geef-gericht-aandacht-challenge
expert-fullcharge-paul-smit

14 DAAGSE CHALLENGE

Geef Gericht Aandacht

MET PAUL SMIT


Door alle afleidingen van tegenwoordig, zitten we met ons hoofd vaak al een moment of dag verder. Dit heeft als gevolg dat we doen alsof we luisteren of aandacht geven aan onszelf of een ander, terwijl we in gedachten heel ergens anders mee bezig zijn. In deze challenge creëer je de routine om gericht aandacht te geven aan de mensen die dat verdienen (inclusief jijzelf), waardoor je relaties krachtiger en liefdevoller worden dan ooit.

Hoe vaak heb jij nog een gesprek waarvan je denkt: wat was dit puur en intens? Je hoeft maar een blik om je heen te werpen en je ziet dat de meeste gesprekken tegenwoordig meer lijkt op ‘praten tegen een muur’.

De meeste van ons zijn het grootste deel van de dag (onbewust) bezig met allerlei gedachten, to-do’s en onzekerheden die ervoor zorgen dat we totaal niet met onze aandacht in het moment zijn. Hierdoor vinden we het lastig om ons aandacht bij een gesprek te houden, en al helemaal om goed te luisteren.

Daarom ga jij met deze challenge jezelf trainen om dit wel te doen. Je creëert de routine om van gericht aangeven jouw standaard te maken waardoor je binnen de kortste keren zult merken hoe zo’n simpele verandering kan zorgen voor extreme resultaten in je relaties.

Deze challenge is voor jou als...

 • je merkt dat je in een gesprek snel afgeleid bent
 • je meer diepgang in je relaties wilt
 • je gedachten tijdens een gesprek alle kanten opgaan
 • je constant met de toekomst of het verleden bezig bent
 • je moeite hebt om bewust te luisteren en in te haken op wat iemand zegt
 • je tijdens een gesprek vaak allerlei twijfels en onzekerheden hebt: ‘Is hetgeen wat ik zeg wel goed?’ ‘Wat zal de ander hiervan vinden?’ ‘Zit mijn haar wel goed?’
 • je moeite hebt om bewust aandacht te geven aan de mensen die je lief hebt door alle anderen dingen die je moet en wilt doen

Alles wat je aandacht geeft groeit

Geef gericht aandacht is dé challenge waarin Paul je de inzichten, tips en opdrachten geeft die jou helpen om je relaties meer diepgang te geven en gesprekken krachtiger te maken dan ooit.

Als één van de meest gevraagde sprekers van Nederland, weet Paul als geen ander hoe belangrijk luisteren is. Tijdens zijn shows en keynotes waarin hij vaak eindigt met een Q&A, is het tenslotte extreem belangrijk om goed te luisteren en concreet in te haken op dat waar de luisteraars behoefte aan hebben.

Verwacht veel interessante weetjes en feitjes, praktische tips én snelle resultaten door vanaf dag één de kennis die je opdoet toe te passen. Want uiteindelijk is het een kwestie van experimenteren en leren.

Ben jij klaar om de versie van jezelf te worden die gericht aandacht geeft, vol zelfvertrouwen en geluk door het leven gaat en diepgaande relaties en gesprekken heeft?

Ontmoet de expert van deze challenge

Paul Smit is filosoof, cabaretier, auteur en een van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Hij studeerde af op ‘de evolutie van het menselijk bewustzijn’ en schreef 11 boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap.

expert-fullcharge-paul-smit

Na deze challenge:

 • geef je gericht aandacht aan de mensen die je liefhebt. Je maakt tijd vrij om mensen bewust aandacht te geven en te verrassen. Dit wordt opgemerkt en zeer gewaardeerd!
 • richt je je aandacht meer op het moment. Je bent met je aandacht bij de gesprekken die je hebt en bent minder bezig met gedachten en to-do’s die door je hoofd rondvliegen.
 • merk je mooie bijzondere momenten op die je normaal niet opmerkt. Je hebt oog voor fijne gesprekken en mooie gebaren. Hierdoor heb je dagelijkse geluksmomentjes die jou en de ander blij maken.
 • ervaar je meer geluk. Je maakt mensen aan het lachen, voelt jezelf krachtig en bent hierdoor vanuit je innerlijke kern gelukkig. 
 • ervaar je meer innerlijke rust. Doordat je meer met je aandacht in het moment bent, ervaar je minder stress én dus meer innerlijke rust.
 • heb je meer zelfvertrouwen. Je twijfelt niet meer over wat je wel of niet zegt en weet dat je gewaardeerd wordt om wie jij bent. Dit geeft je zelfvertrouwen waardoor je elke dag groeit in wie je bent en wat je doet.
 • zijn je relaties krachtiger en liefdevoller. Je laat zien dat je de mensen om je heen waardeert door ze gericht aandacht te geven wat ervoor zorgt dat je ongekend veel liefde en kracht terugkrijgt.
batterij-quotes

"Deze challenge heeft me echt doen laten inzien wat ertoe doet in het leven. Ik ben de afgelopen jaren zoveel bezig geweest met presteren, maar besef me nu weer dat hetgeen waar ik echt gelukkig van wordt, de kleine dingen en mensen om me heen zijn."

