Kies voor jezelf en creëer een leven vol geluk, zelfverzekerdheid en tevredenheid

Ontdek de kracht van routines die zorgen voor een positieve mindset in een energiek en zelfverzekerd lichaam.

Inschrijving voor de start op 25 januari 2021 sluit over:

05
Dagen
12
Uren
18
Min
59
Sec

Heb jij soms of vaak:

 • moeite met het inplannen van rustmomenten?
 • last van een onrustig gevoel als je niks doet?
 • last van perfectionisme?
 • last van het stellen van te hoge eisen aan jezelf?
 • last van piekeren?
 • moeite om te ontladen van stress en werk?
 • moeite om te genieten van het leven (doordat je te druk bent in je hoofd)?
 • moeite om dingen los te laten?
fullcharge-programma
fullcharge-programma-wereldbol
 • moeite met leven in het moment?
 • moeite om voor jezelf te kiezen als je voelt dat je tijd en ruimte nodig hebt?
 • moeite om naar je lichaam te luisteren?
 • moeite om de meningen van anderen los te laten?
 • een vol hoofd met alles wat je nog wilt en moet doen?
 • moeite om je emoties niet te laten beïnvloeden door anderen?

Dan is FullCharge wat je nodig hebt!

Geloof ons als we zeggen dat we weten hoe je je voelt. De bovenstaande punten hebben wij zelf ook ervaren.

Daarom is FullCharge ontwikkeld. Voor jou.

Het FullCharge programma biedt je het exacte pad die wij en honderden anderen bewandeld hebben naar meer balans, rust, positiviteit en zelfvertrouwen. 

Een pad vol leuke challenges, makkelijk te begrijpen lessen, praktische oefeningen én berichten van je coach die je dagelijks inspireren, activeren en motiveren om stappen te zetten in jouw persoonlijke groei.

Je maakt stap voor stap kennis met opdrachten, tools en het inbouwen van routines die zorgen voor een leven vol geluk, zelfverzekerdheid en tevredenheid.

Als je wilt ontdekken hoe meer balans, rust, positiviteit en zelfvertrouwen je kunnen helpen om je hele ervaring van het leven te veranderen, staat het FullCharge team voor je klaar om je te ondersteunen in dit prachtige avontuur naar de meest gelukkige, zelfverzekerde en tevreden jij ooit.

Waar je aan gaat werken

Geweldige veranderingen vragen om tijd en commitment. Dit 5 maanden programma is perfect voor jou als je wilt werken aan dé routines die bijdragen aan meer balans, rust, positiviteit, zelfvertrouwen en echte, langdurige resultaten.

Het programma is gebaseerd op wetenschap, wijsheden, eigen ervaringen en feedback van honderden deelnemers die je voor zijn gegaan tijdens hun avontuur naar een leven vol geluk, zelfverzekerdheid en tevredenheid.

FullCharge is hét programma dat je alles leert wat je nodig hebt om te genieten van elk moment, rust en ruimte te creëren in je hoofd en balans te vinden in wat je doet, denkt en voelt.

 • boordevol challenges;
 • makkelijk te begrijpen lessen;
 • dagelijkse coaching;
 • én praktische oefeningen.

Vanaf dag één werk je samen met je coach die je feedback geeft, uitdaagt, ondersteunt en al je vragen beantwoordt. Iemand met wie je alles kan delen en die van het programma een onvergetelijk avontuur maakt. Gegarandeerd.

Zo sta je na het FullCharge programma in het leven

fullcharge-programma-zelfvertrouwen

Je gaat vol zelfvertrouwen door het leven

fullcharge-programma-rust-ruimte

Je weet hoe je rust & ruimte in je hoofd kunt creëren

fullcharge-programma-balans

Je hebt een balans in alles wat je denkt, doet en voelt

fullcharge-programma-genieten

Je geniet van ieder moment, groot of klein

fullcharge-programma-luisteren-lichaam

Je maakt tijd voor jezelf en luistert naar je lichaam

fullcharge-programma-loslaten

Je laat los waar je geen controle over hebt

fullcharge-programma-tevreden

Je bent tevreden met wat je wel hebt in plaats van niet

fullcharge-programma-rust-vinden

Je kunt rust vinden in nietsdoen 

fullcharge-programma-focus-op-jezelf

Je focust meer op jezelf en minder op anderen

fullcharge-programma-zorg-voor-jezelf

Je zorgt fysiek en mentaal goed voor jezelf

fullcharge-programma-positief

Je staat elke dag positief in het leven

fullcharge-programma-controle

Je bent volledig in controle over jouw gedachten

Meld je nu aan voor FullCharge!

