recharge-minimaal-15-minuten-challenge
expert-fullcharge-jordy-van-toor

14 DAAGSE CHALLENGE

Recharge Minimaal 15 Minuten

MET JORDY VAN TOOR


Vind jij het lastig om te ontspannen? En heb je het idee dat je steeds minder tijd voor jezelf overhoudt? Dan is deze challenge voor jou! Tijdens de challenge werk je naar een vaste recharge routine voor een fijne balans tussen in- en ontspanning. Dit houdt in dat je op dagelijkse basis minimaal 15 minuten tijd vrijmaakt om helemaal niks te doen. Dat klinkt nu misschien lastig, maar met de inzichten en tips die je gedurende de challenge krijgt, gaat dat je zeker lukken!

Hoe vaak heb je al tegen jezelf gaat dat je morgen echt een moment voor jezelf in gaat plannen om even helemaal niks te doen? Waarschijnlijk vaak genoeg. Maar hoe vaak heb je het ook daadwerkelijk gedaan?

We hebben het gevoel dat we constant ‘aan’ moeten zijn en voelen ons schuldig als we dit even niet doen. Herkenbaar? Dan merk je vast ook dat je je regelmatig opgejaagd voelt en dat rust in je hoofd eerder een uitzondering dan regel is.

Dit kan niet langer. Jij bent gemaakt om een fijne balans te hebben in alles wat je doet. Om goed voor jezelf te zorgen, tijd vrij te maken om op te laden en te genieten van elke dag. Niet om jezelf op te branden voor de verwachten die je jezelf (onbewust) oplegt of laat opleggen door anderen.

Om hier verandering in te brengen en echt tot rust te komen, werk je met deze challenge naar een recharge routine. Een routine waarbij je dagelijks 15 minuten geen nieuwe informatie tot je neemt. Hoe lekker klinkt dit. Gewoon even helemaal niks. Jij, de stilte en een extreem gevoel van ontspanning.

Deze challenge is voor jou als...

 • je het lastig vindt om niks te doen
 • je veel onrust in je hoofd ervaart
 • je je schuldig voelt als je even niks doet
 • je moeite hebt met het vinden van een fijne balans in de dingen die je doet
 • je je mentaal op voelt
 • je jezelf soms forceert om door te gaan met iets waar je mee bezig bent ook al weet je dat het beter is om te stoppen
 • je hoge eisen stelt aan jezelf

Gewoon even niks doen...

Tijdens recharge 15 minimaal minuten neemt Jordy je mee op avontuur naar een recharge routine die werkt voor jou. 

Dit kan in het begin confronterend zijn, omdat het de nodige uitdagingen met zich meebrengt. Onrust in je hoofd, de verleiding om toch je telefoon erbij te pakken, het gevoel dat je iets nutteloos doet… Maar uitdaging = groei. Na een aantal dagen, zal je al ervaren hoe lekker het eigenlijk is om echt rust te ervaren. Je energie zal toenemen, je zal je gelukkiger voelen en op de momenten dat je wel de dingen doet die je moet en wilt doen, zal je helderder na kunnen denken, waardoor alles makkelijker gaat.

Gedurende de challenge kom je verschillende opdrachten, tools en inzichten tegen die jou gaan helpen om weer te genieten van niets doen. Als gedreven ondernemer weet Jordy als geen ander hoe het voelt om altijd ‘aan’ te staan. Hij helpt je daarom maar al te graag bij het vinden van de ‘uit’ knop en laat je ervaren dat niets doen soms het productiefste is wat je kunt doen.

Ontmoet de expert van deze challenge

Jordy van Toor is co-founder van FullCharge en spreker op het gebied van verandering en mindset. Hij deelt zijn kennis, learnings en ervaringen als (oud) leefstijlcoach en ondernemer om zoveel mogelijk mensen te helpen in het waarmaken van hun dromen en ambities.

expert-fullcharge-jordy-van-toor

Na deze challenge:

 • is rechargen een vast onderdeel van je dagen. Je plant bewust momenten in en kijkt op dat moment zelf waar je behoefte aan hebt. De ene keer is het een warme douche, de andere keer vogels spotten vanaf een bankje in het park.
 • geniet je van de momenten waarop je even niks moet en doet. Je ziet niksen echt als een moment voor jezelf waar je volle bak van geniet. Geen prikkels, geen verplichten, gewoon even niets.
 • heb je een fijne balans in de dingen die je doet. Doordat je de voordelen van rechargen hebt ondervonden, breid je de routine steeds meer uit. Hierdoor ontstaat er een fijne balans tussen in- en ontspanning.
 • heb je meer tijd voor jezelf. De momenten waarop je niks doet, voelen echt als jouw momenten. Hierdoor leer je jezelf beter kennen en groei je als persoon.
 • ervaar je meer geluk. Je zit mentaal lekker in je vel en bent gelukkig met de dingen die je doet.
 • heb je meer focus. Doordat je af en toe de ‘uit’ knop indrukt, ervaar je op de momenten dat je wel ‘aan’ staat veel meer focus. Je krijgt taken sneller gedaan, waardoor er nog meer tijd voor jezelf ontstaat.
 • ervaar je innerlijke rust. De recharge momenten geven je rust, overzicht en helderheid. Je laat gedachten komen en gaan, maar voelt je niet verplicht om er iets mee te doen.
 • heb je meer energie. Je gaat met een dagelijkse volle batterij door het leven, weet wat je oplaadt en niet en maakt hier ook bewuster keuzes in.
 • zorg je goed voor jezelf. Jezelf verplichten om door te gaan als je voelt dat je toe bent aan rust? Dat is verleden tijd. Je luistert naar je behoefte en behandelt jezelf zoals je anderen ook behandelt.
batterij-quotes

"Je krijgt tijdens de challenge veel handvatten om te gebruiken om meer aan jezelf te denken en rust te nemen. Ik geniet nu vaak even vaak een lekkere kop koffie of thee, een ontspannen muziekje of een ontspanmoment met het gezin en voel me hierdoor meer ontspannen en energieker!"

