eet-langzaam-en-bewust-challenge
expert-fullcharge-jordy-van-toor

14 DAAGSE CHALLENGE

Eet Langzaam En Bewust

MET JORDY VAN TOOR


Ontbijten met je telefoon, lunchen achter de computer en een zak chips leegeten zonder dat je het doorhebt, dat is na deze challenge verleden tijd. Stap voor stap ga je aan de slag met het creëren van de routine om tijdens het eten niks anders te doen dan eten. Hierdoor zal je bewust genieten van iedere hap en een maaltijd of snack zien als pauzemoment in jouw dag.

We hebben allemaal wel eens momenten waarop we snel wat in onze mond stoppen omdat we ‘te druk’ zijn (in ons hoofd) om even rustig ervoor te gaan zitten. Maar als dit voor jou ‘normaal’ is geworden, is het de hoogste tijd om daar iets aan te doen.

Snel en onbewust eten heeft namelijk veel nadelige gevolgen voor je lichaam, je gezondheid en je stressniveau. Je voelt je namelijk niet alleen opgejaagd, waardoor mentale klachten toenemen, maar je vertering gaat er ook aan onderdoor.

Daarom ga jij met deze challenge van je maaltijden en snacks ultieme genietmomenten maken. Dus leg die telefoon maar weg, klap de laptop maar dicht en laat het genieten maar beginnen!

Deze challenge is voor jou als...

 • je het gevoel hebt dat je continu door moet rennen
 • je het lastig vindt om tijd vrij te maken om rustig te eten
 • je veel onrust in je hoofd ervaart
 • je je schuldig voelt als je even niks doet
 • je na het eten vaak geen verzadigd gevoel hebt
 • je 9 van de 10 keer achter een beeldscherm eet
 • je vaak tijdens het eten alweer met het volgende wat op je to-do lijstje staat bezig bent

Maak van eten een vast genietmoment

In Eet langzaam en bewust daagt Jordy je uit om van elke maaltijd en snack een genietmoment te maken.

Tijdens de jaren waarin hij mensen begeleidde om af te vallen en gezonder te eten, was dit een vast onderdeel. Je kunt namelijk nog zo gezond eten, maar als jij het binnen no-time in je mond stopt zonder dat je het doorhebt, zal je lichaam alsnog niet optimaal functioneren. Het zorgt voor onjuiste lichaamssignalen én bovenal extreme stress.

Daarom trekt Jordy je 14 dagen lang uit de dagelijkse hurry en krijg je de tips, tools en opdrachten die nodig zijn om van langzaam en bewust eten jouw standaard te maken.

Ontmoet de expert van deze challenge

Jordy van Toor is co-founder van FullCharge en spreker op het gebied van verandering en mindset. Hij deelt zijn kennis, learnings en ervaringen als (oud) leefstijlcoach en ondernemer om zoveel mogelijk mensen te helpen in het waarmaken van hun dromen en ambities.

expert-fullcharge-jordy-van-toor

Na deze challenge:

 • neem jij bij elke maaltijd en snack de tijd om ervan te genieten. Je legt beeldschermen weg, geniet van elke hap en voelt je na elke maaltijd en snack weer opgeladen om door te gaan waar je mee bezig was.
 • zie je eten als een pauzemoment in jouw dagen. In plaats van dat je continu door blijft rennen, zijn jouw eetmomenten vaste momenten waarop je even ontspant.
 • ervaar je meer innerlijke rust. Doordat je van elke maaltijd een pauzemoment maakt, geef je je brein de tijd om de dingen die je hebt gedaan te verwerken wat zorgt voor rust in je hoofd.
 • ben je meer ontspannen. Je geniet van je maaltijden, neemt de tijd om rustig te eten en voelt je niet opgejaagd. Dit gevoel wat bij de maaltijden ontstaat neem je mee in alles wat je doet.
 • voel je je sneller verzadigd waardoor je je minder snel overeet. Je geeft je lichaam de tijd om signalen over te brengen doordat je langzaam en bewust eet en luistert hiernaar. Hierdoor overeet je je minder snel en merk je het sneller op wanneer je verzadigd bent.
 • heb je minder cravings gedurende de dag. Doordat je maaltijden en snacks zorgen voor voldoende verzadiging, heb je gedurende de dag minder behoefte aan suiker- of vetrijke snacks.
 • heb je een betere vertering. Je kauwt beter en ervaart minder stress waardoor je darmen optimaal hun werk kunnen doen en je minder last hebt van opgeladen gevoelens.
batterij-quotes

"Ik zie nu in hoe belangrijk singletasken is. Het geeft zoveel rust en ruimte. Iedere maaltijd neem ik nu de tijd wat zorgt voor een ongekende rust in mijn hoofd."

