__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7b875":{"name":"Main Accent","parent":-1},"5a321":{"name":"Accent Transparent","parent":"7b875"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7b875":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"5a321":{"val":"rgba(46, 83, 102, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":200,"l":0.29,"s":0.38}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7b875":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"5a321":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.15}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
laat-de-controle-los-challenge
expert-fullcharge-paul-smit

376 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Laat De Controle Los

MET PAUL SMIT


Om mindful en bewust door het leven te gaan, is het essentieel om regelmatig uit te zoomen. Doe je dit niet, dan blijf je hangen in angsten voor de toekomst of frustraties uit het verleden en zal het huidige moment aan je voorbij gaan. Tijdens deze challenge ga je daarom aan de slag met het creëren van een routine die ervoor zorgt dat je deze angsten en frustraties ‘los kunt laten’. Je werkt stap voor stap naar vaste momenten waarin je rust neemt, uitzoomt op je leven en alles vanuit een breder perspectief bekijkt.

Kan jij uren piekeren? Dagenlang blijven hangen in iets wat is gebeurd? En jezelf blijven afvragen wat er had gebeurd als je het anders had aangepakt?

In de ogen van veel mensen lijkt ‘de controle loslaten’ in bovenstaande situaties de oplossing. Alleen als het echt zo makkelijk was geweest, had niemand meer gepiekerd over het verleden of doemscenario’s bedacht voor de toekomst, toch?

De controle loslaten, zit hem in iets anders. En dat heeft grotendeels te maken met het besef dat je nooit de controle hebt gehad. Dit klinkt nu misschien gek, maar tijdens deze challenge zal je dit stap voor stap in gaan zien door de dagelijks nieuwe inzichten, tips en opdrachten die aan bod komen.

Deze challenge is voor jou als...

 • je al tientallen keren geprobeerd hebt om frustraties uit het verleden om angsten voor de toekomst los te laten, maar het niet wil lukken
 • je regelmatig piekert
 • je veel met de toekomst of het verleden bezig bent
 • je het lastig vindt om te genieten van het moment
 • je hoofd voor je gevoel altijd ‘aan’ staat
 • je het moeilijk vindt om te ontspannen
 • je aan het einde van de dag vaak mentaal op bent

Controleer wat je kunt controleren

Paul weet als één van de meest gevraagde sprekers over het brein in Nederland als geen ander hoe jij de controle over de dingen waar je geen invloed op hebt los kunt laten.

Daarom neemt hij je in Laat de controle los mee op avontuur naar een nieuwe manier van loslaten. Je krijgt verrassende inzichten waarmee je stap voor stap anders naar het leven gaat kijken. Dit klinkt nu misschien zweverig, maar dat is deze challenge allesbehalve.

Met Paul zijn nuchtere blik zal je tijdens deze challenge snel genoeg ervaren dat rust in je hoofd dichterbij is dan je denkt. Laat je verbazen door de theorie achter ‘loslaten’ en geniet van de mindset shift en vrijheid die dit met zich mee zal brengen.

Ontmoet de expert van deze challenge

Paul Smit is filosoof, cabaretier, auteur en een van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Hij studeerde af op ‘de evolutie van het menselijk bewustzijn’ en schreef 11 boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap.

expert-fullcharge-paul-smit

Na deze challenge:

 • laat je de controle echt los. Je stapt dagelijks uit je gedachten en bekijkt alles vanuit een breder perspectief. Hierdoor wordt alles makkelijker te relativeren en valt de stress die je nu soms ervaart weg.
 • ben je minder bezig met de toekomst en/of het verleden. Doordat je je bewust bent van wat je verder brengt en wat niet, lukt het je makkelijker om uit je gedachten bubbel te stappen en te genieten van het moment.
 • ervaar je innerlijke rust. Je laat je niet meer gek maken door je gedachten en heb de inzichten die je tijdens een piekermoment terugbrengen naar de realiteit.
 • heb je een andere blik op het leven. Je bekijkt alles wat luchtiger, waardoor je optimistischer bent en je je niet meer druk maakt om de kleine dingen die er op lange termijn niet toe doen.
 • vergeef je jezelf voor als iets niet gaat zoals je had verwacht. Je weet dat het leven met vallen en opstaan gaat en dat je groeit van de fouten die je maakt. Hierdoor vergeef je jezelf makkelijker en blijf je niet uren nadenken over hoe het anders had gekund.
 • vergeef je anderen. Doordat je dagelijks alles vanuit een breder perspectief bekijkt, zie je ook in dat elk mens fouten maakt. Hierdoor vergeef je mensen sneller en met meer liefdevolle relaties tot gevolg.
 • pieker je minder. Je bent je bewust van dat wat er in je hoofd rond gaat en weet wat je verder brengt en wat niet. Door deze bewustwording en de dagelijkse routine om alles vanuit een breder perspectief te bekijken, pieker je stukken minder.
 • leef je met meer plezier. De rust in je hoofd en nieuwe blik op het leven, zorgt ervoor dat je met meer energie en plezier je dagen doorgaat. Je straalt en geniet van elke dag!

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • Een compleet nieuw inzicht over het loslaten van vervelende, belemmerende of negatieve situaties, gedachten en gevoelens.
 • Eye-openers omtrent functionele gedachten en piekergedachten.
 • Een opdracht om je functionele gedachten en piekergedachten op te merken.
 • Tips & tricks om met gevoelens en emoties uit het verleden om te gaan.
 • Inzichten in waarom het verzetten tegen bepaalde gevoelens en of gedachten averechts werkt.
 • Twee veroorzakers van een verkramping.
 • Een opdracht om te achterhalen waardoor jij soms verkrampt.
 • Eye-openers over de kracht van het nu en het ‘loslaten’ van de toekomst of het verleden.
 • Tips om jezelf en anderen te vergeven.
 • Tips om met schuldgevoelens om te gaan.

376 deelnemers gingen je al voor en hebben met deze challenge succesvol de routine gecreëerd om dagelijks een moment vrij te maken om alles vanuit een breder perspectief te bekijken en zich niet druk te maken om dat waar ze geen invloed op hebben. Hierdoor ervaren ze een ongekende rust en genieten ze meer van alles wat ze doen.

batterij-quotes

"Het heeft mijn ogen geopend. Dit is voor iedereen die zich continu druk maakt om dingen uit de toekomst of het verleden. De challenge geeft je zoveel rust en inzichten dat ik het iedereen aan kan raden!"

Kirsten

Kirsten van den Plas

batterij-quotes

"Wat een fijne challenge. Ik kijk nu dagelijks van een afstandje naar de dingen die gebeuren, waardoor ik veel beter kan relativeren en makkelijker dingen los kan laten."

Pim Tellink

Pim Tellink

batterij-quotes

"Deze challenge heeft gezorgd voor twee grote veranderingen. Ik weet nu wat ik wel en niet kan controleren. En ik weet hoe ik goed moet omgaan met de dingen die ik wel kan controleren. Geweldige challenge!"

Imke van Bijnen

laat-de-controle-los-challenge
expert-fullcharge-paul-smit

376 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Laat De Controle Los

MET PAUL SMIT


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de laat de controle los challenge en start op 25 oktober 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 25 oktober 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>