geef-drie-complimenten-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

14 DAAGSE CHALLENGE

Geef Drie Complimenten

MET Estrella van Toor


Misschien ken je het gezegde wel: alles wat je aandacht geeft groeit. Dat is ook van toepassing op complimenten. Hoe vaker je gemeende complimenten geeft aan anderen en jezelf, hoe krachtiger en zelfverzekerder deze personen en jijzelf worden. Tijdens deze challenge ga je aan de slag met het ontwikkelen van een routine waarin je dagelijks gemeende complimenten geeft en ontvangt die voor ongekend veel zelfvertrouwen en geluk zorgen.

Simple things are simple to do, but they are also simple not to do. Een zin die op het geven en ontvangen van complimenten zeker van toepassing is.

Complimenten zijn iets waar we snel aan voorbij gaan. We vinden het normaal dat iemand even iets voor ons haalt en wimpelen een compliment dat gaat over onszelf snel voorbij. ‘Dat doet toch iedereen’.

Hierdoor verdwijnt stap voor stap de kracht van complimenten, terwijl het juist iets is wat jou en de mensen om je heen enorm veel zelfvertrouwen en geluk kan geven. Daarom ga jij in deze challenge de uitdaging aan om dagelijks drie gemeende complimenten te geven en/of ontvangen én leer je alles wat nodig is om dit te doen.

Deze challenge is voor jou als...

 • je het lastig vindt om complimenten te ontvangen
 • je jezelf niet of nauwelijks waardeert voor wie je bent en wat je doet
 • je je regelmatig niet goed genoeg voelt
 • je jezelf continu bekritiseert
 • je door de drukte van de dag vergeet stil te staan bij je (kleine) succesmomenten
 • je je vooral focust op wat beter kan of niet goed gaat
 • je het lastig vindt om waardering tegenover anderen uit te spreken

Ontdek de ware kracht van gemeende complimenten

Tijdens Geef drie complimenten daagt Estrella je uit om vooral jezelf dagelijks complimenten te geven.

Als mindset coach heeft ze de afgelopen jaren ingezien dat we als mensen te weinig stilstaan bij de dingen die goed gaan. We bekritiseren onszelf continu, komen hierdoor minder lekker in ons vel te zitten en staan hierdoor ook steeds minder open voor de complimenten die anderen ons geven. Hierdoor komen we in een vicieuze cirkel waarin ons zelfvertrouwen en geluk elke dag een beetje minder wordt.

Laat je verassen door Estrella met leuke en haalbare tips, tools en opdrachten en ervaar zelf hoe een kleine dagelijkse actie als deze, je hele blik op het leven, jezelf en de mensen om je heen kan veranderen.

Ontmoet de expert van deze challenge

Estrella van Toor is co-founder van FullCharge, spreker en gedrags- en mindset coach. Ze helpt je met het creëren van de juiste mindset voor verandering en weet met haar energie en passie mensen op een bijzondere manier te stimuleren in hun persoonlijke groei.

expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

Na deze challenge:

 • ontvang en geef jij complimenten met open armen. Je waardeert jezelf voor wie je bent, spreekt dit uit en gelooft er ook daadwerkelijk in.
 • ervaar je dagelijks meer zelfvertrouwen en geluk. Doordat je de focus legt op dat wat wel goed gaat, ben je trots op jezelf en de stappen die je zet. Dit zorgt voor een intens gevoel van zelfvertrouwen en geluk.
 • sta je stil bij de dingen die goed gaan. Je staat stil bij je successen en gaat elke avond met een voldaan, tevreden en trots gevoel naar bed.
 • waardeer je jezelf en anderen meer. Doordat je lekker in je vel zit en met een frisse opgewekte blik je dagen tegemoet gaat, kan je veel beter zien hoe goed jij en de mensen om je heen bezig zijn.
 • spreek je je waardering uit. Je ziet niet alleen hoe lekker jij en de mensen om je heen bezig zijn, je spreekt het ook daadwerkelijk uit. Hierdoor ontstaan er mooie dingen en vrolijke gezichten. 
 • groei je dagelijks in jouw proces naar de versie van jezelf die het beste in zichzelf naar boven haalt en geniet van elke dag. De complimenten die je jezelf geeft geven je een innerlijke drive die je niet eerder gekend hebt. Je bent dagelijks op zoek naar nieuwe stappen en succesjes die bijdragen aan jouw groei en gaat hier volle bak voor!
batterij-quotes

"Wat een waardevolle challenge! Ik heb ingezien hoe belangrijk en leuk het is om complimenten te geven, ervaren hoe het bijdraagt aan je zelfvertrouwen, geleerd hoe je complimenten kunt geven en ontdekt dat je beter spaarzaam kunt zijn met de ‘supers’ en toppers’!"

