__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7b875":{"name":"Main Accent","parent":-1},"5a321":{"name":"Accent Transparent","parent":"7b875"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7b875":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"5a321":{"val":"rgba(46, 83, 102, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":200,"l":0.29,"s":0.38}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7b875":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"5a321":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.15}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
leer-elke-dag-iets-nieuws-challenge
expert-fullcharge-jordy-van-toor

276 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Leer Elke Dag Iets Nieuws

Met Jordy van Toor


De mindset van de meest succesvolle versie van jezelf, richt zich op groei. Daarom werk je tijdens deze challenge naar de routine om dagelijks iets nieuws te leren. Vaak zeggen we: ‘Zo heb ik het altijd al gedaan.’ Dit is een manier van denken die ervoor zorgt dat je blijft waar je nu bent. Het is tijd om je ogen te openen en te ontdekken hoe je door dagelijks iets nieuws te leren nieuwsgierig, gemotiveerd en succesvol door het leven gaat!

Je ziet het tegenwoordig op het internet overal voorbij komen: een growth mindset. Een mindset die zich richt op groei waardoor je je brein traint, routines doorbreekt en nieuwe inzichten opdoet. Maar hoe creëer je een growth mindset?

De meeste van ons hebben een fixed mindset. Een mindset waarmee je jezelf overtuigt dat je nu eenmaal bent zoals je bent waardoor je motivatie om nieuwe dingen te leren en proberen afneemt. Je bewondert het succes en de leergierigheid van anderen, maar hebt het idee dat dit voor jou niet is weggelegd.

Het goede nieuws is, dat iedereen een growth mindset kan creëren. En de manier om dat te doen, is door zelf te ervaren wat er gebeurt als je je fixed mindset laat voor wat het is en gaat experimenteren met dagelijkse groei door nieuwe inzichten die je opdoet. En dat is precies wat jij met deze challenge gaat doen!

Deze challenge is voor jou als...

 • je een fixed mindset hebt die je blokkeert om te groeien
 • je het gevoel hebt dat je stilstaat
 • je al meerdere keren geprobeerd hebt om stappen te zetten naar je dromen en doelen, maar je mindset je steeds tegenhoudt
 • je het idee hebt dat sommige dingen voor jou niet zijn weggelegd waardoor je er maar gewoon niet aan begint
 • je uitdagingen zoveel mogelijk uit de weg gaat
 • je niet gelooft in je eigen kunnen
 • je bang bent om te falen

Leer nieuwe dingen en groei dagelijks +1%

Als ondernemer en spreker op het gebied van mindset en verandering, weet Jordy als geen ander hoe het brein in elkaar steekt. Daarom helpt hij je in Leer elke dag iets nieuws met wetenschappelijk onderbouwde tips & tricks om je manier van denken te veranderen naar een mindset gericht op groei.

Tijdens de challenge laat Jordy je inzien waarom het zo belangrijk is om dagelijks nieuwe dingen te leren en hoe een mindset die dit ondersteunt ervoor zorgt dat je jezelf niet langer blokkeert om te groeien naar de versie van jezelf die het beste in zichzelf naar boven haalt.

Verwacht interessante onderbouwde inzichten, leuke opdrachten en eye-opening tips waarmee je je mindset verandert en op dagelijkse basis meer uit jezelf haalt.

Ontmoet de expert van deze challenge

Jordy van Toor is co-founder van FullCharge en spreker op het gebied van verandering en mindset. Hij deelt zijn kennis, learnings en ervaringen als (oud) leefstijlcoach en ondernemer om zoveel mogelijk mensen te helpen in het waarmaken van hun dromen en ambities.

expert-fullcharge-jordy-van-toor

Na deze challenge:

 • maak je elke dag bewust tijd vrij om iets nieuws te leren. Je ziet het belang van dagelijkse groei in en maakt maar al te graag tijd vrij om iets nieuws te leren wat je verder brengt naar je dromen en doelen.
 • heb je een growth mindset. Je staat open voor feedback, bent altijd op zoek naar nieuwe inzichten die je verder brengen en bent je ervan bewust dat je skills op elk vlak kunt ontwikkelen.
 • zet je dagelijks stappen in jouw persoonlijke groei. Je bent je bewust dat je in charge bent over jouw groei en bent daarom dagelijks bezig met het zetten van stappen.
 • word je succesvol in de dingen die je doet. Je leert nieuwe skills, ontdekt nieuwe inzichten en maakt kennis met nieuwe mensen, hierdoor leer je elke dag meer over jezelf en de dingen die je wilt en moet doen, waardoor je er vanzelf succesvol in wordt.
 • heb je meer zelfvertrouwen. Doordat je elke dag meer te weten komt over de dingen waar je meer over wilt leren, neemt je zelfvertrouwen met de dag toe. Je zit lekker in je vel en hebt het gevoel dat je in charge bent over de dingen die je aan het doen ben.
 • voel je je krachtig. Het gevoel dat je dagelijkse groei met zich meebrengt is onbeschrijflijk. Je voelt een innerlijke drive en kracht waarmee je elke dag weer werkt aan jezelf, je skills en je kennis.
 • heb je een ander perspectief op het leven. Je ziet in dat jij zelf kunt bepalen waar je je aandacht op wilt richten en waar je je in door wilt ontwikkelen. Je kiest daarom bewust waar je wel of geen aandacht aan besteedt en krijgt steeds meer helderheid in waar jij succesvol in wilt zijn.
 • blokkeer je jezelf niet meer in jouw persoonlijke groei. Je fixed mindset is verleden tijd. Je houdt jezelf niet langer tegen in het zetten van stappen en bent niet bang voor een uitdaging waar je van kunt leren.

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • Inzicht in wat er met je brein gebeurt als je nieuwe dingen leert.
 • Eye-openers over leren en ont-leren.
 • Tips & tricks voor hoe je het beste dingen kunt leren (en onthouden).
 • Inzichten in jouw manier van leren en waarom dit wel of niet werkt op de lange termijn.
 • Simpele en leuke facts die komen kijken bij dagelijkse groei.
 • Opdrachten om de wetenschappelijke kennis achter het (ont)leren van dingen toe te passen.
 • Opdrachten om jezelf beter te leren kennen, daar leer je het meeste van.
 • Voordelen van het dagelijks leren van nieuwe dingen.

276 deelnemers gingen je al voor en hebben nu een mindset die openstaat voor dagelijkse groei. Ze blokkeren zichzelf niet langer in het zetten van nieuwe stappen en halen ongekend veel energie uit het leren van nieuwe dingen. Elke dag staan ze op met een drive om nieuwe stappen te zetten waarmee ze het beste in zichzelf naar boven halen. Ze hebben zichzelf omringt met mensen die hetzelfde in het leven staan als zij, mede door de FullCharge community, en kijken ze vooral naar wat ze wel kunnen in plaats van niet. Ze halen het beste in zichzelf naar boven en voelen zich elke dag weer krachtig, nieuwsgierig en succesvol!

batterij-quotes

"Deze challenge heeft ervoor gezorgd dat ik er een routine van heb gemaakt om dagelijks een moment te prikken om te relativeren en te zien wat ik die dag heb geleerd. Onbewust leren we veel, maar hier gaan we vaak aan voorbij. Deze challenge helpt je om dit bewust te maken!"

Rene

Rene

batterij-quotes

"Wat geeft het een heerlijk gevoel om elke dag weer bewust nieuwe dingen te leren en stappen te zetten naar de versie van jezelf die je wilt zijn. Ik zie nu echt in dat ik mezelf de afgelopen jaren klein hield omdat ik bang was om mezelf teleur te stellen. Maar uiteindelijk gaat het erom dat je dagelijks groeit, en niet hoeveel je elke dag groeit!"

Marjolein

Marjolein

batterij-quotes

"Deze challenge in combinatie met De FullCharge Community zorgt er elke dag weer voor dat je jezelf een schop onder je kont geeft. Ik ben als persoon echt anders tegen persoonlijke groei aan gaan kijken en kan er sinds deze challenge geen genoeg van krijgen. Yes!"

Bodien van Meerwijk

leer-elke-dag-iets-nieuws-challenge
expert-fullcharge-jordy-van-toor

276 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Leer Elke Dag Iets Nieuws

Met Jordy van Toor


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de leer elke dag iets nieuws challenge en start op 25 oktober 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 25 oktober 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>