Werk aan meer balans, rust, positiviteit en zelfvertrouwen vanaf dag één...

In 150 dagen leer je waar andere mensen jaren over doen.

Laat je meenemen in een avontuur waarin je werkt aan de routines die bij jou zorgen voor de balans, rust, positiviteit en het zelfvertrouwen waar je naar opzoek bent.

FullCharge helpt je niet alleen om meer over jezelf te weten te komen, het laat je ook zien hoe je echte veranderingen aan kunt brengen die zorgen voor levenslang resultaat.

Vanaf de eerste dag ligt de focus op actie. Want laten we eerlijk zijn, dat is wat je wilt: blijvende veranderingen die ervoor zorgen dat je gelukkig, zelfverzekerd en tevreden bent. Elke dag weer.

FullCharge is jouw dagelijkse duwtje in de goede richting om kleine beslissingen te nemen die zorgen voor grootste resultaten.

Wat je krijgt

Challenges

De challenges dagen je elke twee weken op een ander gebied uit voor het inbouwen van routines. Door het ‘ik ga op reis en neem mee’-principe, stapelen de routines zich op wat zorgt voor langdurige resultaten waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Toegang tot de exclusieve FullCharge applicatie

Met meer dan 100 lessen vol eenvoudige, praktische content die je begeleiden bij het inbouwen van de routines voor meer balans, rust, positiviteit en zelfvertrouwen.

5 maanden lang 1-op-1 coaching

Jouw coach is iemand die je naast het geven van feedback, adviezen en tips, ook dagelijks aanmoedigt langs de zijlijn van het FullCharge pad. Zo creëren we samen een onvergetelijk avontuur en heb je altijd een stok achter de deur voor optimaal resultaat.

Persoonlijk boek

Uiteraard laten we je niet met lege handen het FullCharge pad verlaten. Na afloop van het programma ontvang je jouw persoonlijke boek met jouw veranderingen en de belangrijkste kennis, tools en routines. Zo maken we jouw verandering onvergetelijk en heb je altijd iets om op terug te kijken!

Screenshot-app-FullCharge

Ik zocht naar makkelijke toepasbare manieren om meer balans en rust te vinden in mijn leven. Ik was altijd druk en wanneer ik even niks deed, voelde ik me opgejaagd. Dit kwam mede door de hoge verwachtingen die ik mezelf oplegde en het gevoel dat ik altijd aan moest staan. Dat deed iedereen om mij heen tenslotte ook. Ik ben verbaasd door wat ik de afgelopen 5 maanden heb bereikt. Dit programma verbeterde niet alleen de relatie met mijzelf en mijn gevoelens, maar ook met al mijn externe relaties. Geloof het of niet, dit programma zal je hele leven veranderen! Een programma dat de moeite waard is voor iedereen die het gevoel heeft de balans in het leven steeds meer te verliezen en het lastig vindt om te genieten. Bedankt FullCharge. Ik weet eindelijk hoe het voelt om echt gelukkig te zijn!

Rosanne Weelens

Ik voelde al langer dat er iets was dat moest veranderen, maar ik had geen idee wat. Mijn dagen zaten altijd propvol zonder dat ik daadwerkelijk wist wat ik aan het doen was. Ik had last van veel stress en was constant aan het piekeren, totdat ik via via met FullCharge in aanraking kwam. Na kort overleg met mijn vriend, besloot ik om het FullCharge pad te bewandelen. En wat is dat een goede keuze geweest. Vanaf de eerste dag voelde ik dat dit was wat ik zocht: routine in mijn dagen, een concreet doel om naartoe te werken en dagelijkse reminders die je herinneren aan waar het in het leven echt om draait. Ik sta nu elke dag met een lach op en geniet enorm van alles wat ik doe. Wat een verschil!

