start-de-dag-met-een-intentie-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

14 DAAGSE CHALLENGE

Start De Dag Met Een Intentie

MET Estrella van Toor


Word jij regelmatig wakker met de gedachte dat je geen zin hebt in de dag? En heb je aan het einde van de dag spijt omdat je bepaalde dingen niet of anders hebt gedaan dan je je had voorgenomen? Dan is deze challenge precies wat jij nodig hebt! Je gaat aan de slag met het creëren van de routine waarmee je elke dag positief en bewust start met een intentie. Hierdoor zal je in no-time merken dat je bewust stilstaat bij de dingen die je doet en doelgericht je dag doorgaat.

We stappen allemaal wel eens met het verkeerde been uit bed… Een zeurende collega, groot project dat afgerond moet worden, twijfels over de presentatie van vanmiddag of gewoon een gevoel van ‘kan ik niet gewoon één dag in bed blijven liggen?’

Wanneer je wakker wordt met gedachten als deze, kan de dag voelen als een uitputtende uitdaging. Je brein begint de dag in een wervelwind, waar je vaak de rest van de dag last van hebt.

En dat is wat je met deze challenge gaat voorkomen. Je leert stap voor stap om je mindset aan het begin van de dag af te stemmen op de meest succesvolle versie van jezelf, waardoor je vol energie, inspiratie en innerlijke kracht je dag begint.

Deze challenge is voor jou als...

 • je moeite hebt om je bed uit te komen
 • je ‘s ochtends als de wekker gaat vaak allerlei negatieve gedachten hebt
 • je je vaak voorneemt om iets te gaan doen op een dag, maar dit er vaak niet van komt
 • je regelmatig spijt hebt omdat je afspraken met jezelf niet nakomt
 • je het gevoel hebt dat dagen voorbij vliegen zonder dat je bewust dingen doet die je verder brengen naar waar je naartoe wilt
 • je moeite hebt om keuzes te maken die bijdragen aan de versie van jezelf die je wilt zijn
 • je je gelukkig, krachtig en gemotiveerd wilt voelen, maar niet weet hoe

'Vandaag staat in het teken van...'

In Start de dag met een intentie laat Estrella je kennismaken met de kracht van intenties. Je leert om elke dag bewust te starten en je gedachten goed te zetten, zodat je richting geeft aan je dag en je aan het einde van de dag voldaan een schouderklop aan jezelf kan geven.

Estrella is zelf dagelijks bezig met persoonlijke groei en de mindset en acties die daarbij helpen. De routine om elke dag met een intentie te starten, is één van haar favorieten. Ze omschrijft deze challenge dan ook als één van de meest effectieve challenges om stappen te zetten naar de versie van jezelf die je wilt zijn.

Laat je verrassen door leuke opdrachten, tips en inspirerende quotes die er op dagelijkse basis voor zorgen dat je stappen zet naar de versie van jezelf die je wilt zijn én ontdek wat een goede start van de dag waarin je je mindset goed zet met je doet gedurende de rest van de dag!

Ontmoet de expert van deze challenge

Estrella van Toor is co-founder van FullCharge, spreker en gedrags- en mindset coach. Ze helpt je met het creëren van de juiste mindset voor verandering en weet met haar energie en passie mensen op een bijzondere manier te stimuleren in hun persoonlijke groei.

expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

Na deze challenge:

 • zet jij elke ochtend je mindset goed voor een succesvolle dag. Je kiest een intentie uit waar je je op wilt focussen en neemt deze mee in de keuzes die je gedurende de dag maakt. Hierdoor zet je succesvol stappen naar de versie van jezelf die je wilt zijn.
 • start je de dag positief en bewust waardoor je meer zin hebt in de dag. Je ziet elke dag als een kans om te groeien en stappen te zetten. Dit geeft een innerlijke drive waardoor je met kriebels in je buik wakker wordt. Net alsof je weer op schoolreisje gaat!
 • haal je het beste in jezelf naar boven. Door de intentie die je aan het begin van de dag zet, ga je op zoek naar kansen en mogelijkheden om deze intentie na te komen. Hierdoor haal je elke dag het beste in jezelf naar boven en zet je dagelijks stappen naar je dromen en doelen.
 • stem je je keuzes en gedachten af op de intentie. Je bent je de hele dag bewust van de gekozen intentie. Stel dat je aan het begin van de dag voor de intentie gaat om niet zonder reden je telefoon erbij te pakken, dan slaag je er ook daadwerkelijk in om dit niet te doen doordat je jezelf er continu aan herinnerd.
 • leef je vanuit jouw kernwaarden. Je weet wat jij belangrijk vindt en stemt hier je intenties en daarmee je keuzes en gedachte op af.
 • ervaar je meer energie en plezier. Je ziet elke dag als een spel om nieuwe stappen te zetten, te leren en je intentie te voltooien.
 • geniet je van je dagen. Doordat je je zo bewust bent van de dingen die je doet, leef je meer met je aandacht in het moment en geniet je meer van elke dag.
 • ervaar je meer innerlijke rust. Je bent tevreden met wie je bent, hebt duidelijkheid in wat jij wilt en focust je op jouw eigen proces. Hierdoor ervaar je meer innerlijke rust en minder drang om je met anderen te vergelijken.
batterij-quotes

"Ik keek altijd wat sceptisch naar intenties, omdat ik het wat zweverig vond, maar deze challenge heeft het tegendeel bewezen. Estrella deelt super fijne tips en laat je de ware kracht van intenties ervaren."

