__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7b875":{"name":"Main Accent","parent":-1},"5a321":{"name":"Accent Transparent","parent":"7b875"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7b875":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"5a321":{"val":"rgba(46, 83, 102, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":200,"l":0.29,"s":0.38}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7b875":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"5a321":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.15}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
schrijf-op-waar-je-dankbaar-voor-bent-challenge
expert-fullcharge-wouter-de-jong

362 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Schrijf Op Waar Je Dankbaar Voor Bent

MET WOUTER DE JONG


In deze challenge werk je stap voor stap naar een dagelijkse routine voor dankbaarheid. Je gaat je blik op het leven optimaliseren, meer genieten van de kleine en fijne dingen en daar meer van aan te trekken. Tijdens de 14 dagen zal je stap voor stap merken dat je hele manier van denken en doen verandert door slechts één simpele en leuke routine.

Door de dagelijkse drukte waar we regelmatig in meegezogen worden, vergeten we nog wel eens stil te staan bij de mooie dingen in het leven.

Genieten van een avondje niksen op de bank schiet er tegenwoordig vaak bij in. Of de avond wordt onbewust opgeslorpt door beeldschermen. Of je zit fysiek wel op de bank, maar je gedachten vliegen van hot naar her, waardoor je er alleen maar onrustig van wordt.

Dankbaarheid kan je helpen om wel weer te genieten van dit soort momenten. Om wel rust te vinden in de dingen die nu voor onrust en stress zorgen. De challenge helpt je stap voor stap om dankbaarheid op een simpele en leuke manier een vast onderdeel van je dagen te maken waardoor je binnen no-time meer rust en geluk zult ervaren.

Deze challenge is voor jou als...

 • je moeite hebt om te genieten van het leven
 • je onrust in je hoofd ervaart
 • je veel stress ervaart
 • je je vooral focust op wat je nog niet hebt in plaats van wel
 • je veel met de toekomst en het verleden bezig bent
 • je regelmatig negatieve emoties ervaart
 • je je onzeker voelt doordat je veel kijkt naar de successen van anderen

Hoe meer dankbaar je bent voor wat je hebt, hoe meer je gaat hebben om dankbaar voor te zijn

Gedurende Schrijf drie dingen op waar je dankbaar voor bent helpt Wouter de Jong je om dankbaarheid een vast onderdeel van je dagen te maken.

Wouter de Jong is trainer en spreker op het gebied van mentale fitheid en helpt je met het creëren van simpele denkwijzen en technieken waarmee je stap voor stap het gat dicht tussen waar je bent en wie je wilt zijn.

Gedurende 14 dagen ga je samen met Wouter aan de slag om jouw blik op het leven te optimaliseren. Door middel van een dagelijkse invulopdracht, extra oefeningen en praktische kennis en tips ga jij zelf de kracht van dankbaarheid ervaren en inzien hoe je mindset jouw ervaring van het leven beïnvloedt.

Ontmoet de expert van deze challenge

Wouter de Jong heeft na een loopbaan als jurist en acteur (o.a. Goede Tijden Slechte Tijden en Villa Achterwerk) in 2010 een switch gemaakt naar trainer en spreker met als doel mensen, teams en organisaties in hun kracht te zetten door het optimaliseren van hun denkwijze.

expert-fullcharge-wouter-de-jong

Na deze challenge:

 • ga je dankbaar door het leven. Je staat dagelijks stil bij de dingen waar je dankbaar voor bent, waardoor je steeds meer gaat hebben om dankbaar voor te zijn.
 • voel je je vanuit je innerlijke kern gelukkig. Door uit te spreken en op te schrijven waar je dankbaar voor bent, voel je je vanuit je innerlijke kern gelukkig en laat je je dit geluk niet zomaar van je afnemen.
 • geniet je meer van de kleine fijne dingen in het leven. Je staat open voor nieuwe ervaringen, bent meer met je aandacht in het moment en maakt je minder zorgen om de toekomst of het verleden.
 • heb je een positieve kijk op het leven. Je hele blik op het leven is veranderd. Je ziet veel meer in wat er echt toe doet en kijkt optimistisch tegen uitdagingen aan.
 • ervaar je meer energie. Doordat je je focust op de fijne dingen in het leven, heb je meer rust in je hoofd wat zorgt voor meer energie. Je voelt je opgeladen en ontspannen.
 • ervaar je meer positieve emoties. Dankbaarheid is de gezondste van alle menselijke emoties. Hoe meer je dankbaar bent voor wat je hebt, hoe meer je gaat hebben om dankbaar voor te zijn.
 • focus je je meer op jezelf dan op anderen. Doordat je je focust op dat waar jij gelukkig van wordt, ben je minder bezig met dat wat anderen doen, zeggen of vinden.
 • ervaar je minder stress. De innerlijke rust die dankbaarheid met zich meebrengt, zorgt ervoor dat je beter bestand bent tegen stressvolle situaties. 

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • Inzicht in de voordelen van dankbaarheid.
 • Eye-openers omtrent je manier van denken.
 • Een opdracht om minder te mopperen en meer te genieten.
 • Een oefening om dankbaarheid nog krachtiger te maken.
 • Een uitleg over je positiviteitsratio en hoe je hieraan kunt werken.
 • Tips & tricks om negatieve emoties te herkennen en erkennen.
 • Een opdracht voor meer dankbaarheid en diepgang in je relaties.
 • Een opdracht om erachter te komen wat jou soms blokkeert om dankbaarheid te uiten.
 • Een opdracht om je zelfbeeld te verhogen waardoor dankbaarheid toeneemt.
 • Inzichten in de kracht van dingen opschrijven.
 • Verschillende oefeningen om het gevoel van dankbaarheid in je dagelijks leven te vergroten.

362 deelnemers gingen je al voor en hebben succesvol een dankbaarheid routine gecreëerd waarmee ze dagelijks stilstaan bij de dingen waar ze dankbaar voor zijn. Hierdoor ervaren ze meer geluk, hebben ze een optimistische blik op het leven en zijn ze beter bestand tegen stress. Daarnaast genieten ze veel meer van dat wat ze doen en zijn ze minder bezig met wat anderen doen, vinden of zeggen.

batterij-quotes

"De dankbaarheid challenge heeft me geholpen om positiever te reageren en stil te staan bij de dingen waar ik blij van word. Hierdoor voel ik me zoveel gelukkiger!"

Ge-anneke Hof

batterij-quotes

"Voordat ik met de challenge begon, vond ik het heel lastig om naar de kleine dingen te kijken. Ik beek het groots en vond dat ik voor de kleine dingen niet dankbaar mocht zijn. Nu de challenge is afgelopen, gaat dat zoveel makkelijker en ben ik er gedurende de dag continu mee bezig. Wat een verrijking!"

Michelle-van-der-Gun

Michelle van der Gun

batterij-quotes

"Deze challenge heeft mij geleerd dat wanneer je je focust op de positieve dingen je ook positieve dingen ervoor terugkrijgt. Het is een wisselwerking en dat geeft dagelijks een heel fijn gevoel!"

Manon

Manon

schrijf-op-waar-je-dankbaar-voor-bent-challenge
expert-fullcharge-wouter-de-jong

362 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Schrijf Op Waar Je Dankbaar Voor Bent

MET WOUTER DE JONG


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de schrijf op waar je dankbaar voor bent challenge en start op 25 oktober 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 25 oktober 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>