Maak-van-je-voeding-een-voedzaam-feestje-challenge
expert-fullcharge-floris-boers

14 DAAGSE CHALLENGE

Maak Van Je Voeding Een Voedzaam Feestje

MET floris boers


Voedzaam en lekker eten, is een routine die niet mag ontbreken als jij de meest succesvolle versie van jezelf wilt worden . Daarom ga je in deze challenge aan de slag met het creëren van de routine waarmee je bewuste en voedzame keuzes maakt waardoor je een gezonde relatie met voeding creëert. En dat allemaal op een simpele en leuke manier.

Diëten zijn de laatste jaren razend populair. We willen snel resultaat, het liefst voor een hele korte periode streng zijn voor onszelf om daarna weer volle bak aan de bitterballen en biertjes te gaan.

De kans is groot dat je er inmiddels achter bent dat dit niet werkt, maar hoe je dan wel voedzaam en gebalanceerd eet, is weer een vraag apart. Want wat is voedzaam eten? Hoe zorg je ervoor dat je na een lange dag werken toch niet voor de makkelijke maaltijd gaat? En hoe kan je met een volle agenda toch zorgen voor voldoende voedzame snacks?

Tijdens deze challenge krijg jij het antwoord op deze vragen. Je gaat 14 dagen lang van jouw voeding een voedzaam feestje maken, waarna het stap voor stap onderdeel wordt van wie jij bent.

Deze challenge is voor jou als...

 • je relatie met voeding niet is zoals je zou willen
 • je vaak grijpt naar een makkelijke maaltijd of snack omdat je geen inspiratie of tijd hebt
 • je energieniveau de laatste tijd steeds minder is geworden
 • je je niet verzadigd voelt na het eten van een maaltijd of snack
 • je later op de dag vaak trek krijgt in van alles en nog wat
 • je al vaker hebt geprobeerd om voedzaam te eten, maar steeds terugvalt in oude patronen en routines

Klaar voor een feestje?

In Maak van je voeding een voedzaam feestje laat Floris je zien dat gezond eten meer is dan sla alleen, namelijk een feestje!

Met zijn missie om jou te helpen met het creëren van een leefstijl waar je de rest van je leven de vruchten van gaat plukken, is dit dé challenge die ervoor zorgt dat jij een gezonde relatie met voeding ontwikkelt en binnen no-time voedzame maaltijden op tafel tovert met een volle batterij tot gevolg.

Gedurende 14 dagen leer je alles wat je moet weten om voedzaam en lekker te eten, ook op drukke dagen je lichaam goed te voeden én zonder cravings je dagen door te komen. Dit is een challenge waar je vanaf dag één blij van wordt, omdat je erachter komt dat het maken van voedzame en bewuste keuzes zoveel leuker en lekkerder is dan je verwacht!

Ontmoet de expert van deze challenge

Floris Boers is diëtist en gedragscoach. Hij helpt je bij het vinden de leefstijl en balans die bij jou past en waar je de rest van je leven de vruchten van gaat plukken. Hierbij zijn voeding, gedrag en sport nauw met elkaar verbonden.

expert-fullcharge-floris-boers

Na deze challenge:

 • bestaan je maaltijden en snacks voornamelijk uit voedzame producten. Je weet welke keuzes bijdragen aan een dagelijkse volle batterij en creëert daardoor de lekkerste maaltijden en snacks bomvol voedingsstoffen.
 • heb jij een gezonde duurzame relatie met voeding. Je maakt bewuste keuzes waar jij je goed bij voelt, maar geniet ook nog steeds van die bitterbal of dat biertje.
 • voed jij je lichaam met dat wat het verdient. Je bent je bewust van de macronutriënten die je lichaam nodig heeft en verwerkt deze in je maaltijden alsof het niks is!
 • ervaar je meer energie. Doordat je je lichaam voedt met dat wat het nodig heeft en hier bewust van geniet, neemt je energie toe en ga je opgeladen jouw dagen door.
 • heb je een betere focus. Cravings en suikerpieken? Daar doe je niet meer aan. Hierdoor kan je je beter en langer concentreren wat resulteert in meer tijd voor jezelf.
 • geniet je van kleurrijke voedzame maaltijden. Je ziet het creëren en eten van maaltijden echt als een genietmomentje en maakt hier dan ook uitgebreid tijd voor vrij. Wat een feestje!
 • maak je bewust keuzes. Waar of met wie je ook bent, jij kiest wat goed voelt voor jou. Je staat achter de keuzes die je maakt, straalt dit uit en wordt hierdoor gerespecteerd om wie je bent en wat je doet.
 • focus jij je niet op het getal van de weegschaal, maar op hoe je je voelt. Een dagelijkse volle batterij aan energie, dat is waar je voor gaat! Niet meer, niet minder.
batterij-quotes

"Ik verwerk nu in elke maaltijd groente en fruit. Mijn kinderen vinden deze routine ook ontzettend leuk en zien het als een spel om zoveel mogelijk kleuren op hun bord te verzamelen!"

