__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7b875":{"name":"Main Accent","parent":-1},"5a321":{"name":"Accent Transparent","parent":"7b875"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7b875":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"5a321":{"val":"rgba(46, 83, 102, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":200,"l":0.29,"s":0.38}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7b875":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"5a321":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.15}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
onderscheid-functionele-van-piekergedachten-challenge
expert-fullcharge-paul-smit

249 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Onderscheid Functionele- Van Piekergedachten

MET Paul Smit


Per dag komen er duizenden gedachten in je op. We zijn zo geconditioneerd om ze te geloven, waardoor we er vaak door verkrampen en stress van krijgen. We belanden in een vicieuze cirkel, piekeren uren en komen uiteindelijk geen stap verder. Dit staat een leven waarin je het beste in jezelf naar boven haalt en geniet van elke dag in de weg. Daarom werk je in deze challenge naar de routine om functionele gedachten van piekergedachten te onderscheiden waardoor je met innerlijke rust jouw dromen en doelen waar kunt maken.

Dat we minder moeten piekeren om meer te genieten van het leven, weten we allemaal. Maar hoe doe je dat? Hoe ga je om met gedachten die je continu bezighouden met de toekomst en het verleden? En hoe zorg je ervoor dat je niet blijft hangen een een vicieuze cirkel aan piekergedachten?

Vragen waar je tijdens deze challenge antwoord op krijgt. Want jij verdient het om meer met je aandacht in het moment te zijn en je niet gek te laten maken door gedachten die je niet verder brengen. En jij verdient het ook om een innerlijke rust te ervaren waarmee je je zelfs je grootste dromen en doelen kunt realiseren.

Bereid je voor op een challenge vol eye-openers waarmee je meer regie over de omgang met je gedachten terugkrijgt. Gedachten zal je altijd blijven hebben, maar de piekermomenten die je niet verder brengen, zijn na deze challenge verleden tijd.

Deze challenge is voor jou als...

 • je regelmatig piekert
 • je gek wordt van alle ‘stemmetjes’ in je hoofd
 • je veel met de toekomst of het verleden bezig bent
 • je niet kunt stoppen met piekeren als je eenmaal in gedachten verdwaalt
 • je veel onrust in je hoofd ervaart
 • je moeilijk kunt genieten van het leven
 • je vaak denkt in problemen en moeilijkheden

Maak het leven lichter en leuker

Paul Smit, ook wel bekend als één van de meest gevraagde sprekers over het brein, laat je in Onderscheid functionele van piekergedachten kennismaken met het her- en erkennen van je gedachten.

Stap voor stap krijg je inzicht in de verschillende gedachten die je hebt en ga je er bewust voor leren kiezen met welke gedachten jij verder gaat en welke je laat gaan. Je zult leren hoe het brein werkt en inzien dat het met deze kennis leuk wordt om stappen te zetten in de omgang met je gedachten.

Verwacht veel innerlijke rust, humoristische inzichten zoals Paul die graag deelt én vooral praktische oefeningen waar je me aan de slag kunt.

Ontmoet de expert van deze challenge

Paul Smit is filosoof, cabaretier, auteur en een van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Hij studeerde af op ‘de evolutie van het menselijk bewustzijn’ en schreef 11 boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap.

expert-fullcharge-paul-smit

Na deze challenge:

 • onderscheid jij functionele gedachten van piekergedachten. Je laat je niet meer gek maken door gedachten die je niet verder brengen en neemt regelmatig afstand van de gedachten die je hebt.
 • kan jij makkelijk uit een piekermoment stappen. Je merkt op wanneer je piekert en hebt op dat moment de tools om eruit te stappen en je bewust te richten op de gedachten die je verder brengen.
 • ervaar je innerlijke rust. Je hebt je brein getraind om gedachten minder serieus te nemen en wordt hierdoor niet meer continu meegenomen in alle gedachten die door je hoofd heen spoken.
 • koppel je jezelf los van je gedachten. Je ziet in dat jij je gedachten niet bent, waardoor alles wat je doet stukken leuker en luchtiger is.
 • ervaar je meer focus. Doordat je minder afdwaalt in je gedachten en je de aandacht legt op dat waar je wel invloed op hebt, werk je merk focus aan de dingen die je wilt en moet doen.
 • ben je gelukkiger. Je voelt je vrijer en daardoor gelukkiger. Je bekijkt alles met een meer optimistische blik en geniet meer van de dingen die je doet doordat je minder in doemscenario’s denkt.
 • los je sneller problemen op. Je focust je op de gedachten die je verder brengen en blijft niet hangen in gedachten die zich focussen op problemen en moeilijkheden. 
 • ervaar je minder stress. Door de nieuwe inzichten en tools die je hebt, maak je je minder druk om dingen, waardoor je stress enorm is afgenomen.
 • voel je je meer in charge over je leven. Doordat je de regie terug hebt gekregen over de omgang met je gedachten, kan je bewust kiezen hoe jij over dingen denkt en waar je je aandacht op richt.

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • De meest belangrijkste inzichten om om  te kunnen gaan met de gedachten die je hebt.
 • Een eye-opening voorbeeld met de muppets in de hoofdrol.
 • Inzicht in het verschil tussen functionele en piekergedachten.
 • Het antwoord op de vraag of jij jouw eigen gedachten creëert.
 • Inzicht in waar jij invloed op hebt en waar niet.
 • Oefeningen om beter om te kunnen gaan met situaties waar je geen invloed op hebt.
 • Tips & tricks om gedachten ‘los te laten’.
 • Een bewezen methode waarmee je je brein traint om gedachten minder serieus te nemen.
 • Eye-openers en opdrachten omtrent visualiseren en positief denken.
 • Een vraag die je helpt wanneer je blijft hangen in piekergedachten.
 • Een opdracht om functionele gedachten van piekergedachten te onderscheiden.

249 deelnemers gingen je voor en hebben succesvol de routine gecreëerd om functionele gedachten van piekergedachten te onderscheiden. Ze focussen zich nu op de gedachten die hen verder brengen en blijven niet meer uren hangen in gedachten die zich richten op problemen en moeilijkheden. Hierdoor ervaren ze meer innerlijke rust, piekeren ze minder én voelen ze zich gelukkiger en meer in charge over het leven.

batterij-quotes

"Ik begin en eindig elke dag met het observeren van mijn gedachten. Hierdoor zet ik mijn mindset goed, voel ik me krachtiger en denk ik veel meer in oplossingen en mogelijkheden die mij verder brengen."

Pim Tellink

Pim Tellink

batterij-quotes

"Je leest heel vaak ‘je moet de gedachten gewoon loslaten’, maar deze challenge bewijst dat het zo niet werkt. Het gaat om de manier hoe je met je gedachten omgaat. En ik ben blij dat ik met behulp van de challenge een manier heb gevonden die werkt voor mij!"

Rosalie Stenmans

batterij-quotes

"Deze challenge heeft me echt geholpen om niet meer mijn dagen te laten verpesten door de gedachten die ik heb. Ik merk nu op als ik me focus op piekergedachten en kan me er dan makkelijk van loskoppelen waardoor ik snel weer rust vindt in mijzelf."

Jelle

Jelle van Essen

onderscheid-functionele-van-piekergedachten-challenge
expert-fullcharge-paul-smit

249 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Onderscheid Functionele- Van Piekergedachten

MET Paul Smit


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de onderscheid functionele van piekergedachten challenge en start op 25 oktober 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 25 oktober 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>