__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7b875":{"name":"Main Accent","parent":-1},"5a321":{"name":"Accent Transparent","parent":"7b875"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7b875":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"5a321":{"val":"rgba(46, 83, 102, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":200,"l":0.29,"s":0.38}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7b875":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"5a321":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.15}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
geef-gericht-aandacht-challenge
expert-fullcharge-paul-smit

230 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Geef Gericht Aandacht

MET PAUL SMIT


Door alle afleidingen van tegenwoordig, zitten we met ons hoofd vaak al een moment of dag verder. Dit heeft als gevolg dat we doen alsof we luisteren of aandacht geven aan onszelf of een ander, terwijl we in gedachten heel ergens anders mee bezig zijn. In deze challenge creëer je de routine om gericht aandacht te geven aan de mensen die dat verdienen (inclusief jijzelf), waardoor je relaties krachtiger en liefdevoller worden dan ooit.

Hoe vaak heb jij nog een gesprek waarvan je denkt: wat was dit puur en intens? Je hoeft maar een blik om je heen te werpen en je ziet dat de meeste gesprekken tegenwoordig meer lijkt op ‘praten tegen een muur’.

De meeste van ons zijn het grootste deel van de dag (onbewust) bezig met allerlei gedachten, to-do’s en onzekerheden die ervoor zorgen dat we totaal niet met onze aandacht in het moment zijn. Hierdoor vinden we het lastig om ons aandacht bij een gesprek te houden, en al helemaal om goed te luisteren.

Daarom ga jij met deze challenge jezelf trainen om dit wel te doen. Je creëert de routine om van gericht aangeven jouw standaard te maken waardoor je binnen de kortste keren zult merken hoe zo’n simpele verandering kan zorgen voor extreme resultaten in je relaties.

Deze challenge is voor jou als...

 • je merkt dat je in een gesprek snel afgeleid bent
 • je meer diepgang in je relaties wilt
 • je gedachten tijdens een gesprek alle kanten opgaan
 • je constant met de toekomst of het verleden bezig bent
 • je moeite hebt om bewust te luisteren en in te haken op wat iemand zegt
 • je tijdens een gesprek vaak allerlei twijfels en onzekerheden hebt: ‘Is hetgeen wat ik zeg wel goed?’ ‘Wat zal de ander hiervan vinden?’ ‘Zit mijn haar wel goed?’
 • je moeite hebt om bewust aandacht te geven aan de mensen die je lief hebt door alle anderen dingen die je moet en wilt doen

Alles wat je aandacht geeft groeit

Geef gericht aandacht is dé challenge waarin Paul je de inzichten, tips en opdrachten geeft die jou helpen om je relaties meer diepgang te geven en gesprekken krachtiger te maken dan ooit.

Als één van de meest gevraagde sprekers van Nederland, weet Paul als geen ander hoe belangrijk luisteren is. Tijdens zijn shows en keynotes waarin hij vaak eindigt met een Q&A, is het tenslotte extreem belangrijk om goed te luisteren en concreet in te haken op dat waar de luisteraars behoefte aan hebben.

Verwacht veel interessante weetjes en feitjes, praktische tips én snelle resultaten door vanaf dag één de kennis die je opdoet toe te passen. Want uiteindelijk is het een kwestie van experimenteren en leren.

Ben jij klaar om de versie van jezelf te worden die gericht aandacht geeft, vol zelfvertrouwen en geluk door het leven gaat en diepgaande relaties en gesprekken heeft?

Ontmoet de expert van deze challenge

Paul Smit is filosoof, cabaretier, auteur en een van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Hij studeerde af op ‘de evolutie van het menselijk bewustzijn’ en schreef 11 boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap.

expert-fullcharge-paul-smit

Na deze challenge:

 • geef je gericht aandacht aan de mensen die je liefhebt. Je maakt tijd vrij om mensen bewust aandacht te geven en te verrassen. Dit wordt opgemerkt en zeer gewaardeerd!
 • richt je je aandacht meer op het moment. Je bent met je aandacht bij de gesprekken die je hebt en bent minder bezig met gedachten en to-do’s die door je hoofd rondvliegen.
 • merk je mooie bijzondere momenten op die je normaal niet opmerkt. Je hebt oog voor fijne gesprekken en mooie gebaren. Hierdoor heb je dagelijkse geluksmomentjes die jou en de ander blij maken.
 • ervaar je meer geluk. Je maakt mensen aan het lachen, voelt jezelf krachtig en bent hierdoor vanuit je innerlijke kern gelukkig. 
 • ervaar je meer innerlijke rust. Doordat je meer met je aandacht in het moment bent, ervaar je minder stress én dus meer innerlijke rust.
 • heb je meer zelfvertrouwen. Je twijfelt niet meer over wat je wel of niet zegt en weet dat je gewaardeerd wordt om wie jij bent. Dit geeft je zelfvertrouwen waardoor je elke dag groeit in wie je bent en wat je doet.
 • zijn je relaties krachtiger en liefdevoller. Je laat zien dat je de mensen om je heen waardeert door ze gericht aandacht te geven wat ervoor zorgt dat je ongekend veel liefde en kracht terugkrijgt.

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • Inzichten in wat er met jezelf en de ander gebeurt als je iemand gericht aandacht geeft.
 • Een opdracht om erachter te komen wat een fijn gesprek voor jou betekent.
 • Een toelichting op de piramide van Maslow.
 • Een opdracht om op te merken wat er met de ander gebeurt als je gericht aandacht geeft.
 • Een tip om op een hele simpele en leuke manier gericht aandacht te geven.
 • Inzichten in de behoefte aan waardering en erkenning.
 • Eye-openers in de kracht van doorvragen én een netwerk bouwen.
 • Een opdracht om aandachtig te luisteren.
 • Een inzicht over het geven van advies.
 • Tips & tricks om de verbinding in een relatie te vergroten.

230 deelnemers gingen je al voor en hebben succesvol de routine gecreëerd om gericht en bewust aandacht te geven. Ze hebben ervaren wat het met zichzelf en de ander doet als je hier de tijd voor neemt én ontdekt dat dit een ongekend gevoel van zelfvertrouwen en geluk geeft.

batterij-quotes

"Deze challenge heeft me echt doen laten inzien wat ertoe doet in het leven. Ik ben de afgelopen jaren zoveel bezig geweest met presteren, maar besef me nu weer dat hetgeen waar ik echt gelukkig van wordt, de kleine dingen en mensen om me heen zijn."

Rene

Rene Waalteren

batterij-quotes

"Ik heb geleerd dat gericht aandacht geven bij iedereen kan, of het nou een onbekende voetganger is die je passeert en aan wie je een glimlach schenkt of je moeder waarmee je een gesprek voert. Ik had nooit gedacht dat het voor zo veel positieve gevoelens zorgt bij mijzelf en de ander."

Maxime-van-deuveren

Maxime van Deuveren

batterij-quotes

"Ik twijfelde om deze challenge te doen, maar ben achteraf heel blij dat ik het heb gedaan. Ik maak nu meer tijd vrij voor de mensen die ik liefheb en kies er op die momenten ook echt voor om niet met anderen bezig te zijn."

Rick Weert

geef-gericht-aandacht-challenge
expert-fullcharge-paul-smit

230 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Geef Gericht Aandacht

MET PAUL SMIT


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de geef gericht aandacht challenge en start op 25 oktober 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 25 oktober 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>