vraag-elke-dag-om-advies-challenge
expert-fullcharge-paul-smit

14 DAAGSE CHALLENGE

Vraag Elke Dag Om Advies

MET Paul Smit


Om een krachtige mindset te creëren, is er een routine van de meest succesvolle versie van jezelf die niet mag ontbreken: personen die het pad wat jij wilt bewandelen al bewandeld hebben om advies vragen. Dit is precies wat je in deze challenge gaat doen. Je gaat met simpele en leuke tips en opdrachten aan de slag waardoor het vragen om waardevolle adviezen voor jou de standaard wordt.

Er heerst een soort taboe op het vragen om advies. We hebben het idee dat we falen, het zelf ook op kunnen zoeken of de ander lastig vallen. En het is ook niet gek met het huidige aanbod van informatie waar je binnen een seconde toegang tot hebt, maar dat advies vragen ook in deze tijd nog extreem waardevol is, is iets wat zeker is.

Daarom ga je in deze challenge het vragen om advies een vast onderdeel van jou maken. Want echt waar, dit brengt je zoveel verder. Mensen met ervaring leren je nou eenmaal meer dan wikipedia en daarnaast scheelt het een hoop zoektijd. En nog een voordeel: mensen vinden het leuk om je verder te helpen.

Als jij je het beste in jezelf naar boven wilt halen, is dit een essentiële routine die niet mag ontbreken.

Deze challenge is voor jou als...

 • je het moeilijk vindt om om advies of hulp te vragen
 • je het gevoel hebt dat je faalt als je om advies vraagt
 • je hebt geleerd om altijd alles zelf te doen
 • je alles zelf wilt doen
 • je bang bent dat je anderen lastig valt
 • je al meerdere keren hebt geprobeerd om een droom of doel waar te maken maar je niet verder komt
 • je succesvol wilt zijn in de dingen die je doet, maar niet weet hoe

Een helpende hand, trekt je naar de toekomst van je dromen

Paul weet als veelgevraagde spreker, auteur van maar liefst 11 boeken, filosoof en cabaretier maar al te goed dat je om je dromen en doelen waar te maken, niet alles zelf uit moet willen zoeken.

Daarom leert hij je tijdens Vraag elke dag om advies hoe je zonder schaamte of onzekerheden hulp kunt vragen aan de mensen die het pad wat jij wilt bewandelen al bewandeld hebben.

Door de opdrachten, inzichten en voorbeelden die tijdens de challenge aan bod komen, ontdek je stap voor stap dat iedereen bereid is om je verder te helpen en dat je explosief stappen zet naar dat wat je altijd al hebt willen bereiken. Dus als jij klaar bent om te groeien en je de versie van jezelf wilt worden die het beste in zichzelf naar boven haalt en geniet van elke dag, dan is dit precies wat je nodig hebt!

Ontmoet de expert van deze challenge

Paul Smit is filosoof, cabaretier, auteur en een van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Hij studeerde af op ‘de evolutie van het menselijk bewustzijn’ en schreef 11 boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap.

expert-fullcharge-paul-smit

Na deze challenge:

 • vraag jij zonder enige moeite om hulp. Je weet wat het jou en de ander brengt en vraagt daardoor zonder enige onzekerheden om advies als je iets wilt weten of vastloopt.
 • zet je dagelijks stappen naar je dromen en doelen. Doordat je om advies vraagt aan mensen die hetzelfde pad hebben bewandeld als jij, krijg je dagelijks nieuwe inzichten die je verder helpen in het waarmaken van je dromen en doelen.
 • heb je een krachtige mindset. Je staat open voor advies, durft om hulp te vragen als je vastloopt en bent continu op zoek naar mogelijkheden om te groeien.
 • gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open. Je ziet in hoeveel verder je komt als je de expertise en ervaringen van anderen inzet om jouw dromen en doelen te bereiken.
 • word je succesvol in de dingen die je doet. Doordat je inzichten en tips van mensen krijgt die hebben bereikt wat jij wilt bereiken, word je steeds succesvoller in wat je doet.
 • stap je dagelijks uit je comfortzone. Je zoekt elke dag kansen om te groeien en gaat hiervoor uitdagingen aan die op je pad komen.
 • word je netwerk elke dag weer groter. Je vraagt om advies aan bekenden en onbekenden, hierdoor versterk je je netwerk en komen er ook dagelijks nieuwe mensen bij.
 • voel je je dagelijks krachtig en trots. Door de nieuwe kennis die je opdoet en de stappen die je daarmee zet, voel je je krachtig en trots. Je komt sterk zekerder in je schoenen te staan en geniet van het proces.
batterij-quotes

"Ik heb geleerd om niet allerlei aannames te maken over het vragen om advies. Mensen vinden het ontzettend leuk om je verder te helpen en je maakt echt veel sneller stappen dan wanneer je alles zelf probeert uit te zoeken!"

