onderscheid-functionele-van-piekergedachten-challenge
expert-fullcharge-paul-smit

14 DAAGSE CHALLENGE

Onderscheid Functionele- Van Piekergedachten

MET Paul Smit


Per dag komen er duizenden gedachten in je op. We zijn zo geconditioneerd om ze te geloven, waardoor we er vaak door verkrampen en stress van krijgen. We belanden in een vicieuze cirkel, piekeren uren en komen uiteindelijk geen stap verder. Dit staat een leven waarin je het beste in jezelf naar boven haalt en geniet van elke dag in de weg. Daarom werk je in deze challenge naar de routine om functionele gedachten van piekergedachten te onderscheiden waardoor je met innerlijke rust jouw dromen en doelen waar kunt maken.

Dat we minder moeten piekeren om meer te genieten van het leven, weten we allemaal. Maar hoe doe je dat? Hoe ga je om met gedachten die je continu bezighouden met de toekomst en het verleden? En hoe zorg je ervoor dat je niet blijft hangen een een vicieuze cirkel aan piekergedachten?

Vragen waar je tijdens deze challenge antwoord op krijgt. Want jij verdient het om meer met je aandacht in het moment te zijn en je niet gek te laten maken door gedachten die je niet verder brengen. En jij verdient het ook om een innerlijke rust te ervaren waarmee je je zelfs je grootste dromen en doelen kunt realiseren.

Bereid je voor op een challenge vol eye-openers waarmee je meer regie over de omgang met je gedachten terugkrijgt. Gedachten zal je altijd blijven hebben, maar de piekermomenten die je niet verder brengen, zijn na deze challenge verleden tijd.

Deze challenge is voor jou als...

 • je regelmatig piekert
 • je gek wordt van alle ‘stemmetjes’ in je hoofd
 • je veel met de toekomst of het verleden bezig bent
 • je niet kunt stoppen met piekeren als je eenmaal in gedachten verdwaalt
 • je veel onrust in je hoofd ervaart
 • je moeilijk kunt genieten van het leven
 • je vaak denkt in problemen en moeilijkheden

Maak het leven lichter en leuker

Paul Smit, ook wel bekend als één van de meest gevraagde sprekers over het brein, laat je in Onderscheid functionele van piekergedachten kennismaken met het her- en erkennen van je gedachten.

Stap voor stap krijg je inzicht in de verschillende gedachten die je hebt en ga je er bewust voor leren kiezen met welke gedachten jij verder gaat en welke je laat gaan. Je zult leren hoe het brein werkt en inzien dat het met deze kennis leuk wordt om stappen te zetten in de omgang met je gedachten.

Verwacht veel innerlijke rust, humoristische inzichten zoals Paul die graag deelt én vooral praktische oefeningen waar je me aan de slag kunt.

Ontmoet de expert van deze challenge

Paul Smit is filosoof, cabaretier, auteur en een van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Hij studeerde af op ‘de evolutie van het menselijk bewustzijn’ en schreef 11 boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap.

expert-fullcharge-paul-smit

Na deze challenge:

 • onderscheid jij functionele gedachten van piekergedachten. Je laat je niet meer gek maken door gedachten die je niet verder brengen en neemt regelmatig afstand van de gedachten die je hebt.
 • kan jij makkelijk uit een piekermoment stappen. Je merkt op wanneer je piekert en hebt op dat moment de tools om eruit te stappen en je bewust te richten op de gedachten die je verder brengen.
 • ervaar je innerlijke rust. Je hebt je brein getraind om gedachten minder serieus te nemen en wordt hierdoor niet meer continu meegenomen in alle gedachten die door je hoofd heen spoken.
 • koppel je jezelf los van je gedachten. Je ziet in dat jij je gedachten niet bent, waardoor alles wat je doet stukken leuker en luchtiger is.
 • ervaar je meer focus. Doordat je minder afdwaalt in je gedachten en je de aandacht legt op dat waar je wel invloed op hebt, werk je merk focus aan de dingen die je wilt en moet doen.
 • ben je gelukkiger. Je voelt je vrijer en daardoor gelukkiger. Je bekijkt alles met een meer optimistische blik en geniet meer van de dingen die je doet doordat je minder in doemscenario’s denkt.
 • los je sneller problemen op. Je focust je op de gedachten die je verder brengen en blijft niet hangen in gedachten die zich focussen op problemen en moeilijkheden. 
 • ervaar je minder stress. Door de nieuwe inzichten en tools die je hebt, maak je je minder druk om dingen, waardoor je stress enorm is afgenomen.
 • voel je je meer in charge over je leven. Doordat je de regie terug hebt gekregen over de omgang met je gedachten, kan je bewust kiezen hoe jij over dingen denkt en waar je je aandacht op richt.
batterij-quotes

"Ik begin en eindig elke dag met het observeren van mijn gedachten. Hierdoor zet ik mijn mindset goed, voel ik me krachtiger en denk ik veel meer in oplossingen en mogelijkheden die mij verder brengen."

