__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7b875":{"name":"Main Accent","parent":-1},"5a321":{"name":"Accent Transparent","parent":"7b875"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7b875":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"5a321":{"val":"rgba(46, 83, 102, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":200,"l":0.29,"s":0.38}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7b875":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"5a321":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.15}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
eet-langzaam-en-bewust-challenge
expert-fullcharge-jordy-van-toor

231 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Eet Langzaam En Bewust

MET JORDY VAN TOOR


Ontbijten met je telefoon, lunchen achter de computer en een zak chips leegeten zonder dat je het doorhebt, dat is na deze challenge verleden tijd. Stap voor stap ga je aan de slag met het creëren van de routine om tijdens het eten niks anders te doen dan eten. Hierdoor zal je bewust genieten van iedere hap en een maaltijd of snack zien als pauzemoment in jouw dag.

We hebben allemaal wel eens momenten waarop we snel wat in onze mond stoppen omdat we ‘te druk’ zijn (in ons hoofd) om even rustig ervoor te gaan zitten. Maar als dit voor jou ‘normaal’ is geworden, is het de hoogste tijd om daar iets aan te doen.

Snel en onbewust eten heeft namelijk veel nadelige gevolgen voor je lichaam, je gezondheid en je stressniveau. Je voelt je namelijk niet alleen opgejaagd, waardoor mentale klachten toenemen, maar je vertering gaat er ook aan onderdoor.

Daarom ga jij met deze challenge van je maaltijden en snacks ultieme genietmomenten maken. Dus leg die telefoon maar weg, klap de laptop maar dicht en laat het genieten maar beginnen!

Deze challenge is voor jou als...

 • je het gevoel hebt dat je continu door moet rennen
 • je het lastig vindt om tijd vrij te maken om rustig te eten
 • je veel onrust in je hoofd ervaart
 • je je schuldig voelt als je even niks doet
 • je na het eten vaak geen verzadigd gevoel hebt
 • je 9 van de 10 keer achter een beeldscherm eet
 • je vaak tijdens het eten alweer met het volgende wat op je to-do lijstje staat bezig bent

Maak van eten een vast genietmoment

In Eet langzaam en bewust daagt Jordy je uit om van elke maaltijd en snack een genietmoment te maken.

Tijdens de jaren waarin hij mensen begeleidde om af te vallen en gezonder te eten, was dit een vast onderdeel. Je kunt namelijk nog zo gezond eten, maar als jij het binnen no-time in je mond stopt zonder dat je het doorhebt, zal je lichaam alsnog niet optimaal functioneren. Het zorgt voor onjuiste lichaamssignalen én bovenal extreme stress.

Daarom trekt Jordy je 14 dagen lang uit de dagelijkse hurry en krijg je de tips, tools en opdrachten die nodig zijn om van langzaam en bewust eten jouw standaard te maken.

Ontmoet de expert van deze challenge

Jordy van Toor is co-founder van FullCharge en spreker op het gebied van verandering en mindset. Hij deelt zijn kennis, learnings en ervaringen als (oud) leefstijlcoach en ondernemer om zoveel mogelijk mensen te helpen in het waarmaken van hun dromen en ambities.

expert-fullcharge-jordy-van-toor

Na deze challenge:

 • neem jij bij elke maaltijd en snack de tijd om ervan te genieten. Je legt beeldschermen weg, geniet van elke hap en voelt je na elke maaltijd en snack weer opgeladen om door te gaan waar je mee bezig was.
 • zie je eten als een pauzemoment in jouw dagen. In plaats van dat je continu door blijft rennen, zijn jouw eetmomenten vaste momenten waarop je even ontspant.
 • ervaar je meer innerlijke rust. Doordat je van elke maaltijd een pauzemoment maakt, geef je je brein de tijd om de dingen die je hebt gedaan te verwerken wat zorgt voor rust in je hoofd.
 • ben je meer ontspannen. Je geniet van je maaltijden, neemt de tijd om rustig te eten en voelt je niet opgejaagd. Dit gevoel wat bij de maaltijden ontstaat neem je mee in alles wat je doet.
 • voel je je sneller verzadigd waardoor je je minder snel overeet. Je geeft je lichaam de tijd om signalen over te brengen doordat je langzaam en bewust eet en luistert hiernaar. Hierdoor overeet je je minder snel en merk je het sneller op wanneer je verzadigd bent.
 • heb je minder cravings gedurende de dag. Doordat je maaltijden en snacks zorgen voor voldoende verzadiging, heb je gedurende de dag minder behoefte aan suiker- of vetrijke snacks.
 • heb je een betere vertering. Je kauwt beter en ervaart minder stress waardoor je darmen optimaal hun werk kunnen doen en je minder last hebt van opgeladen gevoelens.

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • Inzichten in het belang van langzaam en bewust eten.
 • Tips & tricks om langzaam en bewust te eten.
 • Eye-openers in de samenwerking tussen je buik en brein.
 • Een opdracht om erachter te komen op welke momenten van de dag jij in een hurry bent.
 • Een experiment omtrent kauwen.
 • Praktische tips om eetbuien te minderen en voorkomen.
 • Opdrachten voor tijdens maaltijden om te oefening met langzaam en bewust eten.
 • Een eye-opener omtrent focus.
 • Tools om lichaamssignalen omtrent eten te herkennen en er beter naar te luisteren.
 • Een opdracht om te oefenen met het herkennen van de lichaamssignalen omtrent eten.
 • Een opdracht waarmee je je ‘automatische piloot’ uitschakelt.

231 deelnemers gingen je al voor en hebben er een routine van gemaakt om langzaam en bewust te eten. Ze leggen afleidingen weg en zien het echt als een moment waarin even niks hoeft. Hierdoor ervaar ze veel meer innerlijke rust, luisteren ze beter naar hun lichaamssignalen, genieten ze meer van de dingen die ze eten en voelen ze zich gedurende de dag meer ontspannen in alles wat ze doen.

batterij-quotes

"Ik zie nu in hoe belangrijk singletasken is. Het geeft zoveel rust en ruimte. Iedere maaltijd neem ik nu de tijd wat zorgt voor een ongekende rust in mijn hoofd."

Laura

Laura 

batterij-quotes

"Doordat ik langzaam en bewust ben gaan eten, ben ik ook veel gezonder gaan eten. Ik geniet nu echt van pure producten, neem de tijd voor mijn maaltijden en luister goed naar mijn lichaam."

Manon

Manon

batterij-quotes

"Het is zo belangrijk om na te denken hoe en wat je eet. Je kunt er zoveel uit leren. Ik eet nu echt zoveel rustiger en dat zorgt voor een extreem ontspannen gevoel."

Barbara

Barbra Graven

eet-langzaam-en-bewust-challenge
expert-fullcharge-jordy-van-toor

231 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Eet Langzaam En Bewust

MET JORDY VAN TOOR


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de eet langzaam en bewust challenge en start op 25 oktober 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 25 oktober 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>