maak-mindful-keuzes-challenge
expert-fullcharge-nadja-van-osch

14 DAAGSE CHALLENGE

Maak Mindful Keuzes

MET Nadja van Osch


Onbewust maken we 9 van de 10 keer keuzes vanuit angst. We zijn bang om gezien te worden, om veroordeeld te worden, om wat anderen van ons denken en maken aan de hand daarvan keuzes die zo veilig mogelijk voelen. In deze challenge creëer jij de routine om te luisteren naar wat jij werkelijk wilt zodat je vanuit daar keuzes kunt maken waar je volledig achter staat.

Als je kiest vanuit liefde, kies je voor groei en jezelf in plaats van voor veiligheid en anderen. En dat is precies wat je in deze challenge gaat inbouwen als vast onderdeel van jou. Je gaat stap voor stap aan de slag met het observeren van je ego en leert vanuit daar te kiezen vanuit liefde.

Stel dat jij op vrijdagavond op de bank ligt en behoefte hebt aan rust, maar je vrienden vragen je om een drankje te komen doen in de stad? Wat zou je dan doen? De kans is groot dat je nu toch gaat ook al zegt je onderbuikgevoel dat het nemen van rust verstandiger is.

Herkenbaar? Dan is deze challenge een must-do. Door de liefde voor jezelf terug te vinden en te re-connecten met dat wat jij belangrijk vindt, ga je steeds makkelijker keuzes maken waar jij op dat moment gelukkig van wordt. Ook al proberen de stemmetjes in je hoofd je iets anders te vertellen.

Deze challenge is voor jou als...

 • je het lastig vindt om keuzes te maken
 • je het lastig vindt om te bepalen waar je behoefte aan hebt
 • er bij het maken van een keuze allerlei ‘stemmetjes’ in je hoofd komen die je proberen te overtuigen om iets wel of niet te doen
 • je veel onrust in je hoofd ervaart
 • je veel stress ervaart
 • als je soms weet dat een bepaalde keuze beter voor je is, maar je er niet voor durft te gaan
 • je niemand teleur wilt stellen en daardoor altijd gaat voor de dromen en doelen van anderen

Maak keuzes waardoor je groeit en geniet

Met één van haar grootste passies om jou te helpen met het maken van mindful keuzes vanuit liefde, kan Nadja niet wachten tot je van start gaat met Mindful keuzes maken.

Door middel van tips, tools en opdrachten zal ze je stap voor stap helpen om keuzes te maken die ervoor zorgen dat je groeit en geniet. keuzes waarmee je belemmerende overtuigingen achter je laat en gaat luisteren naar je intuïtie.

Ze deelt persoonlijke verhalen en ervaringen die jou helpen bij het krijgen van inzichten en laat je inzien hoe fijn het is als je kunt vertrouwen op jezelf tijdens het maken van keuzes.

Ga je mee op avontuur naar een leven waarin je kiest vanuit liefde, dagelijks groeit en doet wat goed voelt voor jou?

Ontmoet de expert van deze challenge

Nadja van Osch helpt je om liefde over angst te kunnen kiezen in je leven en je business. Ze is de podcast host van de Let Love Rule podcast en schrijft momenteel een boek over zelfliefde, manifestatie en het pad naar je authentieke zelf.

expert-fullcharge-nadja-van-osch

Na deze challenge:

 • maak je keuzes vanuit liefde in plaats van angst. Je bent lief voor jezelf en luistert naar dat wat goed voelt voor jou. Hierdoor kies je voor dagelijkse groei- en genietmomenten en laat je je niet meer leiden door angsten of onzekerheden.
 • maak je makkelijker keuzes. Doordat je keuzes maakt vanuit liefde, ben je niet meer uren aan het nadenken of je iets wel of niet doet. Voelt het goed? Dan ga je ervoor!
 • connect je met je intuïtie. Je vertrouwt op je onderbuikgevoel en jezelf waardoor je dagelijks keuzes maakt waar je 100% achter staat.
 • pieker je veel minder. Je weet goed wat jij belangrijk vindt en wat jou verder brengt, hierdoor ben je niet meer uren aan het piekeren en kom je sneller over tot actie en dus tot groei.
 • luister je naar wat goed voelt voor jou. Je maakt je niet meer druk om wat anderen van je keuzes vinden. Als jij voelt dat een keuze voor juist de juiste is, ga je ervoor.
 • ben je gelukkiger. Doordat je keuzes maakt die goed voelen voor jou, voel je je vanuit je innerlijke kern gelukkig. Dit straal je uit en wordt gezien.
 • laat je je keuzes niet afhangen van wat je ego je ‘vertelt’. Je bewust je bewust van je ego en laat deze niet meer jouw weg naar een leven vol groei en genietmomenten belemmeren.
 • jaag je je eigen dromen en doelen achterna. Je kiest meer voor jezelf en dat waar jij gelukkig van wordt, waardoor je automatisch op dagelijkse basis stappen zet naar je dromen en doelen.
batterij-quotes

"Door dagelijks in te checken bij mijzelf en te voelen wat ik nu echt wil, is het maken van keuzes echt stukken makkelijker geworden. Dankjulliewel hiervoor!"

