__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"44ebb":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"44ebb":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"44ebb":{"val":"rgb(57, 163, 209)","hsl":{"h":198,"s":0.62,"l":0.52,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"47781":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"47781":{"val":"rgb(242, 123, 52)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"47781":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Doe de test!
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"44ebb":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"44ebb":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"44ebb":{"val":"rgb(57, 163, 209)","hsl":{"h":198,"s":0.62,"l":0.52,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
geef-drie-complimenten-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

196 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Geef Drie Complimenten

MET Estrella van Toor


Misschien ken je het gezegde wel: alles wat je aandacht geeft groeit. Dat is ook van toepassing op complimenten. Hoe vaker je gemeende complimenten geeft aan anderen en jezelf, hoe krachtiger en zelfverzekerder deze personen en jijzelf worden. Tijdens deze challenge ga je aan de slag met het ontwikkelen van een routine waarin je dagelijks gemeende complimenten geeft en ontvangt die voor ongekend veel zelfvertrouwen en geluk zorgen.

Simple things are simple to do, but they are also simple not to do. Een zin die op het geven en ontvangen van complimenten zeker van toepassing is.

Complimenten zijn iets waar we snel aan voorbij gaan. We vinden het normaal dat iemand even iets voor ons haalt en wimpelen een compliment dat gaat over onszelf snel voorbij. ‘Dat doet toch iedereen’.

Hierdoor verdwijnt stap voor stap de kracht van complimenten, terwijl het juist iets is wat jou en de mensen om je heen enorm veel zelfvertrouwen en geluk kan geven. Daarom ga jij in deze challenge de uitdaging aan om dagelijks drie gemeende complimenten te geven en/of ontvangen én leer je alles wat nodig is om dit te doen.

Deze challenge is voor jou als...

 • je het lastig vindt om complimenten te ontvangen
 • je jezelf niet of nauwelijks waardeert voor wie je bent en wat je doet
 • je je regelmatig niet goed genoeg voelt
 • je jezelf continu bekritiseert
 • je door de drukte van de dag vergeet stil te staan bij je (kleine) succesmomenten
 • je je vooral focust op wat beter kan of niet goed gaat
 • je het lastig vindt om waardering tegenover anderen uit te spreken

Ontdek de ware kracht van gemeende complimenten

Tijdens Geef drie complimenten daagt Estrella je uit om vooral jezelf dagelijks complimenten te geven.

Als mindset coach heeft ze de afgelopen jaren ingezien dat we als mensen te weinig stilstaan bij de dingen die goed gaan. We bekritiseren onszelf continu, komen hierdoor minder lekker in ons vel te zitten en staan hierdoor ook steeds minder open voor de complimenten die anderen ons geven. Hierdoor komen we in een vicieuze cirkel waarin ons zelfvertrouwen en geluk elke dag een beetje minder wordt.

Laat je verassen door Estrella met leuke en haalbare tips, tools en opdrachten en ervaar zelf hoe een kleine dagelijkse actie als deze, je hele blik op het leven, jezelf en de mensen om je heen kan veranderen.

Ontmoet de expert van deze challenge

Estrella van Toor is co-founder van FullCharge, spreker en gedrags- en mindset coach. Ze helpt je met het creëren van de juiste mindset voor verandering en weet met haar energie en passie mensen op een bijzondere manier te stimuleren in hun persoonlijke groei.

expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

Na deze challenge:

 • ontvang en geef jij complimenten met open armen. Je waardeert jezelf voor wie je bent, spreekt dit uit en gelooft er ook daadwerkelijk in.
 • ervaar je dagelijks meer zelfvertrouwen en geluk. Doordat je de focus legt op dat wat wel goed gaat, ben je trots op jezelf en de stappen die je zet. Dit zorgt voor een intens gevoel van zelfvertrouwen en geluk.
 • sta je stil bij de dingen die goed gaan. Je staat stil bij je successen en gaat elke avond met een voldaan, tevreden en trots gevoel naar bed.
 • waardeer je jezelf en anderen meer. Doordat je lekker in je vel zit en met een frisse opgewekte blik je dagen tegemoet gaat, kan je veel beter zien hoe goed jij en de mensen om je heen bezig zijn.
 • spreek je je waardering uit. Je ziet niet alleen hoe lekker jij en de mensen om je heen bezig zijn, je spreekt het ook daadwerkelijk uit. Hierdoor ontstaan er mooie dingen en vrolijke gezichten. 
 • groei je dagelijks in jouw proces naar de versie van jezelf die het beste in zichzelf naar boven haalt en geniet van elke dag. De complimenten die je jezelf geeft geven je een innerlijke drive die je niet eerder gekend hebt. Je bent dagelijks op zoek naar nieuwe stappen en succesjes die bijdragen aan jouw groei en gaat hier volle bak voor!

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • Tips & tricks waarmee het geven en ontvangen van complimenten makkelijker wordt.
 • Eye-openers omtrent complimenten.
 • Een belangrijke voorwaarde aan het geven van complimenten.
 • Twee oefeningen om een kritische houding tegenover jezelf te minderen.
 • Een inspiratielijst met complimenten die je jezelf gedurende de dag kunt geven.
 • Een eye-opener hoe waardering ervoor zorgt dat je iets sneller nog een keer doet.
 • Inzichten in het belang van complimenten voor kleine successen in het dagelijks leven.
 • Twee tips om complimenten op een simpele en leuke manier kleiner te maken.

196 deelnemers gingen je al voor en geven nu dagelijks complimenten aan zichzelf en aan de mensen om hen heen. Ze hebben ingezien hoe belangrijk deze simpele actie is en maken er daarom maar al te graag tijd voor vrij. Hierdoor ervaren ze meer zelfvertrouwen en geluk én is hun hele blik en houding tegenover zichzelf en anderen positief veranderd.

batterij-quotes

"Wat een waardevolle challenge! Ik heb ingezien hoe belangrijk en leuk het is om complimenten te geven, ervaren hoe het bijdraagt aan je zelfvertrouwen, geleerd hoe je complimenten kunt geven en ontdekt dat je beter spaarzaam kunt zijn met de ‘supers’ en toppers’!"

Ellen Vonck

batterij-quotes

"Geef drie complimenten heeft me echt doen laten inzien dat het oké is om een compliment te geven om iets heel kleins. Daarnaast spreek ik het nu uit vanuit de ik-vorm en ben ik alert op dat mijn complimenten, tegenover zowel mezelf als een ander, gemeend zijn."

Maxime-van-deuveren

Maxime van Deuveren

batterij-quotes

"Dat zoiets kleins, je zo kan veranderen. Wauw! Een aanrader voor iedereen die zichzelf constant omlaag praat en weer trots wilt zijn op de dingen die je doet. Dit gaat je er echt bij helpen!"

Laura

Laura Heems

geef-drie-complimenten-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

196 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Geef Drie Complimenten

MET Estrella van Toor


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de geef drie complimenten challenge en start op 24 januari 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 24 januari 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>