Laat medewerkers en het bedrijf groeien door aantoonbare succesvolle gedragsverandering.

fullcharge-bedrijven-building
FullCharge-stress

Stress blokkeert...

In deze tijd zien we dat het aantal burn-outs bij medewerkers explosief groeit. Dit komt veelal door een combinatie van veranderingen op het werk, de werkdruk en situaties in de privésfeer. Van daaruit ontstaan er coping mechanismen, zoals drinken, roken, meer eten en meer kopen.

Daarmee komen veel mensen in een vicieuze gedragscirkel terecht en starten uiteindelijk de nieuwe werkdag minder sterk als de dag ervoor. In een tijd van steeds meer afstand is hier nauwelijks grip op te krijgen. De kosten door ziekteverzuim en medewerkers die op halve kracht draaien, zijn voor bedrijven en organisaties enorm.

Wat is de oplossing?

In samenwerking met gedragscoaches, ondernemers en neurowetenschappers heeft FullCharge een speciaal bedrijfsprogramma ontwikkeld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van ‘implementation intention’, een methode die door meer dan honderd wetenschappelijke studies is aangetoond als de beste verandertool.

Met kleine concrete stappen werken de deelnemers aan hun routines. Zij krijgen hierbij hulp van een online coach, die via de Fullcharge App mensen begeleidt en motiveert. Deelnemers voeren dagelijks een challenge uit, waarbij gebruik wordt gemaakt van de 1% regel. Door dagelijks 1% verbetering aan te brengen, train je het brein en wordt het deel van je routine. Een beproefde methode die ook binnen de sportwereld met veel succes wordt ingezet.

fullcharge-oplossing-traject
logo-postnl-fullcharge
Samenwerkingen-riff-fullcharge
Samenwerkingen-unilever-fullcharge
Samenwerkingen-vos-logistics-fullcharge
logo-kpn-fullcharge
Samenwerkingen-teamsportservice-fullcharge
Samenwerkingen-vie-people-fullcharge
logo-ns-fullcharge
logo-philips-fullcharge
Samenwerkingen-vindsubsidies-fullcharge
Samenwerkingen-has-hogeschool-fullcharge
logo-bovag-fullcharge
logo-provada-fullcharge
logo-belastingdienst-fullcharge
logo-google-fullcharge
achtergrond-geel
expert-fullcharge-estrella-van-toor

"De routines die we hebben, zijn bepalend voor ons dagelijks gedrag en daarmee ons succes. Als we erin slagen om ons ‘assortiment’ aan routines af te stemmen op het gedrag dat we willen vertonen, zullen ongewenste routines stap voor stap overschreven worden met ongekende resultaten tot gevolg."

Estrella van Toor 

Co-founder fullcharge

“Gedragsverandering is een complex onderwerp. Daarom is FullCharge onderbouwd met de belangrijkste kennis en tools vanuit de neurowetenschap en verpakken we dit in een programma om verandering zo simpel en leuk mogelijk te maken. Wanneer mensen ervaren dat verandering niet lastig maar juist leuk kan zijn, opent dit nieuwe deuren in hun persoonlijke groei."

Jordy van Toor

Co-founder fullcharge

achtergrond-donkerblauw
expert-fullcharge-jordy-van-toor
achtergrond-blauw
expert-fullcharge-ayca-szapora

“95% van de dingen die we doen, doen we op de automatische piloot. Dit zijn onze routines en patronen. Als je erin slaagt om deze onbewuste routines en patronen af te stemmen op de meest succesvolle versie van jezelf, is succes de enige mogelijke uitkomst.“

Ayca Szapora

FULLCHARGE EXPERT

Neurowetenschapper - bedrijfskundige - cognitief psycholoog

“Om succesvol te veranderen zal je je routines en patronen moeten veranderen. De beste manier om dit te doen, is door hele kleine concrete stappen. Elke dag weer. We noemen dit ook wel de 1% regel. Dit is iets wat iedereen vol kan houden, zo heb je ook leren lopen, fietsen en praten.”

Paul Smit

FuLLCHARGE EXPERT

Spreker over verandering - filosoof - auteur

achtergrond-donkerblauw
expert-fullcharge-paul-smit
achtergrond-blauw
arno-folkerts

“Op het moment dat stress in de thuissituatie verminderd wordt, zie je dat op de werkvloer terug. Mensen kijken direct veel positiever naar hun werkgever omdat ze reageren vanuit balans."

