merk-op-dat-je-afgeleid-bent-challenge
expert-fullcharge-ayca-szapora

14 DAAGSE CHALLENGE

Merk Op Dat Je Afgeleid Bent

MET AYCA SZAPORA


In de tijd waarin we nu leven, wordt onze mind non-stop gebombardeerd met meldingen, pingetjes, likes, reacties en berichten. Het houdt niet op. Tijdens deze challenge werk je naar de routine om het op te merken als je afgeleid wordt en er vervolgens bewust voor te kiezen om terug te gaan naar hetgeen waar je mee bezig was. Dit zal in no-time resulteren in meer rust, tevredenheid, focus en geluk.

Op school leren we alles wat we gedurende ons leven (mogelijk een keer) gebruiken. We leren om te schrijven, lezen, rekenen, en we krijgen les in engels, geschiedenis, aardrijkskunde en topografie. Maar buiten al deze vakken en skills is er nog iets anders wat we bijzonder veel in ons leven gebruiken. Zelf meer dan alle vakken en skills van hierboven bij elkaar opgeteld: onze mind.

Het is daarom tijd om hetgeen wat je op school niet geleerd hebt, nu wel te leren en het ook direct toe te passen in de praktijk. En dat is precies wat je met deze challenge gaat doen!

Want met alle prikkels en afleidingen van vandaag de dag zal je anders binnen de kortste keren een keer opgebrand zijn. Overladen door prikkels, piekergedachten en angsten over de toekomst of frustraties uit het verleden.

Deze challenge is voor jou als...

 • je snel afgeleid bent
 • je veel piekert
 • je het gevoel hebt dat je altijd ‘aan’ staat
 • je je onrustig voelt
 • je veel stress ervaart
 • je je moeilijk kunt focussen tijdens werk of studie
 • je je vaak mentaal op voelt

Pak de regie terug over je aandacht en leven

Als neurowetenschapper laat Ayca je in Merk op dat je afgeleid bent kennismaken met de meest interessante en effectieve inzichten en opdracht omtrent aandacht.

Ze neemt je mee op een 14 durend avontuur waarin je steeds beter gaat begrijpen wat afleiding daadwerkelijk betekent en helpt je om daar op een manier mee om te gaan waardoor er direct innerlijke rust ontstaat. Want het is niet lastig, als je weet hoe het werkt.

Ayca laat je graag zien hoe jij je minder mee kunt laten nemen in je gedachten, hoe je uit een piekermoment komt én hoe je afleiding in kunt zetten als moment om je aandacht te trainen waar je elke dag meer profijt van gaat hebben.

Laat je verrassen en verbazen door de wondere wereld van je brein en geniet van de rust die deze challenge levenslang met zich meebrengt.

Ontmoet de expert van deze challenge

Ayca Szapora studeerde af aan de universiteit als neurowetenschapper, cognitief psycholoog en bedrijfskundige. Daarnaast heeft zij een Black Belt in Lean en Six Sigma en is zij trainer en zelfrealisatie coach.

expert-fullcharge-ayca-szapora

Na deze challenge:

 • ben jij je bewust van de momenten waarop je afgeleid bent. Je merkt het op wanneer je afgeleid bent en weet wat je op die momenten kunt doen om weer terug te gaan naar dat waar je mee bezig was.
 • zie jij afleiding als een kans om je aandacht te trainen. De manier waarop je naar afleiding kijkt is verandert. Hierdoor zie je het niet meer als falen of iets om boos over te worden, maar juist als een kans om jezelf te verbeteren.
 • heb je meer focus en concentratie. Je bent je bewust wat je in je mind stopt en stemt hier je keuzes op af. Daardoor heb je meer rust en ruimte in je hoofd wat zorgt voor meer focus en concentratie.
 • heb je meer rust in je hoofd. Doordat je niet blijft hangen in een moment van afleiding, piekergedachten of angsten en frustraties over de toekomst en het verleden, ervaar je meer rust in je hoofd.
 • krijg je meer gedaan in minder tijd. Doordat je minder snel afgeleid wordt en dus met meer focus werkt, werk je effectiever en houd je meer tijd over voor jezelf.
 • ben je met je aandacht meer in het moment. Het is een routine geworden om op te merken wanneer je afdwaalt. Hierdoor richt je je aandacht veel meer op het moment en geniet je intenser van alles wat je doet.
 • ervaar je minder stress. Je maakt jezelf niet meer gek door alles wat er in je hoofd omgaat. Je focust je op dat wat je nu doet, waardoor gedachten over de toekomst of het verleden extreem geminderd zijn.
batterij-quotes

"Ik zie nu pas in hoe vaak ik afgeleid was. Elke minuut checkte ik wel mijn mail of telefoon. Nu ik me besef hoeveel impact dit op mijn mind, rust en focus heeft, weet ik zeker dat ik daar nooit meer naar terug zal gaan."

