Maak-van-je-voeding-een-voedzaam-feestje-challenge
expert-fullcharge-floris-boers

14 DAAGSE CHALLENGE

Maak Van Je Voeding Een Voedzaam Feestje

MET floris boers


Voedzaam en lekker eten, is een routine die niet mag ontbreken als jij de meest succesvolle versie van jezelf wilt worden . Daarom ga je in deze challenge aan de slag met het creëren van de routine waarmee je bewuste en voedzame keuzes maakt waardoor je een gezonde relatie met voeding creëert. En dat allemaal op een simpele en leuke manier.

Diëten zijn de laatste jaren razend populair. We willen snel resultaat, het liefst voor een hele korte periode streng zijn voor onszelf om daarna weer volle bak aan de bitterballen en biertjes te gaan.

De kans is groot dat je er inmiddels achter bent dat dit niet werkt, maar hoe je dan wel voedzaam en gebalanceerd eet, is weer een vraag apart. Want wat is voedzaam eten? Hoe zorg je ervoor dat je na een lange dag werken toch niet voor de makkelijke maaltijd gaat? En hoe kan je met een volle agenda toch zorgen voor voldoende voedzame snacks?

Tijdens deze challenge krijg jij het antwoord op deze vragen. Je gaat 14 dagen lang van jouw voeding een voedzaam feestje maken, waarna het stap voor stap onderdeel wordt van wie jij bent.

Deze challenge is voor jou als...

 • je relatie met voeding niet is zoals je zou willen
 • je vaak grijpt naar een makkelijke maaltijd of snack omdat je geen inspiratie of tijd hebt
 • je energieniveau de laatste tijd steeds minder is geworden
 • je je niet verzadigd voelt na het eten van een maaltijd of snack
 • je later op de dag vaak trek krijgt in van alles en nog wat
 • je al vaker hebt geprobeerd om voedzaam te eten, maar steeds terugvalt in oude patronen en routines

Klaar voor een feestje?

In Maak van je voeding een voedzaam feestje laat Floris je zien dat gezond eten meer is dan sla alleen, namelijk een feestje!

Met zijn missie om jou te helpen met het creëren van een leefstijl waar je de rest van je leven de vruchten van gaat plukken, is dit dé challenge die ervoor zorgt dat jij een gezonde relatie met voeding ontwikkelt en binnen no-time voedzame maaltijden op tafel tovert met een volle batterij tot gevolg.

Gedurende 14 dagen leer je alles wat je moet weten om voedzaam en lekker te eten, ook op drukke dagen je lichaam goed te voeden én zonder cravings je dagen door te komen. Dit is een challenge waar je vanaf dag één blij van wordt, omdat je erachter komt dat het maken van voedzame en bewuste keuzes zoveel leuker en lekkerder is dan je verwacht!

Ontmoet de expert van deze challenge

Floris Boers is diëtist en gedragscoach. Hij helpt je bij het vinden de leefstijl en balans die bij jou past en waar je de rest van je leven de vruchten van gaat plukken. Hierbij zijn voeding, gedrag en sport nauw met elkaar verbonden.

expert-fullcharge-floris-boers

Na deze challenge:

 • bestaan je maaltijden en snacks voornamelijk uit voedzame producten. Je weet welke keuzes bijdragen aan een dagelijkse volle batterij en creëert daardoor de lekkerste maaltijden en snacks bomvol voedingsstoffen.
 • heb jij een gezonde duurzame relatie met voeding. Je maakt bewuste keuzes waar jij je goed bij voelt, maar geniet ook nog steeds van die bitterbal of dat biertje.
 • voed jij je lichaam met dat wat het verdient. Je bent je bewust van de macronutriënten die je lichaam nodig heeft en verwerkt deze in je maaltijden alsof het niks is!
 • ervaar je meer energie. Doordat je je lichaam voedt met dat wat het nodig heeft en hier bewust van geniet, neemt je energie toe en ga je opgeladen jouw dagen door.
 • heb je een betere focus. Cravings en suikerpieken? Daar doe je niet meer aan. Hierdoor kan je je beter en langer concentreren wat resulteert in meer tijd voor jezelf.
 • geniet je van kleurrijke voedzame maaltijden. Je ziet het creëren en eten van maaltijden echt als een genietmomentje en maakt hier dan ook uitgebreid tijd voor vrij. Wat een feestje!
 • maak je bewust keuzes. Waar of met wie je ook bent, jij kiest wat goed voelt voor jou. Je staat achter de keuzes die je maakt, straalt dit uit en wordt hierdoor gerespecteerd om wie je bent en wat je doet.
 • focus jij je niet op het getal van de weegschaal, maar op hoe je je voelt. Een dagelijkse volle batterij aan energie, dat is waar je voor gaat! Niet meer, niet minder.
batterij-quotes

"Ik verwerk nu in elke maaltijd groente en fruit. Mijn kinderen vinden deze routine ook ontzettend leuk en zien het als een spel om zoveel mogelijk kleuren op hun bord te verzamelen!"

Marjolein

Marjolein

batterij-quotes

"Door deze challenge heb ik echt ingezien hoeveel energie gezonde voeding je geeft. En nog een eye-opener: je hebt zoveel lekkere en voedzame opties voor bewerkte producten!"

Manon

Manon de Vries

batterij-quotes

"Deze challenge heeft me echt doen laten inzien dat gezond eten niet moeilijk hoeft te zijn. Er zijn zoveel opties en met de inspiratie en voorbeelden uit deze challenge, kan iedereen voedzaam eten!"

Patrick

Patrick

>