__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7b875":{"name":"Main Accent","parent":-1},"5a321":{"name":"Accent Transparent","parent":"7b875"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7b875":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"5a321":{"val":"rgba(46, 83, 102, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":200,"l":0.29,"s":0.38}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7b875":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"5a321":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.15}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
geef-je-grenzen-aan-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

483 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Geef Je Grenzen Aan

MET Estrella van Toor


Je grenzen bewaken en aangeven, is één van de belangrijkste routines van de versie van jezelf die het beste in zichzelf naar boven haalt. Doe je dit niet, dan leef je volgens de dromen en  doelen van anderen en ben je constant aan het pleasen ten koste van je eigen geluk. In deze challenge werk je stap voor stap naar de routine om tijdig je grenzen aan te geven en leer je hoe je over de angsten en onzekerheden stapt die hierbij opspelen.

Ergens weet je dat de manier waarop je nu leeft, niet de manier is waarmee je op de lange termijn het beste in jezelf naar boven haalt en geniet van elke dag. Je eigen grenzen voorbij lopen om anderen te pleasen, houd je misschien even vol, maar binnen de kortste keren, zal je instorten. Wij weten dat het niet langer zo kan. En diep van binnen weet jij het ook.

Jij verdient zoveel meer dan dat. Jij bent gemaakt om helderheid te hebben in wat jij belangrijk vindt. Om aan de hand daarvan keuzes te maken die goed voelen voor jou. En om hier open in te zijn tegenover de mensen om je heen.

En dat is precies wat jij met deze challenge gaat doen. Gedurende 14 dagen ga jij het aangeven van je grenzen een onderdeel maken van wie jij bent. Een routine. Hierdoor zal je steeds vaker keuzes gaan maken waar jij gelukkig van wordt en meer tijd voor jezelf overhouden!

Deze challenge is voor jou als...

 • je jezelf wegcijfert voor anderen omdat je teleurstelling wilt voorkomen
 • je niet helder hebt wat jij nu echt belangrijk vindt in het leven
 • je het lastig vindt om keuzes te maken
 • je vaak keuzes maakt waar jij diep van binnen niet gelukkig van wordt
 • je het lastig vindt om voor jezelf op te komen
 • je moeite hebt om tijd voor jezelf vrij te maken
 • je je schuldig voelt wanneer je ‘nee’ zegt tegen die beste vriendin of collega

Dit is jouw moment om te kiezen voor jezelf

Geef je grenzen aan met Estrella van Toor is een eye-opening challenge die je ware jij in jezelf wakker schudt.

In 14 dagen leer je alle ins en outs die jij moet weten en doen om zonder schuldgevoelens je grenzen aan te geven en te kiezen voor dat waar jij gelukkig van wordt. Estrella helpt je om concreet te maken wat jij belangrijk vindt in het leven zodat je vanuit daar duidelijk kunt zijn in je grenzen.

Hecht jij veel waarde aan rust? Dan is het onlogisch om de agenda bomvol te plannen en tegen elk verzoek voor een afspraak ‘ja’ te zeggen. Vind jij je gezondheid belangrijk? Dan is het onlogisch om met tegenzin die drie glazen wijn te drinken omdat je anderen niet teleur wilt stellen.

Estrella leidt je stap voor stap door de 14 dagen en voorziet je van de stappen die jij nodig hebt om van je grenzen aangeven een routine te maken. Hierdoor zal je met meer rust, zelfvertrouwen en energie door het leven gaan en genieten van elke dag!

