__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7b875":{"name":"Main Accent","parent":-1},"5a321":{"name":"Accent Transparent","parent":"7b875"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7b875":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"5a321":{"val":"rgba(46, 83, 102, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":200,"l":0.29,"s":0.38}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7b875":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"5a321":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.15}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
recharge-minimaal-15-minuten-challenge
expert-fullcharge-jordy-van-toor

259 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Recharge Minimaal 15 Minuten

MET JORDY VAN TOOR


Vind jij het lastig om te ontspannen? En heb je het idee dat je steeds minder tijd voor jezelf overhoudt? Dan is deze challenge voor jou! Tijdens de challenge werk je naar een vaste recharge routine voor een fijne balans tussen in- en ontspanning. Dit houdt in dat je op dagelijkse basis minimaal 15 minuten tijd vrijmaakt om helemaal niks te doen. Dat klinkt nu misschien lastig, maar met de inzichten en tips die je gedurende de challenge krijgt, gaat dat je zeker lukken!

Hoe vaak heb je al tegen jezelf gaat dat je morgen echt een moment voor jezelf in gaat plannen om even helemaal niks te doen? Waarschijnlijk vaak genoeg. Maar hoe vaak heb je het ook daadwerkelijk gedaan?

We hebben het gevoel dat we constant ‘aan’ moeten zijn en voelen ons schuldig als we dit even niet doen. Herkenbaar? Dan merk je vast ook dat je je regelmatig opgejaagd voelt en dat rust in je hoofd eerder een uitzondering dan regel is.

Dit kan niet langer. Jij bent gemaakt om een fijne balans te hebben in alles wat je doet. Om goed voor jezelf te zorgen, tijd vrij te maken om op te laden en te genieten van elke dag. Niet om jezelf op te branden voor de verwachten die je jezelf (onbewust) oplegt of laat opleggen door anderen.

Om hier verandering in te brengen en echt tot rust te komen, werk je met deze challenge naar een recharge routine. Een routine waarbij je dagelijks 15 minuten geen nieuwe informatie tot je neemt. Hoe lekker klinkt dit. Gewoon even helemaal niks. Jij, de stilte en een extreem gevoel van ontspanning.

Deze challenge is voor jou als...

 • je het lastig vindt om niks te doen
 • je veel onrust in je hoofd ervaart
 • je je schuldig voelt als je even niks doet
 • je moeite hebt met het vinden van een fijne balans in de dingen die je doet
 • je je mentaal op voelt
 • je jezelf soms forceert om door te gaan met iets waar je mee bezig bent ook al weet je dat het beter is om te stoppen
 • je hoge eisen stelt aan jezelf

Gewoon even niks doen...

Tijdens recharge 15 minimaal minuten neemt Jordy je mee op avontuur naar een recharge routine die werkt voor jou. 

Dit kan in het begin confronterend zijn, omdat het de nodige uitdagingen met zich meebrengt. Onrust in je hoofd, de verleiding om toch je telefoon erbij te pakken, het gevoel dat je iets nutteloos doet… Maar uitdaging = groei. Na een aantal dagen, zal je al ervaren hoe lekker het eigenlijk is om echt rust te ervaren. Je energie zal toenemen, je zal je gelukkiger voelen en op de momenten dat je wel de dingen doet die je moet en wilt doen, zal je helderder na kunnen denken, waardoor alles makkelijker gaat.

Gedurende de challenge kom je verschillende opdrachten, tools en inzichten tegen die jou gaan helpen om weer te genieten van niets doen. Als gedreven ondernemer weet Jordy als geen ander hoe het voelt om altijd ‘aan’ te staan. Hij helpt je daarom maar al te graag bij het vinden van de ‘uit’ knop en laat je ervaren dat niets doen soms het productiefste is wat je kunt doen.

