creeer-telefoonvrije-momenten-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

14 DAAGSE CHALLENGE

Creëer Telefoon vrije Momenten

MET ESTRELLA VAN TOOR


Om mindful te leven, is het noodzakelijk om je aandacht naar het moment te krijgen. Dat gaat lastig als je continu gefocust bent op je berichten, meldingen en Instagram tijdlijn. In deze challenge ga jij daarom werken naar een routine met vaste telefoon vrije momenten die zorgen voor een ongekend ontspannen, gelukkig en tevreden gevoel.

Probeer jij regelmatig je telefoon weg te leggen, maar wil het je maar niet lukken, dan is deze challenge wat jij nodig hebt!

Veel applicaties zijn zo gebouwd dat jij zo lang mogelijk aan je telefoon gekluisterd zit. En daar slagen ze maar al te goed in. Maar word je er wel echt gelukkig van? En draagt het bij aan de versie van jezelf die je wilt zijn? Belangrijke vragen waar we diep van binnen het antwoord wel op weten, maar ondanks dat lukt het ons vaak niet om van de verslavende apps, meldingen en triggers af te komen.

Om jou hier stap voor stap bij te helpen is deze challenge er. Door dagelijks te werken aan een routine waarin je telefoon vrije momenten in je dag hebt en aan de slag te gaan met opdrachten en tips, ga jij ervaren dat je je telefoon steeds minder gaat missen en steeds meer gaat genieten van dat wat je echt gelukkig maakt!

Deze challenge is voor jou als...

 • je maar niet kan stoppen met het checken van je telefoon
 • je soms zo een uur verder bent zonder dat je daar eigenlijk bewust voor gekozen hebt
 • je het gevoel hebt dat je telefoon steeds meer je leven bepaalt
 • je moeilijk kunt genieten van de dingen die je doet doordat je continu met je telefoon bezig bent
 • je achteraf vaak baalt dat je zo lang met je telefoon bezig bent geweest
 • je je telefoon er direct bij pakt als je even niks te doen hebt
 • je veel onrust in je hoofd ervaart

Bye telefoon, hallo genietmomentjes!

Gedurende Creëer telefoon vrije momenten laat Estrella je inzien hoe mooi het leven is als je minder op je telefoon zit.

Zelf was ze een aantal jaar terug behoorlijk verslaafd. Ze startte de dag met een half uur door social media scrollen, voelde vervolgens de hele dag door een druk om bij elke melding te kijken én werd stap voor stap mentaal steeds onrustiger.

Totdat ze op een dag inzag dat het anders moest. Ze wilde genieten van het leven en doen waar ze gelukkig van werd. Om hier te komen heeft ze zich verdiept in de achterliggende redenen van ons telefoongebruik zodat ze vanuit daar kon toewerken naar dagen vol geluk, genietmomentjes en innerlijke rust.

Alles wat jij moet weten en doen heeft ze voor jou gebundeld tot deze challenge. Want ook jij verdient het om weer te genieten van de dingen die je doet en je leven niet te laten leiden door je telefoon. Dus ga de uitdaging aan en ervaar zelf hoe het voelt om je ware geluk weer terug te vinden!

Ontmoet de expert van deze challenge

Estrella van Toor is co-founder van FullCharge, spreker en gedrags- en mindset coach. Ze helpt je met het creëren van de juiste mindset voor verandering en weet met haar energie en passie mensen op een bijzondere manier te stimuleren in hun persoonlijke groei.

expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

Na deze challenge:

 • heb je elke dag momenten waarop je je telefoon bewust weglegt. Je geniet ontzettend van deze momenten en voelt totaal geen druk om op de hoogte te blijven van alles wat er online gebeurt.
 • heb je bewust keuzes gemaakt in de meldingen die je aan laat staan en niet. Je hebt prioriteiten gesteld en ontdekt dat het grootste deel van de meldingen nergens voor nodig is. Deze heb je uitgeschakeld en dat voelt heerlijk.
 • start jij de dag ontspannen zonder telefoon. Je weet hoe bepalend de start van de dag is. Daarom kies je er bewust voor om dan standaard een telefoon vrij moment te creëren.
 • heb je meer rust in je hoofd. Doordat de druk om overal van op de hoogte te blijven weg is en je weer prioriteit geeft aan dat wat jou diep van binnen gelukkig maakt, ervaar je een innerlijke rust waar je voorheen alleen van kon dromen.
 • zit je lekkerder in je vel. Je voelt je krachtig, laat je niet leiden door alles wat er online gebeurt en focust je op je eigen leven. 
 • heb je meer focus. Doordat je telefoonverslaving steeds minder wordt, lukt het je steeds beter om je voor een lange tijd te focussen. Hierdoor houd je meer tijd voor jezelf over en dus meer tijd om te genieten.
 • houd je meer tijd voor jezelf over. Je verbaast je elke keer weer hoe lang de dagen lijken te duren. Waar ze voorheen voorbij vlogen, heb je nu weer het gevoel dat je lekker de tijd kunt nemen voor de dingen waar je echt blij van wordt.
batterij-quotes

"Deze challenge heeft me geholpen om mijn telefoon echt vaker weg te leggen en er ‘s ochtends niet direct op te kijken. Wat geeft dit rust!"