Barbara

Barbara

batterij-quotes

"De opdrachten en tips hebben mij echt geholpen om over mijn angsten en onzekerheden te stappen. Ik geniet er nu van om om advies te vragen en zie in hoe leuk anderen het ook vinden om je verder te helpen met de kennis en ervaring die zij hebben."

Patrick

Patrick

batterij-quotes

"Wat een interessante challenge. Het zijn eigenlijke hele simpele dingen, maar toch vergeet je ze toe te passen tijdens de dagelijkse drukte waarin iedereen vooral met zichzelf bezig is. Heel fijn!"

Laura

Laura Heems

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 11,99 /per maand

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 67,99 /per maand

 • Alles van FullCharge optie
 • Persoonlijke online coach in App
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 7,99 /per maand

 (€ 97,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 57,99 /per maand

(€ 695,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

Aan de slag met FullCharge in drie stappen

FullCharge-dagelijkse-successen
1

Meld je aan

Kies voor de optie met of zonder coaching. FullCharge is altijd opzegbaar.

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen
2

Download de App

Na je aanmelding, ontvang je een registratiemail om je account aan te maken voor de App.

FullCharge-App
3

Kies jouw eerste challenge

 Na de registratie, kies je in de App je eerste challenge en start je jouw persoonlijke groei!

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is FullCharge?

FullCharge is de App waarmee je actiegericht werkt aan jouw persoonlijke groei. Door middel van 14 daagse challenges leer je jezelf elke dag beter kennen en maak je bewuste keuzes die bijdragen aan een gelukkig leven. Of je nu wilt werken aan een betere mindset of meer zelfvertrouwen, jij bepaalt waar je aandacht aan besteed en waarin je wilt groeien als persoon.

Wat zijn challenges?

Iedere challenge duurt 14 dagen en is gemaakt in samenwerking met de beste neurowetenschappers, auteurs, coaches en sprekers. Tijdens de 14 dagen van een challenge ontvang je per dag verschillende activiteiten zoals lessen, opdrachten en zelfreflectie vragen. Je leert jezelf elke dag beter kennen en experimenteert per challenge met een nieuwe keuze in je leven om te ervaren of deze bijdraagt aan jouw geluk.

Hoeveel challenges kan ik tegelijk doen?

Bij FullCharge werk je aan één challenge tegelijk. Zo zorg je voor de beste focus en gebruik je de kracht van consistentie om stap voor stap aan jouw persoonlijke groei te werken.

Wat is de rol van de coach?

De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaring om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt. De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. 

Samen met jouw coach ben jij verzekerd van de beste resultaten en inzichten in jezelf. Zo geeft de coach waardevolle feedback op jouw ingevulde antwoorden, zal de coach je voorzien van extra vragen/tips als je vastloopt en biedt de coach altijd een luisterend oor via de chat op momenten dat jij dit nodig hebt.

Zie jouw coach als een persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Iemand die er altijd voor je is.

Kan ik zelf bepalen wanneer ik FullCharge doe op een dag?

Je kunt zelf bepalen wanneer je jouw FullCharge moment pakt. Wil je de dag graag beginnen met FullCharge? Dat kan. Liever voor het slapengaan? Ook prima! En als je een dag hebt gemist? Geen zorgen! Je kunt jouw gemiste activiteiten terugkijken en zelfs achteraf je antwoorden invullen.

Prijzen en betalingen

Wat zijn de kosten van FullCharge?

FullCharge heeft twee verschillende opties. FullCharge zonder coaching en FullCharge met coaching. Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge vanaf €7,99 per maand of kies voor FullCharge met coach vanaf €57,99 per maand.

Wat is de 14 dagen ‘No-Charge’ garantie?

Met onze 14 daagse ‘No-Charge’ garantie geven we jou graag de mogelijkheid om de eerste 14 dagen te experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij je past. Is FullCharge toch niet wat je zoekt en voltooi je jouw opzegging binnen 14 dagen na je betaling? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

Hoe kan ik FullCharge opzeggen?

FullCharge is altijd opzegbaar. Het opzeggen van FullCharge gaat heel eenvoudig via deze link. Als je verdere vragen hebt, staan wij altijd voor je klaar in de chat.

FullCharge App

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Kan ik mijn activiteiten in de App terugzien?

Alle activiteiten en antwoorden van de challenges die je hebt gedaan, kan je op een later moment terugkijken. Zo heb je de waardevolle content en inzichten over jezelf altijd binnen handbereik.

>