__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7b875":{"name":"Main Accent","parent":-1},"5a321":{"name":"Accent Transparent","parent":"7b875"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7b875":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"5a321":{"val":"rgba(46, 83, 102, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":200,"l":0.29,"s":0.38}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7b875":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"5a321":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.15}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
vergelijk-je-met-de-jij-van-gister-challenge
expert-fullcharge-nadja-van-osch

214 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Vergelijk Je Met De Jij Van Gister

MET Nadja van Osch


Ben jij jezelf continu met alles en iedereen aan het vergelijken? Heb je het idee dat het nooit goed genoeg is? En voel je je regelmatig schuldig omdat je niet bereikt en doet wat anderen wel bereiken en doen? Dan is deze challenge wat voor jou! Met deze challenge creëer je de routine om jezelf te vergelijken met de jij van gister en de focus op anderen los te laten!

In een tijd waarin je je met alles en iedereen van over de hele wereld kunt vergelijken, kan het lastig zijn om nog trots te zijn op de dingen die jij doet.

Wat is jouw nieuwe baan ten opzichte bij die van je beste vriendin? Wat is jouw vakantieverhaal ten opzichte van je nicht die naar Mexico is geweest? En wat is jouw verjaardag in vergelijking met de baby van een oud studiegenoot? Ho, ho, ho. Jij bent uniek! Wie jij bent en wat je doet, is net zo bijzonder. Jouw levenspad is bijzonder. Je bent precies waar je moet zijn, alleen besef je dat niet doordat je continu bezig bent met het pad van anderen.

Met deze challenge ga jij je aandacht weer richten op jouw levenspad. Je leert om de focus op jezelf te richten en het alsmaar kijken en vergelijken los te laten waardoor je weer gelukkig wordt met wie jij bent en wat jij doet.

Deze challenge is voor jou als...

 • je jezelf continu vergelijkt met anderen
 • je soms uren op social media zit en je je er alleen maar onzeker door gaat voelen
 • je het idee hebt dat je ‘achterloopt’ op leeftijdsgenoten
 • je niet meer geniet van je dagen door een druk die je ervaart
 • je vaak denkt ‘waarom zij wel, maar ik niet?’
 • je het gevoel hebt dat jouw dromen en doelen er niet toe doen
 • je moeite hebt om trots te zijn op jezelf

Vergelijk je met de jij van gister

Vergelijk je met de jij van gister is een ongekend waardevolle challenge waarmee je eindelijk de druk om je met alles en iedereen te vergelijk loslaat.

Gedurende 14 dagen neemt Nadja je mee op een reis naar binnen waarin je er staat meer achter komt wat belangrijk is voor jou. Daarnaast krijg je de tips, tools en opdrachten die jou helpen om de manier waarop je jezelf nu vergelijkt met anderen los te laten en je te focussen op jouw levenspad.

Je stapt uit de vicieuze cirkel van onzekerheid, twijfels en jaloezie en verandert elke dag een beetje meer in de versie van jezelf die de ware jij aan de wereld laat zien. De versie van jezelf die zijn of haar eigen dromen en doelen najaagt, stilstaat bij dagelijkse succesmomenten, vol zelfvertrouwen en geluk de dagen doorgaat én geniet van zijn of haar eigen proces.

Ontmoet de expert van deze challenge

Nadja van Osch is founder van de Let Love Rule podcast en schrijft momenteel een boek over zelfliefde, manifestatie en het pad naar je authentieke zelf. Ze helpt je om liefde over angst te kunnen kiezen in je leven en je business. 

expert-fullcharge-nadja-van-osch

Na deze challenge:

 • vergelijk je jezelf met de jij van gister. Je focust je op je eigen levenspad, kijkt dagelijks hoe je weer groeit en hebt jouw dromen en doelen helder voor ogen.
 • ben je trots op de dingen die JIJ doet. Je staat dagelijks stil bij de stappen die je zet en vergelijkt deze stappen niet meer met die van iemand anders.
 • voel je je krachtig en zelfverzekerd. Je voelt je in charge over de keuzes die je maakt en de stappen die je zet. Hierdoor ben je minder gevoelig voor dat wat anderen doen.
 • ervaar je meer geluk. Je bent vanuit je innerlijke kern gelukkig omdat je doet wat jou blij maakt en niet meer het gevoel hebt dat je alsmaar meer en meer moet doen of hebben.
 • oordeel je minder. Je bent je bewust wat oordelen over jou als persoon zegt en doet dit niet meer omdat je weet dat je goed genoeg bent zoals je bent.
 • laat je de unieke jij aan de wereld zien. Je straalt van binnen naar buiten, laat jouw kwaliteiten aan de wereld zien en geniet van elke dag.
 • jaag je je eigen dromen en doelen na in plaats van die van anderen. Je hebt de connectie met je intuïtie weer teruggevonden en zet hier dagelijks stoppen in. Je weet wat jou blij maakt en stemt hier je dagelijkse keuzes op af.
 • maak je zelfverzekerd keuzes. Doordat je weet waar jij gelukkig van wordt, maak je veel makkelijker keuzes. Voelt iets goed? Dan ga je ervoor!

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • Inzichten in waarom we onszelf vergelijken.
 • Praktische tips & tricks om het vergelijken met anderen te stoppen.
 • Een opdracht om trots te zijn op jezelf.
 • 6 tips om minder te oordelen en meer te genieten.
 • Inspirerende quotes.
 • Eye-openers omtrent perfectionisme.
 • 5 tips om perfectionisme te minderen.
 • Een opdracht waarmee je leert luisteren naar je intuïtie zodat je weer terugkomt bij je eigen gevoelens, dromen en doelen.
 • 3 tips om stap voor stap steeds beter te leren luisteren naar je intuïtie.

214 deelnemers gingen je al voor en hebben succesvol de routine gecreëerd om dagelijks stil te staan bij de stappen die ze hebben gezet. Ze hebben het vergelijken met anderen op een manier die zorgt voor twijfels en onzekerheden losgelaten en volgen nu hun eigen levenspad. Hierdoor voelen ze zich krachtig, zelfverzekerd en gelukkig én zetten ze dagelijks stappen naar hun eigen dromen en doelen.

batterij-quotes

"Ik kijk nu dagelijks naar mijn eigen groei, vraag mezelf af wat ik gister lastig vond en vandaag al een beetje beter ging én vergelijk mezelf stukken minder met anderen dan voorheen!"

Rachel 

batterij-quotes

"Deze challenge heeft me echt geholpen om te beseffen dat dat wat anderen doen, niet hoeft te betekenen dat jij dit ook moet doen. Ik focus me nu echt op dat wat mij gelukkig maakt en heb hierdoor ook niet meer de behoefte om mezelf continu te vergelijken. Wat een verademing."

Meerte

Meerte Koning

batterij-quotes

"Ik had niet verwacht dat deze challenge zo confronterend kon zijn. Na de eerste drie dagen kwam ik al tot de conclusie dat ik mijn eigen geluk in de weg stond door mezelf constant te vergelijken met anderen."

Dirk

Dirk

vergelijk-je-met-de-jij-van-gister-challenge
expert-fullcharge-nadja-van-osch

214 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Vergelijk Je Met De Jij Van Gister

MET Nadja van Osch


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de vergelijk je met de jij van gister challenge en start op 25 oktober 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 25 oktober 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>