__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7b875":{"name":"Main Accent","parent":-1},"5a321":{"name":"Accent Transparent","parent":"7b875"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7b875":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"5a321":{"val":"rgba(46, 83, 102, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":200,"l":0.29,"s":0.38}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7b875":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"5a321":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.15}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
doe-wat-de-toekomstige-jij-zou-doen-challengee Grenzen Aan
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

348 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Doe Wat De Toekomstige Jij Zou Doen

MET Estrella van Toor


Wat zou de toekomstige jij doen? De versie van jezelf het beste in zichzelf naar boven haalt en geniet van elke dag? Deze vraag staat tijdens deze challenge centraal. Door middel van journal opdrachten en visualisaties ontwikkel je nieuwe denkpatronen en ontdek je wie je daadwerkelijk wilt zijn en wat je wilt bereiken, zodat je daar stap voor stap naartoe kunt werken.

Het zijn de dagelijkse dingen die je doet, die bepalen wie jij vandaag, morgen en over een jaar bent. Dit betekent dat jij met je keuzes en gedachten van vandaag kunt bepalen welke versie van jezelf jij bent en wordt.

Daarom is het belangrijk om inzicht te krijgen in de meest succesvolle versie van jezelf, zodat je daar doelgericht je keuzes en gedachten op af kunt stemmen. En dat is precies wat je met deze challenge gaat doen.

Dus kies je er vandaag voor om te investeren in jezelf en de challenge aan te gaan? Of blijf je waar je nu bent en ben je volgend jaar nog steeds de jij van nu?

Deze challenge is voor jou als...

 • je het gevoel hebt dat je stilstaat
 • je het gevoel hebt dat er meer in zit, maar je niet weet hoe je dit eruit kunt halen
 • je duidelijkheid wilt krijgen in wat jij belangrijk vindt
 • je duidelijkheid wilt krijgen in wie jij wilt zijn
 • je al meerdere keren hebt geprobeerd om stappen te zetten naar je dromen en doelen, maar je steeds terugvalt in oude patronen en routines
 • het je niet lukt om consequent keuzes te maken die je verder brengen
 • je je vooral focust op wat je nog niet kan in plaats van wel
 • je je bewust bent van je negatieve denkpatronen, maar hier zelf geen verandering in aan kunt brengen

De keuzes van vandaag, bepalen je toekomst

Als ambitieuze ondernemer en mindset coach neemt Estrella je tijdens Doe wat de toekomstige jij zou doen 14 dagen lang mee op avontuur naar meer helderheid in jouw dromen en doelen.

Ze voorziet je van de opdrachten, tips en tools die haarzelf, en inmiddels ook honderden anderen, hebben geholpen met het inzichtelijk krijgen in wat je wilt en wat je er vandaag voor kunt doen om daar te komen.

Je leert om je keuzes af te stemmen op dat wat je op lange termijn wilt, waardoor je elke dag meer gaat denken en doen als de meest succesvolle versie van jezelf. En zodra je hierin slaagt, is een toekomst waarin je het beste uit jezelf haalt en geniet van elke dag de enige mogelijke uitkomst.

Ontmoet de expert van deze challenge

Estrella van Toor is co-founder van FullCharge, spreker en gedrags- en mindset coach. Ze helpt je met het creëren van de juiste mindset voor verandering en weet met haar energie en passie mensen op een bijzondere manier te stimuleren in hun persoonlijke groei.

expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

Na deze challenge:

 • stem jij dagelijks je keuzes en gedachten af op de meest succesvolle versie van jezelf. Je bent je bewust van waar je naartoe wilt en haalt het beste in jezelf naar boven en geniet van elke dag.
 • zet je dagelijks stappen in jouw persoonlijke groei. Je groeit dagelijks in de dingen die je doet en denkt en ziet in dat het erom gaat dat je dagelijks +1% groeit. Elke kleine stap, zorgt voor grootste resultaten.
 • heb je een duidelijk beeld van jouw dromen en doelen. Door de opdrachten waar je tijdens de challenge mee aan de slag bent gegaan, heb je inzicht gekregen in je dromen en doelen.
 • heb je de mindset die je helpt met het waarmaken van je dromen en doelen. Je start de dag met een opdracht waarmee je je gedachten goed zet en hebt hier de hele dag profijt van. Bij keuzes die je maakt, vraag je je steeds af of dit bijdraagt aan de versie van jezelf die je wilt zijn.
 • ervaar je meer regie over jouw keuzes en gedachten. Je hebt duidelijk wie je wilt zijn en wat je wilt doen en stemt daar je keuzes op af. Hiervoor voel je je in charge over je leven. 
 • ervaar je meer geluk. Doordat je doelgericht werkt aan de meest succesvolle versie van jezelf, ervaar je elke dag weer een constante flow van geluksmomentjes.
 • ervaar je meer focus. De duidelijke visie in waar je naartoe werkt, zorgt ervoor dat je focus houdt en keuzes maakt die daaraan bijdragen.
 • voel je je krachtig, zelfverzekerd en ambitieus om de versie van jezelf te worden die je voor ogen hebt. Doordat je je gedraagt als de meest succesvolle versie van jezelf, voel je je ook zo! 

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • Een ‘gesprek’ met de versie van jezelf die je wilt zijn.
 • Inzicht in de impact van de dagelijkse keuzes die je maakt.
 • Opdrachten om kennis te maken met de meest succesvolle versie van jezelf.
 • Een opdracht waarin je aan de slag gaat met het maken van jouw vision board.
 • Een opdracht om duidelijk te maken wat je wel en niet in het leven wilt.
 • Inspirerende quotes en affirmaties.
 • Een opdracht waarmee je aan het begin van de dag je mindset goed zet.
 • Een eye-opener als het gaat om het maken van keuzes in lastige situaties.
 • Inzicht in de kracht van je mindset.
 • Vragen die je helpen met het creëren van een krachtige mindset.
 • Tips & inspiratie om het proces naar de meest succesvolle versie van jezelf simpel en leuk te maken.
 • Een inspiratielijst me acties van de meest succesvolle versie van jezelf.

348 deelnemers gingen je al voor en hebben met deze challenge eindelijk duidelijk gekregen in wie ze willen wat. Hierdoor staan ze elke dag met een doel op: stappen zetten naar de versie van zichzelf die het beste in zichzelf omhoog haalt en geniet van elke dag. En dit doen ze ook. Hierdoor voelen ze zich krachtig, zelfverzekerd en ambitieus en ervaren ze een constante flow van geluksmomentjes.

batterij-quotes

"Dit is precies wat ik nodig had. Een challenge waarin je stap voor stap meegenomen wordt in het formuleren van de versie van jezelf die je wilt zijn. Het is nu zoveel makkelijker om keuzes te maken!"

Thomas

Thomas

batterij-quotes

"Ik vind de opdrachten in deze challenge echt zo leuk. Elke dag kreeg ik een beter beeld van wat ik wil en hoe mijn ideale toekomst eruitziet. Ik sta nu elke dag met zoveel energie op om hier stap voor stap naartoe te werken."

Valentine de Bruin

batterij-quotes

"Wat een leuke challenge! Het voelt echt als een spel waarin je elke dag dichter bij de meest succesvolle versie van jezelf komt. Een aanrader voor iedereen die meer duidelijkheid in zichzelf wilt!"

Kirsten

Kirsten

doe-wat-de-toekomstige-jij-zou-doen-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

348 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Doe Wat De Toekomstige Jij Zou Doen

MET Estrella van Toor


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de doe wat de toekomstige jij zou doen challenge en start op 25 oktober 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 25 oktober 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>