__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7b875":{"name":"Main Accent","parent":-1},"5a321":{"name":"Accent Transparent","parent":"7b875"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7b875":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"5a321":{"val":"rgba(46, 83, 102, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":200,"l":0.29,"s":0.38}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7b875":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"5a321":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.15}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
doe-iets-buiten-je-comfortzone-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

242 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Doe Iets Buiten Je Comfortzone

MET Estrella van Toor


Om het beste in jezelf naar boven te halen en zelfverzekerd door het leven te gaan, is het belangrijk om te geloven in je eigen kunnen en jezelf te verbazen met wat je allemaal kunt. In deze challenge werk je daarom stap voor stap naar de routine om dagelijks een stap buiten je comfortzone te zetten. Ook ga je op zoek naar de angsten die jou tegenhouden om eruit te stappen en zorgen we er samen voor dat deze angsten overwonnen worden.

We kennen het allemaal. Dat heerlijke gevoel na een presentatie of belangrijk telefoontje. Opgeladen, opgelucht en bovenal trots. De adrenaline die door je heengaat en rode wangen van de spanning. Heerlijk!

Dit zijn de momenten die ervoor zorgen dat we groeien. De momenten waarin we dingen doen die buiten onze comfortzone liggen. We vinden ze eng en spannend, maar achteraf zijn we altijd blij dat we het gedaan hebben.

Hoe meer van dit soort momenten jij hebt, hoe krachtiger, zelfverzekerder en leergieriger je wordt. Zodra je dit ervaart en je elke dag als een spel gaat zien om weer iets te doen waar je van groeit en geniet, wordt elke dag een kans om nieuwe stappen te zetten. En dat is precies wat jij tijdens deze challenge gaat doen en ervaren.

Deze challenge is voor jou als...

 • je dingen regelmatig niet doet omdat je bang bent dat het niet lukt
 • je het gevoel hebt dat je niet verder komt
 • je onzeker bent over de dingen die je doet en wilt
 • je bang bent om te falen
 • je een negatief zelfbeeld hebt
 • je bang bent voor de meningen van anderen
 • je perfectionisme je tegenhoudt in het doen van nieuwe dingen

Groei begint waar comfort stopt

In Doe iets buiten je comfortzone neemt Estrella je 14 dagen lang mee op avontuur buiten je comfortzone. Je gaat ervaren wat voor energie en innerlijke kracht het je geeft en hoe het invloed heeft op alles wat je in het leven doet.

Estrella is de afgelopen jaren zelf gaan houden van het zetten van stappen buiten haar comfortzone. Dit komt puur en alleen door haar mindset en het aantal keren dat ze het heeft gedaan. Ze ziet het nu echt als kansen om te groeien en geniet daar ontzettend van.

Of het voor haar nu niet meer spannend is? Tuurlijk wel! Maar dat maakt het leven leuk! Start de challenge, ervaar zelf het verslavende gevoel van zelfvertrouwen en geluk dat het je geeft én verbaas jezelf elke dag weer met de stappen die je zet.

Ontmoet de expert van deze challenge

Estrella van Toor is co-founder van FullCharge, spreker en gedrags- en mindset coach. Ze helpt je met het creëren van de juiste mindset voor verandering en weet met haar energie en passie mensen op een bijzondere manier te stimuleren in hun persoonlijke groei.

expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

Na deze challenge:

 • zet je dagelijks stappen buiten je comfort zone. Je zoekt elke dag naar kansen om dingen te doen die je spannend vindt. Wat geeft dat een kick!
 • ben jij gek op het gevoel dat persoonlijke groei je geeft. Je geniet van elke stap in jouw groeiproces en kan er geen genoeg van krijgen.
 • ben je trots op jezelf en de stappen die je zet. Je viert dagelijks de stappen die je zet en ziet elke dag als een nieuwe kans voor kleine succesmomenten.
 • heb je angsten overwonnen die je nu blokkeren in jouw groei. De angsten en onzekerheden die je de afgelopen tijd tegen hebben gehouden om dingen bij je comfortzone te doen, heb je onder de loep genomen. Je hebt jezelf bewezen dat deze angsten nergens voor nodig zijn.
 • zie je dingen die niet in één keer lukken als kansen om van te leren. Je kijkt nu anders naar fouten en ziet het juist als kansen om te groeien en leren.
 • geloof je meer in je eigen kunnen. Je voel je trots, krachtig en zelfverzekerd. Elke dag weer!
 • stel je dingen minder uit. Uitstellen? Daar ben jij niet meer van. Als er iets spannends op je te wachten staat, grijp je de uitdaging met beide handen aan.
 • laat je je niet meer tegenhouden door perfectionisme. Je hebt tools om je perfectionisme niet langer een saboteur van jouw groei te laten zijn. Je past het toe waar het in je voordeel werkt, maar laat het ook los als je weet dat dat je verder brengt.

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • Een inspiratielijst met mogelijke stappen buiten je comfortzone.
 • Eye-openers omtrent de voor- en nadelen van je comfortzone.
 • Een opdracht waarmee je jouw angsten ontdekt die je ervan weerhouden om uit je comfortzone te stappen.
 • Vier mogelijke factoren die zorgen voor de angsten en onzekerheden.
 • De voordelen van constante persoonlijke groei.
 • Een nieuwe kijk op het maken van fouten.
 • Tips om om te gaan met perfectionisme.
 • Een praktisch stappenplan om uitstellen te voorkomen.
 • Een opdracht om iets uit te spreken wat je al langer dwars zit.
 • Een opdracht om jouw kernwaarden te ontdekken.
 • Een opdracht om de kans dat je iets doet te vergroten.

242 deelnemers gingen je al voor en hebben succesvol de routine gecreëerd om dagelijks een stap buiten hun comfortzone te zetten. Ze zien nu elke dag als een nieuwe kans om te groeien en genieten van het proces. Het gevoel dat elke stap hun geeft, is, zoals ze het zelf omschrijven, GEWELDIG. Ze zitten lekker in hun vel, voelen zich krachtig en zijn trots op de dingen die ze doen.

batterij-quotes

"Deze challenge heeft me doen laten inzien dat de dingen die je eng of spannend vindt, je helpen om te groeien als persoon. De 14 dagen hebben me enorm geholpen om te geloven in mijn eigen kunnen!"

Maxime-van-deuveren

Maxime van Deuveren

batterij-quotes

"De routine om dagelijks buiten mijn comfort zone te stappen, geeft me zoveel energie en voldoening. Ik ben elke dag trots op mezelf en heb mezelf verbaasd over wat het je oplevert als je jezelf openstelt en uitdagingen aangaat."

Ellen Vonck

batterij-quotes

"Ik heb door deze challenge echt geleerd om vaker dingen te doen waarvan ik niet direct zeker ben van mijn zaak. Ik voelde me elke dag weer goed als ik een stap buiten mijn comfortzone had gezet en de resultaten waren eigenlijk altijd positief!"

Mike Valkenier

doe-iets-buiten-je-comfortzone-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

242 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Doe Iets Buiten Je Comfortzone

MET Estrella van Toor


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de doe iets buiten je comfortzone challenge en start op 25 oktober 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 25 oktober 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>