__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7b875":{"name":"Main Accent","parent":-1},"5a321":{"name":"Accent Transparent","parent":"7b875"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7b875":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"5a321":{"val":"rgba(46, 83, 102, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":200,"l":0.29,"s":0.38}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7b875":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"5a321":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.15}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Maak-van-je-voeding-een-voedzaam-feestje-challenge
expert-fullcharge-floris-boers

198 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Maak Van Je Voeding Een Voedzaam Feestje

MET floris boers


Voedzaam en lekker eten, is een routine die niet mag ontbreken als jij de meest succesvolle versie van jezelf wilt worden . Daarom ga je in deze challenge aan de slag met het creëren van de routine waarmee je bewuste en voedzame keuzes maakt waardoor je een gezonde relatie met voeding creëert. En dat allemaal op een simpele en leuke manier.

Diëten zijn de laatste jaren razend populair. We willen snel resultaat, het liefst voor een hele korte periode streng zijn voor onszelf om daarna weer volle bak aan de bitterballen en biertjes te gaan.

De kans is groot dat je er inmiddels achter bent dat dit niet werkt, maar hoe je dan wel voedzaam en gebalanceerd eet, is weer een vraag apart. Want wat is voedzaam eten? Hoe zorg je ervoor dat je na een lange dag werken toch niet voor de makkelijke maaltijd gaat? En hoe kan je met een volle agenda toch zorgen voor voldoende voedzame snacks?

Tijdens deze challenge krijg jij het antwoord op deze vragen. Je gaat 14 dagen lang van jouw voeding een voedzaam feestje maken, waarna het stap voor stap onderdeel wordt van wie jij bent.

Deze challenge is voor jou als...

 • je relatie met voeding niet is zoals je zou willen
 • je vaak grijpt naar een makkelijke maaltijd of snack omdat je geen inspiratie of tijd hebt
 • je energieniveau de laatste tijd steeds minder is geworden
 • je je niet verzadigd voelt na het eten van een maaltijd of snack
 • je later op de dag vaak trek krijgt in van alles en nog wat
 • je al vaker hebt geprobeerd om voedzaam te eten, maar steeds terugvalt in oude patronen en routines

Klaar voor een feestje?

In Maak van je voeding een voedzaam feestje laat Floris je zien dat gezond eten meer is dan sla alleen, namelijk een feestje!

Met zijn missie om jou te helpen met het creëren van een leefstijl waar je de rest van je leven de vruchten van gaat plukken, is dit dé challenge die ervoor zorgt dat jij een gezonde relatie met voeding ontwikkelt en binnen no-time voedzame maaltijden op tafel tovert met een volle batterij tot gevolg.

Gedurende 14 dagen leer je alles wat je moet weten om voedzaam en lekker te eten, ook op drukke dagen je lichaam goed te voeden én zonder cravings je dagen door te komen. Dit is een challenge waar je vanaf dag één blij van wordt, omdat je erachter komt dat het maken van voedzame en bewuste keuzes zoveel leuker en lekkerder is dan je verwacht!

Ontmoet de expert van deze challenge

Floris Boers is diëtist en gedragscoach. Hij helpt je bij het vinden de leefstijl en balans die bij jou past en waar je de rest van je leven de vruchten van gaat plukken. Hierbij zijn voeding, gedrag en sport nauw met elkaar verbonden.

expert-fullcharge-floris-boers

Na deze challenge:

 • bestaan je maaltijden en snacks voornamelijk uit voedzame producten. Je weet welke keuzes bijdragen aan een dagelijkse volle batterij en creëert daardoor de lekkerste maaltijden en snacks bomvol voedingsstoffen.
 • heb jij een gezonde duurzame relatie met voeding. Je maakt bewuste keuzes waar jij je goed bij voelt, maar geniet ook nog steeds van die bitterbal of dat biertje.
 • voed jij je lichaam met dat wat het verdient. Je bent je bewust van de macronutriënten die je lichaam nodig heeft en verwerkt deze in je maaltijden alsof het niks is!
 • ervaar je meer energie. Doordat je je lichaam voedt met dat wat het nodig heeft en hier bewust van geniet, neemt je energie toe en ga je opgeladen jouw dagen door.
 • heb je een betere focus. Cravings en suikerpieken? Daar doe je niet meer aan. Hierdoor kan je je beter en langer concentreren wat resulteert in meer tijd voor jezelf.
 • geniet je van kleurrijke voedzame maaltijden. Je ziet het creëren en eten van maaltijden echt als een genietmomentje en maakt hier dan ook uitgebreid tijd voor vrij. Wat een feestje!
 • maak je bewust keuzes. Waar of met wie je ook bent, jij kiest wat goed voelt voor jou. Je staat achter de keuzes die je maakt, straalt dit uit en wordt hierdoor gerespecteerd om wie je bent en wat je doet.
 • focus jij je niet op het getal van de weegschaal, maar op hoe je je voelt. Een dagelijkse volle batterij aan energie, dat is waar je voor gaat! Niet meer, niet minder.

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • Een formule voor het berekenen van jouw energiebehoefte.
 • Inzichten in jouw energie energiebalans.
 • Een opdracht om inzicht te krijgen in de macronutriënten die je op een dag eet.
 • Alles wat jij moet weten omtrent eiwitten, vetten en koolhydraten.
 • Drie heerlijke voedzame ontbijtrecepten.
 • Tips & tricks om een omgeving te creëren die je helpt met deze challenge.
 • Tips om snel een voedzame maaltijd op tafel te zetten.
 • Een overzicht van ingrediënten waarmee je op een simpele en leuke manier voedzame maaltijden en snacks kunt maken.
 • Tips voor voeding tijdens en na het sporten.
 • Inspiratie voor voedzame, makkelijke en lekkere tussendoortjes.
 • 7 fabels over voeding waar jij niet meer in trapt.

198 deelnemers gingen je al voor en maken nu van elke maaltijd en snack een voedzaam feestje. Het heeft hun ogen geopend hoe simpel en leuk het kan zijn om bewust keuzes te maken die bijdragen aan een dagelijkse volle batterij. Ze genieten dagelijks van voedzame maaltijden en snacks (zonder dat het veel tijd kost), hebben een fijne balans gevonden in hun voedingspatroon én ervaren dagelijks meer energie.

batterij-quotes

"Ik verwerk nu in elke maaltijd groente en fruit. Mijn kinderen vinden deze routine ook ontzettend leuk en zien het als een spel om zoveel mogelijk kleuren op hun bord te verzamelen!"

Marjolein

Marjolein

batterij-quotes

"Door deze challenge heb ik echt ingezien hoeveel energie gezonde voeding je geeft. En nog een eye-opener: je hebt zoveel lekkere en voedzame opties voor bewerkte producten!"

Manon

Manon de Vries

batterij-quotes

"Deze challenge heeft me echt doen laten inzien dat gezond eten niet moeilijk hoeft te zijn. Er zijn zoveel opties en met de inspiratie en voorbeelden uit deze challenge, kan iedereen voedzaam eten!"

Patrick

Patrick

Maak-van-je-voeding-een-voedzaam-feestje-challenge
expert-fullcharge-floris-boers

198 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Maak Van Je Voeding Een Voedzaam Feestje

MET floris boers


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de maak van je voeding een voedzaam feestje challenge en start op 25 oktober 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 25 oktober 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>