__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7b875":{"name":"Main Accent","parent":-1},"5a321":{"name":"Accent Transparent","parent":"7b875"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7b875":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"5a321":{"val":"rgba(46, 83, 102, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":200,"l":0.29,"s":0.38}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7b875":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"5a321":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.15}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
mediteer-dagelijks-challenge
expert-fullcharge-ayca-szapora

401 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Mediteer Dagelijks

MET AYCA SZAPORA


Tijdens deze challenge duik je de wereld van meditatie in. Je gaat aan de slag met een stiltewandeling, ontdekt hoe je zelfs met 1 minuut per dag al voordelen kunt ervaren en leert dat meditatie niks te maken heeft met stilzitten op een meditatiekussen. Na de 14 dagen heb jij een fijne dagelijkse routine voor meditatie ontwikkeld die helemaal aansluit bij jou als persoon wat elke dag weer zorgt voor innerlijke rust en focus op het nu.

Kan je maar niet begrijpen wat anderen zo fijn vinden aan mediteren? En heb je tijdens het mediteren het gevoel dat je zinloos bezig bent en er alleen maar onrustig van wordt? Dan ben je niet zomaar op deze pagina terecht gekomen!

Meditatie is namelijk zoveel meer dan je denkt. Veel van ons hebben het idee dat meditatie betekent dat je stil zit op een kussen met je duim en wijsvinger op elkaar, maar dat is alles behalve waar. Meditatie is namelijk niks anders dan het trainen van je aandacht waardoor meer rust, focus en creativiteit ontstaat, afhankelijk van het soort meditatie wat je doet.

Tijdens deze challenge ga jij zelf ervaren hoe fijn en ontspannen het kan zijn door een manier van mediteren te vinden die werkt voor jou en daar vervolgens een routine van te maken.

Deze challenge is voor jou als...

 • je veel onrust in je hoofd ervaart
 • je al vaker hebt geprobeerd te mediteren, maar er alleen maar onrustig van wordt
 • je gedachten alle kanten op gaan
 • je snel afgeleid bent
 • je het gevoel hebt dat je constant ‘aan’ staat
 • je het lastig vindt om te ontspannen
 • je moeilijk in slaap valt door een hoofd vol gedachten
 • je het lastig vindt om te genieten van de dingen die je doet

Adem in, adem uit

In Mediteer dagelijks laat Ayca je kennismaken met het gevoel van rust en ontspanning dat meditatie je kan geven.

Haar hersenonderzoek resulteerde in meerdere wetenschappelijke publicaties over creativiteit, onbewuste cognitieve strategieën en hoe je de manier kunt veranderen waarop je brein problemen oplost en nieuwe ideeën vormt. Met haar brede expertise weet ze precies wat jij nodig hebt om stap voor stap de ware kracht van meditatie te ontdekken en je brein tot rust te brengen.

Verwacht tijdens de 14 dagen van deze challenge interessante en leuke tools en opdrachten, eye-openers die je totale mening over mediteren veranderen én vragen die je aan het denken zetten.

Ontmoet de expert van deze challenge

Ayca Szapora studeerde af aan de universiteit als neurowetenschapper, cognitief psycholoog en bedrijfskundige. Daarnaast heeft zij een Black Belt in Lean en Six Sigma en is zij trainer en zelfrealisatie coach.

expert-fullcharge-ayca-szapora

Na deze challenge:

