mediteer-dagelijks-challenge
expert-fullcharge-ayca-szapora

14 DAAGSE CHALLENGE

Mediteer Dagelijks

MET AYCA SZAPORA


Tijdens deze challenge duik je de wereld van meditatie in. Je gaat aan de slag met een stiltewandeling, ontdekt hoe je zelfs met 1 minuut per dag al voordelen kunt ervaren en leert dat meditatie niks te maken heeft met stilzitten op een meditatiekussen. Na de 14 dagen heb jij een fijne dagelijkse routine voor meditatie ontwikkeld die helemaal aansluit bij jou als persoon wat elke dag weer zorgt voor innerlijke rust en focus op het nu.

Kan je maar niet begrijpen wat anderen zo fijn vinden aan mediteren? En heb je tijdens het mediteren het gevoel dat je zinloos bezig bent en er alleen maar onrustig van wordt? Dan ben je niet zomaar op deze pagina terecht gekomen!

Meditatie is namelijk zoveel meer dan je denkt. Veel van ons hebben het idee dat meditatie betekent dat je stil zit op een kussen met je duim en wijsvinger op elkaar, maar dat is alles behalve waar. Meditatie is namelijk niks anders dan het trainen van je aandacht waardoor meer rust, focus en creativiteit ontstaat, afhankelijk van het soort meditatie wat je doet.

Tijdens deze challenge ga jij zelf ervaren hoe fijn en ontspannen het kan zijn door een manier van mediteren te vinden die werkt voor jou en daar vervolgens een routine van te maken.

Deze challenge is voor jou als...

 • je veel onrust in je hoofd ervaart
 • je al vaker hebt geprobeerd te mediteren, maar er alleen maar onrustig van wordt
 • je gedachten alle kanten op gaan
 • je snel afgeleid bent
 • je het gevoel hebt dat je constant ‘aan’ staat
 • je het lastig vindt om te ontspannen
 • je moeilijk in slaap valt door een hoofd vol gedachten
 • je het lastig vindt om te genieten van de dingen die je doet

Adem in, adem uit

In Mediteer dagelijks laat Ayca je kennismaken met het gevoel van rust en ontspanning dat meditatie je kan geven.

Haar hersenonderzoek resulteerde in meerdere wetenschappelijke publicaties over creativiteit, onbewuste cognitieve strategieën en hoe je de manier kunt veranderen waarop je brein problemen oplost en nieuwe ideeën vormt. Met haar brede expertise weet ze precies wat jij nodig hebt om stap voor stap de ware kracht van meditatie te ontdekken en je brein tot rust te brengen.

Verwacht tijdens de 14 dagen van deze challenge interessante en leuke tools en opdrachten, eye-openers die je totale mening over mediteren veranderen én vragen die je aan het denken zetten.

Ontmoet de expert van deze challenge

Ayca Szapora studeerde af aan de universiteit als neurowetenschapper, cognitief psycholoog en bedrijfskundige. Daarnaast heeft zij een Black Belt in Lean en Six Sigma en is zij trainer en zelfrealisatie coach.

expert-fullcharge-ayca-szapora

Na deze challenge:

 • heb jij manieren van meditatie gevonden die werken voor jou. Je hebt geëxperimenteerd met de verschillende mogelijkheden en opdrachten die tijdens de challenge aan bod komen en weet hierdoor wat werkt voor jou.
 • maak je dagelijks tijd vrij om te mediteren. De rust die de momenten van mediteren je geven, zijn ongekend. In plaats van dat het voelt als iets wat je ‘moet’ doen, kijk je er dagelijks naar uit om even in te checken met jezelf.
 • heb je rust in je hoofd. Je ervaart een onbeschrijfelijke innerlijke rust waar je geen genoeg van kunt krijgen. 
 • kan je je gedachten van een afstand observeren. Je laat je niet meer meenemen in gedachten en piekert stukken minder. Je erkent en herkent ze en bekijkt aan de hand daarvan of je er iets mee wilt doen of niet.
 • heb je meer controle over waar je aandacht heen gaat. Door de dagelijkse meditatie momenten train je elke dag weer je aandacht wat ervoor zorgt dat je ook gedurende de dag meer focus hebt op dat wat op dat moment belangrijk is.
 • geniet je meer van elke dag. Je bent meer met je aandacht in het moment, observeert de dingen om je heen zonder te oordelen en voelt je hierdoor van binnenuit gelukkig. Hierdoor geniet je zoveel meer van alles wat je doet.
 • slaap je beter. Je valt sneller en rustiger in slaap doordat je weet hoe je rust in je hoofd kunt creëren.
 • ben je reactiever en los je sneller problemen op. Doordat je meer rust en ruimte in je hoofd hebt, ben je creatiever en kan je alles beter vanaf een afstandje bekijken. Hierdoor leg je sneller verbanden kan leggen en zie je sneller oplossingen voor uitdagingen die op je pad komen.
 • maak je makkelijker keuzes. Je voel je meer connected met jezelf, waardoor je beter kunt luisteren naar dat wat goed voelt voor jou. Hierdoor maak je makkelijker en sneller keuzes en ervaar je meer geluk.
batterij-quotes

"Ik mediteer nu elke dag om half 8 ‘s ochtends en merk daadwerkelijk de voordelen. Zo ervaar ik meer creativiteit en rust na het mediteren en dwaal ik gedurende de dag minder af in gedachten. Een hele fijne en laagdrempelige challenge!"

