopen jaren bij elkaar en zijn trots op zichzelf.

batterij-quotes

"Ik heb geleerd om niet allerlei aannames te maken over het vragen om advies. Mensen vinden het ontzettend leuk om je verder te helpen en je maakt echt veel sneller stappen dan wanneer je alles zelf probeert uit te zoeken!"

Barbara

Barbara

batterij-quotes

"De opdrachten en tips hebben mij echt geholpen om over mijn angsten en onzekerheden te stappen. Ik geniet er nu van om om advies te vragen en zie in hoe leuk anderen het ook vinden om je verder te helpen met de kennis en ervaring die zij hebben."

Patrick

Patrick

batterij-quotes

"Wat een interessante challenge. Het zijn eigenlijke hele simpele dingen, maar toch vergeet je ze toe te passen tijdens de dagelijkse drukte waarin iedereen vooral met zichzelf bezig is. Heel fijn!"

Laura

Laura Heems

vraag-elke-dag-om-advies-challenge
expert-fullcharge-paul-smit

188 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Vraag Elke Dag Om Advies

MET Paul Smit


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de vraag elke dag advies challenge en start op 25 oktober 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 25 oktober 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>