doe-wat-de-toekomstige-jij-zou-doen-challengee Grenzen Aan
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

14 DAAGSE CHALLENGE

Doe Wat De Toekomstige Jij Zou Doen

MET Estrella van Toor


Wat zou de toekomstige jij doen? De versie van jezelf het beste in zichzelf naar boven haalt en geniet van elke dag? Deze vraag staat tijdens deze challenge centraal. Door middel van journal opdrachten en visualisaties ontwikkel je nieuwe denkpatronen en ontdek je wie je daadwerkelijk wilt zijn en wat je wilt bereiken, zodat je daar stap voor stap naartoe kunt werken.

Het zijn de dagelijkse dingen die je doet, die bepalen wie jij vandaag, morgen en over een jaar bent. Dit betekent dat jij met je keuzes en gedachten van vandaag kunt bepalen welke versie van jezelf jij bent en wordt.

Daarom is het belangrijk om inzicht te krijgen in de meest succesvolle versie van jezelf, zodat je daar doelgericht je keuzes en gedachten op af kunt stemmen. En dat is precies wat je met deze challenge gaat doen.

Dus kies je er vandaag voor om te investeren in jezelf en de challenge aan te gaan? Of blijf je waar je nu bent en ben je volgend jaar nog steeds de jij van nu?

Deze challenge is voor jou als...

 • je het gevoel hebt dat je stilstaat
 • je het gevoel hebt dat er meer in zit, maar je niet weet hoe je dit eruit kunt halen
 • je duidelijkheid wilt krijgen in wat jij belangrijk vindt
 • je duidelijkheid wilt krijgen in wie jij wilt zijn
 • je al meerdere keren hebt geprobeerd om stappen te zetten naar je dromen en doelen, maar je steeds terugvalt in oude patronen en routines
 • het je niet lukt om consequent keuzes te maken die je verder brengen
 • je je vooral focust op wat je nog niet kan in plaats van wel
 • je je bewust bent van je negatieve denkpatronen, maar hier zelf geen verandering in aan kunt brengen

De keuzes van vandaag, bepalen je toekomst

Als ambitieuze ondernemer en mindset coach neemt Estrella je tijdens Doe wat de toekomstige jij zou doen 14 dagen lang mee op avontuur naar meer helderheid in jouw dromen en doelen.

Ze voorziet je van de opdrachten, tips en tools die haarzelf, en inmiddels ook honderden anderen, hebben geholpen met het inzichtelijk krijgen in wat je wilt en wat je er vandaag voor kunt doen om daar te komen.

Je leert om je keuzes af te stemmen op dat wat je op lange termijn wilt, waardoor je elke dag meer gaat denken en doen als de meest succesvolle versie van jezelf. En zodra je hierin slaagt, is een toekomst waarin je het beste uit jezelf haalt en geniet van elke dag de enige mogelijke uitkomst.

Ontmoet de expert van deze challenge

Estrella van Toor is co-founder van FullCharge, spreker en gedrags- en mindset coach. Ze helpt je met het creëren van de juiste mindset voor verandering en weet met haar energie en passie mensen op een bijzondere manier te stimuleren in hun persoonlijke groei.

expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

Na deze challenge:

 • stem jij dagelijks je keuzes en gedachten af op de meest succesvolle versie van jezelf. Je bent je bewust van waar je naartoe wilt en haalt het beste in jezelf naar boven en geniet van elke dag.
 • zet je dagelijks stappen in jouw persoonlijke groei. Je groeit dagelijks in de dingen die je doet en denkt en ziet in dat het erom gaat dat je dagelijks +1% groeit. Elke kleine stap, zorgt voor grootste resultaten.
 • heb je een duidelijk beeld van jouw dromen en doelen. Door de opdrachten waar je tijdens de challenge mee aan de slag bent gegaan, heb je inzicht gekregen in je dromen en doelen.
 • heb je de mindset die je helpt met het waarmaken van je dromen en doelen. Je start de dag met een opdracht waarmee je je gedachten goed zet en hebt hier de hele dag profijt van. Bij keuzes die je maakt, vraag je je steeds af of dit bijdraagt aan de versie van jezelf die je wilt zijn.
 • ervaar je meer regie over jouw keuzes en gedachten. Je hebt duidelijk wie je wilt zijn en wat je wilt doen en stemt daar je keuzes op af. Hiervoor voel je je in charge over je leven. 
 • ervaar je meer geluk. Doordat je doelgericht werkt aan de meest succesvolle versie van jezelf, ervaar je elke dag weer een constante flow van geluksmomentjes.
 • ervaar je meer focus. De duidelijke visie in waar je naartoe werkt, zorgt ervoor dat je focus houdt en keuzes maakt die daaraan bijdragen.
 • voel je je krachtig, zelfverzekerd en ambitieus om de versie van jezelf te worden die je voor ogen hebt. Doordat je je gedraagt als de meest succesvolle versie van jezelf, voel je je ook zo! 
batterij-quotes

"Dit is precies wat ik nodig had. Een challenge waarin je stap voor stap meegenomen wordt in het formuleren van de versie van jezelf die je wilt zijn. Het is nu zoveel makkelijker om keuzes te maken!"