Timothy

Timothy

batterij-quotes

"De dagelijkse tips, inzichten en opdrachten zijn echt super praktisch en makkelijk geschreven. Ik twijfelde of het niet wat zweverig zou zijn, maar dat was het echt alles behalve. Heel fijn om op deze manier dichter bij jezelf te komen!"

Kim Haarsteg

batterij-quotes

"Ik heb echt geleerd om me niet te laten leiden door alle stemmetjes in mijn hoofd en dat voelt echt als een nieuwe stap in mijn leven. Ik voel me nu vrijer, rustiger en zelfverzekerder en maak keuzes waar ik gelukkig van wordt."

Marjolein

Marjolein

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 11,99 /per maand

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 67,99 /per maand

 • Alles van FullCharge optie
 • Persoonlijke online coach in App
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 7,99 /per maand

 (€ 97,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 57,99 /per maand

(€ 695,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

Aan de slag met FullCharge in drie stappen

FullCharge-dagelijkse-successen
1

Meld je aan

Kies voor de optie met of zonder coaching. FullCharge is altijd opzegbaar.

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen
2

Download de App

Na je aanmelding, ontvang je een registratiemail om je account aan te maken voor de App.

FullCharge-App
3

Kies jouw eerste challenge

 Na de registratie, kies je in de App je eerste challenge en start je jouw persoonlijke groei!

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is FullCharge?

FullCharge is de App waarmee je actiegericht werkt aan jouw persoonlijke groei. Door middel van 14 daagse challenges leer je jezelf elke dag beter kennen en maak je bewuste keuzes die bijdragen aan een gelukkig leven. Of je nu wilt werken aan een betere mindset of meer zelfvertrouwen, jij bepaalt waar je aandacht aan besteed en waarin je wilt groeien als persoon.

Wat zijn challenges?

Iedere challenge duurt 14 dagen en is gemaakt in samenwerking met de beste neurowetenschappers, auteurs, coaches en sprekers. Tijdens de 14 dagen van een challenge ontvang je per dag verschillende activiteiten zoals lessen, opdrachten en zelfreflectie vragen. Je leert jezelf elke dag beter kennen en experimenteert per challenge met een nieuwe keuze in je leven om te ervaren of deze bijdraagt aan jouw geluk.

Hoeveel challenges kan ik tegelijk doen?

Bij FullCharge werk je aan één challenge tegelijk. Zo zorg je voor de beste focus en gebruik je de kracht van consistentie om stap voor stap aan jouw persoonlijke groei te werken.

Wat is de rol van de coach?

De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaring om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt. De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. 

Samen met jouw coach ben jij verzekerd van de beste resultaten en inzichten in jezelf. Zo geeft de coach waardevolle feedback op jouw ingevulde antwoorden, zal de coach je voorzien van extra vragen/tips als je vastloopt en biedt de coach altijd een luisterend oor via de chat op momenten dat jij dit nodig hebt.

Zie jouw coach als een persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Iemand die er altijd voor je is.

Kan ik zelf bepalen wanneer ik FullCharge doe op een dag?

Je kunt zelf bepalen wanneer je jouw FullCharge moment pakt. Wil je de dag graag beginnen met FullCharge? Dat kan. Liever voor het slapengaan? Ook prima! En als je een dag hebt gemist? Geen zorgen! Je kunt jouw gemiste activiteiten terugkijken en zelfs achteraf je antwoorden invullen.

Prijzen en betalingen

Wat zijn de kosten van FullCharge?

FullCharge heeft twee verschillende opties. FullCharge zonder coaching en FullCharge met coaching. Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge vanaf €7,99 per maand of kies voor FullCharge met coach vanaf €57,99 per maand.

Wat is de 14 dagen ‘No-Charge’ garantie?

Met onze 14 daagse ‘No-Charge’ garantie geven we jou graag de mogelijkheid om de eerste 14 dagen te experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij je past. Is FullCharge toch niet wat je zoekt en voltooi je jouw opzegging binnen 14 dagen na je betaling? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

Hoe kan ik FullCharge opzeggen?

FullCharge is altijd opzegbaar. Het opzeggen van FullCharge gaat heel eenvoudig via deze link. Als je verdere vragen hebt, staan wij altijd voor je klaar in de chat.

FullCharge App

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Kan ik mijn activiteiten in de App terugzien?

Alle activiteiten en antwoorden van de challenges die je hebt gedaan, kan je op een later moment terugkijken. Zo heb je de waardevolle content en inzichten over jezelf altijd binnen handbereik.

>