__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Aanmelden

Ontdek de actiegerichte programma's van FullCharge

Ervaar ongekende persoonlijke groei door 14 daagse challenges, tips van experts, zelfreflectie vragen en 1-op-1 online begeleiding. Allemaal in de FullCharge App!

icoon-zelfvertrouwen-geluk

Zelfvertrouwen en Geluk


Werk aan de routines en overtuigingen die jou de kracht en het vertrouwen geven om te durven kiezen voor jouw eigen geluk, je mening te uiten, jouw grenzen aan te geven en je dromen en ambities waar te maken.

Mindful en Bewust leven


Ontdek hoeveel eenvoudiger en leuker het leven is met routines die ervoor zorgen dat je meer in het moment leeft, gedachten los kunt laten, meer geniet van het leven en minder bezig bent met anderen en je telefoon.

icoon-mindful-bewust
icoon-krachtige-mindset

Een Krachtige Mindset


Neem je overtuigingen en denkpatronen onder de loep, creëer een growth mindset en bouw naar dé routines die ervoor zorgen dat je de regie terugkrijgt over jouw gedachten zodat je vanaf daar succesvol kunt groeien.

Meer Energie en Balans


Creëer een dagelijkse volle batterij door het inbouwen van routines voor een fijne balans tussen in- en ontspannen, een kleurrijk en voedzaam voedingspatroon, ritme & regelmaat, voldoende slaapuren én dagelijkse beweegmomenten.

icoon-meer-energie-balans
>