Nick van Nunen

batterij-quotes

"Ik start nu elke dag met een genietmomentje voor mezelf, leg tijdens het eten mijn telefoon weg en pak hem er na 20:00 ook niet meer bij. Ik voel me hierdoor zoveel meer ontspannen en heb echt het gevoel dat ik weer leef!"

Dominique

Dominique

batterij-quotes

"Wauw, het is me gewoon gelukt. Dat is ooit nog zo van het leven zou genieten, had ik eerlijk gezegd niet gedacht. Wat ben ik blij dat ik aan deze challenge heb mee gedaan."

Evelien

Evelien Beutekom

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 11,99 /per maand

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 67,99 /per maand

 • Alles van FullCharge optie
 • Persoonlijke online coach in App
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 7,99 /per maand

 (€ 97,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 57,99 /per maand

(€ 695,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

Aan de slag met FullCharge in drie stappen

FullCharge-dagelijkse-successen
1

Meld je aan

Kies voor de optie met of zonder coaching. FullCharge is altijd opzegbaar.

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen
2

Download de App

Na je aanmelding, ontvang je een registratiemail om je account aan te maken voor de App.

FullCharge-App
3

Kies jouw eerste challenge

 Na de registratie, kies je in de App je eerste challenge en start je jouw persoonlijke groei!

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is FullCharge?

FullCharge is de App waarmee je actiegericht werkt aan jouw persoonlijke groei. Door middel van 14 daagse challenges leer je jezelf elke dag beter kennen en maak je bewuste keuzes die bijdragen aan een gelukkig leven. Of je nu wilt werken aan een betere mindset of meer zelfvertrouwen, jij bepaalt waar je aandacht aan besteed en waarin je wilt groeien als persoon.

Wat zijn challenges?

Iedere challenge duurt 14 dagen en is gemaakt in samenwerking met de beste neurowetenschappers, auteurs, coaches en sprekers. Tijdens de 14 dagen van een challenge ontvang je per dag verschillende activiteiten zoals lessen, opdrachten en zelfreflectie vragen. Je leert jezelf elke dag beter kennen en experimenteert per challenge met een nieuwe keuze in je leven om te ervaren of deze bijdraagt aan jouw geluk.

Hoeveel challenges kan ik tegelijk doen?

Bij FullCharge werk je aan één challenge tegelijk. Zo zorg je voor de beste focus en gebruik je de kracht van consistentie om stap voor stap aan jouw persoonlijke groei te werken.

Wat is de rol van de coach?

De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaring om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt. De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. 

Samen met jouw coach ben jij verzekerd van de beste resultaten en inzichten in jezelf. Zo geeft de coach waardevolle feedback op jouw ingevulde antwoorden, zal de coach je voorzien van extra vragen/tips als je vastloopt en biedt de coach altijd een luisterend oor via de chat op momenten dat jij dit nodig hebt.

Zie jouw coach als een persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Iemand die er altijd voor je is.

Kan ik zelf bepalen wanneer ik FullCharge doe op een dag?

Je kunt zelf bepalen wanneer je jouw FullCharge moment pakt. Wil je de dag graag beginnen met FullCharge? Dat kan. Liever voor het slapengaan? Ook prima! En als je een dag hebt gemist? Geen zorgen! Je kunt jouw gemiste activiteiten terugkijken en zelfs achteraf je antwoorden invullen.

Prijzen en betalingen

Wat zijn de kosten van FullCharge?

FullCharge heeft twee verschillende opties. FullCharge zonder coaching en FullCharge met coaching. Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge vanaf €7,99 per maand of kies voor FullCharge met coach vanaf €57,99 per maand.

Wat is de 14 dagen ‘No-Charge’ garantie?

Met onze 14 daagse ‘No-Charge’ garantie geven we jou graag de mogelijkheid om de eerste 14 dagen te experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij je past. Is FullCharge toch niet wat je zoekt en voltooi je jouw opzegging binnen 14 dagen na je betaling? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

Hoe kan ik FullCharge opzeggen?

FullCharge is altijd opzegbaar. Het opzeggen van FullCharge gaat heel eenvoudig via deze link. Als je verdere vragen hebt, staan wij altijd voor je klaar in de chat.

FullCharge App

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Kan ik mijn activiteiten in de App terugzien?

Alle activiteiten en antwoorden van de challenges die je hebt gedaan, kan je op een later moment terugkijken. Zo heb je de waardevolle content en inzichten over jezelf altijd binnen handbereik.

>