__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7b875":{"name":"Main Accent","parent":-1},"5a321":{"name":"Accent Transparent","parent":"7b875"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7b875":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"5a321":{"val":"rgba(46, 83, 102, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":200,"l":0.29,"s":0.38}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7b875":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"5a321":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.15}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Nieuw

merk-op-wat-je-normaal-niet-opmerkt-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

138 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Merk Op Wat Je Normaal Niet Opmerkt

MET ESTRELLA VAN TOOR


Steeds meer mensen leven ‘in een hurry’. We vliegen van hot naar her, nemen geen seconde de tijd om op adem te komen en vinden het gek dat we ons onrustig voelen. Tijdens deze challenge ga jij hier verandering in aanbrengen. Je werkt toe naar de routine waarmee je dagelijks dingen opmerkt die je normaal niet ziet waardoor je weer gaat genieten van de kleine dingen in het leven.

Hoe vaak fiets jij ergens naartoe en kom je daar aan zonder dat je bewust hebt opgemerkt waar je langs hebt gefietst, hoe je hebt gefietst en hoe je je tijdens het fietsen voelde?

Waarschijnlijk vaak. We leven met zijn allen in een soort stroomversnelling, waar we maar niet uitkomen. Zonde, want het leven heeft zoveel moois te bieden. Althans als je ervoor openstaat en de tijd neemt om het op te merken.

Dat is precies wat je tijdens deze challenge gaat doen. Want genieten van elke dat is een skill. Je kunt het leren en onderdeel maken van wie jij bent. En daar gaat deze challenge je stap voor stap bij helpen.

Deze challenge is voor jou als...

 • je het gevoel hebt dat de tijd steeds sneller gaat
 • je veel bezig bent met wat er in je hoofd omgaat
 • je veel met je telefoon bezig bent
 • je het moeilijk vindt om te genieten van het leven
 • je bijna nooit de tijd neemt om even stil te staan en bewust te genieten
 • je vaak onrustig bent in je hoofd
 • je vaak met allerlei dingen tegelijkertijd bezig bent waardoor je niet bewust opmerkt wat er op dit moment gebeurt

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet…

Tijdens Merk elke dag iets op wat je normaal niet opmerkt laat Estrella je inzien en ervaren hoeveel leuker en mooier het leven is als je ervoor openstaat.

Als millennial en ambitieuze online ondernemer, is ze veel met beeldschermen bezig. Dit zorgde er een aantal jaar terug voordat ze moeilijk kon genieten van alles wat ze deed. Tijdens een zonsondergang op vakantie was ze alleen maar bezig met een mooie foto voor op Instagram en tijdens de autorit naar een afspraak verzonk ze in gedachten.

Dit heeft ze inmiddels omgegooid. Geniet is nu haar nummer #1 prioriteit en vanuit die levenswijze is ze gelukkiger, succesvoller en bewuster dan ooit. En dat is waar ze jou tijdens de 14 dagen van deze challenge ook stap voor stap bij gaat helpen. Genieten van alles om je heen, zodat je vanuit die kalmte en energie de dingen kunt doen die je wilt en moet doen.

Ontmoet de expert van deze challenge

Estrella van Toor is co-founder van FullCharge, spreker en gedrags- en mindset coach. Ze helpt je met het creëren van de juiste mindset voor verandering en weet met haar energie en passie mensen op een bijzondere manier te stimuleren in hun persoonlijke groei.

expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

Na deze challenge:

 • merk jij de kleine fijne dingen in het leven op. Je drukt regelmatig even de ‘pauzeknop’ in en kijkt, luistert, voelt en ervaart wat er in en om je heen gebeurt.
 • geniet jij meer van elke dag. Je bent meer met je aandacht in het moment waardoor je veel meer dingen meekrijgt en tal van geluksmomentjes ervaart. Van fluitende vogels en prachtige luchten tot fijne gesprekken en een heerlijke plak van je zelfgebakken bananenbrood. 
 • ben je dankbaar voor elke dag. Je voelt je dankbaar dat je elke dag weer de kans krijgt om te genieten van alles wat je doet, ziet, hoort en voelt.
 • voel je je intens gelukkig. Je bent vanuit je innerlijke kern gelukkig en hebt weinig nodig om dit gevoel te creëren. 
 • ervaar je innerlijke rust. Doordat je met name met je aandacht in het moment bent, maak je je minder druk over de toekomst, het verleden of wat anderen van je vinden. 
 • voel je je ontspannen. Je laat je niet meer meenemen door de drukte van de dag en bent je bewust van de dingen die je doet, denkt en voelt. 
 • heb je meer focus. Doordat je niet meer met honderd dingen tegelijk bezig bent, heb je veel meer focus in alles wat je doet.

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • Inzichten in waarom we tegenwoordig vaak voorbij gaan aan de kleine fijne dingen in het leven.
 • Eye-openers over waarom we oordelen en wat dit over jou zegt.
 • Een opdracht om de dag mindful te beginnen.
 • Een wandel opdracht waarin je bewust je aandacht traint.
 • Tips & tricks om gedurende de dag meer met je aandacht in het moment te zijn en daarmee meer te genieten.
 • Een opdracht voor onder de douche.
 • Een opdracht om mindful te luisteren.
 • Een bodyscan.
 • Inzichten omtrent het indrukken van een denkbeeldige pauzeknop.

138 deelnemers gingen je al voor en hebben succesvol de routine gecreëerd om dagelijks dingen op te merken die ze normaal niet opmerkten. Het heeft echt hun ogen geopend. Ze beseffen eindelijk weer wat voor moois het leven allemaal te bieden heeft en voelen zich van binnenuit gelukkig. Ze laten zich minder meenemen door de drukte van de dag, zijn minder met hun telefoon bezig en ervaren een rust waar ze elk moment van de dag dankbaar voor zijn.

batterij-quotes

"Echt een ontzettend leuke en waardevolle challenge om te doen. Van mijn dagelijkse wandeling tot aan het drinken van een kop thee, ik geniet echt intens van alles."

Rianne Helen

batterij-quotes

"Wauw, wauw, wauw! Ik heb al meerdere challenges van FullCharge gedaan die me allemaal veel gebracht hebben, maar deze… Mijn hele blik op het leven is veranderd. Ik kan jullie niet vaak genoeg bedanken!"

Barbara

Barbara

batterij-quotes

"In één woord GEWELDIG. Elke dag worden je ogen meer geopend en ontdek je steeds meer waar het in het leven echt om gaat."

Timothy

Timothy Dalwaard

Nieuw

merk-op-wat-je-normaal-niet-opmerkt-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

138 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Merk Op Wat Je Normaal Niet Opmerkt

MET ESTRELLA VAN TOOR


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de merk op wat je normaal niet opmerkt challenge en start op 25 oktober 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 25 oktober 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>