slaap-7-9-uur-challenge
expert-fullcharge-mark-schadenberg

14 DAAGSE CHALLENGE

Slaap 7-9 Uur

MET MARK SCHADENBERG


Wanneer je ontspannen en opgeladen door het leven wilt gaan, is het essentieel om een vaste slaaproutine te hebben die ervoor zorgt dat je lang én diep genoeg slaapt. Tijdens deze challenge werk jij hier stap voor stap naartoe en leer je alles wat je moet weten omtrent slaap. Na de 14 dagen ben jij verzekerd van ochtenden waarin je uitgerust wakker wordt en vol energie de dag tegemoet gaat!

Hoe vaak lukt het jou om op tijd in bed te liggen? En hoe vaak sta je uitgerust op? In een tijd waarin de tijd steeds sneller lijkt te gaan en je nooit klaar bent met alles wat je moet en wilt doen, schiet het vrijmaken van tijd voor voldoende slaap er nog wel eens bij in.

Dat is niet wat je lichaam en mind verdienen na een drukke dag. Zij verdienen het om te herstellen en alle indrukken van de dag te verwerken. En jij verdient het om de rust te pakken die je nodig hebt, zodat je elke ochtend energiek en uitgerust opstaat en stappen kunt zetten naar jouw dromen en doelen.

Met deze challenge ga jij 14 dagen lang de routine creëren om lang en diep genoeg te slapen. Je gaat experimenteren verschillende opdrachten en tools om te ontdekken wat het beste werkt voor jou!

Deze challenge is voor jou als...

 • je 9 van de 10 keer nog niet wakker bent als de wekker gaat
 • je vaak snoozed
 • je de meeste dagen van de week vermoeid opstaat
 • je snel prikkelbaar of geïrriteerd bent
 • je gedurende de dag weinig energie hebt
 • je gedurende de dag moeite hebt om je te focussen
 • je vaak de behoefte hebt om te ‘snaaien’

Wie goed slaapt, wordt wakker.

In Slaap 7-9 uur geeft Mark Schadenberg jou alle informatie, eye-openers en inzichten die je nodig hebt om op dagelijkse basis lang en diep genoeg te slapen.

Mark weet als geen ander hoe slaapproblemen je leven kunnen bepalen. Ook hij voelde lang de druk om leuk gevonden te worden. Maar werd hij daar gelukkiger van? Integendeel!

Als onderdeel van zijn missie om ervoor te zorgen dat niemand meer wakker hoeft te liggen van slaapproblemen, stelde hij deze challenge op. Hij helpt je om inzicht te krijgen in de oorzaken van jouw mogelijke slaaptekort én om vanuit daar een routine te creëren die werkt voor jou!

Ga je mee naar dromenland?

Ontmoet de expert van deze challenge

Mark Schadenberg is oud militair en Slaapcoach. Tijdens zijn missies als militair verpleegkundige zag en ondervond hij de gevolgen van slechte slaap en stress. Deze ervaringen daagde hem uit tot de studie en praktijk om mensen te helpen van onrust naar nachtrust om zo meer uit hun leven te halen.

expert-fullcharge-mark-schadenberg

Na deze challenge:

 • slaap jij dagelijks voldoende en diep. Je maakt gedurende de dag en ‘s avonds keuzes die jouw slaap bevorderen waardoor je slaapt als een roosje.
 • luister je naar je lichaamssignalen. Je gaat naar bed wanneer je moe bent en valt hierdoor sneller in slaap.
 • heb je meer energie. Doordat je lang en diep genoeg slaapt, heb je gedurende de dag geen inkakmomenten meer. 
 • sta je uitgerust op. Je ideale slaapkamer, bewuste keuzes en de tijd die je vrijmaakt om te slapen, leiden ertoe dat je uitgerust en voor de wekker wakker wordt.
 • kan je beter omgaan met stress. Je bent mentaal krachtiger en kan helderder nadenken, hierdoor zie je uitdagingen als kansen om te groeien en ben je emotioneel stabieler.
 • ben je sneller in het uitvoeren en afmaken van taken door een verbeterde focus. Doordat je lang en diep slaapt, heb je meer focus. Dit resulteert tot meer efficiëntie in jouw dagen, waardoor je meer tijd overhoudt voor jezelf.
 • maak je gedurende de dag keuzes die je slaap verbeteren. Je weet wat werkt voor jou en stemt hier bewust je keuzes op af!
batterij-quotes

"Door wat kleine aanpassingen in mijn keuzes gedurende de dag en avond én de bewustwording omtrent het belang van slaap, voel ik me eindelijk weer de energieke en vrolijke Sophie die ik een aantal jaar terug was."