Thomas

Thomas

batterij-quotes

"Ik vind de opdrachten in deze challenge echt zo leuk. Elke dag kreeg ik een beter beeld van wat ik wil en hoe mijn ideale toekomst eruitziet. Ik sta nu elke dag met zoveel energie op om hier stap voor stap naartoe te werken."

Valentine de Bruin

batterij-quotes

"Wat een leuke challenge! Het voelt echt als een spel waarin je elke dag dichter bij de meest succesvolle versie van jezelf komt. Een aanrader voor iedereen die meer duidelijkheid in zichzelf wilt!"

Kirsten

Kirsten

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 11,99 /per maand

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 67,99 /per maand

 • Alles van FullCharge optie
 • Persoonlijke online coach in App
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 7,99 /per maand

 (€ 97,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 57,99 /per maand

(€ 695,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

Aan de slag met FullCharge in drie stappen

FullCharge-dagelijkse-successen
1

Meld je aan

Kies voor de optie met of zonder coaching. FullCharge is altijd opzegbaar.

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen
2

Download de App

Na je aanmelding, ontvang je een registratiemail om je account aan te maken voor de App.

FullCharge-App
3

Kies jouw eerste challenge

 Na de registratie, kies je in de App je eerste challenge en start je jouw persoonlijke groei!

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is FullCharge?

FullCharge is de App waarmee je actiegericht werkt aan jouw persoonlijke groei. Door middel van 14 daagse challenges leer je jezelf elke dag beter kennen en maak je bewuste keuzes die bijdragen aan een gelukkig leven. Of je nu wilt werken aan een betere mindset of meer zelfvertrouwen, jij bepaalt waar je aandacht aan besteed en waarin je wilt groeien als persoon.

Wat zijn challenges?

Iedere challenge duurt 14 dagen en is gemaakt in samenwerking met de beste neurowetenschappers, auteurs, coaches en sprekers. Tijdens de 14 dagen van een challenge ontvang je per dag verschillende activiteiten zoals lessen, opdrachten en zelfreflectie vragen. Je leert jezelf elke dag beter kennen en experimenteert per challenge met een nieuwe keuze in je leven om te ervaren of deze bijdraagt aan jouw geluk.

Hoeveel challenges kan ik tegelijk doen?

Bij FullCharge werk je aan één challenge tegelijk. Zo zorg je voor de beste focus en gebruik je de kracht van consistentie om stap voor stap aan jouw persoonlijke groei te werken.

Wat is de rol van de coach?

De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaring om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt. De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. 

Samen met jouw coach ben jij verzekerd van de beste resultaten en inzichten in jezelf. Zo geeft de coach waardevolle feedback op jouw ingevulde antwoorden, zal de coach je voorzien van extra vragen/tips als je vastloopt en biedt de coach altijd een luisterend oor via de chat op momenten dat jij dit nodig hebt.

Zie jouw coach als een persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Iemand die er altijd voor je is.

Kan ik zelf bepalen wanneer ik FullCharge doe op een dag?

Je kunt zelf bepalen wanneer je jouw FullCharge moment pakt. Wil je de dag graag beginnen met FullCharge? Dat kan. Liever voor het slapengaan? Ook prima! En als je een dag hebt gemist? Geen zorgen! Je kunt jouw gemiste activiteiten terugkijken en zelfs achteraf je antwoorden invullen.

Prijzen en betalingen

Wat zijn de kosten van FullCharge?

FullCharge heeft twee verschillende opties. FullCharge zonder coaching en FullCharge met coaching. Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge vanaf €7,99 per maand of kies voor FullCharge met coach vanaf €57,99 per maand.

Wat is de 14 dagen ‘No-Charge’ garantie?

Met onze 14 daagse ‘No-Charge’ garantie geven we jou graag de mogelijkheid om de eerste 14 dagen te experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij je past. Is FullCharge toch niet wat je zoekt en voltooi je jouw opzegging binnen 14 dagen na je betaling? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

Hoe kan ik FullCharge opzeggen?

FullCharge is altijd opzegbaar. Het opzeggen van FullCharge gaat heel eenvoudig via deze link. Als je verdere vragen hebt, staan wij altijd voor je klaar in de chat.

FullCharge App

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Kan ik mijn activiteiten in de App terugzien?

Alle activiteiten en antwoorden van de challenges die je hebt gedaan, kan je op een later moment terugkijken. Zo heb je de waardevolle content en inzichten over jezelf altijd binnen handbereik.

>