__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7b875":{"name":"Main Accent","parent":-1},"5a321":{"name":"Accent Transparent","parent":"7b875"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7b875":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"5a321":{"val":"rgba(46, 83, 102, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":200,"l":0.29,"s":0.38}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7b875":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"5a321":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.15}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
open-minded-door-het-leven-challenge
expert-fullcharge-paul-smit

187 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Open Minded Door Het Leven

MET Paul Smit


Deze challenge staat in het teken van het upgraden van je overtuigingen. Ik ga je helpen om je huidige ‘waarheden’ onder de loep te nemen en te achterhalen waar ze vandaan komen. Zodra dat is gelukt, gaan we aan de slag met het creëren van nieuwe denkpatronen en een ‘open mind’ waarmee dagelijkse groei onvermijdelijk wordt.

Gedurende je leven, leer je elke dag een beetje meer. Als je moeder vroeger vaak tegen je zei dat je na het leegeten van je bord een toetje mocht, zal je mogelijk ook nu nog regelmatig een toetje na het eten nemen. En als je hebt geleerd dat het fout is om te stelen, zal je dat waarschijnlijk niet doen.

Op die manier is je brein door allerlei woorden, situaties, mensen en ervaringen geconditioneerd. Je hebt geleerd wat juist is en wat niet en maakt aan de hand daarvan nu dagelijks je keuzes.

Het interessante hiervan is dat iedereen anders geconditioneerd is, waardoor we allemaal een andere blik hebben op de dagelijkse dingen die we doen. Wanneer jij je inzicht krijgt in je eigen overtuigingen en meer openstaat voor de denkwijze van anderen, zal je binnen de kortste keren ontdekken dat je minder snel in discussie gaat en meer openstaat voor nieuwe ontdekkingen en mogelijkheden die jou verder helpen naar een leven vol groei- en genietmomenten. En dat is precies wat jij tijdens deze challenge gaat ervaren!

Deze challenge is voor jou als...

 • je merkt dat je snel in de verdediging schiet
 • je niet snel openstaat voor ideeën, theorieën of levenswijzen van anderen
 • je het gevoel hebt dat je overtuigingen je tegenhouden om te groeien en genieten (‘ik moet hard werken om geld te verdienen’, ‘niks doen is voor watjes’, ‘ik kan dat toch niet’)
 • je moeite hebt om nieuwe dingen te proberen
 • je al meerdere keren geprobeerd hebt om stappen te zetten naar je dromen en doelen, maar keer op keer terugvalt in je oude denkpatronen
 • je het gevoel hebt dat je stilstaat
 • je gek wordt van de waarheden die je jezelf soms aanpraat (‘ik ben niet goed genoeg’, ‘ze vinden mij toch niet leuk’, ‘ik ben ook nergens goed in’)
 • je je afvraagt waarom het anderen wel lukt om je dromen en doelen te behalen, maar jouzelf niet

Het is tijd om uit je eigen bubbel te stappen

In Open minded door het leven neemt Paul je mee op een leuk en eye-opening avontuur in je eigen denkwijze. Je leert dagelijks je overtuigingen beter kennen, gaat inzien waar ze vandaan komen en zet stappen naar de versie van jezelf die open minded door het leven gaat en zichzelf niet blokkeert in het najagen van zijn of haar dromen en doelen.

In plaats van dat je met een vastgeroeste mindset vol aannames en overtuigingen door het leven gaat die je houden waar je bent, sta je open voor nieuwe mogelijkheden en denkwijzen.

14 dagen lang neemt Paul je door opdrachten, inzichten en voorbeelden mee in de wereld van overtuigingen. Opdrachten, inzichten en voorbeelden waarmee hij al bij duizenden mensen de ogen heeft geopend. En jij bent de volgende!

Laat je verrassen, wordt stap voor stap steeds meer open minded en ervaar zelf wat de impact hiervan is op hoe je je voelt, de dagelijkse keuzes die je maakt en de stappen die je naar je dromen en doelen zet.