Liese

Liese Remmerswaal

batterij-quotes

"Wat een fijne challenge. Concreet, makkelijker toepasbaar en praktische tips die je helpen om van slapen een prioriteit te maken in een tijd waarin alles en iedereen om je aandacht schreeuwt."

Jelle

Jelle van Essen

batterij-quotes

"Ik dacht altijd dat ik niet veel slaap nodig had, maar deze challenge heeft het tegendeel bewezen. Ik sta nu zoveel energieker op! En nog een bijkomend voordeel: mijn focus is in tijden niet zo goed geweest."

Annemarie van Beuten

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 11,99 /per maand

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 67,99 /per maand

 • Alles van FullCharge optie
 • Persoonlijke online coach in App
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 7,99 /per maand

 (€ 97,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 57,99 /per maand

(€ 695,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

Aan de slag met FullCharge in drie stappen

FullCharge-dagelijkse-successen
1

Meld je aan

Kies voor de optie met of zonder coaching. FullCharge is altijd opzegbaar.

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen
2

Download de App

Na je aanmelding, ontvang je een registratiemail om je account aan te maken voor de App.

FullCharge-App
3

Kies jouw eerste challenge

 Na de registratie, kies je in de App je eerste challenge en start je jouw persoonlijke groei!

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is FullCharge?

FullCharge is de App waarmee je actiegericht werkt aan jouw persoonlijke groei. Door middel van 14 daagse challenges leer je jezelf elke dag beter kennen en maak je bewuste keuzes die bijdragen aan een gelukkig leven. Of je nu wilt werken aan een betere mindset of meer zelfvertrouwen, jij bepaalt waar je aandacht aan besteed en waarin je wilt groeien als persoon.

Wat zijn challenges?

Iedere challenge duurt 14 dagen en is gemaakt in samenwerking met de beste neurowetenschappers, auteurs, coaches en sprekers. Tijdens de 14 dagen van een challenge ontvang je per dag verschillende activiteiten zoals lessen, opdrachten en zelfreflectie vragen. Je leert jezelf elke dag beter kennen en experimenteert per challenge met een nieuwe keuze in je leven om te ervaren of deze bijdraagt aan jouw geluk.

Hoeveel challenges kan ik tegelijk doen?

Bij FullCharge werk je aan één challenge tegelijk. Zo zorg je voor de beste focus en gebruik je de kracht van consistentie om stap voor stap aan jouw persoonlijke groei te werken.

Wat is de rol van de coach?

De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaring om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt. De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. 

Samen met jouw coach ben jij verzekerd van de beste resultaten en inzichten in jezelf. Zo geeft de coach waardevolle feedback op jouw ingevulde antwoorden, zal de coach je voorzien van extra vragen/tips als je vastloopt en biedt de coach altijd een luisterend oor via de chat op momenten dat jij dit nodig hebt.

Zie jouw coach als een persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Iemand die er altijd voor je is.

Kan ik zelf bepalen wanneer ik FullCharge doe op een dag?

Je kunt zelf bepalen wanneer je jouw FullCharge moment pakt. Wil je de dag graag beginnen met FullCharge? Dat kan. Liever voor het slapengaan? Ook prima! En als je een dag hebt gemist? Geen zorgen! Je kunt jouw gemiste activiteiten terugkijken en zelfs achteraf je antwoorden invullen.

Prijzen en betalingen

Wat zijn de kosten van FullCharge?

FullCharge heeft twee verschillende opties. FullCharge zonder coaching en FullCharge met coaching. Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge vanaf €7,99 per maand of kies voor FullCharge met coach vanaf €57,99 per maand.

Wat is de 14 dagen ‘No-Charge’ garantie?

Met onze 14 daagse ‘No-Charge’ garantie geven we jou graag de mogelijkheid om de eerste 14 dagen te experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij je past. Is FullCharge toch niet wat je zoekt en voltooi je jouw opzegging binnen 14 dagen na je betaling? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

Hoe kan ik FullCharge opzeggen?

FullCharge is altijd opzegbaar. Het opzeggen van FullCharge gaat heel eenvoudig via deze link. Als je verdere vragen hebt, staan wij altijd voor je klaar in de chat.

FullCharge App

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Kan ik mijn activiteiten in de App terugzien?

Alle activiteiten en antwoorden van de challenges die je hebt gedaan, kan je op een later moment terugkijken. Zo heb je de waardevolle content en inzichten over jezelf altijd binnen handbereik.

>