__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7b875":{"name":"Main Accent","parent":-1},"5a321":{"name":"Accent Transparent","parent":"7b875"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7b875":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"5a321":{"val":"rgba(46, 83, 102, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":200,"l":0.29,"s":0.38}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7b875":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"5a321":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.15}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Creeer-ritme-en-regelmaat-challenge
expert-fullcharge-mark-schadenberg

232 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Creëer Ritme En Regelmaat

MET MARK SCHADENBERG


Je lichaam is net als een machine met verschillende klokken en motortjes. Wanneer je door middel van ritme en regelmaat in je voedings- en slaappatroon hierop inspeelt, gaan de klokken en motortjes goed draaien, waardoor energie, innerlijke rust en balans toe zullen nemen. Dit is precies wat je in deze challenge gaat doen: je gaat routines creëren in de tijden waarop je eet en slaapt passend bij jouw agenda.

Ren je van hot naar her? Vergeet je soms te eten, waardoor je later op de dag trek krijgt in alles wat je tegenkomt? En heb je het gevoel dat je energieniveau alleen maar minder wordt?

Vandaag de dag lijkt het erop alsof niemand meer tijd heeft om even stil te staan en op adem te komen. Hierdoor vergeten we te eten, op tijd naar bed te gaan en al helemaal om hier een ritme in te creëren. Zonde, want dat is juist hetgeen waar je lichaam ontzettend veel behoefte aan heeft. Door kleine aanpassingen in jouw dagen kan je dan ook extreme verschillen maken in jouw energieniveau, waardoor alles wat je wilt en moet doen, je stukken makkelijker afgaat.

Tijdens deze challenge ga je daarom dagelijks aan de slag met het creëren van ritme en regelmaat in je voedings- en slaappatroon waardoor nieuwe routines ontstaan en je dagelijks met meer energie, innerlijke rust en balans je dagen doorgaat.

Deze challenge is voor jou als...

 • je regelmatig maaltijden overslaat
 • je last hebt van cravings
 • je vermoeidheid de laatste tijd is toegenomen
 • je de balans in je dagen bent kwijtgeraakt
 • je steeds minder slaapt terwijl je steeds meer van je lichaam vraagt
 • je geen ritme hebt in de momenten waarop je eet en naar bed gaat
 • je merkt dat zorgen voor je lichaam steeds lager op je prioriteitenlijstje komt te staan
 • je ‘s avonds moeite hebt om in slaap te komen

Rust, reinheid en regelmaat.

Wanneer je meedoet aan de Creëer ritme en regelmaat challenge, zal je niet alleen veel leren over het ritme waar je lichaam zo gek op is, maar er ook daadwerkelijk mee aan de slag gaan.

Door de inzichten die Mark met je deelt omtrent het circadiaanse ritme zal er een wereld voor je opengaan. Hij deelt op een praktische en leuke manier alles wat jij moet weten en doen om de klokken en motortjes weer optimaal te laten draaien.

Als oud militair ondervond Mark tijdens zijn missies de gevolgen van slecht slapen en stress. Door zijn studie en opgedane ervaringen weet hij inmiddels als geen ander hoe het circadiaanse ritme werkt én hoe je erop in kunt spelen door kleine aanpassingen in je dagelijkse routines.

Het is tijd om te stoppen met alsmaar door rennen en de keuzes die je ritme en regelmaat verstoren onder de loep te nemen, zodat je lichaam optimaal kan presteren en jij optimaal kunt groeien en genieten.

Ontmoet de expert van deze challenge

Mark Schadenberg is oud militair en Slaapcoach. Tijdens zijn missies als militair verpleegkundige zag en ondervond hij de gevolgen van slechte slaap en stress. Deze ervaringen daagde hem uit tot de studie en praktijk om mensen te helpen van onrust naar nachtrust om zo meer uit hun leven te halen.

expert-fullcharge-mark-schadenberg

Na deze challenge:

 • heb jij ritme en regelmaat in je voedings- en slaappatroon. Goed voor jezelf en je lichaam zorgen staat bovenaan je prioriteitenlijst. Je maakt bewust keuzes en hebt vaste tijden in de momenten waarop je eet en naar bed gaat.
 • heb je meer energie. Doordat je klokken en motortjes goed werken, herstel je fysiek en mentaal beter en ga je met een volle batterij de dag door.
 • heb je minder last van cravings en overeten. Je hebt ritme in je maaltijden en maakt bewuste keuzes. Hierdoor voel je je meer verzadigd en heb je nauwelijks behoefte meer aan snacks.
 • word je uitgerust wakker. Je lichaam weet wanneer het tijd is om wakker te worden, door het ritme wat je hebt gecreëerd. Hierdoor sta je elke ochtend energiek en uitgerust op.
 • jaag je vol energie je dromen en doelen na. Je zorgt goed voor je lichaam en hebt een fijne balans in de dingen die je doet, waardoor je vol energie en focus jouw dromen en doelen na kunt jagen.

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • Een opdracht om je huidige eet- en slaappatronen kritisch te bekijken.
 • Inzichten in het belang van slaap.
 • Eye-openers omtrent het circadiaanse ritme waar je lichaam haar processen op aan past.
 • Opdrachten om je keuzes gedurende de dag af te stemmen op het circadiaanse ritme.
 • Een stappenplan voor een avondroutine die je slaapritme bevordert.
 • Tips voor het creëren van ‘slaap lekker-snacks’ die je slaap bevorderen.
 • Een checklist voor een voedzaam ontbijt.
 • Eye-openers in wat er gebeurt als je onregelmatig eet.
 • Tips & tricks om een ‘weekendlag’ te voorkomen en ook de maandag vol energie te starten.

232 deelnemers gingen je al voor en hebben met deze challenge succesvol ritme en regelmaat gecreëerd in hun voedings- en slaappatroon. Het heeft hun energie een enorme boost gegeven. Daarbij hebben ze minder last van cravings, staan ze uitgerust op en luisteren ze optimaal naar hun lichaamssignalen. De balans die ze zochten hebben ze eindelijk teruggevonden.

batterij-quotes

"Ik had altijd begin van de middag een dip in mijn focus en energie. Nu ik weet hoe dit komt en hier mijn keuzes op heb aangepast, voel ik me zoveel beter. Een aanrader voor iedereen die opzoek is naar mogelijkheden voor kleine aanpassingen die resulteren in meer energie."

Meerte

Meerte Koning

batterij-quotes

"Door deze challenge heb ik enorme stappen gezet naar een fijn ritme in mijn dagen. Ik heb ook echt het experimenteren ontdekt. Ik durf meer te proberen en laat steeds meer mijn eigen controle los. Hierdoor heb ik bijvoorbeeld ontdekt dat ik ‘s middags na werk sporten veel lekkerder vind en daarna nog volle focus kan studeren!"

Michelle-van-der-Gun

Michelle van der Gun

batterij-quotes

"Ik heb echt geleerd om ritme in mijn slaappatroon te creëren. Ik ga nu op een vast tijdstip naar boven, lees nog even en na een half uur doe ik het lampje uit. Ik merk dat ik bijna elke keer voor mijn wekker wakker wordt en een stuk uitgeruster ben."

Liese

Liese Remmerswaal

Creeer-ritme-en-regelmaat-challenge
expert-fullcharge-mark-schadenberg

232 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Creëer Ritme En Regelmaat

MET MARK SCHADENBERG


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de creëer ritme en regelmaat challenge en start op 25 oktober 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 25 oktober 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>