Marjolein

Marjolein

batterij-quotes

"Door deze challenge heb ik echt ingezien hoeveel energie gezonde voeding je geeft. En nog een eye-opener: je hebt zoveel lekkere en voedzame opties voor bewerkte producten!"

Manon

Manon de Vries

batterij-quotes

"Deze challenge heeft me echt doen laten inzien dat gezond eten niet moeilijk hoeft te zijn. Er zijn zoveel opties en met de inspiratie en voorbeelden uit deze challenge, kan iedereen voedzaam eten!"

Patrick

Patrick

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 11,99 /per maand

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 67,99 /per maand

 • Alles van FullCharge optie
 • Persoonlijke online coach in App
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 7,99 /per maand

 (€ 97,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 57,99 /per maand

(€ 695,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

Aan de slag met FullCharge in drie stappen

FullCharge-dagelijkse-successen
1

Meld je aan

Kies voor de optie met of zonder coaching. FullCharge is altijd opzegbaar.

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen
2

Download de App

Na je aanmelding, ontvang je een registratiemail om je account aan te maken voor de App.

FullCharge-App
3

Kies jouw eerste challenge

 Na de registratie, kies je in de App je eerste challenge en start je jouw persoonlijke groei!

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is FullCharge?

FullCharge is de App waarmee je actiegericht werkt aan jouw persoonlijke groei. Door middel van 14 daagse challenges leer je jezelf elke dag beter kennen en maak je bewuste keuzes die bijdragen aan een gelukkig leven. Of je nu wilt werken aan een betere mindset of meer zelfvertrouwen, jij bepaalt waar je aandacht aan besteed en waarin je wilt groeien als persoon.

Wat zijn challenges?

Iedere challenge duurt 14 dagen en is gemaakt in samenwerking met de beste neurowetenschappers, auteurs, coaches en sprekers. Tijdens de 14 dagen van een challenge ontvang je per dag verschillende activiteiten zoals lessen, opdrachten en zelfreflectie vragen. Je leert jezelf elke dag beter kennen en experimenteert per challenge met een nieuwe keuze in je leven om te ervaren of deze bijdraagt aan jouw geluk.

Hoeveel challenges kan ik tegelijk doen?

Bij FullCharge werk je aan één challenge tegelijk. Zo zorg je voor de beste focus en gebruik je de kracht van consistentie om stap voor stap aan jouw persoonlijke groei te werken.

Wat is de rol van de coach?

De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaring om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt. De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. 

Samen met jouw coach ben jij verzekerd van de beste resultaten en inzichten in jezelf. Zo geeft de coach waardevolle feedback op jouw ingevulde antwoorden, zal de coach je voorzien van extra vragen/tips als je vastloopt en biedt de coach altijd een luisterend oor via de chat op momenten dat jij dit nodig hebt.

Zie jouw coach als een persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Iemand die er altijd voor je is.

Kan ik zelf bepalen wanneer ik FullCharge doe op een dag?

Je kunt zelf bepalen wanneer je jouw FullCharge moment pakt. Wil je de dag graag beginnen met FullCharge? Dat kan. Liever voor het slapengaan? Ook prima! En als je een dag hebt gemist? Geen zorgen! Je kunt jouw gemiste activiteiten terugkijken en zelfs achteraf je antwoorden invullen.

Prijzen en betalingen

Wat zijn de kosten van FullCharge?

FullCharge heeft twee verschillende opties. FullCharge zonder coaching en FullCharge met coaching. Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge vanaf €7,99 per maand of kies voor FullCharge met coach vanaf €57,99 per maand.

Wat is de 14 dagen ‘No-Charge’ garantie?

Met onze 14 daagse ‘No-Charge’ garantie geven we jou graag de mogelijkheid om de eerste 14 dagen te experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij je past. Is FullCharge toch niet wat je zoekt en voltooi je jouw opzegging binnen 14 dagen na je betaling? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

Hoe kan ik FullCharge opzeggen?

FullCharge is altijd opzegbaar. Het opzeggen van FullCharge gaat heel eenvoudig via deze link. Als je verdere vragen hebt, staan wij altijd voor je klaar in de chat.

FullCharge App

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Kan ik mijn activiteiten in de App terugzien?

Alle activiteiten en antwoorden van de challenges die je hebt gedaan, kan je op een later moment terugkijken. Zo heb je de waardevolle content en inzichten over jezelf altijd binnen handbereik.

>