FullCharge

0 comments

Je identiteit is dat wat jou uniek maakt. Het wordt gevormd door je karaktereigenschappen, overtuigingen, normen en waarden, gedrag etc.

Identiteit veranderen

Een nieuwe identiteit creëren vereist nieuw bewijs. Stel dat de versie van jezelf waar je stap voor stap naartoe werkt, duidelijk zijn of haar grenzen aangeeft. Als jij dit nu spannend vindt of het idee hebt dat je anderen hiermee teleurstelt, zal je het een aantal keer moeten doen om te zien wat er gebeurt. Je ontdekt dan dat het helemaal oké is en dat het je zelfs veel rust geeft. Met dit bewijs aan jezelf wordt het keer op keer makkelijker om het te doen en zal het stap voor stap onderdeel worden van wie jij bent. Zo werkt het met elke keuze.

Met dezelfde keuzes zul je eindigen met dezelfde resultaten. Maar met keuzes afgestemd op de versie van jezelf die je wilt zijn, is alles mogelijk. Om aan jezelf te bewijzen dat jij deze nieuwe identiteit kunt zijn, kan je de volgende twee stappen volgen:

  1. 1
    Bepaal de versie van jezelf die je wilt zijn. Waar wil je voor staan? Wat zijn je kernwaarden? Waar geloof je in (je overtuigingen)? Wat doe je op dagelijkse basis om goed voor jezelf te zorgen? Waar zeg je ja tegen? En waar juist niet?
  2. 2
    Bewijs dat je deze nieuwe identiteit kunt zijn met kleine dagelijkse overwinningen.
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Learn more about [your subject]. Start Now!

>