__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"44ebb":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"44ebb":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"44ebb":{"val":"rgb(57, 163, 209)","hsl":{"h":198,"s":0.62,"l":0.52,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"47781":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"47781":{"val":"rgb(242, 123, 52)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"47781":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Doe de test!
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"44ebb":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"44ebb":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"44ebb":{"val":"rgb(57, 163, 209)","hsl":{"h":198,"s":0.62,"l":0.52,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
maak-mindful-keuzes-challenge
expert-fullcharge-nadja-van-osch

257 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Maak Mindful Keuzes

MET Nadja van Osch


Onbewust maken we 9 van de 10 keer keuzes vanuit angst. We zijn bang om gezien te worden, om veroordeeld te worden, om wat anderen van ons denken en maken aan de hand daarvan keuzes die zo veilig mogelijk voelen. In deze challenge creëer jij de routine om te luisteren naar wat jij werkelijk wilt zodat je vanuit daar keuzes kunt maken waar je volledig achter staat.

Als je kiest vanuit liefde, kies je voor groei en jezelf in plaats van voor veiligheid en anderen. En dat is precies wat je in deze challenge gaat inbouwen als vast onderdeel van jou. Je gaat stap voor stap aan de slag met het observeren van je ego en leert vanuit daar te kiezen vanuit liefde.

Stel dat jij op vrijdagavond op de bank ligt en behoefte hebt aan rust, maar je vrienden vragen je om een drankje te komen doen in de stad? Wat zou je dan doen? De kans is groot dat je nu toch gaat ook al zegt je onderbuikgevoel dat het nemen van rust verstandiger is.

Herkenbaar? Dan is deze challenge een must-do. Door de liefde voor jezelf terug te vinden en te re-connecten met dat wat jij belangrijk vindt, ga je steeds makkelijker keuzes maken waar jij op dat moment gelukkig van wordt. Ook al proberen de stemmetjes in je hoofd je iets anders te vertellen.

Deze challenge is voor jou als...

 • je het lastig vindt om keuzes te maken
 • je het lastig vindt om te bepalen waar je behoefte aan hebt
 • er bij het maken van een keuze allerlei ‘stemmetjes’ in je hoofd komen die je proberen te overtuigen om iets wel of niet te doen
 • je veel onrust in je hoofd ervaart
 • je veel stress ervaart
 • als je soms weet dat een bepaalde keuze beter voor je is, maar je er niet voor durft te gaan
 • je niemand teleur wilt stellen en daardoor altijd gaat voor de dromen en doelen van anderen

Maak keuzes waardoor je groeit en geniet

Met één van haar grootste passies om jou te helpen met het maken van mindful keuzes vanuit liefde, kan Nadja niet wachten tot je van start gaat met Mindful keuzes maken.

Door middel van tips, tools en opdrachten zal ze je stap voor stap helpen om keuzes te maken die ervoor zorgen dat je groeit en geniet. keuzes waarmee je belemmerende overtuigingen achter je laat en gaat luisteren naar je intuïtie.

Ze deelt persoonlijke verhalen en ervaringen die jou helpen bij het krijgen van inzichten en laat je inzien hoe fijn het is als je kunt vertrouwen op jezelf tijdens het maken van keuzes.

Ga je mee op avontuur naar een leven waarin je kiest vanuit liefde, dagelijks groeit en doet wat goed voelt voor jou?

