Creeer-ritme-en-regelmaat-challenge
expert-fullcharge-mark-schadenberg

14 DAAGSE CHALLENGE

Creëer Ritme En Regelmaat

MET MARK SCHADENBERG


Je lichaam is net als een machine met verschillende klokken en motortjes. Wanneer je door middel van ritme en regelmaat in je voedings- en slaappatroon hierop inspeelt, gaan de klokken en motortjes goed draaien, waardoor energie, innerlijke rust en balans toe zullen nemen. Dit is precies wat je in deze challenge gaat doen: je gaat routines creëren in de tijden waarop je eet en slaapt passend bij jouw agenda.

Ren je van hot naar her? Vergeet je soms te eten, waardoor je later op de dag trek krijgt in alles wat je tegenkomt? En heb je het gevoel dat je energieniveau alleen maar minder wordt?

Vandaag de dag lijkt het erop alsof niemand meer tijd heeft om even stil te staan en op adem te komen. Hierdoor vergeten we te eten, op tijd naar bed te gaan en al helemaal om hier een ritme in te creëren. Zonde, want dat is juist hetgeen waar je lichaam ontzettend veel behoefte aan heeft. Door kleine aanpassingen in jouw dagen kan je dan ook extreme verschillen maken in jouw energieniveau, waardoor alles wat je wilt en moet doen, je stukken makkelijker afgaat.

Tijdens deze challenge ga je daarom dagelijks aan de slag met het creëren van ritme en regelmaat in je voedings- en slaappatroon waardoor nieuwe routines ontstaan en je dagelijks met meer energie, innerlijke rust en balans je dagen doorgaat.

Deze challenge is voor jou als...

 • je regelmatig maaltijden overslaat
 • je last hebt van cravings
 • je vermoeidheid de laatste tijd is toegenomen
 • je de balans in je dagen bent kwijtgeraakt
 • je steeds minder slaapt terwijl je steeds meer van je lichaam vraagt
 • je geen ritme hebt in de momenten waarop je eet en naar bed gaat
 • je merkt dat zorgen voor je lichaam steeds lager op je prioriteitenlijstje komt te staan
 • je ‘s avonds moeite hebt om in slaap te komen

Rust, reinheid en regelmaat.

Wanneer je meedoet aan de Creëer ritme en regelmaat challenge, zal je niet alleen veel leren over het ritme waar je lichaam zo gek op is, maar er ook daadwerkelijk mee aan de slag gaan.

Door de inzichten die Mark met je deelt omtrent het circadiaanse ritme zal er een wereld voor je opengaan. Hij deelt op een praktische en leuke manier alles wat jij moet weten en doen om de klokken en motortjes weer optimaal te laten draaien.

Als oud militair ondervond Mark tijdens zijn missies de gevolgen van slecht slapen en stress. Door zijn studie en opgedane ervaringen weet hij inmiddels als geen ander hoe het circadiaanse ritme werkt én hoe je erop in kunt spelen door kleine aanpassingen in je dagelijkse routines.

Het is tijd om te stoppen met alsmaar door rennen en de keuzes die je ritme en regelmaat verstoren onder de loep te nemen, zodat je lichaam optimaal kan presteren en jij optimaal kunt groeien en genieten.

Ontmoet de expert van deze challenge

Mark Schadenberg is oud militair en Slaapcoach. Tijdens zijn missies als militair verpleegkundige zag en ondervond hij de gevolgen van slechte slaap en stress. Deze ervaringen daagde hem uit tot de studie en praktijk om mensen te helpen van onrust naar nachtrust om zo meer uit hun leven te halen.

expert-fullcharge-mark-schadenberg

Na deze challenge:

 • heb jij ritme en regelmaat in je voedings- en slaappatroon. Goed voor jezelf en je lichaam zorgen staat bovenaan je prioriteitenlijst. Je maakt bewust keuzes en hebt vaste tijden in de momenten waarop je eet en naar bed gaat.
 • heb je meer energie. Doordat je klokken en motortjes goed werken, herstel je fysiek en mentaal beter en ga je met een volle batterij de dag door.
 • heb je minder last van cravings en overeten. Je hebt ritme in je maaltijden en maakt bewuste keuzes. Hierdoor voel je je meer verzadigd en heb je nauwelijks behoefte meer aan snacks.
 • word je uitgerust wakker. Je lichaam weet wanneer het tijd is om wakker te worden, door het ritme wat je hebt gecreëerd. Hierdoor sta je elke ochtend energiek en uitgerust op.
 • jaag je vol energie je dromen en doelen na. Je zorgt goed voor je lichaam en hebt een fijne balans in de dingen die je doet, waardoor je vol energie en focus jouw dromen en doelen na kunt jagen.
batterij-quotes

"Ik had altijd begin van de middag een dip in mijn focus en energie. Nu ik weet hoe dit komt en hier mijn keuzes op heb aangepast, voel ik me zoveel beter. Een aanrader voor iedereen die opzoek is naar mogelijkheden voor kleine aanpassingen die resulteren in meer energie."