Rene

Rene Waalteren

batterij-quotes

"Ik heb geleerd dat gericht aandacht geven bij iedereen kan, of het nou een onbekende voetganger is die je passeert en aan wie je een glimlach schenkt of je moeder waarmee je een gesprek voert. Ik had nooit gedacht dat het voor zo veel positieve gevoelens zorgt bij mijzelf en de ander."

Maxime-van-deuveren

Maxime van Deuveren

batterij-quotes

"Ik twijfelde om deze challenge te doen, maar ben achteraf heel blij dat ik het heb gedaan. Ik maak nu meer tijd vrij voor de mensen die ik liefheb en kies er op die momenten ook echt voor om niet met anderen bezig te zijn."

Rick Weert

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 11,99 /per maand

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 67,99 /per maand

 • Alles van FullCharge optie
 • Persoonlijke online coach in App
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 7,99 /per maand

 (€ 97,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 57,99 /per maand

(€ 695,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

Aan de slag met FullCharge in drie stappen

FullCharge-dagelijkse-successen
1

Meld je aan

Kies voor de optie met of zonder coaching. FullCharge is altijd opzegbaar.

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen
2

Download de App

Na je aanmelding, ontvang je een registratiemail om je account aan te maken voor de App.

FullCharge-App
3

Kies jouw eerste challenge

 Na de registratie, kies je in de App je eerste challenge en start je jouw persoonlijke groei!

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is FullCharge?

FullCharge is de App waarmee je actiegericht werkt aan jouw persoonlijke groei. Door middel van 14 daagse challenges leer je jezelf elke dag beter kennen en maak je bewuste keuzes die bijdragen aan een gelukkig leven. Of je nu wilt werken aan een betere mindset of meer zelfvertrouwen, jij bepaalt waar je aandacht aan besteed en waarin je wilt groeien als persoon.

Wat zijn challenges?

Iedere challenge duurt 14 dagen en is gemaakt in samenwerking met de beste neurowetenschappers, auteurs, coaches en sprekers. Tijdens de 14 dagen van een challenge ontvang je per dag verschillende activiteiten zoals lessen, opdrachten en zelfreflectie vragen. Je leert jezelf elke dag beter kennen en experimenteert per challenge met een nieuwe keuze in je leven om te ervaren of deze bijdraagt aan jouw geluk.

Hoeveel challenges kan ik tegelijk doen?

Bij FullCharge werk je aan één challenge tegelijk. Zo zorg je voor de beste focus en gebruik je de kracht van consistentie om stap voor stap aan jouw persoonlijke groei te werken.

Wat is de rol van de coach?

De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaring om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt. De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. 

Samen met jouw coach ben jij verzekerd van de beste resultaten en inzichten in jezelf. Zo geeft de coach waardevolle feedback op jouw ingevulde antwoorden, zal de coach je voorzien van extra vragen/tips als je vastloopt en biedt de coach altijd een luisterend oor via de chat op momenten dat jij dit nodig hebt.

Zie jouw coach als een persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Iemand die er altijd voor je is.

Kan ik zelf bepalen wanneer ik FullCharge doe op een dag?

Je kunt zelf bepalen wanneer je jouw FullCharge moment pakt. Wil je de dag graag beginnen met FullCharge? Dat kan. Liever voor het slapengaan? Ook prima! En als je een dag hebt gemist? Geen zorgen! Je kunt jouw gemiste activiteiten terugkijken en zelfs achteraf je antwoorden invullen.

Prijzen en betalingen

Wat zijn de kosten van FullCharge?

FullCharge heeft twee verschillende opties. FullCharge zonder coaching en FullCharge met coaching. Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge vanaf €7,99 per maand of kies voor FullCharge met coach vanaf €57,99 per maand.

Wat is de 14 dagen ‘No-Charge’ garantie?

Met onze 14 daagse ‘No-Charge’ garantie geven we jou graag de mogelijkheid om de eerste 14 dagen te experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij je past. Is FullCharge toch niet wat je zoekt en voltooi je jouw opzegging binnen 14 dagen na je betaling? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

Hoe kan ik FullCharge opzeggen?

FullCharge is altijd opzegbaar. Het opzeggen van FullCharge gaat heel eenvoudig via deze link. Als je verdere vragen hebt, staan wij altijd voor je klaar in de chat.

FullCharge App

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Kan ik mijn activiteiten in de App terugzien?

Alle activiteiten en antwoorden van de challenges die je hebt gedaan, kan je op een later moment terugkijken. Zo heb je de waardevolle content en inzichten over jezelf altijd binnen handbereik.

>