merk-op-wat-je-normaal-niet-opmerkt-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

14 DAAGSE CHALLENGE

Merk Op Wat Je Normaal Niet Opmerkt

MET ESTRELLA VAN TOOR


Steeds meer mensen leven ‘in een hurry’. We vliegen van hot naar her, nemen geen seconde de tijd om op adem te komen en vinden het gek dat we ons onrustig voelen. Tijdens deze challenge ga jij hier verandering in aanbrengen. Je werkt toe naar de routine waarmee je dagelijks dingen opmerkt die je normaal niet ziet waardoor je weer gaat genieten van de kleine dingen in het leven.

Hoe vaak fiets jij ergens naartoe en kom je daar aan zonder dat je bewust hebt opgemerkt waar je langs hebt gefietst, hoe je hebt gefietst en hoe je je tijdens het fietsen voelde?

Waarschijnlijk vaak. We leven met zijn allen in een soort stroomversnelling, waar we maar niet uitkomen. Zonde, want het leven heeft zoveel moois te bieden. Althans als je ervoor openstaat en de tijd neemt om het op te merken.

Dat is precies wat je tijdens deze challenge gaat doen. Want genieten van elke dat is een skill. Je kunt het leren en onderdeel maken van wie jij bent. En daar gaat deze challenge je stap voor stap bij helpen.

Deze challenge is voor jou als...

 • je het gevoel hebt dat de tijd steeds sneller gaat
 • je veel bezig bent met wat er in je hoofd omgaat
 • je veel met je telefoon bezig bent
 • je het moeilijk vindt om te genieten van het leven
 • je bijna nooit de tijd neemt om even stil te staan en bewust te genieten
 • je vaak onrustig bent in je hoofd
 • je vaak met allerlei dingen tegelijkertijd bezig bent waardoor je niet bewust opmerkt wat er op dit moment gebeurt

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet…

Tijdens Merk elke dag iets op wat je normaal niet opmerkt laat Estrella je inzien en ervaren hoeveel leuker en mooier het leven is als je ervoor openstaat.

Als millennial en ambitieuze online ondernemer, is ze veel met beeldschermen bezig. Dit zorgde er een aantal jaar terug voordat ze moeilijk kon genieten van alles wat ze deed. Tijdens een zonsondergang op vakantie was ze alleen maar bezig met een mooie foto voor op Instagram en tijdens de autorit naar een afspraak verzonk ze in gedachten.

Dit heeft ze inmiddels omgegooid. Geniet is nu haar nummer #1 prioriteit en vanuit die levenswijze is ze gelukkiger, succesvoller en bewuster dan ooit. En dat is waar ze jou tijdens de 14 dagen van deze challenge ook stap voor stap bij gaat helpen. Genieten van alles om je heen, zodat je vanuit die kalmte en energie de dingen kunt doen die je wilt en moet doen.

Ontmoet de expert van deze challenge

Estrella van Toor is co-founder van FullCharge, spreker en gedrags- en mindset coach. Ze helpt je met het creëren van de juiste mindset voor verandering en weet met haar energie en passie mensen op een bijzondere manier te stimuleren in hun persoonlijke groei.

expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

Na deze challenge:

 • merk jij de kleine fijne dingen in het leven op. Je drukt regelmatig even de ‘pauzeknop’ in en kijkt, luistert, voelt en ervaart wat er in en om je heen gebeurt.
 • geniet jij meer van elke dag. Je bent meer met je aandacht in het moment waardoor je veel meer dingen meekrijgt en tal van geluksmomentjes ervaart. Van fluitende vogels en prachtige luchten tot fijne gesprekken en een heerlijke plak van je zelfgebakken bananenbrood. 
 • ben je dankbaar voor elke dag. Je voelt je dankbaar dat je elke dag weer de kans krijgt om te genieten van alles wat je doet, ziet, hoort en voelt.
 • voel je je intens gelukkig. Je bent vanuit je innerlijke kern gelukkig en hebt weinig nodig om dit gevoel te creëren. 
 • ervaar je innerlijke rust. Doordat je met name met je aandacht in het moment bent, maak je je minder druk over de toekomst, het verleden of wat anderen van je vinden. 
 • voel je je ontspannen. Je laat je niet meer meenemen door de drukte van de dag en bent je bewust van de dingen die je doet, denkt en voelt. 
 • heb je meer focus. Doordat je niet meer met honderd dingen tegelijk bezig bent, heb je veel meer focus in alles wat je doet.
batterij-quotes

"Echt een ontzettend leuke en waardevolle challenge om te doen. Van mijn dagelijkse wandeling tot aan het drinken van een kop thee, ik geniet echt intens van alles."

Rianne Helen

batterij-quotes

"Wauw, wauw, wauw! Ik heb al meerdere challenges van FullCharge gedaan die me allemaal veel gebracht hebben, maar deze… Mijn hele blik op het leven is veranderd. Ik kan jullie niet vaak genoeg bedanken!"

Barbara

Barbara

batterij-quotes

"In één woord GEWELDIG. Elke dag worden je ogen meer geopend en ontdek je steeds meer waar het in het leven echt om gaat."

Timothy

Timothy Dalwaard

>