Ontmoet de expert van deze challenge

Nadja van Osch helpt je om liefde over angst te kunnen kiezen in je leven en je business. Ze is de podcast host van de Let Love Rule podcast en schrijft momenteel een boek over zelfliefde, manifestatie en het pad naar je authentieke zelf.

expert-fullcharge-nadja-van-osch

Na deze challenge:

 • maak je keuzes vanuit liefde in plaats van angst. Je bent lief voor jezelf en luistert naar dat wat goed voelt voor jou. Hierdoor kies je voor dagelijkse groei- en genietmomenten en laat je je niet meer leiden door angsten of onzekerheden.
 • maak je makkelijker keuzes. Doordat je keuzes maakt vanuit liefde, ben je niet meer uren aan het nadenken of je iets wel of niet doet. Voelt het goed? Dan ga je ervoor!
 • connect je met je intuïtie. Je vertrouwt op je onderbuikgevoel en jezelf waardoor je dagelijks keuzes maakt waar je 100% achter staat.
 • pieker je veel minder. Je weet goed wat jij belangrijk vindt en wat jou verder brengt, hierdoor ben je niet meer uren aan het piekeren en kom je sneller over tot actie en dus tot groei.
 • luister je naar wat goed voelt voor jou. Je maakt je niet meer druk om wat anderen van je keuzes vinden. Als jij voelt dat een keuze voor juist de juiste is, ga je ervoor.
 • ben je gelukkiger. Doordat je keuzes maakt die goed voelen voor jou, voel je je vanuit je innerlijke kern gelukkig. Dit straal je uit en wordt gezien.
 • laat je je keuzes niet afhangen van wat je ego je ‘vertelt’. Je bewust je bewust van je ego en laat deze niet meer jouw weg naar een leven vol groei en genietmomenten belemmeren.
 • jaag je je eigen dromen en doelen achterna. Je kiest meer voor jezelf en dat waar jij gelukkig van wordt, waardoor je automatisch op dagelijkse basis stappen zet naar je dromen en doelen.

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • Persoonlijke voorbeelden die jou helpen om jouw angsten beter te begrijpen.
 • Inzichten in de verschillen tussen het kiezen vanuit liefde en angst.
 • Eye-openers omtrent je ego.
 • Een opdracht om te achterhalen wat je ego tegen je zegt.
 • Tips & tricks om minder naar je ego te luisteren.
 • Een compleet stappenplan om tot een keuze vanuit liefde te komen.
 • Een vraag die je helpt om sneller keuzes te maken die passen bij jou.
 • Tips & tricks om uit je hoofd te komen en je minder te laten leiden door alle ‘stemmetjes’ die je wat wijs proberen te maken.
 • Eye-openers omtrent je intuïtie.
 • Een opdracht om te connecten met je intuïtie.
 • Tips hoe je het vertrouwen in het maken van keuzes kunt vergroten.
 • Een belangrijk inzicht die je levenslang verder zal helpen tijdens het maken van keuzes

257 deelnemers gingen je al voor en hebben succesvol de routine gecreëerd om keuzes te maken vanuit liefde. Ze hebben hun angsten en belemmerende overtuigingen achter zich gelaten en voelen zich veel krachtiger, zelfverzekerder en gelukkiger. Daarnaast ervaren oud deelnemers veel meer rust en genieten ze meer van elke dag.

batterij-quotes

"Door dagelijks in te checken bij mijzelf en te voelen wat ik nu echt wil, is het maken van keuzes echt stukken makkelijker geworden. Dankjulliewel hiervoor!"

Timothy

Timothy

batterij-quotes

"De dagelijkse tips, inzichten en opdrachten zijn echt super praktisch en makkelijk geschreven. Ik twijfelde of het niet wat zweverig zou zijn, maar dat was het echt alles behalve. Heel fijn om op deze manier dichter bij jezelf te komen!"

Kim Haarsteg

batterij-quotes

"Ik heb echt geleerd om me niet te laten leiden door alle stemmetjes in mijn hoofd en dat voelt echt als een nieuwe stap in mijn leven. Ik voel me nu vrijer, rustiger en zelfverzekerder en maak keuzes waar ik gelukkig van wordt."

Marjolein

Marjolein

maak-mindful-keuzes-challenge
expert-fullcharge-nadja-van-osch

257 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Maak Mindful Keuzes

MET Nadja van Osch


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de maak mindful keuzes challenge en start op 24 januari 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 24 januari 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>