Evelien

Evelien

batterij-quotes

"De belangrijkste les die ik heb geleerd is om goed te luisteren naar mijn lichaam om te signaleren wanneer mijn batterij opgeladen moet worden. Voor mij helpt het om het qua sporten wat rustiger aan te doen, vroeg naar bed te gaan of een avondje door te brengen op de bank met bijvoorbeeld een goed boek. Hier kan ik nu echt van genieten."

Delphine

Delphine van Den Bossche

batterij-quotes

"Ik neem nu dagelijks tijd voor een ‘oplaadmoment’, werk met meer focus en heb zoveel meer bewustwording over de keuzes die ik gedurende de dag maak."

Marjolein Kruger

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 11,99 /per maand

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 67,99 /per maand

 • Alles van FullCharge optie
 • Persoonlijke online coach in App
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 7,99 /per maand

 (€ 97,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 57,99 /per maand

(€ 695,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

Aan de slag met FullCharge in drie stappen

FullCharge-dagelijkse-successen
1

Meld je aan

Kies voor de optie met of zonder coaching. FullCharge is altijd opzegbaar.

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen
2

Download de App

Na je aanmelding, ontvang je een registratiemail om je account aan te maken voor de App.

FullCharge-App
3

Kies jouw eerste challenge

 Na de registratie, kies je in de App je eerste challenge en start je jouw persoonlijke groei!

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is FullCharge?

FullCharge is de App waarmee je actiegericht werkt aan jouw persoonlijke groei. Door middel van 14 daagse challenges leer je jezelf elke dag beter kennen en maak je bewuste keuzes die bijdragen aan een gelukkig leven. Of je nu wilt werken aan een betere mindset of meer zelfvertrouwen, jij bepaalt waar je aandacht aan besteed en waarin je wilt groeien als persoon.

Wat zijn challenges?

Iedere challenge duurt 14 dagen en is gemaakt in samenwerking met de beste neurowetenschappers, auteurs, coaches en sprekers. Tijdens de 14 dagen van een challenge ontvang je per dag verschillende activiteiten zoals lessen, opdrachten en zelfreflectie vragen. Je leert jezelf elke dag beter kennen en experimenteert per challenge met een nieuwe keuze in je leven om te ervaren of deze bijdraagt aan jouw geluk.

Hoeveel challenges kan ik tegelijk doen?

Bij FullCharge werk je aan één challenge tegelijk. Zo zorg je voor de beste focus en gebruik je de kracht van consistentie om stap voor stap aan jouw persoonlijke groei te werken.

Wat is de rol van de coach?

De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaring om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt. De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. 

Samen met jouw coach ben jij verzekerd van de beste resultaten en inzichten in jezelf. Zo geeft de coach waardevolle feedback op jouw ingevulde antwoorden, zal de coach je voorzien van extra vragen/tips als je vastloopt en biedt de coach altijd een luisterend oor via de chat op momenten dat jij dit nodig hebt.

Zie jouw coach als een persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Iemand die er altijd voor je is.

Kan ik zelf bepalen wanneer ik FullCharge doe op een dag?

Je kunt zelf bepalen wanneer je jouw FullCharge moment pakt. Wil je de dag graag beginnen met FullCharge? Dat kan. Liever voor het slapengaan? Ook prima! En als je een dag hebt gemist? Geen zorgen! Je kunt jouw gemiste activiteiten terugkijken en zelfs achteraf je antwoorden invullen.

Prijzen en betalingen

Wat zijn de kosten van FullCharge?

FullCharge heeft twee verschillende opties. FullCharge zonder coaching en FullCharge met coaching. Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge vanaf €7,99 per maand of kies voor FullCharge met coach vanaf €57,99 per maand.

Wat is de 14 dagen ‘No-Charge’ garantie?

Met onze 14 daagse ‘No-Charge’ garantie geven we jou graag de mogelijkheid om de eerste 14 dagen te experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij je past. Is FullCharge toch niet wat je zoekt en voltooi je jouw opzegging binnen 14 dagen na je betaling? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

Hoe kan ik FullCharge opzeggen?

FullCharge is altijd opzegbaar. Het opzeggen van FullCharge gaat heel eenvoudig via deze link. Als je verdere vragen hebt, staan wij altijd voor je klaar in de chat.

FullCharge App

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Kan ik mijn activiteiten in de App terugzien?

Alle activiteiten en antwoorden van de challenges die je hebt gedaan, kan je op een later moment terugkijken. Zo heb je de waardevolle content en inzichten over jezelf altijd binnen handbereik.

>