__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7b875":{"name":"Main Accent","parent":-1},"5a321":{"name":"Accent Transparent","parent":"7b875"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7b875":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"5a321":{"val":"rgba(46, 83, 102, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":200,"l":0.29,"s":0.38}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7b875":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"5a321":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.15}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
slaap-7-9-uur-challenge
expert-fullcharge-mark-schadenberg

189 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Slaap 7-9 Uur

MET MARK SCHADENBERG


Wanneer je ontspannen en opgeladen door het leven wilt gaan, is het essentieel om een vaste slaaproutine te hebben die ervoor zorgt dat je lang én diep genoeg slaapt. Tijdens deze challenge werk jij hier stap voor stap naartoe en leer je alles wat je moet weten omtrent slaap. Na de 14 dagen ben jij verzekerd van ochtenden waarin je uitgerust wakker wordt en vol energie de dag tegemoet gaat!

Hoe vaak lukt het jou om op tijd in bed te liggen? En hoe vaak sta je uitgerust op? In een tijd waarin de tijd steeds sneller lijkt te gaan en je nooit klaar bent met alles wat je moet en wilt doen, schiet het vrijmaken van tijd voor voldoende slaap er nog wel eens bij in.

Dat is niet wat je lichaam en mind verdienen na een drukke dag. Zij verdienen het om te herstellen en alle indrukken van de dag te verwerken. En jij verdient het om de rust te pakken die je nodig hebt, zodat je elke ochtend energiek en uitgerust opstaat en stappen kunt zetten naar jouw dromen en doelen.

Met deze challenge ga jij 14 dagen lang de routine creëren om lang en diep genoeg te slapen. Je gaat experimenteren verschillende opdrachten en tools om te ontdekken wat het beste werkt voor jou!

Deze challenge is voor jou als...

 • je 9 van de 10 keer nog niet wakker bent als de wekker gaat
 • je vaak snoozed
 • je de meeste dagen van de week vermoeid opstaat
 • je snel prikkelbaar of geïrriteerd bent
 • je gedurende de dag weinig energie hebt
 • je gedurende de dag moeite hebt om je te focussen
 • je vaak de behoefte hebt om te ‘snaaien’

Wie goed slaapt, wordt wakker.

In Slaap 7-9 uur geeft Mark Schadenberg jou alle informatie, eye-openers en inzichten die je nodig hebt om op dagelijkse basis lang en diep genoeg te slapen.

Mark weet als geen ander hoe slaapproblemen je leven kunnen bepalen. Ook hij voelde lang de druk om leuk gevonden te worden. Maar werd hij daar gelukkiger van? Integendeel!

Als onderdeel van zijn missie om ervoor te zorgen dat niemand meer wakker hoeft te liggen van slaapproblemen, stelde hij deze challenge op. Hij helpt je om inzicht te krijgen in de oorzaken van jouw mogelijke slaaptekort én om vanuit daar een routine te creëren die werkt voor jou!

Ga je mee naar dromenland?

Ontmoet de expert van deze challenge

Mark Schadenberg is oud militair en Slaapcoach. Tijdens zijn missies als militair verpleegkundige zag en ondervond hij de gevolgen van slechte slaap en stress. Deze ervaringen daagde hem uit tot de studie en praktijk om mensen te helpen van onrust naar nachtrust om zo meer uit hun leven te halen.

expert-fullcharge-mark-schadenberg

Na deze challenge:

 • slaap jij dagelijks voldoende en diep. Je maakt gedurende de dag en ‘s avonds keuzes die jouw slaap bevorderen waardoor je slaapt als een roosje.
 • luister je naar je lichaamssignalen. Je gaat naar bed wanneer je moe bent en valt hierdoor sneller in slaap.
 • heb je meer energie. Doordat je lang en diep genoeg slaapt, heb je gedurende de dag geen inkakmomenten meer. 
 • sta je uitgerust op. Je ideale slaapkamer, bewuste keuzes en de tijd die je vrijmaakt om te slapen, leiden ertoe dat je uitgerust en voor de wekker wakker wordt.
 • kan je beter omgaan met stress. Je bent mentaal krachtiger en kan helderder nadenken, hierdoor zie je uitdagingen als kansen om te groeien en ben je emotioneel stabieler.
 • ben je sneller in het uitvoeren en afmaken van taken door een verbeterde focus. Doordat je lang en diep slaapt, heb je meer focus. Dit resulteert tot meer efficiëntie in jouw dagen, waardoor je meer tijd overhoudt voor jezelf.
 • maak je gedurende de dag keuzes die je slaap verbeteren. Je weet wat werkt voor jou en stemt hier bewust je keuzes op af!

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • Een opdracht om je huidige slaaproutine onder de loep te nemen.
 • Eye-openers die inzicht geven in het belang van een goede nachtrust.
 • Een overzicht waarin je kunt vinden wat de ideale slaapduur voor jou is.
 • Tips om eventueel slaaptekort te compenseren.
 • Opdrachten en tools om beter en langer te slapen.
 • Een eye-opener omtrent snoozen.
 • Een opdracht om de ideale slaapkamer te creëren.
 • Tips & tricks om met de keuzes die je gedurende de dag maakt, je nachtrust te bevorderen.

189 deelnemers gingen je al voor en hebben met deze challenge succesvol de routine gecreëerd die ervoor zorgt dat ze dagelijks diep en lang genoeg slapen. Ze staan nu uitgerust op, maken gedurende de dag keuzes die hun nachtrust verbetert en kunnen hierdoor veel beter tegen stressvolle situaties.

batterij-quotes

"Door wat kleine aanpassingen in mijn keuzes gedurende de dag en avond én de bewustwording omtrent het belang van slaap, voel ik me eindelijk weer de energieke en vrolijke Sophie die ik een aantal jaar terug was."

Liese

Liese Remmerswaal

batterij-quotes

"Wat een fijne challenge. Concreet, makkelijker toepasbaar en praktische tips die je helpen om van slapen een prioriteit te maken in een tijd waarin alles en iedereen om je aandacht schreeuwt."

Jelle

Jelle van Essen

batterij-quotes

"Ik dacht altijd dat ik niet veel slaap nodig had, maar deze challenge heeft het tegendeel bewezen. Ik sta nu zoveel energieker op! En nog een bijkomend voordeel: mijn focus is in tijden niet zo goed geweest."

Annemarie van Beuten

slaap-7-9-uur-challengezen Aan
expert-fullcharge-mark-schadenberg

189 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Slaap 7-9 Uur

MET MARK SCHADENBERG


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de slaap 7-9 uur challenge en start op 25 oktober 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 25 oktober 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>