Meerte

Meerte Koning

batterij-quotes

"Door deze challenge heb ik enorme stappen gezet naar een fijn ritme in mijn dagen. Ik heb ook echt het experimenteren ontdekt. Ik durf meer te proberen en laat steeds meer mijn eigen controle los. Hierdoor heb ik bijvoorbeeld ontdekt dat ik ‘s middags na werk sporten veel lekkerder vind en daarna nog volle focus kan studeren!"

Michelle-van-der-Gun

Michelle van der Gun

batterij-quotes

"Ik heb echt geleerd om ritme in mijn slaappatroon te creëren. Ik ga nu op een vast tijdstip naar boven, lees nog even en na een half uur doe ik het lampje uit. Ik merk dat ik bijna elke keer voor mijn wekker wakker wordt en een stuk uitgeruster ben."

Liese

Liese Remmerswaal

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 11,99 /per maand

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 67,99 /per maand

 • Alles van FullCharge optie
 • Persoonlijke online coach in App
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 7,99 /per maand

 (€ 97,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 57,99 /per maand

(€ 695,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

Aan de slag met FullCharge in drie stappen

FullCharge-dagelijkse-successen
1

Meld je aan

Kies voor de optie met of zonder coaching. FullCharge is altijd opzegbaar.

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen
2

Download de App

Na je aanmelding, ontvang je een registratiemail om je account aan te maken voor de App.

FullCharge-App
3

Kies jouw eerste challenge

 Na de registratie, kies je in de App je eerste challenge en start je jouw persoonlijke groei!

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is FullCharge?

FullCharge is de App waarmee je actiegericht werkt aan jouw persoonlijke groei. Door middel van 14 daagse challenges leer je jezelf elke dag beter kennen en maak je bewuste keuzes die bijdragen aan een gelukkig leven. Of je nu wilt werken aan een betere mindset of meer zelfvertrouwen, jij bepaalt waar je aandacht aan besteed en waarin je wilt groeien als persoon.

Wat zijn challenges?

Iedere challenge duurt 14 dagen en is gemaakt in samenwerking met de beste neurowetenschappers, auteurs, coaches en sprekers. Tijdens de 14 dagen van een challenge ontvang je per dag verschillende activiteiten zoals lessen, opdrachten en zelfreflectie vragen. Je leert jezelf elke dag beter kennen en experimenteert per challenge met een nieuwe keuze in je leven om te ervaren of deze bijdraagt aan jouw geluk.

Hoeveel challenges kan ik tegelijk doen?

Bij FullCharge werk je aan één challenge tegelijk. Zo zorg je voor de beste focus en gebruik je de kracht van consistentie om stap voor stap aan jouw persoonlijke groei te werken.

Wat is de rol van de coach?

De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaring om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt. De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. 

Samen met jouw coach ben jij verzekerd van de beste resultaten en inzichten in jezelf. Zo geeft de coach waardevolle feedback op jouw ingevulde antwoorden, zal de coach je voorzien van extra vragen/tips als je vastloopt en biedt de coach altijd een luisterend oor via de chat op momenten dat jij dit nodig hebt.

Zie jouw coach als een persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Iemand die er altijd voor je is.

Kan ik zelf bepalen wanneer ik FullCharge doe op een dag?

Je kunt zelf bepalen wanneer je jouw FullCharge moment pakt. Wil je de dag graag beginnen met FullCharge? Dat kan. Liever voor het slapengaan? Ook prima! En als je een dag hebt gemist? Geen zorgen! Je kunt jouw gemiste activiteiten terugkijken en zelfs achteraf je antwoorden invullen.

Prijzen en betalingen

Wat zijn de kosten van FullCharge?

FullCharge heeft twee verschillende opties. FullCharge zonder coaching en FullCharge met coaching. Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge vanaf €7,99 per maand of kies voor FullCharge met coach vanaf €57,99 per maand.

Wat is de 14 dagen ‘No-Charge’ garantie?

Met onze 14 daagse ‘No-Charge’ garantie geven we jou graag de mogelijkheid om de eerste 14 dagen te experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij je past. Is FullCharge toch niet wat je zoekt en voltooi je jouw opzegging binnen 14 dagen na je betaling? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

Hoe kan ik FullCharge opzeggen?

FullCharge is altijd opzegbaar. Het opzeggen van FullCharge gaat heel eenvoudig via deze link. Als je verdere vragen hebt, staan wij altijd voor je klaar in de chat.

FullCharge App

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Kan ik mijn activiteiten in de App terugzien?

Alle activiteiten en antwoorden van de challenges die je hebt gedaan, kan je op een later moment terugkijken. Zo heb je de waardevolle content en inzichten over jezelf altijd binnen handbereik.

>