Laura

Laura 

batterij-quotes

"Doordat ik langzaam en bewust ben gaan eten, ben ik ook veel gezonder gaan eten. Ik geniet nu echt van pure producten, neem de tijd voor mijn maaltijden en luister goed naar mijn lichaam."

Manon

Manon

batterij-quotes

"Het is zo belangrijk om na te denken hoe en wat je eet. Je kunt er zoveel uit leren. Ik eet nu echt zoveel rustiger en dat zorgt voor een extreem ontspannen gevoel."

Barbara

Barbra Graven

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 11,99 /per maand

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 67,99 /per maand

 • Alles van FullCharge optie
 • Persoonlijke online coach in App
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 7,99 /per maand

 (€ 97,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 57,99 /per maand

(€ 695,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

Aan de slag met FullCharge in drie stappen

FullCharge-dagelijkse-successen
1

Meld je aan

Kies voor de optie met of zonder coaching. FullCharge is altijd opzegbaar.

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen
2

Download de App

Na je aanmelding, ontvang je een registratiemail om je account aan te maken voor de App.

FullCharge-App
3

Kies jouw eerste challenge

 Na de registratie, kies je in de App je eerste challenge en start je jouw persoonlijke groei!

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is FullCharge?

FullCharge is de App waarmee je actiegericht werkt aan jouw persoonlijke groei. Door middel van 14 daagse challenges leer je jezelf elke dag beter kennen en maak je bewuste keuzes die bijdragen aan een gelukkig leven. Of je nu wilt werken aan een betere mindset of meer zelfvertrouwen, jij bepaalt waar je aandacht aan besteed en waarin je wilt groeien als persoon.

Wat zijn challenges?

Iedere challenge duurt 14 dagen en is gemaakt in samenwerking met de beste neurowetenschappers, auteurs, coaches en sprekers. Tijdens de 14 dagen van een challenge ontvang je per dag verschillende activiteiten zoals lessen, opdrachten en zelfreflectie vragen. Je leert jezelf elke dag beter kennen en experimenteert per challenge met een nieuwe keuze in je leven om te ervaren of deze bijdraagt aan jouw geluk.

Hoeveel challenges kan ik tegelijk doen?

Bij FullCharge werk je aan één challenge tegelijk. Zo zorg je voor de beste focus en gebruik je de kracht van consistentie om stap voor stap aan jouw persoonlijke groei te werken.

Wat is de rol van de coach?

De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaring om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt. De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. 

Samen met jouw coach ben jij verzekerd van de beste resultaten en inzichten in jezelf. Zo geeft de coach waardevolle feedback op jouw ingevulde antwoorden, zal de coach je voorzien van extra vragen/tips als je vastloopt en biedt de coach altijd een luisterend oor via de chat op momenten dat jij dit nodig hebt.

Zie jouw coach als een persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Iemand die er altijd voor je is.

Kan ik zelf bepalen wanneer ik FullCharge doe op een dag?

Je kunt zelf bepalen wanneer je jouw FullCharge moment pakt. Wil je de dag graag beginnen met FullCharge? Dat kan. Liever voor het slapengaan? Ook prima! En als je een dag hebt gemist? Geen zorgen! Je kunt jouw gemiste activiteiten terugkijken en zelfs achteraf je antwoorden invullen.

Prijzen en betalingen

Wat zijn de kosten van FullCharge?

FullCharge heeft twee verschillende opties. FullCharge zonder coaching en FullCharge met coaching. Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge vanaf €7,99 per maand of kies voor FullCharge met coach vanaf €57,99 per maand.

Wat is de 14 dagen ‘No-Charge’ garantie?

Met onze 14 daagse ‘No-Charge’ garantie geven we jou graag de mogelijkheid om de eerste 14 dagen te experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij je past. Is FullCharge toch niet wat je zoekt en voltooi je jouw opzegging binnen 14 dagen na je betaling? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

Hoe kan ik FullCharge opzeggen?

FullCharge is altijd opzegbaar. Het opzeggen van FullCharge gaat heel eenvoudig via deze link. Als je verdere vragen hebt, staan wij altijd voor je klaar in de chat.

FullCharge App

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Kan ik mijn activiteiten in de App terugzien?

Alle activiteiten en antwoorden van de challenges die je hebt gedaan, kan je op een later moment terugkijken. Zo heb je de waardevolle content en inzichten over jezelf altijd binnen handbereik.

>