__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7b875":{"name":"Main Accent","parent":-1},"5a321":{"name":"Accent Transparent","parent":"7b875"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7b875":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"5a321":{"val":"rgba(46, 83, 102, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":200,"l":0.29,"s":0.38}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7b875":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"5a321":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.15}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Nieuw

start-de-dag-met-een-intentie-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

184 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Start De Dag Met Een Intentie

MET Estrella van Toor


Word jij regelmatig wakker met de gedachte dat je geen zin hebt in de dag? En heb je aan het einde van de dag spijt omdat je bepaalde dingen niet of anders hebt gedaan dan je je had voorgenomen? Dan is deze challenge precies wat jij nodig hebt! Je gaat aan de slag met het creëren van de routine waarmee je elke dag positief en bewust start met een intentie. Hierdoor zal je in no-time merken dat je bewust stilstaat bij de dingen die je doet en doelgericht je dag doorgaat.

We stappen allemaal wel eens met het verkeerde been uit bed… Een zeurende collega, groot project dat afgerond moet worden, twijfels over de presentatie van vanmiddag of gewoon een gevoel van ‘kan ik niet gewoon één dag in bed blijven liggen?’

Wanneer je wakker wordt met gedachten als deze, kan de dag voelen als een uitputtende uitdaging. Je brein begint de dag in een wervelwind, waar je vaak de rest van de dag last van hebt.

En dat is wat je met deze challenge gaat voorkomen. Je leert stap voor stap om je mindset aan het begin van de dag af te stemmen op de meest succesvolle versie van jezelf, waardoor je vol energie, inspiratie en innerlijke kracht je dag begint.

Deze challenge is voor jou als...

 • je moeite hebt om je bed uit te komen
 • je ‘s ochtends als de wekker gaat vaak allerlei negatieve gedachten hebt
 • je je vaak voorneemt om iets te gaan doen op een dag, maar dit er vaak niet van komt
 • je regelmatig spijt hebt omdat je afspraken met jezelf niet nakomt
 • je het gevoel hebt dat dagen voorbij vliegen zonder dat je bewust dingen doet die je verder brengen naar waar je naartoe wilt
 • je moeite hebt om keuzes te maken die bijdragen aan de versie van jezelf die je wilt zijn
 • je je gelukkig, krachtig en gemotiveerd wilt voelen, maar niet weet hoe

'Vandaag staat in het teken van...'

In Start de dag met een intentie laat Estrella je kennismaken met de kracht van intenties. Je leert om elke dag bewust te starten en je gedachten goed te zetten, zodat je richting geeft aan je dag en je aan het einde van de dag voldaan een schouderklop aan jezelf kan geven.

Estrella is zelf dagelijks bezig met persoonlijke groei en de mindset en acties die daarbij helpen. De routine om elke dag met een intentie te starten, is één van haar favorieten. Ze omschrijft deze challenge dan ook als één van de meest effectieve challenges om stappen te zetten naar de versie van jezelf die je wilt zijn.

Laat je verrassen door leuke opdrachten, tips en inspirerende quotes die er op dagelijkse basis voor zorgen dat je stappen zet naar de versie van jezelf die je wilt zijn én ontdek wat een goede start van de dag waarin je je mindset goed zet met je doet gedurende de rest van de dag!

Ontmoet de expert van deze challenge

Estrella van Toor is co-founder van FullCharge, spreker en gedrags- en mindset coach. Ze helpt je met het creëren van de juiste mindset voor verandering en weet met haar energie en passie mensen op een bijzondere manier te stimuleren in hun persoonlijke groei.

expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

Na deze challenge:

 • zet jij elke ochtend je mindset goed voor een succesvolle dag. Je kiest een intentie uit waar je je op wilt focussen en neemt deze mee in de keuzes die je gedurende de dag maakt. Hierdoor zet je succesvol stappen naar de versie van jezelf die je wilt zijn.
 • start je de dag positief en bewust waardoor je meer zin hebt in de dag. Je ziet elke dag als een kans om te groeien en stappen te zetten. Dit geeft een innerlijke drive waardoor je met kriebels in je buik wakker wordt. Net alsof je weer op schoolreisje gaat!
 • haal je het beste in jezelf naar boven. Door de intentie die je aan het begin van de dag zet, ga je op zoek naar kansen en mogelijkheden om deze intentie na te komen. Hierdoor haal je elke dag het beste in jezelf naar boven en zet je dagelijks stappen naar je dromen en doelen.
 • stem je je keuzes en gedachten af op de intentie. Je bent je de hele dag bewust van de gekozen intentie. Stel dat je aan het begin van de dag voor de intentie gaat om niet zonder reden je telefoon erbij te pakken, dan slaag je er ook daadwerkelijk in om dit niet te doen doordat je jezelf er continu aan herinnerd.
 • leef je vanuit jouw kernwaarden. Je weet wat jij belangrijk vindt en stemt hier je intenties en daarmee je keuzes en gedachte op af.
 • ervaar je meer energie en plezier. Je ziet elke dag als een spel om nieuwe stappen te zetten, te leren en je intentie te voltooien.
 • geniet je van je dagen. Doordat je je zo bewust bent van de dingen die je doet, leef je meer met je aandacht in het moment en geniet je meer van elke dag.
 • ervaar je meer innerlijke rust. Je bent tevreden met wie je bent, hebt duidelijkheid in wat jij wilt en focust je op jouw eigen proces. Hierdoor ervaar je meer innerlijke rust en minder drang om je met anderen te vergelijken.

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • Eye-openers omtrent de kracht van een dagelijkse intentie.
 • Tips & tricks om een intentie te formuleren.
 • Een opdracht waarin je je kernwaarden helder krijgt zodat je jouw dagelijkse intentie daarop af kunt stemmen.
 • Twee vragen die je elke ochtend helpen met het bepalen van jouw intentie voor die dag.
 • Inzicht in het beste moment om je intentie te bepalen.
 • Een creatieve opdracht omtrent je mindset en intenties.
 • Tips om je intentie daadwerkelijk mee te nemen in de keuzes die je gedurende de dag maakt.
 • Een inspiratielijst met voorbeeld intenties.
 • Een journal opdracht.

184 deelnemers gingen je al voor en hebben succesvol de routine gecreëerd waarmee ze dagelijks de dag starten met een bewust moment waarin ze de intentie formuleren. Dit zorgt ervoor dat ze vol energie en inspiratie hun dagen ingaan, stappen zetten naar de versie van zichzelf die het beste in zichzelf naar boven haalt en geniet van elke dag. Ze hebben weer energie en plezier in de dingen die ze doen en zijn dagelijks trots op zichzelf!

batterij-quotes

"Ik keek altijd wat sceptisch naar intenties, omdat ik het wat zweverig vond, maar deze challenge heeft het tegendeel bewezen. Estrella deelt super fijne tips en laat je de ware kracht van intenties ervaren."

Manon

Manon

batterij-quotes

"Een geweldige challenge voor iedereen die meer uit zijn dagen wilt halen en het gevoel heeft niet verder te komen. Dit helpt je echt om in kleine stappen te werken naar de versie van jezelf die je wilt zijn en te genieten van het proces!"

Jikke van der Velde

batterij-quotes

"Inspirerend, motiverend en vooral heel leuk om te doen. Ik kan me nu echt geen leven meer zonder intenties voorstellen. De energie en motivatie die het met geeft is echt verbazingwekkend!"

Christen van Aalst

Nieuw

start-de-dag-met-een-intentie-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

184 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Start De Dag Met Een Intentie

MET Estrella van Toor


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de start de dag met een intentie challenge en start op 25 oktober 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 25 oktober 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>