Ontmoet de expert van deze challenge

Jordy van Toor is co-founder van FullCharge en spreker op het gebied van verandering en mindset. Hij deelt zijn kennis, learnings en ervaringen als (oud) leefstijlcoach en ondernemer om zoveel mogelijk mensen te helpen in het waarmaken van hun dromen en ambities.

expert-fullcharge-jordy-van-toor

Na deze challenge:

 • is rechargen een vast onderdeel van je dagen. Je plant bewust momenten in en kijkt op dat moment zelf waar je behoefte aan hebt. De ene keer is het een warme douche, de andere keer vogels spotten vanaf een bankje in het park.
 • geniet je van de momenten waarop je even niks moet en doet. Je ziet niksen echt als een moment voor jezelf waar je volle bak van geniet. Geen prikkels, geen verplichten, gewoon even niets.
 • heb je een fijne balans in de dingen die je doet. Doordat je de voordelen van rechargen hebt ondervonden, breid je de routine steeds meer uit. Hierdoor ontstaat er een fijne balans tussen in- en ontspanning.
 • heb je meer tijd voor jezelf. De momenten waarop je niks doet, voelen echt als jouw momenten. Hierdoor leer je jezelf beter kennen en groei je als persoon.
 • ervaar je meer geluk. Je zit mentaal lekker in je vel en bent gelukkig met de dingen die je doet.
 • heb je meer focus. Doordat je af en toe de ‘uit’ knop indrukt, ervaar je op de momenten dat je wel ‘aan’ staat veel meer focus. Je krijgt taken sneller gedaan, waardoor er nog meer tijd voor jezelf ontstaat.
 • ervaar je innerlijke rust. De recharge momenten geven je rust, overzicht en helderheid. Je laat gedachten komen en gaan, maar voelt je niet verplicht om er iets mee te doen.
 • heb je meer energie. Je gaat met een dagelijkse volle batterij door het leven, weet wat je oplaadt en niet en maakt hier ook bewuster keuzes in.
 • zorg je goed voor jezelf. Jezelf verplichten om door te gaan als je voelt dat je toe bent aan rust? Dat is verleden tijd. Je luistert naar je behoefte en behandelt jezelf zoals je anderen ook behandelt.

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • Eye-openers in verschillende vormen van ontspannen.
 • Inspiratie voor mogelijke manieren om te rechargen.
 • Inzichten in waarom je het lastig vindt om te ontspannen.
 • Een opdracht om ook mentaal rust te ervaren tijdens een recharge moment.
 • Zes tips om te rechargen zonder schuldgevoelens.
 • Tips & opdrachten om ook tijdens volgeplande dagen te rechargen.
 • Een opdracht om meer van jezelf te houden waardoor het makkelijk wordt om niks te doen.
 • Een opdracht om je telefoongebruik te minderen.
 • Inzichten in je brein en gedrag waardoor het makkelijker wordt om rechargen een vast onderdeel van je dag te maken.

259 deelnemers gingen je al voor en zijn erin geslaagd om rechargen een vast onderdeel van hun dagen te maken en er ook daadwerkelijk van te genieten. Hierdoor gaan ze ontspannen en opgeladen door hun dagen, luisteren ze naar hun lichaam, zijn ze lief voor zichzelf. waarderen ze de momenten waarin ze even ‘uit’ staan en hebben ze een innerlijke rust gevonden die ze niet voor mogelijk hadden gehouden.

batterij-quotes

"Je krijgt tijdens de challenge veel handvatten om te gebruiken om meer aan jezelf te denken en rust te nemen. Ik geniet nu vaak even vaak een lekkere kop koffie of thee, een ontspannen muziekje of een ontspanmoment met het gezin en voel me hierdoor meer ontspannen en energieker!"

Evelien

Evelien

batterij-quotes

"De belangrijkste les die ik heb geleerd is om goed te luisteren naar mijn lichaam om te signaleren wanneer mijn batterij opgeladen moet worden. Voor mij helpt het om het qua sporten wat rustiger aan te doen, vroeg naar bed te gaan of een avondje door te brengen op de bank met bijvoorbeeld een goed boek. Hier kan ik nu echt van genieten."

Delphine

Delphine van Den Bossche

batterij-quotes

"Ik neem nu dagelijks tijd voor een ‘oplaadmoment’, werk met meer focus en heb zoveel meer bewustwording over de keuzes die ik gedurende de dag maak."

Marjolein Kruger

recharge-minimaal-15-minuten-challenge
expert-fullcharge-jordy-van-toor

259 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Recharge Minimaal 15 Minuten

MET JORDY VAN TOOR


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de recharge minimaal 15 minuten challenge en start op 25 oktober 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 25 oktober 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>