Pim Tellink

Pim Tellink

batterij-quotes

"Je leest heel vaak ‘je moet de gedachten gewoon loslaten’, maar deze challenge bewijst dat het zo niet werkt. Het gaat om de manier hoe je met je gedachten omgaat. En ik ben blij dat ik met behulp van de challenge een manier heb gevonden die werkt voor mij!"

Rosalie Stenmans

batterij-quotes

"Deze challenge heeft me echt geholpen om niet meer mijn dagen te laten verpesten door de gedachten die ik heb. Ik merk nu op als ik me focus op piekergedachten en kan me er dan makkelijk van loskoppelen waardoor ik snel weer rust vindt in mijzelf."

Jelle

Jelle van Essen

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 11,99 /per maand

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 67,99 /per maand

 • Alles van FullCharge optie
 • Persoonlijke online coach in App
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 7,99 /per maand

 (€ 97,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 57,99 /per maand

(€ 695,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

Aan de slag met FullCharge in drie stappen

FullCharge-dagelijkse-successen
1

Meld je aan

Kies voor de optie met of zonder coaching. FullCharge is altijd opzegbaar.

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen
2

Download de App

Na je aanmelding, ontvang je een registratiemail om je account aan te maken voor de App.

FullCharge-App
3

Kies jouw eerste challenge

 Na de registratie, kies je in de App je eerste challenge en start je jouw persoonlijke groei!

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is FullCharge?

FullCharge is de App waarmee je actiegericht werkt aan jouw persoonlijke groei. Door middel van 14 daagse challenges leer je jezelf elke dag beter kennen en maak je bewuste keuzes die bijdragen aan een gelukkig leven. Of je nu wilt werken aan een betere mindset of meer zelfvertrouwen, jij bepaalt waar je aandacht aan besteed en waarin je wilt groeien als persoon.

Wat zijn challenges?

Iedere challenge duurt 14 dagen en is gemaakt in samenwerking met de beste neurowetenschappers, auteurs, coaches en sprekers. Tijdens de 14 dagen van een challenge ontvang je per dag verschillende activiteiten zoals lessen, opdrachten en zelfreflectie vragen. Je leert jezelf elke dag beter kennen en experimenteert per challenge met een nieuwe keuze in je leven om te ervaren of deze bijdraagt aan jouw geluk.

Hoeveel challenges kan ik tegelijk doen?

Bij FullCharge werk je aan één challenge tegelijk. Zo zorg je voor de beste focus en gebruik je de kracht van consistentie om stap voor stap aan jouw persoonlijke groei te werken.

Wat is de rol van de coach?

De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaring om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt. De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. 

Samen met jouw coach ben jij verzekerd van de beste resultaten en inzichten in jezelf. Zo geeft de coach waardevolle feedback op jouw ingevulde antwoorden, zal de coach je voorzien van extra vragen/tips als je vastloopt en biedt de coach altijd een luisterend oor via de chat op momenten dat jij dit nodig hebt.

Zie jouw coach als een persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Iemand die er altijd voor je is.

Kan ik zelf bepalen wanneer ik FullCharge doe op een dag?

Je kunt zelf bepalen wanneer je jouw FullCharge moment pakt. Wil je de dag graag beginnen met FullCharge? Dat kan. Liever voor het slapengaan? Ook prima! En als je een dag hebt gemist? Geen zorgen! Je kunt jouw gemiste activiteiten terugkijken en zelfs achteraf je antwoorden invullen.

Prijzen en betalingen

Wat zijn de kosten van FullCharge?

FullCharge heeft twee verschillende opties. FullCharge zonder coaching en FullCharge met coaching. Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge vanaf €7,99 per maand of kies voor FullCharge met coach vanaf €57,99 per maand.

Wat is de 14 dagen ‘No-Charge’ garantie?

Met onze 14 daagse ‘No-Charge’ garantie geven we jou graag de mogelijkheid om de eerste 14 dagen te experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij je past. Is FullCharge toch niet wat je zoekt en voltooi je jouw opzegging binnen 14 dagen na je betaling? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

Hoe kan ik FullCharge opzeggen?

FullCharge is altijd opzegbaar. Het opzeggen van FullCharge gaat heel eenvoudig via deze link. Als je verdere vragen hebt, staan wij altijd voor je klaar in de chat.

FullCharge App

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Kan ik mijn activiteiten in de App terugzien?

Alle activiteiten en antwoorden van de challenges die je hebt gedaan, kan je op een later moment terugkijken. Zo heb je de waardevolle content en inzichten over jezelf altijd binnen handbereik.

>