__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7b875":{"name":"Main Accent","parent":-1},"5a321":{"name":"Accent Transparent","parent":"7b875"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7b875":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"5a321":{"val":"rgba(46, 83, 102, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":200,"l":0.29,"s":0.38}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7b875":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"5a321":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.15}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
kickstart-je-dag-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

363 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Kickstart Je Dag

MET ESTRELLA VAN TOOR


Een goed begin, is het halve werk. Tijdens deze challenge werk jij naar een ochtendroutine die zorgt voor een ontspannen en opgeladen start van de dag én een krachtige mindset waar je de rest van de dag van profiteert. Je gaat aan de slag met verschillende mogelijkheden en ervaart welke kickstart van de dag het beste werkt voor jou!

Hoe je elke ochtend wakker wordt, heeft samen met je ochtendroutine (of een gebrek daaraan) een enorm effect op het succesniveau in elk onderdeel van je leven.

Geconcentreerde, productieve, succesvolle ochtenden genereren geconcentreerde, productieve en succesvolle dagen. Op dezelfde manier genereren ongeconcentreerde, onproductieve en middelmatige ochtenden ongeconcentreerde, onproductieve en middelmatige dagen - en uiteindelijk een leven van middelmatige kwaliteit.

In deze challenge werk jij toe naar een kickstart van de dag waarmee je je mindset goed zet en de tijd neemt om ontspannen en opgeladen wakker te worden. Alles om het beste in jezelf naar boven te halen en te genieten van de nieuwe dag die voor je ligt!

Deze challenge is voor jou als...

 • je onrustig wakker wordt
 • je bij het afgaan van de wekker, geen zin hebt om op te staan
 • je direct na het wakker worden naar je telefoon grijpt
 • je het gevoel hebt dat je steeds minder tijd voor jezelf hebt
 • je de dag gehaast start omdat je te lang bent blijven liggen
 • je je de laatste tijd futloos voelt
 • je het gevoel hebt dat je niet het beste in jezelf naar boven haalt
 • je het gevoel hebt dat je niet in charge bent over de keuzes die je maakt

Een succesvolle dag begint bij een succesvolle ochtend.

In Kickstart je dag helpt Estrella je met het stap voor stap vinden van jouw ideale kickstart van de dag waarmee je opgeladen en ontspannen je dagen doorgaat. Een momentje voor jezelf waarin niemand je stoort en je je volledig kunt focussen op de voorbereiding van een nieuwe succesvolle dag.

Als mindset coach en liefhebber van een krachtige ochtend routine, helpt Estrella je maar al te graag met het creëren van een start die werkt voor jou.

Wordt het een wandeling? Een journal sessie? Rustig genieten van een lekkere kop thee? Of misschien wel een moment van stilte waarin je incheckt met jezelf? De tijd zal het leren.

Gedurende de 14 dagen ontvang je stap voor stap nieuwe tips, tools en opdrachten die jou verder in jouw ontdekkingstocht naar de ideale kickstart. Ben jij klaar om jezelf te verbazen, de dag te beginnen met een moment voor jezelf en het beste in jezelf naar boven te halen?

Ontmoet de expert van deze challenge

Estrella van Toor is co-founder van FullCharge, spreker en gedrags- en mindset coach. Ze helpt je met het creëren van de juiste mindset voor verandering en weet met haar energie en passie mensen op een bijzondere manier te stimuleren in hun persoonlijke groei.

expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

Na deze challenge:

 • kickstart je de dag. Je start elke dag met een moment voor jezelf waarin je iets doet waarmee je je mindset goed zet en opgeladen en ontspannen de dag in gaat.
 • sta je op met zin in de dag. Doordat je de dag begint met een momentje voor jezelf, sta je opgeladen op. Je kijkt er dagelijks naar jouw genietmomentje in de ochtend uit.
 • ervaar je meer energie. Door de tijd te nemen om wakker te worden en iets te doen waar jij blij van wordt, krijgt je energieniveau een boost waar je de rest van de dag van profiteert.
 • heb je meer rust in je hoofd. Je bent je bewust van de impact van prikkels ‘s ochtends vroeg en start daarom de dag zonder telefoon. Dit zorgt voor ontzettend veel innerlijke rust én minder afleiding gedurende de dag.
 • zit je lekkerder in je vel. Je lacht van oor tot oor, voelt je krachtig en hebt het idee dat je eindelijk weer de empowerment over jouw dagen terug hebt!
 • ervaar je meer succes in alles wat je doet. Doordat je ‘s ochtend je mindset goed zet en met focus de dag ingaat, ben je je bewuster van wat je doet en werk je gerichter aan datgeen wat voor jou belangrijk is.
 • ga je met een tevreden gevoel naar bed. Je bent trots op jezelf en kijkt uit naar een nieuwe succesvolle dag. En dat allemaal door een kickstart in de ochtend!

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • Eye-openers van het de effecten van een goede start van de dag.
 • Inspiratie voor mogelijke onderdelen van jouw kickstart.
 • Een opdracht om je gedachten de avond van tevoren al goed te zetten.
 • Een mindset shift waarmee je de kans op het uitvoeren van een actie vergroot.
 • Een stappenplan om ‘s ochtends direct je bed uit te komen.
 • Avondaffirmaties die je helpen om er morgen weer een dag vol groei- en genietmomenten van te maken.
 • Tips & tricks voor een mindful moment aan het begin van de dag.
 • Een oefening waarmee je de dag met een blij gevoel start.
 • Inspiratie voor intenties om richting te geven aan je dagen.
 • Een eye-opener over telefoongebruik aan het begin van de dag.

363 deelnemers gingen je al voor en hebben succesvol een kickstart van de dag gecreëerd die werkt voor hen. Door tal van mogelijkheden, is de ochtendroutine voor iedereen uniek. De ene deelnemer start de dag met een wandeling, de ander met een journal sessie en weer een ander doet een dansje op haar favoriete nummer. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: ze starten de dag met iets waar ze ontzettend blij van worden en van genieten, waardoor ze ontspannen en opgeladen de dag ingaan.

batterij-quotes

"Wat een eye-opener. Deze challenge heeft me laten zien dat de start van de dag enorm bepalend is. Het is bizar dat één challenge zoveel invloed kan hebben op hoe ik mij gedurende de dag voel!"

Laura

Laura Heems

batterij-quotes

"Voor de challenge ging mijn energie vaak direct naar mijn kinderen en vergat ik mezelf. Nu nemen ik eerst 10 minuten ontspannen voor mezelf, waardoor ik minder stress ervaar dan voorheen en met een relaxed gevoel de dag begin."

Marjolein

Marjolein

batterij-quotes

"Door deze challenge ben ik liever voor mezelf in de ochtend én geef ik mezelf een peptalk. Daarnaast neem ik direct na het wakker worden de tijd om op de rand van mijn bed wat rek en strek oefeningen te doen. Heel fijn!"

Jelle

Jelle van Essen

kickstart-je-dag-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

363 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Kickstart Je Dag

MET ESTRELLA VAN TOOR


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de kickstart je dag challenge en start op 25 oktober 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 25 oktober 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>