open-minded-door-het-leven-challenge
expert-fullcharge-paul-smit

14 DAAGSE CHALLENGE

Open Minded Door Het Leven

MET Paul Smit


Deze challenge staat in het teken van het upgraden van je overtuigingen. Ik ga je helpen om je huidige ‘waarheden’ onder de loep te nemen en te achterhalen waar ze vandaan komen. Zodra dat is gelukt, gaan we aan de slag met het creëren van nieuwe denkpatronen en een ‘open mind’ waarmee dagelijkse groei onvermijdelijk wordt.

Gedurende je leven, leer je elke dag een beetje meer. Als je moeder vroeger vaak tegen je zei dat je na het leegeten van je bord een toetje mocht, zal je mogelijk ook nu nog regelmatig een toetje na het eten nemen. En als je hebt geleerd dat het fout is om te stelen, zal je dat waarschijnlijk niet doen.

Op die manier is je brein door allerlei woorden, situaties, mensen en ervaringen geconditioneerd. Je hebt geleerd wat juist is en wat niet en maakt aan de hand daarvan nu dagelijks je keuzes.

Het interessante hiervan is dat iedereen anders geconditioneerd is, waardoor we allemaal een andere blik hebben op de dagelijkse dingen die we doen. Wanneer jij je inzicht krijgt in je eigen overtuigingen en meer openstaat voor de denkwijze van anderen, zal je binnen de kortste keren ontdekken dat je minder snel in discussie gaat en meer openstaat voor nieuwe ontdekkingen en mogelijkheden die jou verder helpen naar een leven vol groei- en genietmomenten. En dat is precies wat jij tijdens deze challenge gaat ervaren!

Deze challenge is voor jou als...

 • je merkt dat je snel in de verdediging schiet
 • je niet snel openstaat voor ideeën, theorieën of levenswijzen van anderen
 • je het gevoel hebt dat je overtuigingen je tegenhouden om te groeien en genieten (‘ik moet hard werken om geld te verdienen’, ‘niks doen is voor watjes’, ‘ik kan dat toch niet’)
 • je moeite hebt om nieuwe dingen te proberen
 • je al meerdere keren geprobeerd hebt om stappen te zetten naar je dromen en doelen, maar keer op keer terugvalt in je oude denkpatronen
 • je het gevoel hebt dat je stilstaat
 • je gek wordt van de waarheden die je jezelf soms aanpraat (‘ik ben niet goed genoeg’, ‘ze vinden mij toch niet leuk’, ‘ik ben ook nergens goed in’)
 • je je afvraagt waarom het anderen wel lukt om je dromen en doelen te behalen, maar jouzelf niet

Het is tijd om uit je eigen bubbel te stappen

In Open minded door het leven neemt Paul je mee op een leuk en eye-opening avontuur in je eigen denkwijze. Je leert dagelijks je overtuigingen beter kennen, gaat inzien waar ze vandaan komen en zet stappen naar de versie van jezelf die open minded door het leven gaat en zichzelf niet blokkeert in het najagen van zijn of haar dromen en doelen.

In plaats van dat je met een vastgeroeste mindset vol aannames en overtuigingen door het leven gaat die je houden waar je bent, sta je open voor nieuwe mogelijkheden en denkwijzen.

14 dagen lang neemt Paul je door opdrachten, inzichten en voorbeelden mee in de wereld van overtuigingen. Opdrachten, inzichten en voorbeelden waarmee hij al bij duizenden mensen de ogen heeft geopend. En jij bent de volgende!

Laat je verrassen, wordt stap voor stap steeds meer open minded en ervaar zelf wat de impact hiervan is op hoe je je voelt, de dagelijkse keuzes die je maakt en de stappen die je naar je dromen en doelen zet.

Ontmoet de expert van deze challenge

Paul Smit is filosoof, cabaretier, auteur en een van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Hij studeerde af op ‘de evolutie van het menselijk bewustzijn’ en schreef 11 boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap.

expert-fullcharge-paul-smit

Na deze challenge:

 • laat jij je niet meer belemmeren door je overtuigingen of ervaringen uit het verleden. Je bent je bewust van je overtuigingen en waar deze vandaan komen en herkent ze direct wanneer ze je proberen te blokkeren.
 • sta je open voor nieuwe ideeën, ervaringen, theorieën, mensen en levenswijzen. Je gaat open-minded door het leven waardoor je elke dag weer meer te weten komt over jezelf, je dromen en doelen  en de stappen die je kunt zetten om het beste in jezelf naar boven te halen en te genieten van elke dag.
 • zoom je regelmatig uit, kijk je van een afstandje naar jezelf en observeer je hoe je tegen bepaalde zaken aankijkt. Je leert sneller van de ‘fouten’ die je maakt en ziet in waarom je de dingen doet die je doet.
 • groei je dagelijks als persoon. Door je open houding, groei je dagelijks in de dingen die je doet. Je hebt een mindset die deze groei ondersteund waardoor je elke dag dichterbij je dromen en doelen komt en er dingen op je onverwachte dingen op je pad komen die je verder brengen.
 • leg je makkelijk contacten. Je hebt een nieuwsgierige houding en bent altijd op zoek naar nieuwe inzichten, denkwijze of ideeën die je verder brengen. Hierdoor leg je makkelijk nieuwe contacten en ga je niet snel in discussie.
 • weet je hoe je je overtuigingen achter je kunt laten. Je hebt de tools om elke dag weer meer inzicht te krijgen in de overtuigingen die je hebt, waardoor je jezelf elke dag beter leert kennen.
 • heb je een nieuwe open blik op het leven. Je kijkt heel anders naar het leven en personen. Je ziet in dat iedereen op een manier geconditioneerd is en vanuit daar handelt. Met die inzichten, wordt het leven en jouw proces naar een leven vol groei- en genietmomenten met de dag interessanter.
batterij-quotes

"Ik voelde al lang dat er iets was dat me blokkeerde in het bereiken van mijn dromen en doelen, maar ik wist lange tijd niet wat het was. Het bleken mijn eigen overtuigingen te zijn. Wat een heldere en waardevolle challenge. Dank!"