Ellen Vonck

batterij-quotes

"Geef drie complimenten heeft me echt doen laten inzien dat het oké is om een compliment te geven om iets heel kleins. Daarnaast spreek ik het nu uit vanuit de ik-vorm en ben ik alert op dat mijn complimenten, tegenover zowel mezelf als een ander, gemeend zijn."

Maxime-van-deuveren

Maxime van Deuveren

batterij-quotes

"Dat zoiets kleins, je zo kan veranderen. Wauw! Een aanrader voor iedereen die zichzelf constant omlaag praat en weer trots wilt zijn op de dingen die je doet. Dit gaat je er echt bij helpen!"

Laura

Laura Heems

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 11,99 /per maand

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 67,99 /per maand

 • Alles van FullCharge optie
 • Persoonlijke online coach in App
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 7,99 /per maand

 (€ 97,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 57,99 /per maand

(€ 695,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

Aan de slag met FullCharge in drie stappen

FullCharge-dagelijkse-successen
1

Meld je aan

Kies voor de optie met of zonder coaching. FullCharge is altijd opzegbaar.

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen
2

Download de App

Na je aanmelding, ontvang je een registratiemail om je account aan te maken voor de App.

FullCharge-App
3

Kies jouw eerste challenge

 Na de registratie, kies je in de App je eerste challenge en start je jouw persoonlijke groei!

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is FullCharge?

FullCharge is de App waarmee je actiegericht werkt aan jouw persoonlijke groei. Door middel van 14 daagse challenges leer je jezelf elke dag beter kennen en maak je bewuste keuzes die bijdragen aan een gelukkig leven. Of je nu wilt werken aan een betere mindset of meer zelfvertrouwen, jij bepaalt waar je aandacht aan besteed en waarin je wilt groeien als persoon.

Wat zijn challenges?

Iedere challenge duurt 14 dagen en is gemaakt in samenwerking met de beste neurowetenschappers, auteurs, coaches en sprekers. Tijdens de 14 dagen van een challenge ontvang je per dag verschillende activiteiten zoals lessen, opdrachten en zelfreflectie vragen. Je leert jezelf elke dag beter kennen en experimenteert per challenge met een nieuwe keuze in je leven om te ervaren of deze bijdraagt aan jouw geluk.

Hoeveel challenges kan ik tegelijk doen?

Bij FullCharge werk je aan één challenge tegelijk. Zo zorg je voor de beste focus en gebruik je de kracht van consistentie om stap voor stap aan jouw persoonlijke groei te werken.

Wat is de rol van de coach?

De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaring om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt. De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. 

Samen met jouw coach ben jij verzekerd van de beste resultaten en inzichten in jezelf. Zo geeft de coach waardevolle feedback op jouw ingevulde antwoorden, zal de coach je voorzien van extra vragen/tips als je vastloopt en biedt de coach altijd een luisterend oor via de chat op momenten dat jij dit nodig hebt.

Zie jouw coach als een persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Iemand die er altijd voor je is.

Kan ik zelf bepalen wanneer ik FullCharge doe op een dag?

Je kunt zelf bepalen wanneer je jouw FullCharge moment pakt. Wil je de dag graag beginnen met FullCharge? Dat kan. Liever voor het slapengaan? Ook prima! En als je een dag hebt gemist? Geen zorgen! Je kunt jouw gemiste activiteiten terugkijken en zelfs achteraf je antwoorden invullen.

Prijzen en betalingen

Wat zijn de kosten van FullCharge?

FullCharge heeft twee verschillende opties. FullCharge zonder coaching en FullCharge met coaching. Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge vanaf €7,99 per maand of kies voor FullCharge met coach vanaf €57,99 per maand.

Wat is de 14 dagen ‘No-Charge’ garantie?

Met onze 14 daagse ‘No-Charge’ garantie geven we jou graag de mogelijkheid om de eerste 14 dagen te experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij je past. Is FullCharge toch niet wat je zoekt en voltooi je jouw opzegging binnen 14 dagen na je betaling? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

Hoe kan ik FullCharge opzeggen?

FullCharge is altijd opzegbaar. Het opzeggen van FullCharge gaat heel eenvoudig via deze link. Als je verdere vragen hebt, staan wij altijd voor je klaar in de chat.

FullCharge App

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Kan ik mijn activiteiten in de App terugzien?

Alle activiteiten en antwoorden van de challenges die je hebt gedaan, kan je op een later moment terugkijken. Zo heb je de waardevolle content en inzichten over jezelf altijd binnen handbereik.

>