creeer-een-avondroutine-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

14 DAAGSE CHALLENGE

Creëer Een Avondroutine

MET estrella van toor


Vind je het lastig om ‘s avonds te ontspannen? En heb je moeite om in slaap te vallen? Dan is deze challenge wat jij nodig hebt! Met een overvloed aan beeldschermen, gedachten en to-do’s, kan het namelijk nog wel eens lastig zijn om de cooling down te creëren waar je lichaam en mind na een lange dag behoefte aan hebben. Tijdens deze challenge werk jij daarom stap voor stap naar een fijne avondroutine waarmee je rust in je hoofd creëert en je je lichaam de tijd geeft om te ontspannen zodat je met een ontspannen en tevreden gevoel naar dromenland gaat.

Je hebt het al meerdere keren geprobeerd, maar het wil maar niet lukken om het laatste uur voordat je naar bed gaat echt even tijd voor jezelf vrij te maken en dingen te doen waar je volledig van tot rust komt.

Gek is het niet, want met alle beeldschermen en mogelijkheden van tegenwoordig, zijn er zoveel dingen die je ervan weerhouden om even lekker tot rust te komen en de dag te verwerken. Maar dat het iets is wat jou extreem veel rust gaat geven als je er wel in slaagt, is iets wat zeker is.

Beeld je eens in als je elke avond minimaal een uur vrijmaakt voor activiteiten waar je optimaal van geniet en van tot rust komt. Heerlijk met een tijdschrift en kop thee op de bank onder een kleedje. Of misschien ga je wel voor een warm bad. Of wat dacht je van een braindump waarin je al je gedachten van je afschrijft.

Hoe zou je je voelen? Kan je je voorstellen wat voor impact dit heeft op alle gebieden van je leven? Op je relatie, werk, studie, gezondheid en de liefde voor jezelf?

Deze challenge is voor jou als...

 • je avonden voorbij vliegen
 • je vaak met onrust in je hoofd naar bed gaat
 • je het idee hebt dat je nooit een momentje voor jezelf hebt
 • je ‘s avonds vaak verdwaalt in je telefoon
 • je moeite hebt om in slaap te komen
 • je voor je gevoel de balans kwijt bent geraakt tussen in- en ontspanning
 • je het gevoel hebt dat je altijd ‘aan’ staat

Een dagelijks ontspan momentje voor jezelf

In Creëer een avondroutine neemt Estrella je mee op een 14 durend avontuur waarin je elke dag een stap zet richting een ontspannen avondroutine die werkt voor jou.

Je experimenteert en leert met verschillende mogelijkheden en komt erachter hoe fijn het is om dagelijks de dag af te sluiten met een ontspan momentje voor jezelf. Estrella heeft de afgelopen jaren zelf ook alles uitgeprobeerd om erachter te komen wat voor haar de ideale afsluiting van de dag is. De opdrachten, tips en kennis die haar geholpen heeft, heeft ze speciaal voor jou gebundeld in deze waardevolle challenge.

Het is haar doel om jou de rust, tevredenheid en het geluk te laten ervaren die een ontspannen avondroutine je kan geven. Ben jij klaar voor een dagelijks ontspan momentje voor jezelf waar je optimaal van geniet?

Ontmoet de expert van deze challenge

Estrella van Toor is co-founder van FullCharge, spreker en gedrags- en mindset coach. Ze helpt je met het creëren van de juiste mindset voor verandering en weet met haar energie en passie mensen op een bijzondere manier te stimuleren in hun persoonlijke groei.

expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

Na deze challenge:

 • heb jij een fijne avondroutine die past bij jou. Je hebt geëxperimenteerd met verschillende activiteiten en hebt gevonden wat werkt voor jou.
 • creëer jij dagelijks de cooling down waar je lichaam en mind behoefte aan hebben. Je neemt de tijd om alle indrukken van de dag te verwerken en jezelf klaar te maken voor bed. Dit zorgt voor een ongekend ontspannen gevoel.
 • heb jij een opgeruimde slaapkamer die zorgt voor een ontspannen en rustig gevoel. Je ziet in dat alles invloed heeft op hoe jij je voelt, daarom heb je een fijne plek gecreëerd waar je jouw avondroutine doorloopt.
 • geniet jij extra van het laatste uur voordat je naar bed gaat. Doordat je het laatste uur van de dag vult met activiteiten waar jij volledig van tot rust komt, voelt het elke dag weer als een genietmomentje.
 • zit je ‘s avonds minder op je telefoon. Je hebt geleerd om je telefoon weg te leggen en hecht veel meer waarden aan activiteiten waar je echt gelukkig van wordt.
 • ga je met een ontspannen mind naar bed. Je hebt een vast onderdeel in je avondroutine waarmee je je hoofd leegmaakt. Dit zorgt voor een ongekende rust in je hoofd, waardoor je sneller in slaap valt.
 • sta je ontspannen en uitgerust op. Doordat je de dag ontspannen afsluit, sta je met dit zelfde gevoel op. Elke dag voelt als een nieuwe kans om er weer een dag vol groei- en genietmomenten van te maken.
batterij-quotes

"Wat is dit een fijne challenge. Ik ben nog steeds iedere dag blij dat ik de keuze heb gemaakt om mee te doen. De rust die het me geeft is onbeschrijfelijk."

Sophie

batterij-quotes

"Ik dacht altijd dat ik een spa of vakantie nodig had om echt te ontspannen, maar daar heeft deze challenge verandering in gebracht. Ik geniet elke avond van een warme douche, gevolgd door een half uur lezen met geurkaarsen."

Madelaine

batterij-quotes

"Creëer een avondroutine heeft mij geholpen om eindelijk de rust te vinden die ik zocht. Mijn telefoon leg ik nu zelfs al vanaf 20:00 weg, waardoor ik voor me gevoel zeeën van tijd heb voor mezelf. Heerlijk!"

Lotte de Vries

>