Ontmoet de expert van deze challenge

Estrella van Toor is co-founder van FullCharge, spreker en gedrags- en mindset coach. Ze helpt je met het creëren van de juiste mindset voor verandering en weet met haar energie en passie mensen op een bijzondere manier te stimuleren in hun persoonlijke groei.

expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

Na deze challenge:

 • geef jij je grenzen aan zonder onzekerheden of angsten. Je komt vol zelfvertrouwen voor jezelf op waardoor de mensen om je heen je accepteren om wie jij echt bent, niet om de persoon die een masker voorhoudt om iedereen te pleasen.
 • heb je helderheid in je prioriteiten. Je weet wat jij belangrijk vindt, hebt duidelijkheid in wie je bent en wat jij wilt in het leven en geeft de grenzen aan die hierbij horen.
 • maak je keuzes waar je 100% achter staat. Doordat je weet wat jij belangrijk vindt, maak je makkelijker en sneller keuzes die goed voelen voor jou. 
 • voel je je niet schuldig als je ‘nee’ zegt. Je weet dat mensen je respecteren als jij achter de keuzes staat die je maakt. Dit straal je uit, waardoor mensen jouw grenzen alleen maar prettig vinden.
 • heb je meer zelfvertrouwen. Je zit lekker in je vel, voelt je krachtig en en komt op voor dat wat jij belangrijk vindt.
 • ervaar je innerlijke rust. Doordat je niet constant aan het piekeren bent over of je iets wel of niet zal doen, ervaar je extreme rust.
 • heb je meer tijd voor jezelf. Doordat je vaker voor jezelf kiest, heb je meer tijd om je eigen dromen en doelen na te jagen.
 • ben je liever voor jezelf. In plaats van dat je anderen alleen maar aan het pleasen bent, kies je nu vaker voor jezelf. Je gaat empowered door het leven en luistert naar je eigen behoeften.

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • Opdrachten om te ontdekken wat jij nu echt belangrijk vindt in het leven.
 • Opdrachten om te achterhalen op welke momenten jij jezelf wegcijferd en waarom.
 • Tips en tools om dicht bij jezelf te blijven tijdens het maken van keuzes.
 • Een stappenplan om daadwerkelijk je grenzen aan te geven zonder schuldgevoelens.
 • Eyeopeners die inzicht geven in de redenen waarom jij jezelf de afgelopen tijd hebt wegcijferd en geen ‘nee’ durft te zeggen.
 • Praktische voorbeelden die je helpen tijdens het creëren van de routine.
 • Een opdracht om opgekropte gevoelens ‘los te laten’.
 • Tips en tricks om het aangeven van je grenzen simpel te houden.

483 deelnemers gingen je al voor en hebben met deze challenge succesvol de routine gecreëerd die ervoor zorgt dat ze dagelijks open communiceren over hun grenzen. Het heeft hun zelfvertrouwen een enorme boost gegeven. Ze weten nu wat voor hen belangrijk is en stellen aan de hand daarvan prioriteiten. Hierdoor houden ze meer tijd voor zichzelf over, maken ze keuzes die goed voelen voor hen en ervaren ze meer innerlijke rust en geluk.

batterij-quotes

"Ik heb geleerd om mij minder te laten sturen door wat ‘moet’ en keuzes te maken welke ook bij mij passen. Dit geeft mij rust en zekerheid voor de toekomst."

Mike Valkenier

batterij-quotes

"Voordat ik deze challenge deed verplichtte ik mezelf om dingen te doen of ergens heen te gaan, ongeacht hoe moe ik was. Nu durf ik ‘nee’ te zeggen tegen vrienden, collega’s en familie als ik voel dat ik dat nodig heb en geniet van momenten waarop ik alleen ben."

Rachel 

batterij-quotes

"Ik ben me nu zoveel bewuster van mijn grenzen. In kleine stapjes heb ik dagelijks mezelf meer en meer teruggevonden. Ik kies nu voor mezelf en kan voor mijn gevoel eindelijk weer ‘ademen’. Duizendmaal dank!"

Delphine

Delphine van den Bossche

geef-je-grenzen-aan-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

483 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Geef Je Grenzen Aan

MET Estrella van Toor


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de geef je grenzen aan challenge en start op 25 oktober 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 25 oktober 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>