doe-iets-buiten-je-comfortzone-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

14 DAAGSE CHALLENGE

Doe Iets Buiten Je Comfortzone

MET Estrella van Toor


Om het beste in jezelf naar boven te halen en zelfverzekerd door het leven te gaan, is het belangrijk om te geloven in je eigen kunnen en jezelf te verbazen met wat je allemaal kunt. In deze challenge werk je daarom stap voor stap naar de routine om dagelijks een stap buiten je comfortzone te zetten. Ook ga je op zoek naar de angsten die jou tegenhouden om eruit te stappen en zorgen we er samen voor dat deze angsten overwonnen worden.

We kennen het allemaal. Dat heerlijke gevoel na een presentatie of belangrijk telefoontje. Opgeladen, opgelucht en bovenal trots. De adrenaline die door je heengaat en rode wangen van de spanning. Heerlijk!

Dit zijn de momenten die ervoor zorgen dat we groeien. De momenten waarin we dingen doen die buiten onze comfortzone liggen. We vinden ze eng en spannend, maar achteraf zijn we altijd blij dat we het gedaan hebben.

Hoe meer van dit soort momenten jij hebt, hoe krachtiger, zelfverzekerder en leergieriger je wordt. Zodra je dit ervaart en je elke dag als een spel gaat zien om weer iets te doen waar je van groeit en geniet, wordt elke dag een kans om nieuwe stappen te zetten. En dat is precies wat jij tijdens deze challenge gaat doen en ervaren.

Deze challenge is voor jou als...

 • je dingen regelmatig niet doet omdat je bang bent dat het niet lukt
 • je het gevoel hebt dat je niet verder komt
 • je onzeker bent over de dingen die je doet en wilt
 • je bang bent om te falen
 • je een negatief zelfbeeld hebt
 • je bang bent voor de meningen van anderen
 • je perfectionisme je tegenhoudt in het doen van nieuwe dingen

Groei begint waar comfort stopt

In Doe iets buiten je comfortzone neemt Estrella je 14 dagen lang mee op avontuur buiten je comfortzone. Je gaat ervaren wat voor energie en innerlijke kracht het je geeft en hoe het invloed heeft op alles wat je in het leven doet.

Estrella is de afgelopen jaren zelf gaan houden van het zetten van stappen buiten haar comfortzone. Dit komt puur en alleen door haar mindset en het aantal keren dat ze het heeft gedaan. Ze ziet het nu echt als kansen om te groeien en geniet daar ontzettend van.

Of het voor haar nu niet meer spannend is? Tuurlijk wel! Maar dat maakt het leven leuk! Start de challenge, ervaar zelf het verslavende gevoel van zelfvertrouwen en geluk dat het je geeft én verbaas jezelf elke dag weer met de stappen die je zet.

Ontmoet de expert van deze challenge

Estrella van Toor is co-founder van FullCharge, spreker en gedrags- en mindset coach. Ze helpt je met het creëren van de juiste mindset voor verandering en weet met haar energie en passie mensen op een bijzondere manier te stimuleren in hun persoonlijke groei.

expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

Na deze challenge:

 • zet je dagelijks stappen buiten je comfort zone. Je zoekt elke dag naar kansen om dingen te doen die je spannend vindt. Wat geeft dat een kick!
 • ben jij gek op het gevoel dat persoonlijke groei je geeft. Je geniet van elke stap in jouw groeiproces en kan er geen genoeg van krijgen.
 • ben je trots op jezelf en de stappen die je zet. Je viert dagelijks de stappen die je zet en ziet elke dag als een nieuwe kans voor kleine succesmomenten.
 • heb je angsten overwonnen die je nu blokkeren in jouw groei. De angsten en onzekerheden die je de afgelopen tijd tegen hebben gehouden om dingen bij je comfortzone te doen, heb je onder de loep genomen. Je hebt jezelf bewezen dat deze angsten nergens voor nodig zijn.
 • zie je dingen die niet in één keer lukken als kansen om van te leren. Je kijkt nu anders naar fouten en ziet het juist als kansen om te groeien en leren.
 • geloof je meer in je eigen kunnen. Je voel je trots, krachtig en zelfverzekerd. Elke dag weer!
 • stel je dingen minder uit. Uitstellen? Daar ben jij niet meer van. Als er iets spannends op je te wachten staat, grijp je de uitdaging met beide handen aan.
 • laat je je niet meer tegenhouden door perfectionisme. Je hebt tools om je perfectionisme niet langer een saboteur van jouw groei te laten zijn. Je past het toe waar het in je voordeel werkt, maar laat het ook los als je weet dat dat je verder brengt.
batterij-quotes

"Deze challenge heeft me doen laten inzien dat de dingen die je eng of spannend vindt, je helpen om te groeien als persoon. De 14 dagen hebben me enorm geholpen om te geloven in mijn eigen kunnen!"

Maxime-van-deuveren

Maxime van Deuveren

batterij-quotes

"De routine om dagelijks buiten mijn comfort zone te stappen, geeft me zoveel energie en voldoening. Ik ben elke dag trots op mezelf en heb mezelf verbaasd over wat het je oplevert als je jezelf openstelt en uitdagingen aangaat."

Ellen Vonck

batterij-quotes

"Ik heb door deze challenge echt geleerd om vaker dingen te doen waarvan ik niet direct zeker ben van mijn zaak. Ik voelde me elke dag weer goed als ik een stap buiten mijn comfortzone had gezet en de resultaten waren eigenlijk altijd positief!"

Mike Valkenier

>