Arno Folkerts

FULLCHARGE EXPERT

Spreker verandering en leiderschap - voorheen algemeen directeur retailorganisatie

De aantoonbare resultaten van FullCharge zorgden al voor:

 • Verbeterde productiviteit en human excellence
 • Verhoogde focus en zelfbewustzijn
 • Versterkte communicatie en meer openheid onder werknemers
 • Aantoonbaar lager verzuim en burn-out ontwikkeling
 • Ontwikkeling van een cultuur met verantwoordelijkheid en medeleven
 • Voorkoming van stress en blokkades
 • Activatie van grenzeloze innovatie en commitment
 • Verbeterde betrokkenheid en retentie

FullCharge programma

Met de unieke werkwijze van FullCharge werken medewerkers aan zichzelf door:

 • 14 daagse challenges met kleine concrete stappen.
 • Dagelijkse live 1-op-1 begeleiding door een coach.
 • Tips en inzichten van de beste experts. 
 • Het vieren van dagelijkse successen door te focussen op dat wat goed gaat.
 • Op het meest geschikte moment aan zichzelf te werken. Hierdoor ontstaat er geen druk, maar juist plezier. Verandering vanuit passie!

Op deze wijze creëren deelnemers nieuwe patronen waardoor routines worden doorbroken en gedragsverandering succesvol wordt.

coach-begeleiding-fullcharge

”De challenges en begeleiding hebben mij geholpen om de regie terug te krijgen over mijn dagen. Ik werk nu gestructureerder en heb daardoor meer ruimte voor rust. Een aanrader voor iedereen die het gevoel heeft dat je agenda en hoofd steeds voller worden.”

Oud deelnemer Vos Logistics

“Ik was zo moe iedere dag. En ook nog een nieuw systeem op het werk. Ik wilde het liefst wegrennen. Gelukkig heeft FullCharge me geholpen alles weer op orde te brengen. De coach begreep me meteen. Ik kijk nu anders naar mezelf en mijn omgeving. Eigenlijk heb ik best leuk werk vind ik nu.”

Oud deelnemer KPN

In zes stappen naar aantoonbare succesvolle gedragsverandering

meld-je-aan-fullcharge
 1. 1
  KENNISMAKING

Maak vrijblijvend kennis met FullCharge en ontdek hoe het FullCharge programma kan bijdragen aan de groei van werknemers en het bedrijf.FullCharge-stralende-werknemers
 1. 2
  WERVING

Door middel van een aanmeldpagina verzamelt FullCharge intrinsiek gemotiveerde deelnemers die klaar zijn om te werken aan succesvolle verandering.Icoon-doe-iets-wat-de-toekomstige-jij-zou-doen
 1. 3
  KICK-OFF

Met de deelnemende werknemers komen we samen tijdens de (online) kick-off. Hierin ontmoeten deelnemers hun coach en wordt afgetrapt met een 60 minuten durende interactieve workshop omtrent gedragsverandering.download-app-fullcharge
 1. 4
  START & CHECK-IN

Na de kick-off ontvangen deelnemers hun inloggegevens voor de FullCharge App waar ze de Check-in doorlopen en zich klaarmaken voor de start. De start vindt plaats op de eerstvolgende maandag na de kick-off.intake-terugkoppeling
 1. 5
  TERUGKOPPELING CHECK-IN

De resultaten van de Check-in worden twee weken later als collectief naar de werkgever teruggekoppeld. Zo krijg je als werkgever inzicht in de startsituatie van de deelnemende werknemers.FullCharge progressie icoon
 1. 6
  CHECK-OUT

In de laatste week van het vijf maanden programma doorlopen werknemers een Check-out. Als werkgever ontvang je een duidelijke rapportage van de resultaten. We vergelijken de uitkomsten van de Check-in (startsituatie) met de Check-out (eindsituatie). Op deze manier maken we veranderingen aantoonbaar.

Laten we kennismaken!

Bel direct om de mogelijkheden van FullCharge binnen het bedrijf te bespreken of vul het onderstaande contactformulier in.

arno-folkerts

Arno Folkerts

Contactpersoon FullCharge voor bedrijven

06-13436947

info@folkertsensmit.nl

Selecteer aantal werknemers
 • 0-100 werknemers
 • 101-500 werknemers
 • 501-1000 werknemers
 • 1000+ werknemers
0 of 350
FullCharge-voor-bedrijven-bg
FolkertsEnSmit-FullCharge

FullCharge heeft een directe samenwerking met Folkerts & Smit. Meer weten?

>