Esmee Verhagen

Opbouw van het FullCharge programma

Een overzicht van de dingen die je kunt verwachten per challenge van twee weken.


Challenge 1: Kickstart je dag met een ochtendroutine

Een goed begin, is het halve werk. Ontdek wat een goede start van de dag met je doet en kom achter jouw ultieme kickstart voor meer balans, rust, positiviteit en zelfvertrouwen. Ook leer je jezelf beter kennen door het formuleren van je sterke- en zwakke punten, kernwaarden en doelen.

Challenge 2: Drink water voor een volle batterij

Door de drukte van de dag vergeet je vaak om voldoende te drinken. In deze twee weken leer dit wel te doen en je te focussen op dranken die bijdragen aan een volle batterij. Daarnaast ga je aan de slag met het minderen van perfectionisme en het loslaten van situaties en gedachten.

Challenge 3: De kracht van singletasken

In deze twee weken maak je kennis met de kracht van singletasken. Wat ervaar je als je één ding tegelijk doet en bewuster gaat leven in het moment? Daarnaast ga je aan de slag met je angsten en stap je uit je comfortzone. Ook leer je waarom falen niet bestaat.


Challenge 4: Fysiek krachtig, mentaal sterk

Ontdek de vormen van beweging die écht bij jouw leven passen en bijdragen aan meer balans, rust en geluk. En maak kennis met de daadwerkelijke kracht van je mindset. Na deze twee weken heb jij de tools, kennis en ervaring om positieve gedachten de overhand te laten hebben.

Challenge 5: Leer jezelf rechargen

Creëer dagelijkse momenten waarop je jezelf fysiek en mentaal oplaadt. Maak kennis met tal van opties en ontdek wat het met je prestaties, mindset, gedachten en stressniveau doet. Naast het rechargen kijken we naar het vinden en behouden van focus. Heb jij jouw doelen nog in zicht? En hoe maak je een einde aan uitstelgedrag voor alles in het leven?

Challenge 6: Maak kennis met dankbaarheid

Bouw dagelijkse momenten van dankbaarheid in en experimenteer met de wet van aantrekkingskracht. Leer je focussen op wat je wel hebt in plaats van niet en ontdek de kracht van waarom. Deze twee weken zorgen voor dé basis van een leven vol genietmomenten.

Challenge 7: Eat the rainbow

In deze twee weken ontdek je hoe je de meest lekkere, voedzame maaltijden en snacks vol kleur kunt creëren. Ook hebben we het over het effect van je omgeving. En ontvang je tools om je omgeving te optimaliseren voor een energiek lichaam.

Challenge 8: Sluit de dag af met een avondroutine

Ontdek wat een goede afsluiting van de dag met je doet en kom achter jouw ultieme ‘cooling down’ die bijdraagt aan een ontspannen lichaam en geest. Daarnaast hebben we het deze twee weken over stress. Hoe herken je het? Hoe ga je ermee om? En hoe kan je (de perceptie van) stress minderen?

Challenge 9: Klaar voor een spel?

Deze twee weken dagen we je elke dag uit om een product wissel te doen. Welk product vervang je voor een voedzamer en kleurrijker product? Zo leer je op een leuke manier nog meer energie uit je voeding te halen.

Challenge 10: Spread the word

Goede vibes delen zorgt voor nog meer vreugde. Daarom staan de laatste twee weken in het teken van het geven van complimenten. Ook bereid je je voor op het einde van het FullCharge avontuur. Met 11 toekomst tips, een exit strategie én alle ingebouwde routines van de afgelopen 20 weken, kan jij vol zelfvertrouwen, nieuw ingebouwde routines en balans het FullCharge nest verlaten.