Ontmoet de expert van deze challenge

Paul Smit is filosoof, cabaretier, auteur en een van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Hij studeerde af op ‘de evolutie van het menselijk bewustzijn’ en schreef 11 boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap.

expert-fullcharge-paul-smit

Na deze challenge:

 • laat jij je niet meer belemmeren door je overtuigingen of ervaringen uit het verleden. Je bent je bewust van je overtuigingen en waar deze vandaan komen en herkent ze direct wanneer ze je proberen te blokkeren.
 • sta je open voor nieuwe ideeën, ervaringen, theorieën, mensen en levenswijzen. Je gaat open-minded door het leven waardoor je elke dag weer meer te weten komt over jezelf, je dromen en doelen  en de stappen die je kunt zetten om het beste in jezelf naar boven te halen en te genieten van elke dag.
 • zoom je regelmatig uit, kijk je van een afstandje naar jezelf en observeer je hoe je tegen bepaalde zaken aankijkt. Je leert sneller van de ‘fouten’ die je maakt en ziet in waarom je de dingen doet die je doet.
 • groei je dagelijks als persoon. Door je open houding, groei je dagelijks in de dingen die je doet. Je hebt een mindset die deze groei ondersteund waardoor je elke dag dichterbij je dromen en doelen komt en er dingen op je onverwachte dingen op je pad komen die je verder brengen.
 • leg je makkelijk contacten. Je hebt een nieuwsgierige houding en bent altijd op zoek naar nieuwe inzichten, denkwijze of ideeën die je verder brengen. Hierdoor leg je makkelijk nieuwe contacten en ga je niet snel in discussie.
 • weet je hoe je je overtuigingen achter je kunt laten. Je hebt de tools om elke dag weer meer inzicht te krijgen in de overtuigingen die je hebt, waardoor je jezelf elke dag beter leert kennen.
 • heb je een nieuwe open blik op het leven. Je kijkt heel anders naar het leven en personen. Je ziet in dat iedereen op een manier geconditioneerd is en vanuit daar handelt. Met die inzichten, wordt het leven en jouw proces naar een leven vol groei- en genietmomenten met de dag interessanter.

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • Inzicht in overtuigingen: wat zijn het en waar komen ze vandaan?
 • Een opdracht om te achterhalen waar jouw overtuigingen die je verder helpen of blokkeren vandaan komen.
 • Eye-openers over hoe jouw brein beïnvloedt wordt om bepaalde dingen te geloven.
 • Verschillende cognitieve biases die invloed hebben op de keuzes die je maakt.
 • Simpele en leuke opdrachten om jouw denkwijze beter te leren kennen.
 • Een opdracht omtrent oordelen.
 • Een opdracht om mensen meer.
 • Humoristische facts over onze manier van denken én hoe je dit in je voordeel kunt gebruiken in het dagelijks leven.

187 deelnemers gingen je al voor en zijn erin geslaagd om open minded door het leven te gaan. Ze hebben de routine gecreëerd om hun eigen overtuigingen niet te serieus te nemen en zetten hierdoor dagelijks stappen naar hun dromen en doelen. Ze blokkeren zichzelf niet meer (onbewust) in hun eigen groei en staan in plaats daarvan open voor alles wat hen mogelijk verder kan helpen. Dit resulteert in bijzondere resultaten, diepgaande en waardevolle inzichten.

batterij-quotes

"Ik voelde al lang dat er iets was dat me blokkeerde in het bereiken van mijn dromen en doelen, maar ik wist lange tijd niet wat het was. Het bleken mijn eigen overtuigingen te zijn. Wat een heldere en waardevolle challenge. Dank!"

Meerte

Meerte Koning

batterij-quotes

"De inzichten die ik heb gekregen in mijn overtuigingen die ik van mijn ouders heb meegekregen, hebben echt mijn leven echt naar een nieuw level gebracht. Ik snap nu eindelijk waarom ik zo snel in discussie ging en mijn eigen waarheden niet wilde loslaten."

Liese

Liese Remmerswaal

batterij-quotes

"Ik zoom nu dagelijks uit en vraag me dan af of wat ik ervaar daadwerkelijk zo is. Hierdoor leer ik veel over mezelf, mijn keuzes en mijn gedachten en kan ik me beter inleven in anderen. Een eye-opening challenge die iedereen zou moeten doen!"

Dave Kraaienbrink

open-minded-door-het-leven-challenge
expert-fullcharge-paul-smit

187 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Open Minded Door Het Leven

MET Paul Smit


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de open minded door het leven challenge en start op 25 oktober 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 25 oktober 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>