Laura

Laura

batterij-quotes

"Wat een waardevolle challenge! Met name de inzichten omtrent de gedachtenpomp en de manier waarop je je aandacht kunt trainen terwijl je afgeleid wordt, hebben mij echt geholpen om meer rust te vinden."

Dominique

Dominique

batterij-quotes

"Ik vind afgeleid raken nu minder vervelend. Ik laat me minder makkelijk meeslepen door mijn gedachten. Mooi om te zien dat je er bewust bekwaam in kan worden!"

Nick van Nunen

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 11,99 /per maand

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 67,99 /per maand

 • Alles van FullCharge optie
 • Persoonlijke online coach in App
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 7,99 /per maand

 (€ 97,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 57,99 /per maand

(€ 695,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

Aan de slag met FullCharge in drie stappen

FullCharge-dagelijkse-successen
1

Meld je aan

Kies voor de optie met of zonder coaching. FullCharge is altijd opzegbaar.

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen
2

Download de App

Na je aanmelding, ontvang je een registratiemail om je account aan te maken voor de App.

FullCharge-App
3

Kies jouw eerste challenge

 Na de registratie, kies je in de App je eerste challenge en start je jouw persoonlijke groei!

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is FullCharge?

FullCharge is de App waarmee je actiegericht werkt aan jouw persoonlijke groei. Door middel van 14 daagse challenges leer je jezelf elke dag beter kennen en maak je bewuste keuzes die bijdragen aan een gelukkig leven. Of je nu wilt werken aan een betere mindset of meer zelfvertrouwen, jij bepaalt waar je aandacht aan besteed en waarin je wilt groeien als persoon.

Wat zijn challenges?

Iedere challenge duurt 14 dagen en is gemaakt in samenwerking met de beste neurowetenschappers, auteurs, coaches en sprekers. Tijdens de 14 dagen van een challenge ontvang je per dag verschillende activiteiten zoals lessen, opdrachten en zelfreflectie vragen. Je leert jezelf elke dag beter kennen en experimenteert per challenge met een nieuwe keuze in je leven om te ervaren of deze bijdraagt aan jouw geluk.

Hoeveel challenges kan ik tegelijk doen?

Bij FullCharge werk je aan één challenge tegelijk. Zo zorg je voor de beste focus en gebruik je de kracht van consistentie om stap voor stap aan jouw persoonlijke groei te werken.

Wat is de rol van de coach?

De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaring om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt. De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. 

Samen met jouw coach ben jij verzekerd van de beste resultaten en inzichten in jezelf. Zo geeft de coach waardevolle feedback op jouw ingevulde antwoorden, zal de coach je voorzien van extra vragen/tips als je vastloopt en biedt de coach altijd een luisterend oor via de chat op momenten dat jij dit nodig hebt.

Zie jouw coach als een persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Iemand die er altijd voor je is.

Kan ik zelf bepalen wanneer ik FullCharge doe op een dag?

Je kunt zelf bepalen wanneer je jouw FullCharge moment pakt. Wil je de dag graag beginnen met FullCharge? Dat kan. Liever voor het slapengaan? Ook prima! En als je een dag hebt gemist? Geen zorgen! Je kunt jouw gemiste activiteiten terugkijken en zelfs achteraf je antwoorden invullen.

Prijzen en betalingen

Wat zijn de kosten van FullCharge?

FullCharge heeft twee verschillende opties. FullCharge zonder coaching en FullCharge met coaching. Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge vanaf €7,99 per maand of kies voor FullCharge met coach vanaf €57,99 per maand.

Wat is de 14 dagen ‘No-Charge’ garantie?

Met onze 14 daagse ‘No-Charge’ garantie geven we jou graag de mogelijkheid om de eerste 14 dagen te experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij je past. Is FullCharge toch niet wat je zoekt en voltooi je jouw opzegging binnen 14 dagen na je betaling? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

Hoe kan ik FullCharge opzeggen?

FullCharge is altijd opzegbaar. Het opzeggen van FullCharge gaat heel eenvoudig via deze link. Als je verdere vragen hebt, staan wij altijd voor je klaar in de chat.

FullCharge App

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Kan ik mijn activiteiten in de App terugzien?

Alle activiteiten en antwoorden van de challenges die je hebt gedaan, kan je op een later moment terugkijken. Zo heb je de waardevolle content en inzichten over jezelf altijd binnen handbereik.

>