Dit is jouw coach als je op 25 januari 2021 start

Mijn naam is Estrella. Ik ben de persoon die jou door het FullCharge avontuur heen zal begeleiden. Bij mij kan je tijdens ons avontuur terecht voor alle vragen die je hebt.

Zelf heb ik drie jaar geleden het FullCharge avontuur afgerond. Sindsdien voel ik me zelfverzekerder, energierijker en gelukkiger dan ooit.

Vanaf dag één was ik om: alles mag, niks moet. Ik geniet dagelijks van kleurrijke maaltijden, voldoende beweging, hard werken en verschillende manieren om te ontspannen met een balans die past bij mij. De bewuste leefstijl en positieve mindset die ik door dit avontuur gecreëerd heb, vormen de basis van mijn visie: zoveel mogelijk mensen laten inzien dat een gezond en gelukkig leven op een simpele en leuke manier gecreëerd kan worden.

Ik heb onwijs veel zin om samen met jou dit avontuur te starten en ervoor te zorgen dat je dagelijks gelukkig, zelfverzekerd en tevreden in het leven staat!

Inschrijving voor de start op 25 januari 2021 sluit over:

05
Dagen
12
Uren
18
Min
48
Sec

Leef je leven Full-in-Charge

Je bent één klik verwijderd van het avontuur dat je zal brengen naar een leven vol geluk, zelfverzekerdheid en tevredenheid.

Hoe geweldig is het om voor de rest van je leven terug te kunnen kijken en te zeggen:

Die keuze om vanaf [current_date format='j F Y'] Full-in-Charge te zijn over mijn leven, is de beste beslissing die ik ooit heb gemaakt...

FullCharge programma

Vijf maandelijkse betalingen van

€ 77,-

De vijf betalingen worden automatisch afgeschreven.

Jouw geluk is jouw verantwoordelijkheid. Jouw zelfverzekerdheid is jouw verantwoordelijkheid. Jouw tevredenheid is jouw verantwoordelijkheid. Jouw leven is jouw verantwoordelijkheid. Maar dat betekent niet dat je dit alleen hoeft te doen. FullCharge staat voor je klaar om je met open armen te ontvangen en je de weg te wijzen over het pad naar meer balans, rust, positiviteit en zelfvertrouwen!

fullcharge-programma-garantie

Een onverslaanbare 100% 'No-Charge' garantie

Dit is meestal het moment waarop je gaat twijfelen of dit de juiste keuze is die je moet maken. We maken het simpel voor je. Probeer het hele programma om te ervaren of het in jouw leven het verschil maakt waar je naar op zoek bent.

Als je niet tevreden bent met de impact die het programma heeft op je doen en denken in jouw leven, krijg je je volledige investering terug.

De tijd en aandacht die wij in jou investeren om te zorgen voor de meest fantastische coaching en beste totaalervaring, is voor onze rekening.

Zo kan jij risicovrij werken aan het creëren van een leven vol balans, rust, positiviteit en zelfvertrouwen!

Voor mijn deelname aan FullCharge had ik al veel dingen geprobeerd om bepaalde routines in te bouwen. Zo had ik al meerdere keren een poging gewaagd voor het inbouwen van een ochtendroutine, probeerde ik op regelmatige basis te mediteren en probeerde ik oefeningen voor een positieve mindset. Helaas zonder resultaat. Nu een aantal maanden na het programma, ben ik nog steeds zo blij met mijn keuze om met FullCharge te starten. Naast de ingebouwde routines die ik voorheen maximaal een week volhield, heb nu ook de kennis en tools om elke andere gewenste routine stap voor stap in te bouwen. Dit neemt niemand me meer af.

Meike 

Ik wist niet zeker of FullCharge het juiste programma zou zijn om mijn problemen aan te pakken. Ik vond het lastig om de controle los te laten en had een flinke drang om alles perfect te doen. Toch besloot ik een poging te wagen. Ik wilde mijn controlerende gedachten kunnen loslaten en ontdekken hoe ik beter voor mezelf zou kunnen zorgen op een manier waar ik me zowel fysiek als mentaal goed bij voelde. Na het Fullcharge programma voel ik me herboren. Echt waar. Ik luister weer naar mijn lichaam en durf ook toe te geven aan de gevoelens. Ik voel me zelfverzekerd en vol energie. En ik ben eerlijk tegen de mensen om mij heen wanneer ik me niet prettig voel of liever een moment voor mezelf heb. Het is echt verbazingwekkend hoeveel dit programma mijn leven heeft veranderd. Ik voel me een heel ander persoon!