 • heb jij manieren van meditatie gevonden die werken voor jou. Je hebt geëxperimenteerd met de verschillende mogelijkheden en opdrachten die tijdens de challenge aan bod komen en weet hierdoor wat werkt voor jou.
 • maak je dagelijks tijd vrij om te mediteren. De rust die de momenten van mediteren je geven, zijn ongekend. In plaats van dat het voelt als iets wat je ‘moet’ doen, kijk je er dagelijks naar uit om even in te checken met jezelf.
 • heb je rust in je hoofd. Je ervaart een onbeschrijfelijke innerlijke rust waar je geen genoeg van kunt krijgen. 
 • kan je je gedachten van een afstand observeren. Je laat je niet meer meenemen in gedachten en piekert stukken minder. Je erkent en herkent ze en bekijkt aan de hand daarvan of je er iets mee wilt doen of niet.
 • heb je meer controle over waar je aandacht heen gaat. Door de dagelijkse meditatie momenten train je elke dag weer je aandacht wat ervoor zorgt dat je ook gedurende de dag meer focus hebt op dat wat op dat moment belangrijk is.
 • geniet je meer van elke dag. Je bent meer met je aandacht in het moment, observeert de dingen om je heen zonder te oordelen en voelt je hierdoor van binnenuit gelukkig. Hierdoor geniet je zoveel meer van alles wat je doet.
 • slaap je beter. Je valt sneller en rustiger in slaap doordat je weet hoe je rust in je hoofd kunt creëren.
 • ben je reactiever en los je sneller problemen op. Doordat je meer rust en ruimte in je hoofd hebt, ben je creatiever en kan je alles beter vanaf een afstandje bekijken. Hierdoor leg je sneller verbanden kan leggen en zie je sneller oplossingen voor uitdagingen die op je pad komen.
 • maak je makkelijker keuzes. Je voel je meer connected met jezelf, waardoor je beter kunt luisteren naar dat wat goed voelt voor jou. Hierdoor maak je makkelijker en sneller keuzes en ervaar je meer geluk.

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • Een eye-opener over wat meditatie daadwerkelijk is + hoe je het op talloze manieren in je dag kunt verwerken.
 • Inzichten in de voordelen van meditatie.
 • Uitleg over drie verschillende soorten van meditatie.
 • Antwoord op de vraag ‘mijn gedachten blijven maar doorgaan, wat kan ik het beste doen?’
 • Eye-openers over het inzetten van verschillende manieren van mediteren voor verschillende doeleinden.
 • Een belangrijke voorwaarden van mediteren.
 • Een 2 minuten meditatie die je altijd en overal toe kunt passen.
 • Een opdracht waarmee je incheckt bij jezelf en je gevoelens.
 • Een meditatie voor het slapen gaan.
 • Twee simpele en leuke meditatie opdrachten voor tijdens het wandelen.
 • Een one minute check-in die je altijd en overal met jezelf kunt doen voor meer rust en connectie met jezelf.

401 deelnemers gingen je al voor en hebben succesvol de routine gecreëerd om dagelijks één of meerdere momenten vrij te maken om te mediteren. Het is een vast onderdeel van hun als persoon geworden. Hierdoor ervaren ze een ongekend gevoel van innerlijke rust, geluk, tevredenheid en bewustwording en zien ze in waar het in het leven echt toe doet. Hier genieten ze dan ook ontzettend van.

batterij-quotes

"Ik mediteer nu elke dag om half 8 ‘s ochtends en merk daadwerkelijk de voordelen. Zo ervaar ik meer creativiteit en rust na het mediteren en dwaal ik gedurende de dag minder af in gedachten. Een hele fijne en laagdrempelige challenge!"

Nick van Nunen

batterij-quotes

"Ik vind de oefening voor het slapen geweldig. Ik doe dit elke avond en voor ik bij 10 ben, ben ik 9 van de 10 keer al in slaap gevallen. Heerlijk!"

Liese

Liese Remmerswaal

batterij-quotes

"Ik dacht altijd dat meditatie niks voor mij was, maar deze challenge heeft echt het tegendeel bewezen. Wat een interessante en leuke opdrachten en inzichten. Ik ben om! Eigenlijk mediteer je gewoon de hele dag."

Meerte

Meerte Koning

mediteer-dagelijks-challenge
expert-fullcharge-ayca-szapora

401 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Mediteer Dagelijks

MET AYCA SZAPORA


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de mediteer dagelijks challenge en start op 25 oktober 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 25 oktober 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>