schrijf-op-waar-je-dankbaar-voor-bent-challenge
expert-fullcharge-wouter-de-jong

14 DAAGSE CHALLENGE

Schrijf Op Waar Je Dankbaar Voor Bent

MET WOUTER DE JONG


In deze challenge werk je stap voor stap naar een dagelijkse routine voor dankbaarheid. Je gaat je blik op het leven optimaliseren, meer genieten van de kleine en fijne dingen en daar meer van aan te trekken. Tijdens de 14 dagen zal je stap voor stap merken dat je hele manier van denken en doen verandert door slechts één simpele en leuke routine.

Door de dagelijkse drukte waar we regelmatig in meegezogen worden, vergeten we nog wel eens stil te staan bij de mooie dingen in het leven.

Genieten van een avondje niksen op de bank schiet er tegenwoordig vaak bij in. Of de avond wordt onbewust opgeslorpt door beeldschermen. Of je zit fysiek wel op de bank, maar je gedachten vliegen van hot naar her, waardoor je er alleen maar onrustig van wordt.

Dankbaarheid kan je helpen om wel weer te genieten van dit soort momenten. Om wel rust te vinden in de dingen die nu voor onrust en stress zorgen. De challenge helpt je stap voor stap om dankbaarheid op een simpele en leuke manier een vast onderdeel van je dagen te maken waardoor je binnen no-time meer rust en geluk zult ervaren.

Deze challenge is voor jou als...

 • je moeite hebt om te genieten van het leven
 • je onrust in je hoofd ervaart
 • je veel stress ervaart
 • je je vooral focust op wat je nog niet hebt in plaats van wel
 • je veel met de toekomst en het verleden bezig bent
 • je regelmatig negatieve emoties ervaart
 • je je onzeker voelt doordat je veel kijkt naar de successen van anderen

Hoe meer dankbaar je bent voor wat je hebt, hoe meer je gaat hebben om dankbaar voor te zijn

Gedurende Schrijf drie dingen op waar je dankbaar voor bent helpt Wouter de Jong je om dankbaarheid een vast onderdeel van je dagen te maken.

Wouter de Jong is trainer en spreker op het gebied van mentale fitheid en helpt je met het creëren van simpele denkwijzen en technieken waarmee je stap voor stap het gat dicht tussen waar je bent en wie je wilt zijn.

Gedurende 14 dagen ga je samen met Wouter aan de slag om jouw blik op het leven te optimaliseren. Door middel van een dagelijkse invulopdracht, extra oefeningen en praktische kennis en tips ga jij zelf de kracht van dankbaarheid ervaren en inzien hoe je mindset jouw ervaring van het leven beïnvloedt.

Ontmoet de expert van deze challenge

Wouter de Jong heeft na een loopbaan als jurist en acteur (o.a. Goede Tijden Slechte Tijden en Villa Achterwerk) in 2010 een switch gemaakt naar trainer en spreker met als doel mensen, teams en organisaties in hun kracht te zetten door het optimaliseren van hun denkwijze.

expert-fullcharge-wouter-de-jong

Na deze challenge:

 • ga je dankbaar door het leven. Je staat dagelijks stil bij de dingen waar je dankbaar voor bent, waardoor je steeds meer gaat hebben om dankbaar voor te zijn.
 • voel je je vanuit je innerlijke kern gelukkig. Door uit te spreken en op te schrijven waar je dankbaar voor bent, voel je je vanuit je innerlijke kern gelukkig en laat je je dit geluk niet zomaar van je afnemen.
 • geniet je meer van de kleine fijne dingen in het leven. Je staat open voor nieuwe ervaringen, bent meer met je aandacht in het moment en maakt je minder zorgen om de toekomst of het verleden.
 • heb je een positieve kijk op het leven. Je hele blik op het leven is veranderd. Je ziet veel meer in wat er echt toe doet en kijkt optimistisch tegen uitdagingen aan.
 • ervaar je meer energie. Doordat je je focust op de fijne dingen in het leven, heb je meer rust in je hoofd wat zorgt voor meer energie. Je voelt je opgeladen en ontspannen.
 • ervaar je meer positieve emoties. Dankbaarheid is de gezondste van alle menselijke emoties. Hoe meer je dankbaar bent voor wat je hebt, hoe meer je gaat hebben om dankbaar voor te zijn.
 • focus je je meer op jezelf dan op anderen. Doordat je je focust op dat waar jij gelukkig van wordt, ben je minder bezig met dat wat anderen doen, zeggen of vinden.
 • ervaar je minder stress. De innerlijke rust die dankbaarheid met zich meebrengt, zorgt ervoor dat je beter bestand bent tegen stressvolle situaties. 
batterij-quotes

"De dankbaarheid challenge heeft me geholpen om positiever te reageren en stil te staan bij de dingen waar ik blij van word. Hierdoor voel ik me zoveel gelukkiger!"

