vraag-elke-dag-om-advies-challenge
expert-fullcharge-paul-smit

14 DAAGSE CHALLENGE

Vraag Elke Dag Om Advies

MET Paul Smit


Om een krachtige mindset te creëren, is er een routine van de meest succesvolle versie van jezelf die niet mag ontbreken: personen die het pad wat jij wilt bewandelen al bewandeld hebben om advies vragen. Dit is precies wat je in deze challenge gaat doen. Je gaat met simpele en leuke tips en opdrachten aan de slag waardoor het vragen om waardevolle adviezen voor jou de standaard wordt.

Er heerst een soort taboe op het vragen om advies. We hebben het idee dat we falen, het zelf ook op kunnen zoeken of de ander lastig vallen. En het is ook niet gek met het huidige aanbod van informatie waar je binnen een seconde toegang tot hebt, maar dat advies vragen ook in deze tijd nog extreem waardevol is, is iets wat zeker is.

Daarom ga je in deze challenge het vragen om advies een vast onderdeel van jou maken. Want echt waar, dit brengt je zoveel verder. Mensen met ervaring leren je nou eenmaal meer dan wikipedia en daarnaast scheelt het een hoop zoektijd. En nog een voordeel: mensen vinden het leuk om je verder te helpen.

Als jij je het beste in jezelf naar boven wilt halen, is dit een essentiële routine die niet mag ontbreken.

Deze challenge is voor jou als...

 • je het moeilijk vindt om om advies of hulp te vragen
 • je het gevoel hebt dat je faalt als je om advies vraagt
 • je hebt geleerd om altijd alles zelf te doen
 • je alles zelf wilt doen
 • je bang bent dat je anderen lastig valt
 • je al meerdere keren hebt geprobeerd om een droom of doel waar te maken maar je niet verder komt
 • je succesvol wilt zijn in de dingen die je doet, maar niet weet hoe

Een helpende hand, trekt je naar de toekomst van je dromen

Paul weet als veelgevraagde spreker, auteur van maar liefst 11 boeken, filosoof en cabaretier maar al te goed dat je om je dromen en doelen waar te maken, niet alles zelf uit moet willen zoeken.

Daarom leert hij je tijdens Vraag elke dag om advies hoe je zonder schaamte of onzekerheden hulp kunt vragen aan de mensen die het pad wat jij wilt bewandelen al bewandeld hebben.

Door de opdrachten, inzichten en voorbeelden die tijdens de challenge aan bod komen, ontdek je stap voor stap dat iedereen bereid is om je verder te helpen en dat je explosief stappen zet naar dat wat je altijd al hebt willen bereiken. Dus als jij klaar bent om te groeien en je de versie van jezelf wilt worden die het beste in zichzelf naar boven haalt en geniet van elke dag, dan is dit precies wat je nodig hebt!

Ontmoet de expert van deze challenge

Paul Smit is filosoof, cabaretier, auteur en een van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Hij studeerde af op ‘de evolutie van het menselijk bewustzijn’ en schreef 11 boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap.

expert-fullcharge-paul-smit

Na deze challenge:

 • vraag jij zonder enige moeite om hulp. Je weet wat het jou en de ander brengt en vraagt daardoor zonder enige onzekerheden om advies als je iets wilt weten of vastloopt.
 • zet je dagelijks stappen naar je dromen en doelen. Doordat je om advies vraagt aan mensen die hetzelfde pad hebben bewandeld als jij, krijg je dagelijks nieuwe inzichten die je verder helpen in het waarmaken van je dromen en doelen.
 • heb je een krachtige mindset. Je staat open voor advies, durft om hulp te vragen als je vastloopt en bent continu op zoek naar mogelijkheden om te groeien.
 • gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open. Je ziet in hoeveel verder je komt als je de expertise en ervaringen van anderen inzet om jouw dromen en doelen te bereiken.
 • word je succesvol in de dingen die je doet. Doordat je inzichten en tips van mensen krijgt die hebben bereikt wat jij wilt bereiken, word je steeds succesvoller in wat je doet.
 • stap je dagelijks uit je comfortzone. Je zoekt elke dag kansen om te groeien en gaat hiervoor uitdagingen aan die op je pad komen.
 • word je netwerk elke dag weer groter. Je vraagt om advies aan bekenden en onbekenden, hierdoor versterk je je netwerk en komen er ook dagelijks nieuwe mensen bij.
 • voel je je dagelijks krachtig en trots. Door de nieuwe kennis die je opdoet en de stappen die je daarmee zet, voel je je krachtig en trots. Je komt sterk zekerder in je schoenen te staan en geniet van het proces.
batterij-quotes

"Ik heb geleerd om niet allerlei aannames te maken over het vragen om advies. Mensen vinden het ontzettend leuk om je verder te helpen en je maakt echt veel sneller stappen dan wanneer je alles zelf probeert uit te zoeken!"

Barbara

Barbara

batterij-quotes

"De opdrachten en tips hebben mij echt geholpen om over mijn angsten en onzekerheden te stappen. Ik geniet er nu van om om advies te vragen en zie in hoe leuk anderen het ook vinden om je verder te helpen met de kennis en ervaring die zij hebben."

Patrick

Patrick

batterij-quotes

"Wat een interessante challenge. Het zijn eigenlijke hele simpele dingen, maar toch vergeet je ze toe te passen tijdens de dagelijkse drukte waarin iedereen vooral met zichzelf bezig is. Heel fijn!"

Laura

Laura Heems

>