Thomas Raalter

Wat zijn de volgende stappen?

Heel simpel.

fullcharge-programma-aanmelden

1. Meld je hierboven aan voor het FullCharge programma.

fullcharge-programma-app-download

2. Ontvang jouw persoonlijke account en download de FullCharge app.

fullcharge-programma-start

3. Werk vanaf 25 januari 2021 in vijf maanden naar een leven vol balans, rust, positiviteit en zelfvertrouwen!

Meld je nu aan voor FullCharge!

FAQ

Wat kan ik precies verwachten van mijn coach?

De coach is er voor je bij alles wat je tijdens FullCharge doet. Zo geeft de coach feedback op vragen en opdrachten die je invult en heb je altijd de mogelijkheid om vragen te stellen via de chat in de FullCharge app. De coach is jouw persoonlijke chearleader die je dagelijks aanmoedigt langs de zijlijn van het FullCharge pad, maar tegelijk ook de stok achter de deur die je nodig hebt om succesvol nieuwe routines in te bouwen voor een leven in balans.

Hoe weet ik of het programma voor mij is?

Dit levensveranderende programma is voor jou, als je:

 • wilt leren hoe je rust kunt vinden in nietsdoen
 • wilt leren om tijd vrij te maken voor jezelf
 • vol zelfvertrouwen door het leven wilt gaan
 • wilt leren hoe je rust en ruimte in je hoofd kunt creëren
 • een balans wilt vinden in wat je denkt, doet en voelt
 • wilt genieten van ieder moment, groot of klein
 • wilt leren luisteren naar hoe je je voelt, en hoe je daarop kunt inspelen
 • wilt stoppen met constant piekeren
 • goed voor jezelf wilt zorgen
 • tevreden wilt zijn met wat je wel hebt in plaats van niet
 • wilt leren loslaten waar je geen controle over hebt
 • de kennis, tools en routines wilt krijgen die je helpen naar een leven vol balans, rust, positiviteit én zelfvertrouwen

Wat wordt er dagelijks van mij tijdens het programma verwacht?

FullCharge maakt het zo simpel en leuk mogelijk om dagelijks aan jezelf te werken in slechts 5-10 minuten per dag. Jouw dagelijkse doel is het voltooien van de activiteiten op de checklist in de app. Lukt het je een dag niet om de checklist 100% te voltooien? Totaal niet erg. Bij FullCharge draait het om beter en niet om perfect. Elke dag is een nieuwe kans om een stappen te zetten naar een positieve mindset in een energiek en zelfverzekerd lichaam.

Kan ik de challenges aanpassen naar mijn niveau?

Samen met jouw coach kijk je bij elke challenge hoe je deze zo goed mogelijk kunt inbouwen als routine in jouw leven. Tijdens FullCharge werk je altijd aan het zetten van de volgende stap in jouw ontwikkeling op een manier die bij jou past. De moeilijkheidsgraad van de challenges stem je daarom samen met je coach af, zodat je altijd verzekerd bent van het beste resultaat bij elke challenge die je doet.

Hoe snel kan ik resultaten verwachten?

Als je voor FullCharge kiest, kies je voor actie. Waar andere programma's het belangrijk vinden hoeveel dingen je leert, legt FullCharge de focus op de dingen die je daadwerkelijk in je leven doet. Kennis zonder actie is geen resultaat. Daarom ga jij vanaf dag één aan de slag met het uitvoeren van de eerste challenge. Vanaf dag één creëer je dus al meer balans, rust, positiviteit en zelfvertrouwen door het inbouwen van nieuwe routines. Dat is de kracht van het FullCharge programma.

>