Ge-anneke Hof

batterij-quotes

"Voordat ik met de challenge begon, vond ik het heel lastig om naar de kleine dingen te kijken. Ik beek het groots en vond dat ik voor de kleine dingen niet dankbaar mocht zijn. Nu de challenge is afgelopen, gaat dat zoveel makkelijker en ben ik er gedurende de dag continu mee bezig. Wat een verrijking!"

Michelle-van-der-Gun

Michelle van der Gun

batterij-quotes

"Deze challenge heeft mij geleerd dat wanneer je je focust op de positieve dingen je ook positieve dingen ervoor terugkrijgt. Het is een wisselwerking en dat geeft dagelijks een heel fijn gevoel!"

Manon

Manon

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 11,99 /per maand

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 67,99 /per maand

 • Alles van FullCharge optie
 • Persoonlijke online coach in App
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 7,99 /per maand

 (€ 97,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 57,99 /per maand

(€ 695,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

Aan de slag met FullCharge in drie stappen

FullCharge-dagelijkse-successen
1

Meld je aan

Kies voor de optie met of zonder coaching. FullCharge is altijd opzegbaar.

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen
2

Download de App

Na je aanmelding, ontvang je een registratiemail om je account aan te maken voor de App.

FullCharge-App
3

Kies jouw eerste challenge

 Na de registratie, kies je in de App je eerste challenge en start je jouw persoonlijke groei!

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is FullCharge?

FullCharge is de App waarmee je actiegericht werkt aan jouw persoonlijke groei. Door middel van 14 daagse challenges leer je jezelf elke dag beter kennen en maak je bewuste keuzes die bijdragen aan een gelukkig leven. Of je nu wilt werken aan een betere mindset of meer zelfvertrouwen, jij bepaalt waar je aandacht aan besteed en waarin je wilt groeien als persoon.

Wat zijn challenges?

Iedere challenge duurt 14 dagen en is gemaakt in samenwerking met de beste neurowetenschappers, auteurs, coaches en sprekers. Tijdens de 14 dagen van een challenge ontvang je per dag verschillende activiteiten zoals lessen, opdrachten en zelfreflectie vragen. Je leert jezelf elke dag beter kennen en experimenteert per challenge met een nieuwe keuze in je leven om te ervaren of deze bijdraagt aan jouw geluk.

Hoeveel challenges kan ik tegelijk doen?

Bij FullCharge werk je aan één challenge tegelijk. Zo zorg je voor de beste focus en gebruik je de kracht van consistentie om stap voor stap aan jouw persoonlijke groei te werken.

Wat is de rol van de coach?

De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaring om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt. De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. 

Samen met jouw coach ben jij verzekerd van de beste resultaten en inzichten in jezelf. Zo geeft de coach waardevolle feedback op jouw ingevulde antwoorden, zal de coach je voorzien van extra vragen/tips als je vastloopt en biedt de coach altijd een luisterend oor via de chat op momenten dat jij dit nodig hebt.

Zie jouw coach als een persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Iemand die er altijd voor je is.

Kan ik zelf bepalen wanneer ik FullCharge doe op een dag?

Je kunt zelf bepalen wanneer je jouw FullCharge moment pakt. Wil je de dag graag beginnen met FullCharge? Dat kan. Liever voor het slapengaan? Ook prima! En als je een dag hebt gemist? Geen zorgen! Je kunt jouw gemiste activiteiten terugkijken en zelfs achteraf je antwoorden invullen.

Prijzen en betalingen

Wat zijn de kosten van FullCharge?

FullCharge heeft twee verschillende opties. FullCharge zonder coaching en FullCharge met coaching. Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge vanaf €7,99 per maand of kies voor FullCharge met coach vanaf €57,99 per maand.

Wat is de 14 dagen ‘No-Charge’ garantie?

Met onze 14 daagse ‘No-Charge’ garantie geven we jou graag de mogelijkheid om de eerste 14 dagen te experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij je past. Is FullCharge toch niet wat je zoekt en voltooi je jouw opzegging binnen 14 dagen na je betaling? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

Hoe kan ik FullCharge opzeggen?

FullCharge is altijd opzegbaar. Het opzeggen van FullCharge gaat heel eenvoudig via deze link. Als je verdere vragen hebt, staan wij altijd voor je klaar in de chat.

FullCharge App

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Kan ik mijn activiteiten in de App terugzien?

Alle activiteiten en antwoorden van de challenges die je hebt gedaan, kan je op een later moment terugkijken. Zo heb je de waardevolle content en inzichten over jezelf altijd binnen handbereik.

>