start-de-dag-met-een-intentie-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

14 DAAGSE CHALLENGE

Start De Dag Met Een Intentie

MET Estrella van Toor


Word jij regelmatig wakker met de gedachte dat je geen zin hebt in de dag? En heb je aan het einde van de dag spijt omdat je bepaalde dingen niet of anders hebt gedaan dan je je had voorgenomen? Dan is deze challenge precies wat jij nodig hebt! Je gaat aan de slag met het creëren van de routine waarmee je elke dag positief en bewust start met een intentie. Hierdoor zal je in no-time merken dat je bewust stilstaat bij de dingen die je doet en doelgericht je dag doorgaat.

We stappen allemaal wel eens met het verkeerde been uit bed… Een zeurende collega, groot project dat afgerond moet worden, twijfels over de presentatie van vanmiddag of gewoon een gevoel van ‘kan ik niet gewoon één dag in bed blijven liggen?’

Wanneer je wakker wordt met gedachten als deze, kan de dag voelen als een uitputtende uitdaging. Je brein begint de dag in een wervelwind, waar je vaak de rest van de dag last van hebt.

En dat is wat je met deze challenge gaat voorkomen. Je leert stap voor stap om je mindset aan het begin van de dag af te stemmen op de meest succesvolle versie van jezelf, waardoor je vol energie, inspiratie en innerlijke kracht je dag begint.

Deze challenge is voor jou als...

 • je moeite hebt om je bed uit te komen
 • je ‘s ochtends als de wekker gaat vaak allerlei negatieve gedachten hebt
 • je je vaak voorneemt om iets te gaan doen op een dag, maar dit er vaak niet van komt
 • je regelmatig spijt hebt omdat je afspraken met jezelf niet nakomt
 • je het gevoel hebt dat dagen voorbij vliegen zonder dat je bewust dingen doet die je verder brengen naar waar je naartoe wilt
 • je moeite hebt om keuzes te maken die bijdragen aan de versie van jezelf die je wilt zijn
 • je je gelukkig, krachtig en gemotiveerd wilt voelen, maar niet weet hoe

'Vandaag staat in het teken van...'

In Start de dag met een intentie laat Estrella je kennismaken met de kracht van intenties. Je leert om elke dag bewust te starten en je gedachten goed te zetten, zodat je richting geeft aan je dag en je aan het einde van de dag voldaan een schouderklop aan jezelf kan geven.

Estrella is zelf dagelijks bezig met persoonlijke groei en de mindset en acties die daarbij helpen. De routine om elke dag met een intentie te starten, is één van haar favorieten. Ze omschrijft deze challenge dan ook als één van de meest effectieve challenges om stappen te zetten naar de versie van jezelf die je wilt zijn.

Laat je verrassen door leuke opdrachten, tips en inspirerende quotes die er op dagelijkse basis voor zorgen dat je stappen zet naar de versie van jezelf die je wilt zijn én ontdek wat een goede start van de dag waarin je je mindset goed zet met je doet gedurende de rest van de dag!

Ontmoet de expert van deze challenge

Estrella van Toor is co-founder van FullCharge, spreker en gedrags- en mindset coach. Ze helpt je met het creëren van de juiste mindset voor verandering en weet met haar energie en passie mensen op een bijzondere manier te stimuleren in hun persoonlijke groei.

expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

Na deze challenge:

 • zet jij elke ochtend je mindset goed voor een succesvolle dag. Je kiest een intentie uit waar je je op wilt focussen en neemt deze mee in de keuzes die je gedurende de dag maakt. Hierdoor zet je succesvol stappen naar de versie van jezelf die je wilt zijn.
 • start je de dag positief en bewust waardoor je meer zin hebt in de dag. Je ziet elke dag als een kans om te groeien en stappen te zetten. Dit geeft een innerlijke drive waardoor je met kriebels in je buik wakker wordt. Net alsof je weer op schoolreisje gaat!
 • haal je het beste in jezelf naar boven. Door de intentie die je aan het begin van de dag zet, ga je op zoek naar kansen en mogelijkheden om deze intentie na te komen. Hierdoor haal je elke dag het beste in jezelf naar boven en zet je dagelijks stappen naar je dromen en doelen.
 • stem je je keuzes en gedachten af op de intentie. Je bent je de hele dag bewust van de gekozen intentie. Stel dat je aan het begin van de dag voor de intentie gaat om niet zonder reden je telefoon erbij te pakken, dan slaag je er ook daadwerkelijk in om dit niet te doen doordat je jezelf er continu aan herinnerd.
 • leef je vanuit jouw kernwaarden. Je weet wat jij belangrijk vindt en stemt hier je intenties en daarmee je keuzes en gedachte op af.
 • ervaar je meer energie en plezier. Je ziet elke dag als een spel om nieuwe stappen te zetten, te leren en je intentie te voltooien.
 • geniet je van je dagen. Doordat je je zo bewust bent van de dingen die je doet, leef je meer met je aandacht in het moment en geniet je meer van elke dag.
 • ervaar je meer innerlijke rust. Je bent tevreden met wie je bent, hebt duidelijkheid in wat jij wilt en focust je op jouw eigen proces. Hierdoor ervaar je meer innerlijke rust en minder drang om je met anderen te vergelijken.
batterij-quotes

"Ik keek altijd wat sceptisch naar intenties, omdat ik het wat zweverig vond, maar deze challenge heeft het tegendeel bewezen. Estrella deelt super fijne tips en laat je de ware kracht van intenties ervaren."

Manon

Manon

batterij-quotes

"Een geweldige challenge voor iedereen die meer uit zijn dagen wilt halen en het gevoel heeft niet verder te komen. Dit helpt je echt om in kleine stappen te werken naar de versie van jezelf die je wilt zijn en te genieten van het proces!"

Jikke van der Velde

batterij-quotes

"Inspirerend, motiverend en vooral heel leuk om te doen. Ik kan me nu echt geen leven meer zonder intenties voorstellen. De energie en motivatie die het met geeft is echt verbazingwekkend!"

Christen van Aalst

>