vergelijk-je-met-de-jij-van-gister-challenge
expert-fullcharge-nadja-van-osch

14 DAAGSE CHALLENGE

Vergelijk Je Met De Jij Van Gister

MET Nadja van Osch


Ben jij jezelf continu met alles en iedereen aan het vergelijken? Heb je het idee dat het nooit goed genoeg is? En voel je je regelmatig schuldig omdat je niet bereikt en doet wat anderen wel bereiken en doen? Dan is deze challenge wat voor jou! Met deze challenge creëer je de routine om jezelf te vergelijken met de jij van gister en de focus op anderen los te laten!

In een tijd waarin je je met alles en iedereen van over de hele wereld kunt vergelijken, kan het lastig zijn om nog trots te zijn op de dingen die jij doet.

Wat is jouw nieuwe baan ten opzichte bij die van je beste vriendin? Wat is jouw vakantieverhaal ten opzichte van je nicht die naar Mexico is geweest? En wat is jouw verjaardag in vergelijking met de baby van een oud studiegenoot? Ho, ho, ho. Jij bent uniek! Wie jij bent en wat je doet, is net zo bijzonder. Jouw levenspad is bijzonder. Je bent precies waar je moet zijn, alleen besef je dat niet doordat je continu bezig bent met het pad van anderen.

Met deze challenge ga jij je aandacht weer richten op jouw levenspad. Je leert om de focus op jezelf te richten en het alsmaar kijken en vergelijken los te laten waardoor je weer gelukkig wordt met wie jij bent en wat jij doet.

Deze challenge is voor jou als...

 • je jezelf continu vergelijkt met anderen
 • je soms uren op social media zit en je je er alleen maar onzeker door gaat voelen
 • je het idee hebt dat je ‘achterloopt’ op leeftijdsgenoten
 • je niet meer geniet van je dagen door een druk die je ervaart
 • je vaak denkt ‘waarom zij wel, maar ik niet?’
 • je het gevoel hebt dat jouw dromen en doelen er niet toe doen
 • je moeite hebt om trots te zijn op jezelf

Vergelijk je met de jij van gister

Vergelijk je met de jij van gister is een ongekend waardevolle challenge waarmee je eindelijk de druk om je met alles en iedereen te vergelijk loslaat.

Gedurende 14 dagen neemt Nadja je mee op een reis naar binnen waarin je er staat meer achter komt wat belangrijk is voor jou. Daarnaast krijg je de tips, tools en opdrachten die jou helpen om de manier waarop je jezelf nu vergelijkt met anderen los te laten en je te focussen op jouw levenspad.

Je stapt uit de vicieuze cirkel van onzekerheid, twijfels en jaloezie en verandert elke dag een beetje meer in de versie van jezelf die de ware jij aan de wereld laat zien. De versie van jezelf die zijn of haar eigen dromen en doelen najaagt, stilstaat bij dagelijkse succesmomenten, vol zelfvertrouwen en geluk de dagen doorgaat én geniet van zijn of haar eigen proces.

Ontmoet de expert van deze challenge

Nadja van Osch is founder van de Let Love Rule podcast en schrijft momenteel een boek over zelfliefde, manifestatie en het pad naar je authentieke zelf. Ze helpt je om liefde over angst te kunnen kiezen in je leven en je business. 

expert-fullcharge-nadja-van-osch

Na deze challenge:

 • vergelijk je jezelf met de jij van gister. Je focust je op je eigen levenspad, kijkt dagelijks hoe je weer groeit en hebt jouw dromen en doelen helder voor ogen.
 • ben je trots op de dingen die JIJ doet. Je staat dagelijks stil bij de stappen die je zet en vergelijkt deze stappen niet meer met die van iemand anders.
 • voel je je krachtig en zelfverzekerd. Je voelt je in charge over de keuzes die je maakt en de stappen die je zet. Hierdoor ben je minder gevoelig voor dat wat anderen doen.
 • ervaar je meer geluk. Je bent vanuit je innerlijke kern gelukkig omdat je doet wat jou blij maakt en niet meer het gevoel hebt dat je alsmaar meer en meer moet doen of hebben.
 • oordeel je minder. Je bent je bewust wat oordelen over jou als persoon zegt en doet dit niet meer omdat je weet dat je goed genoeg bent zoals je bent.
 • laat je de unieke jij aan de wereld zien. Je straalt van binnen naar buiten, laat jouw kwaliteiten aan de wereld zien en geniet van elke dag.
 • jaag je je eigen dromen en doelen na in plaats van die van anderen. Je hebt de connectie met je intuïtie weer teruggevonden en zet hier dagelijks stoppen in. Je weet wat jou blij maakt en stemt hier je dagelijkse keuzes op af.
 • maak je zelfverzekerd keuzes. Doordat je weet waar jij gelukkig van wordt, maak je veel makkelijker keuzes. Voelt iets goed? Dan ga je ervoor!
batterij-quotes

"Ik kijk nu dagelijks naar mijn eigen groei, vraag mezelf af wat ik gister lastig vond en vandaag al een beetje beter ging én vergelijk mezelf stukken minder met anderen dan voorheen!"

Rachel 

batterij-quotes

"Deze challenge heeft me echt geholpen om te beseffen dat dat wat anderen doen, niet hoeft te betekenen dat jij dit ook moet doen. Ik focus me nu echt op dat wat mij gelukkig maakt en heb hierdoor ook niet meer de behoefte om mezelf continu te vergelijken. Wat een verademing."

Meerte

Meerte Koning

batterij-quotes

"Ik had niet verwacht dat deze challenge zo confronterend kon zijn. Na de eerste drie dagen kwam ik al tot de conclusie dat ik mijn eigen geluk in de weg stond door mezelf constant te vergelijken met anderen."

Dirk

Dirk

>