kickstart-je-dag-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

14 DAAGSE CHALLENGE

Kickstart Je Dag

MET ESTRELLA VAN TOOR


Een goed begin, is het halve werk. Tijdens deze challenge werk jij naar een ochtendroutine die zorgt voor een ontspannen en opgeladen start van de dag én een krachtige mindset waar je de rest van de dag van profiteert. Je gaat aan de slag met verschillende mogelijkheden en ervaart welke kickstart van de dag het beste werkt voor jou!

Hoe je elke ochtend wakker wordt, heeft samen met je ochtendroutine (of een gebrek daaraan) een enorm effect op het succesniveau in elk onderdeel van je leven.

Geconcentreerde, productieve, succesvolle ochtenden genereren geconcentreerde, productieve en succesvolle dagen. Op dezelfde manier genereren ongeconcentreerde, onproductieve en middelmatige ochtenden ongeconcentreerde, onproductieve en middelmatige dagen - en uiteindelijk een leven van middelmatige kwaliteit.

In deze challenge werk jij toe naar een kickstart van de dag waarmee je je mindset goed zet en de tijd neemt om ontspannen en opgeladen wakker te worden. Alles om het beste in jezelf naar boven te halen en te genieten van de nieuwe dag die voor je ligt!

Deze challenge is voor jou als...

 • je onrustig wakker wordt
 • je bij het afgaan van de wekker, geen zin hebt om op te staan
 • je direct na het wakker worden naar je telefoon grijpt
 • je het gevoel hebt dat je steeds minder tijd voor jezelf hebt
 • je de dag gehaast start omdat je te lang bent blijven liggen
 • je je de laatste tijd futloos voelt
 • je het gevoel hebt dat je niet het beste in jezelf naar boven haalt
 • je het gevoel hebt dat je niet in charge bent over de keuzes die je maakt

Een succesvolle dag begint bij een succesvolle ochtend.

In Kickstart je dag helpt Estrella je met het stap voor stap vinden van jouw ideale kickstart van de dag waarmee je opgeladen en ontspannen je dagen doorgaat. Een momentje voor jezelf waarin niemand je stoort en je je volledig kunt focussen op de voorbereiding van een nieuwe succesvolle dag.

Als mindset coach en liefhebber van een krachtige ochtend routine, helpt Estrella je maar al te graag met het creëren van een start die werkt voor jou.

Wordt het een wandeling? Een journal sessie? Rustig genieten van een lekkere kop thee? Of misschien wel een moment van stilte waarin je incheckt met jezelf? De tijd zal het leren.

Gedurende de 14 dagen ontvang je stap voor stap nieuwe tips, tools en opdrachten die jou verder in jouw ontdekkingstocht naar de ideale kickstart. Ben jij klaar om jezelf te verbazen, de dag te beginnen met een moment voor jezelf en het beste in jezelf naar boven te halen?

Ontmoet de expert van deze challenge

Estrella van Toor is co-founder van FullCharge, spreker en gedrags- en mindset coach. Ze helpt je met het creëren van de juiste mindset voor verandering en weet met haar energie en passie mensen op een bijzondere manier te stimuleren in hun persoonlijke groei.

expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

Na deze challenge:

 • kickstart je de dag. Je start elke dag met een moment voor jezelf waarin je iets doet waarmee je je mindset goed zet en opgeladen en ontspannen de dag in gaat.
 • sta je op met zin in de dag. Doordat je de dag begint met een momentje voor jezelf, sta je opgeladen op. Je kijkt er dagelijks naar jouw genietmomentje in de ochtend uit.
 • ervaar je meer energie. Door de tijd te nemen om wakker te worden en iets te doen waar jij blij van wordt, krijgt je energieniveau een boost waar je de rest van de dag van profiteert.
 • heb je meer rust in je hoofd. Je bent je bewust van de impact van prikkels ‘s ochtends vroeg en start daarom de dag zonder telefoon. Dit zorgt voor ontzettend veel innerlijke rust én minder afleiding gedurende de dag.
 • zit je lekkerder in je vel. Je lacht van oor tot oor, voelt je krachtig en hebt het idee dat je eindelijk weer de empowerment over jouw dagen terug hebt!
 • ervaar je meer succes in alles wat je doet. Doordat je ‘s ochtend je mindset goed zet en met focus de dag ingaat, ben je je bewuster van wat je doet en werk je gerichter aan datgeen wat voor jou belangrijk is.
 • ga je met een tevreden gevoel naar bed. Je bent trots op jezelf en kijkt uit naar een nieuwe succesvolle dag. En dat allemaal door een kickstart in de ochtend!
batterij-quotes

"Wat een eye-opener. Deze challenge heeft me laten zien dat de start van de dag enorm bepalend is. Het is bizar dat één challenge zoveel invloed kan hebben op hoe ik mij gedurende de dag voel!"