Nick van Nunen

batterij-quotes

"Ik vind de oefening voor het slapen geweldig. Ik doe dit elke avond en voor ik bij 10 ben, ben ik 9 van de 10 keer al in slaap gevallen. Heerlijk!"

Liese

Liese Remmerswaal

batterij-quotes

"Ik dacht altijd dat meditatie niks voor mij was, maar deze challenge heeft echt het tegendeel bewezen. Wat een interessante en leuke opdrachten en inzichten. Ik ben om! Eigenlijk mediteer je gewoon de hele dag."

Meerte

Meerte Koning

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 11,99 /per maand

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 67,99 /per maand

 • Alles van FullCharge optie
 • Persoonlijke online coach in App
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 7,99 /per maand

 (€ 97,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 57,99 /per maand

(€ 695,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

Aan de slag met FullCharge in drie stappen

FullCharge-dagelijkse-successen
1

Meld je aan

Kies voor de optie met of zonder coaching. FullCharge is altijd opzegbaar.

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen
2

Download de App

Na je aanmelding, ontvang je een registratiemail om je account aan te maken voor de App.

FullCharge-App
3

Kies jouw eerste challenge

 Na de registratie, kies je in de App je eerste challenge en start je jouw persoonlijke groei!

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is FullCharge?

FullCharge is de App waarmee je actiegericht werkt aan jouw persoonlijke groei. Door middel van 14 daagse challenges leer je jezelf elke dag beter kennen en maak je bewuste keuzes die bijdragen aan een gelukkig leven. Of je nu wilt werken aan een betere mindset of meer zelfvertrouwen, jij bepaalt waar je aandacht aan besteed en waarin je wilt groeien als persoon.

Wat zijn challenges?

Iedere challenge duurt 14 dagen en is gemaakt in samenwerking met de beste neurowetenschappers, auteurs, coaches en sprekers. Tijdens de 14 dagen van een challenge ontvang je per dag verschillende activiteiten zoals lessen, opdrachten en zelfreflectie vragen. Je leert jezelf elke dag beter kennen en experimenteert per challenge met een nieuwe keuze in je leven om te ervaren of deze bijdraagt aan jouw geluk.

Hoeveel challenges kan ik tegelijk doen?

Bij FullCharge werk je aan één challenge tegelijk. Zo zorg je voor de beste focus en gebruik je de kracht van consistentie om stap voor stap aan jouw persoonlijke groei te werken.

Wat is de rol van de coach?

De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaring om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt. De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. 

Samen met jouw coach ben jij verzekerd van de beste resultaten en inzichten in jezelf. Zo geeft de coach waardevolle feedback op jouw ingevulde antwoorden, zal de coach je voorzien van extra vragen/tips als je vastloopt en biedt de coach altijd een luisterend oor via de chat op momenten dat jij dit nodig hebt.

Zie jouw coach als een persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Iemand die er altijd voor je is.

Kan ik zelf bepalen wanneer ik FullCharge doe op een dag?

Je kunt zelf bepalen wanneer je jouw FullCharge moment pakt. Wil je de dag graag beginnen met FullCharge? Dat kan. Liever voor het slapengaan? Ook prima! En als je een dag hebt gemist? Geen zorgen! Je kunt jouw gemiste activiteiten terugkijken en zelfs achteraf je antwoorden invullen.

Prijzen en betalingen

Wat zijn de kosten van FullCharge?

FullCharge heeft twee verschillende opties. FullCharge zonder coaching en FullCharge met coaching. Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge vanaf €7,99 per maand of kies voor FullCharge met coach vanaf €57,99 per maand.

Wat is de 14 dagen ‘No-Charge’ garantie?

Met onze 14 daagse ‘No-Charge’ garantie geven we jou graag de mogelijkheid om de eerste 14 dagen te experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij je past. Is FullCharge toch niet wat je zoekt en voltooi je jouw opzegging binnen 14 dagen na je betaling? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

Hoe kan ik FullCharge opzeggen?

FullCharge is altijd opzegbaar. Het opzeggen van FullCharge gaat heel eenvoudig via deze link. Als je verdere vragen hebt, staan wij altijd voor je klaar in de chat.

FullCharge App

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Kan ik mijn activiteiten in de App terugzien?

Alle activiteiten en antwoorden van de challenges die je hebt gedaan, kan je op een later moment terugkijken. Zo heb je de waardevolle content en inzichten over jezelf altijd binnen handbereik.

>