__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7b875":{"name":"Main Accent","parent":-1},"5a321":{"name":"Accent Transparent","parent":"7b875"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7b875":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"5a321":{"val":"rgba(46, 83, 102, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":200,"l":0.29,"s":0.38}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7b875":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"5a321":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.15}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
creeer-telefoonvrije-momenten-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

324 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Creëer Telefoon vrije Momenten

MET ESTRELLA VAN TOOR


Om mindful te leven, is het noodzakelijk om je aandacht naar het moment te krijgen. Dat gaat lastig als je continu gefocust bent op je berichten, meldingen en Instagram tijdlijn. In deze challenge ga jij daarom werken naar een routine met vaste telefoon vrije momenten die zorgen voor een ongekend ontspannen, gelukkig en tevreden gevoel.

Probeer jij regelmatig je telefoon weg te leggen, maar wil het je maar niet lukken, dan is deze challenge wat jij nodig hebt!

Veel applicaties zijn zo gebouwd dat jij zo lang mogelijk aan je telefoon gekluisterd zit. En daar slagen ze maar al te goed in. Maar word je er wel echt gelukkig van? En draagt het bij aan de versie van jezelf die je wilt zijn? Belangrijke vragen waar we diep van binnen het antwoord wel op weten, maar ondanks dat lukt het ons vaak niet om van de verslavende apps, meldingen en triggers af te komen.

Om jou hier stap voor stap bij te helpen is deze challenge er. Door dagelijks te werken aan een routine waarin je telefoon vrije momenten in je dag hebt en aan de slag te gaan met opdrachten en tips, ga jij ervaren dat je je telefoon steeds minder gaat missen en steeds meer gaat genieten van dat wat je echt gelukkig maakt!

Deze challenge is voor jou als...

 • je maar niet kan stoppen met het checken van je telefoon
 • je soms zo een uur verder bent zonder dat je daar eigenlijk bewust voor gekozen hebt
 • je het gevoel hebt dat je telefoon steeds meer je leven bepaalt
 • je moeilijk kunt genieten van de dingen die je doet doordat je continu met je telefoon bezig bent
 • je achteraf vaak baalt dat je zo lang met je telefoon bezig bent geweest
 • je je telefoon er direct bij pakt als je even niks te doen hebt
 • je veel onrust in je hoofd ervaart

Bye telefoon, hallo genietmomentjes!

Gedurende Creëer telefoon vrije momenten laat Estrella je inzien hoe mooi het leven is als je minder op je telefoon zit.

Zelf was ze een aantal jaar terug behoorlijk verslaafd. Ze startte de dag met een half uur door social media scrollen, voelde vervolgens de hele dag door een druk om bij elke melding te kijken én werd stap voor stap mentaal steeds onrustiger.

Totdat ze op een dag inzag dat het anders moest. Ze wilde genieten van het leven en doen waar ze gelukkig van werd. Om hier te komen heeft ze zich verdiept in de achterliggende redenen van ons telefoongebruik zodat ze vanuit daar kon toewerken naar dagen vol geluk, genietmomentjes en innerlijke rust.

Alles wat jij moet weten en doen heeft ze voor jou gebundeld tot deze challenge. Want ook jij verdient het om weer te genieten van de dingen die je doet en je leven niet te laten leiden door je telefoon. Dus ga de uitdaging aan en ervaar zelf hoe het voelt om je ware geluk weer terug te vinden!

Ontmoet de expert van deze challenge

Estrella van Toor is co-founder van FullCharge, spreker en gedrags- en mindset coach. Ze helpt je met het creëren van de juiste mindset voor verandering en weet met haar energie en passie mensen op een bijzondere manier te stimuleren in hun persoonlijke groei.

expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

Na deze challenge:

 • heb je elke dag momenten waarop je je telefoon bewust weglegt. Je geniet ontzettend van deze momenten en voelt totaal geen druk om op de hoogte te blijven van alles wat er online gebeurt.
 • heb je bewust keuzes gemaakt in de meldingen die je aan laat staan en niet. Je hebt prioriteiten gesteld en ontdekt dat het grootste deel van de meldingen nergens voor nodig is. Deze heb je uitgeschakeld en dat voelt heerlijk.
 • start jij de dag ontspannen zonder telefoon. Je weet hoe bepalend de start van de dag is. Daarom kies je er bewust voor om dan standaard een telefoon vrij moment te creëren.
 • heb je meer rust in je hoofd. Doordat de druk om overal van op de hoogte te blijven weg is en je weer prioriteit geeft aan dat wat jou diep van binnen gelukkig maakt, ervaar je een innerlijke rust waar je voorheen alleen van kon dromen.
 • zit je lekkerder in je vel. Je voelt je krachtig, laat je niet leiden door alles wat er online gebeurt en focust je op je eigen leven. 
 • heb je meer focus. Doordat je telefoonverslaving steeds minder wordt, lukt het je steeds beter om je voor een lange tijd te focussen. Hierdoor houd je meer tijd voor jezelf over en dus meer tijd om te genieten.
 • houd je meer tijd voor jezelf over. Je verbaast je elke keer weer hoe lang de dagen lijken te duren. Waar ze voorheen voorbij vlogen, heb je nu weer het gevoel dat je lekker de tijd kunt nemen voor de dingen waar je echt blij van wordt.

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • Acht vragen waarmee je ontdekt hoe verslaafd jij aan te telefoon bent.
 • Eye-openers in de gevolgen van telefoongebruik direct na het wakker worden.
 • De voordelen van telefoon vrije momenten gedurende de dag.
 • Inzichten in de invloed van je telefoon op je geluksniveau.
 • Een opdracht waarmee je inzicht krijgt in de dagelijkse keuzes die je maakt.
 • Tips & tricks om ervoor te zorgen dat je minder op telefoon zit, maar toch je sociale contacten onderhoudt.
 • Simpele en leuke tips om je telefoon vaker weg te leggen en schermtijd te minderen.
 • Een opdracht om je telefoon ‘op te ruimen’.
 • Tips & tricks om meldingen te minderen.

324 deelnemers gingen je al voor en hebben succesvol de routine gecreëerd om standaard telefoon vrije momenten te hebben. Ze voelen zich ontspannen, gelukkig en tevreden en genieten maximaal van elke dag: tijdens een wandeling zien ze ineens de mooie luchten en kwakende eenden, tijdens een afspraak met een vriendin ervaren ze intense gesprekken en ook avonden lijken veel langer te duren.

batterij-quotes

"Deze challenge heeft me geholpen om mijn telefoon echt vaker weg te leggen en er ‘s ochtends niet direct op te kijken. Wat geeft dit rust!"

Nick van Nunen

batterij-quotes

"Ik start nu elke dag met een genietmomentje voor mezelf, leg tijdens het eten mijn telefoon weg en pak hem er na 20:00 ook niet meer bij. Ik voel me hierdoor zoveel meer ontspannen en heb echt het gevoel dat ik weer leef!"

Dominique

Dominique

batterij-quotes

"Wauw, het is me gewoon gelukt. Dat is ooit nog zo van het leven zou genieten, had ik eerlijk gezegd niet gedacht. Wat ben ik blij dat ik aan deze challenge heb mee gedaan."

Evelien

Evelien Beutekom

creeer-telefoonvrije-momenten-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

324 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Creëer Telefoon Vrije Momenten

MET ESTRELLA VAN TOOR


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de creëer telefoon vrije momenten challenge en start op 25 oktober 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 25 oktober 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>