Laura

Laura Heems

batterij-quotes

"Voor de challenge ging mijn energie vaak direct naar mijn kinderen en vergat ik mezelf. Nu nemen ik eerst 10 minuten ontspannen voor mezelf, waardoor ik minder stress ervaar dan voorheen en met een relaxed gevoel de dag begin."

Marjolein

Marjolein

batterij-quotes

"Door deze challenge ben ik liever voor mezelf in de ochtend én geef ik mezelf een peptalk. Daarnaast neem ik direct na het wakker worden de tijd om op de rand van mijn bed wat rek en strek oefeningen te doen. Heel fijn!"

Jelle

Jelle van Essen

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 11,99 /per maand

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 67,99 /per maand

 • Alles van FullCharge optie
 • Persoonlijke online coach in App
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 7,99 /per maand

 (€ 97,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 57,99 /per maand

(€ 695,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

Aan de slag met FullCharge in drie stappen

FullCharge-dagelijkse-successen
1

Meld je aan

Kies voor de optie met of zonder coaching. FullCharge is altijd opzegbaar.

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen
2

Download de App

Na je aanmelding, ontvang je een registratiemail om je account aan te maken voor de App.

FullCharge-App
3

Kies jouw eerste challenge

 Na de registratie, kies je in de App je eerste challenge en start je jouw persoonlijke groei!

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is FullCharge?

FullCharge is de App waarmee je actiegericht werkt aan jouw persoonlijke groei. Door middel van 14 daagse challenges leer je jezelf elke dag beter kennen en maak je bewuste keuzes die bijdragen aan een gelukkig leven. Of je nu wilt werken aan een betere mindset of meer zelfvertrouwen, jij bepaalt waar je aandacht aan besteed en waarin je wilt groeien als persoon.

Wat zijn challenges?

Iedere challenge duurt 14 dagen en is gemaakt in samenwerking met de beste neurowetenschappers, auteurs, coaches en sprekers. Tijdens de 14 dagen van een challenge ontvang je per dag verschillende activiteiten zoals lessen, opdrachten en zelfreflectie vragen. Je leert jezelf elke dag beter kennen en experimenteert per challenge met een nieuwe keuze in je leven om te ervaren of deze bijdraagt aan jouw geluk.

Hoeveel challenges kan ik tegelijk doen?

Bij FullCharge werk je aan één challenge tegelijk. Zo zorg je voor de beste focus en gebruik je de kracht van consistentie om stap voor stap aan jouw persoonlijke groei te werken.

Wat is de rol van de coach?

De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaring om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt. De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. 

Samen met jouw coach ben jij verzekerd van de beste resultaten en inzichten in jezelf. Zo geeft de coach waardevolle feedback op jouw ingevulde antwoorden, zal de coach je voorzien van extra vragen/tips als je vastloopt en biedt de coach altijd een luisterend oor via de chat op momenten dat jij dit nodig hebt.

Zie jouw coach als een persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Iemand die er altijd voor je is.

Kan ik zelf bepalen wanneer ik FullCharge doe op een dag?

Je kunt zelf bepalen wanneer je jouw FullCharge moment pakt. Wil je de dag graag beginnen met FullCharge? Dat kan. Liever voor het slapengaan? Ook prima! En als je een dag hebt gemist? Geen zorgen! Je kunt jouw gemiste activiteiten terugkijken en zelfs achteraf je antwoorden invullen.

Prijzen en betalingen

Wat zijn de kosten van FullCharge?

FullCharge heeft twee verschillende opties. FullCharge zonder coaching en FullCharge met coaching. Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge vanaf €7,99 per maand of kies voor FullCharge met coach vanaf €57,99 per maand.

Wat is de 14 dagen ‘No-Charge’ garantie?

Met onze 14 daagse ‘No-Charge’ garantie geven we jou graag de mogelijkheid om de eerste 14 dagen te experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij je past. Is FullCharge toch niet wat je zoekt en voltooi je jouw opzegging binnen 14 dagen na je betaling? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

Hoe kan ik FullCharge opzeggen?

FullCharge is altijd opzegbaar. Het opzeggen van FullCharge gaat heel eenvoudig via deze link. Als je verdere vragen hebt, staan wij altijd voor je klaar in de chat.

FullCharge App

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Kan ik mijn activiteiten in de App terugzien?

Alle activiteiten en antwoorden van de challenges die je hebt gedaan, kan je op een later moment terugkijken. Zo heb je de waardevolle content en inzichten over jezelf altijd binnen handbereik.

>