Meerte

Meerte Koning

batterij-quotes

"De inzichten die ik heb gekregen in mijn overtuigingen die ik van mijn ouders heb meegekregen, hebben echt mijn leven echt naar een nieuw level gebracht. Ik snap nu eindelijk waarom ik zo snel in discussie ging en mijn eigen waarheden niet wilde loslaten."

Liese

Liese Remmerswaal

batterij-quotes

"Ik zoom nu dagelijks uit en vraag me dan af of wat ik ervaar daadwerkelijk zo is. Hierdoor leer ik veel over mezelf, mijn keuzes en mijn gedachten en kan ik me beter inleven in anderen. Een eye-opening challenge die iedereen zou moeten doen!"

Dave Kraaienbrink

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 11,99 /per maand

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 67,99 /per maand

 • Alles van FullCharge optie
 • Persoonlijke online coach in App
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 7,99 /per maand

 (€ 97,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 57,99 /per maand

(€ 695,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

Aan de slag met FullCharge in drie stappen

FullCharge-dagelijkse-successen
1

Meld je aan

Kies voor de optie met of zonder coaching. FullCharge is altijd opzegbaar.

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen
2

Download de App

Na je aanmelding, ontvang je een registratiemail om je account aan te maken voor de App.

FullCharge-App
3

Kies jouw eerste challenge

 Na de registratie, kies je in de App je eerste challenge en start je jouw persoonlijke groei!

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is FullCharge?

FullCharge is de App waarmee je actiegericht werkt aan jouw persoonlijke groei. Door middel van 14 daagse challenges leer je jezelf elke dag beter kennen en maak je bewuste keuzes die bijdragen aan een gelukkig leven. Of je nu wilt werken aan een betere mindset of meer zelfvertrouwen, jij bepaalt waar je aandacht aan besteed en waarin je wilt groeien als persoon.

Wat zijn challenges?

Iedere challenge duurt 14 dagen en is gemaakt in samenwerking met de beste neurowetenschappers, auteurs, coaches en sprekers. Tijdens de 14 dagen van een challenge ontvang je per dag verschillende activiteiten zoals lessen, opdrachten en zelfreflectie vragen. Je leert jezelf elke dag beter kennen en experimenteert per challenge met een nieuwe keuze in je leven om te ervaren of deze bijdraagt aan jouw geluk.

Hoeveel challenges kan ik tegelijk doen?

Bij FullCharge werk je aan één challenge tegelijk. Zo zorg je voor de beste focus en gebruik je de kracht van consistentie om stap voor stap aan jouw persoonlijke groei te werken.

Wat is de rol van de coach?

De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaring om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt. De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. 

Samen met jouw coach ben jij verzekerd van de beste resultaten en inzichten in jezelf. Zo geeft de coach waardevolle feedback op jouw ingevulde antwoorden, zal de coach je voorzien van extra vragen/tips als je vastloopt en biedt de coach altijd een luisterend oor via de chat op momenten dat jij dit nodig hebt.

Zie jouw coach als een persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Iemand die er altijd voor je is.

Kan ik zelf bepalen wanneer ik FullCharge doe op een dag?

Je kunt zelf bepalen wanneer je jouw FullCharge moment pakt. Wil je de dag graag beginnen met FullCharge? Dat kan. Liever voor het slapengaan? Ook prima! En als je een dag hebt gemist? Geen zorgen! Je kunt jouw gemiste activiteiten terugkijken en zelfs achteraf je antwoorden invullen.

Prijzen en betalingen

Wat zijn de kosten van FullCharge?

FullCharge heeft twee verschillende opties. FullCharge zonder coaching en FullCharge met coaching. Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge vanaf €7,99 per maand of kies voor FullCharge met coach vanaf €57,99 per maand.

Wat is de 14 dagen ‘No-Charge’ garantie?

Met onze 14 daagse ‘No-Charge’ garantie geven we jou graag de mogelijkheid om de eerste 14 dagen te experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij je past. Is FullCharge toch niet wat je zoekt en voltooi je jouw opzegging binnen 14 dagen na je betaling? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

Hoe kan ik FullCharge opzeggen?

FullCharge is altijd opzegbaar. Het opzeggen van FullCharge gaat heel eenvoudig via deze link. Als je verdere vragen hebt, staan wij altijd voor je klaar in de chat.

FullCharge App

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Kan ik mijn activiteiten in de App terugzien?

Alle activiteiten en antwoorden van de challenges die je hebt gedaan, kan je op een later moment terugkijken. Zo heb je de waardevolle content en inzichten over jezelf altijd binnen handbereik.

>