__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7b875":{"name":"Main Accent","parent":-1},"5a321":{"name":"Accent Transparent","parent":"7b875"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7b875":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"5a321":{"val":"rgba(46, 83, 102, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":200,"l":0.29,"s":0.38}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7b875":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"5a321":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.15}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
merk-op-dat-je-afgeleid-bent-challenge
expert-fullcharge-ayca-szapora

263 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Merk Op Dat Je Afgeleid Bent

MET AYCA SZAPORA


In de tijd waarin we nu leven, wordt onze mind non-stop gebombardeerd met meldingen, pingetjes, likes, reacties en berichten. Het houdt niet op. Tijdens deze challenge werk je naar de routine om het op te merken als je afgeleid wordt en er vervolgens bewust voor te kiezen om terug te gaan naar hetgeen waar je mee bezig was. Dit zal in no-time resulteren in meer rust, tevredenheid, focus en geluk.

Op school leren we alles wat we gedurende ons leven (mogelijk een keer) gebruiken. We leren om te schrijven, lezen, rekenen, en we krijgen les in engels, geschiedenis, aardrijkskunde en topografie. Maar buiten al deze vakken en skills is er nog iets anders wat we bijzonder veel in ons leven gebruiken. Zelf meer dan alle vakken en skills van hierboven bij elkaar opgeteld: onze mind.

Het is daarom tijd om hetgeen wat je op school niet geleerd hebt, nu wel te leren en het ook direct toe te passen in de praktijk. En dat is precies wat je met deze challenge gaat doen!

Want met alle prikkels en afleidingen van vandaag de dag zal je anders binnen de kortste keren een keer opgebrand zijn. Overladen door prikkels, piekergedachten en angsten over de toekomst of frustraties uit het verleden.

Deze challenge is voor jou als...

 • je snel afgeleid bent
 • je veel piekert
 • je het gevoel hebt dat je altijd ‘aan’ staat
 • je je onrustig voelt
 • je veel stress ervaart
 • je je moeilijk kunt focussen tijdens werk of studie
 • je je vaak mentaal op voelt

Pak de regie terug over je aandacht en leven

Als neurowetenschapper laat Ayca je in Merk op dat je afgeleid bent kennismaken met de meest interessante en effectieve inzichten en opdracht omtrent aandacht.

Ze neemt je mee op een 14 durend avontuur waarin je steeds beter gaat begrijpen wat afleiding daadwerkelijk betekent en helpt je om daar op een manier mee om te gaan waardoor er direct innerlijke rust ontstaat. Want het is niet lastig, als je weet hoe het werkt.

Ayca laat je graag zien hoe jij je minder mee kunt laten nemen in je gedachten, hoe je uit een piekermoment komt én hoe je afleiding in kunt zetten als moment om je aandacht te trainen waar je elke dag meer profijt van gaat hebben.

Laat je verrassen en verbazen door de wondere wereld van je brein en geniet van de rust die deze challenge levenslang met zich meebrengt.

Ontmoet de expert van deze challenge

Ayca Szapora studeerde af aan de universiteit als neurowetenschapper, cognitief psycholoog en bedrijfskundige. Daarnaast heeft zij een Black Belt in Lean en Six Sigma en is zij trainer en zelfrealisatie coach.

expert-fullcharge-ayca-szapora

Na deze challenge:

 • ben jij je bewust van de momenten waarop je afgeleid bent. Je merkt het op wanneer je afgeleid bent en weet wat je op die momenten kunt doen om weer terug te gaan naar dat waar je mee bezig was.
 • zie jij afleiding als een kans om je aandacht te trainen. De manier waarop je naar afleiding kijkt is verandert. Hierdoor zie je het niet meer als falen of iets om boos over te worden, maar juist als een kans om jezelf te verbeteren.
 • heb je meer focus en concentratie. Je bent je bewust wat je in je mind stopt en stemt hier je keuzes op af. Daardoor heb je meer rust en ruimte in je hoofd wat zorgt voor meer focus en concentratie.
 • heb je meer rust in je hoofd. Doordat je niet blijft hangen in een moment van afleiding, piekergedachten of angsten en frustraties over de toekomst en het verleden, ervaar je meer rust in je hoofd.
 • krijg je meer gedaan in minder tijd. Doordat je minder snel afgeleid wordt en dus met meer focus werkt, werk je effectiever en houd je meer tijd over voor jezelf.
 • ben je met je aandacht meer in het moment. Het is een routine geworden om op te merken wanneer je afdwaalt. Hierdoor richt je je aandacht veel meer op het moment en geniet je intenser van alles wat je doet.
 • ervaar je minder stress. Je maakt jezelf niet meer gek door alles wat er in je hoofd omgaat. Je focust je op dat wat je nu doet, waardoor gedachten over de toekomst of het verleden extreem geminderd zijn.

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • Eye-openers over de dingen die je ‘in je mind’ stopt en de invloed daarvan.
 • Inzichten in de werking van je mind en hoe je hierop in kunt spelen voor meer rust in je hoofd en focus.
 • Eye-openers over het zien van afleiding als een succesmoment om je aandacht te trainen.
 • Een opdracht waarmee je inzicht krijgt in waarom je zo vaak ‘verdwaalt’ in al je gedachten.
 • Een opdracht om achter de gedachten te komen die ervoor zorgen dat jij steeds afgeleid wordt.
 • Tips & tricks om je minder af te laten leiden.
 • Tips voor het creëren van meer rust in je hoofd.
 • Een opdracht waarmee je experimenteert met de kracht van intenties waarmee je sturing geeft aan jouw dagen en dus minder snel afgeleid wordt.

263 deelnemers gingen je al voor en hebben succesvol de routine gecreëerd om op te merken wanneer ze afgeleid zijn. Hierdoor laten ze zich niet meer uren meenemen door piekergedachten met meer innerlijke rust tot gevolg. Ze genieten van de dingen die ze doen, kunnen zich beter focussen en voelen zich meer ontspannen.

batterij-quotes

"Ik zie nu pas in hoe vaak ik afgeleid was. Elke minuut checkte ik wel mijn mail of telefoon. Nu ik me besef hoeveel impact dit op mijn mind, rust en focus heeft, weet ik zeker dat ik daar nooit meer naar terug zal gaan."

Laura

Laura

batterij-quotes

"Wat een waardevolle challenge! Met name de inzichten omtrent de gedachtenpomp en de manier waarop je je aandacht kunt trainen terwijl je afgeleid wordt, hebben mij echt geholpen om meer rust te vinden."

Dominique

Dominique

batterij-quotes

"Ik vind afgeleid raken nu minder vervelend. Ik laat me minder makkelijk meeslepen door mijn gedachten. Mooi om te zien dat je er bewust bekwaam in kan worden!"

Nick van Nunen

merk-op-dat-je-afgeleid-bent-challenge
expert-fullcharge-ayca-szapora

263 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Merk Op Dat Je Afgeleid Bent

MET AYCA SZAPORA


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de merk op dat je afgeleid bent challenge en start op 25 oktober 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 25 oktober 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>