Manon

Manon

batterij-quotes

"Een geweldige challenge voor iedereen die meer uit zijn dagen wilt halen en het gevoel heeft niet verder te komen. Dit helpt je echt om in kleine stappen te werken naar de versie van jezelf die je wilt zijn en te genieten van het proces!"

Jikke van der Velde

batterij-quotes

"Inspirerend, motiverend en vooral heel leuk om te doen. Ik kan me nu echt geen leven meer zonder intenties voorstellen. De energie en motivatie die het met geeft is echt verbazingwekkend!"

Christen van Aalst

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 11,99 /per maand

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 67,99 /per maand

 • Alles van FullCharge optie
 • Persoonlijke online coach in App
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 7,99 /per maand

 (€ 97,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 57,99 /per maand

(€ 695,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

Aan de slag met FullCharge in drie stappen

FullCharge-dagelijkse-successen
1

Meld je aan

Kies voor de optie met of zonder coaching. FullCharge is altijd opzegbaar.

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen
2

Download de App

Na je aanmelding, ontvang je een registratiemail om je account aan te maken voor de App.

FullCharge-App
3

Kies jouw eerste challenge

 Na de registratie, kies je in de App je eerste challenge en start je jouw persoonlijke groei!

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is FullCharge?

FullCharge is de App waarmee je actiegericht werkt aan jouw persoonlijke groei. Door middel van 14 daagse challenges leer je jezelf elke dag beter kennen en maak je bewuste keuzes die bijdragen aan een gelukkig leven. Of je nu wilt werken aan een betere mindset of meer zelfvertrouwen, jij bepaalt waar je aandacht aan besteed en waarin je wilt groeien als persoon.

Wat zijn challenges?

Iedere challenge duurt 14 dagen en is gemaakt in samenwerking met de beste neurowetenschappers, auteurs, coaches en sprekers. Tijdens de 14 dagen van een challenge ontvang je per dag verschillende activiteiten zoals lessen, opdrachten en zelfreflectie vragen. Je leert jezelf elke dag beter kennen en experimenteert per challenge met een nieuwe keuze in je leven om te ervaren of deze bijdraagt aan jouw geluk.

Hoeveel challenges kan ik tegelijk doen?

Bij FullCharge werk je aan één challenge tegelijk. Zo zorg je voor de beste focus en gebruik je de kracht van consistentie om stap voor stap aan jouw persoonlijke groei te werken.

Wat is de rol van de coach?

De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaring om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt. De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. 

Samen met jouw coach ben jij verzekerd van de beste resultaten en inzichten in jezelf. Zo geeft de coach waardevolle feedback op jouw ingevulde antwoorden, zal de coach je voorzien van extra vragen/tips als je vastloopt en biedt de coach altijd een luisterend oor via de chat op momenten dat jij dit nodig hebt.

Zie jouw coach als een persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Iemand die er altijd voor je is.

Kan ik zelf bepalen wanneer ik FullCharge doe op een dag?

Je kunt zelf bepalen wanneer je jouw FullCharge moment pakt. Wil je de dag graag beginnen met FullCharge? Dat kan. Liever voor het slapengaan? Ook prima! En als je een dag hebt gemist? Geen zorgen! Je kunt jouw gemiste activiteiten terugkijken en zelfs achteraf je antwoorden invullen.

Prijzen en betalingen

Wat zijn de kosten van FullCharge?

FullCharge heeft twee verschillende opties. FullCharge zonder coaching en FullCharge met coaching. Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge vanaf €7,99 per maand of kies voor FullCharge met coach vanaf €57,99 per maand.

Wat is de 14 dagen ‘No-Charge’ garantie?

Met onze 14 daagse ‘No-Charge’ garantie geven we jou graag de mogelijkheid om de eerste 14 dagen te experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij je past. Is FullCharge toch niet wat je zoekt en voltooi je jouw opzegging binnen 14 dagen na je betaling? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

Hoe kan ik FullCharge opzeggen?

FullCharge is altijd opzegbaar. Het opzeggen van FullCharge gaat heel eenvoudig via deze link. Als je verdere vragen hebt, staan wij altijd voor je klaar in de chat.

FullCharge App

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Kan ik mijn activiteiten in de App terugzien?

Alle activiteiten en antwoorden van de challenges die je hebt gedaan, kan je op een later moment terugkijken. Zo heb je de waardevolle content en inzichten over jezelf altijd binnen handbereik.

>