Nieuw

creeer-een-avondroutine-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

138 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Creëer Een Avondroutine

MET estrella van toor


Vind je het lastig om ‘s avonds te ontspannen? En heb je moeite om in slaap te vallen? Dan is deze challenge wat jij nodig hebt! Met een overvloed aan beeldschermen, gedachten en to-do’s, kan het namelijk nog wel eens lastig zijn om de cooling down te creëren waar je lichaam en mind na een lange dag behoefte aan hebben. Tijdens deze challenge werk jij daarom stap voor stap naar een fijne avondroutine waarmee je rust in je hoofd creëert en je je lichaam de tijd geeft om te ontspannen zodat je met een ontspannen en tevreden gevoel naar dromenland gaat.

Je hebt het al meerdere keren geprobeerd, maar het wil maar niet lukken om het laatste uur voordat je naar bed gaat echt even tijd voor jezelf vrij te maken en dingen te doen waar je volledig van tot rust komt.

Gek is het niet, want met alle beeldschermen en mogelijkheden van tegenwoordig, zijn er zoveel dingen die je ervan weerhouden om even lekker tot rust te komen en de dag te verwerken. Maar dat het iets is wat jou extreem veel rust gaat geven als je er wel in slaagt, is iets wat zeker is.

Beeld je eens in als je elke avond minimaal een uur vrijmaakt voor activiteiten waar je optimaal van geniet en van tot rust komt. Heerlijk met een tijdschrift en kop thee op de bank onder een kleedje. Of misschien ga je wel voor een warm bad. Of wat dacht je van een braindump waarin je al je gedachten van je afschrijft.

Hoe zou je je voelen? Kan je je voorstellen wat voor impact dit heeft op alle gebieden van je leven? Op je relatie, werk, studie, gezondheid en de liefde voor jezelf?

Deze challenge is voor jou als...

 • je avonden voorbij vliegen
 • je vaak met onrust in je hoofd naar bed gaat
 • je het idee hebt dat je nooit een momentje voor jezelf hebt
 • je ‘s avonds vaak verdwaalt in je telefoon
 • je moeite hebt om in slaap te komen
 • je voor je gevoel de balans kwijt bent geraakt tussen in- en ontspanning
 • je het gevoel hebt dat je altijd ‘aan’ staat

Een dagelijks ontspan momentje voor jezelf

In Creëer een avondroutine neemt Estrella je mee op een 14 durend avontuur waarin je elke dag een stap zet richting een ontspannen avondroutine die werkt voor jou.

Je experimenteert en leert met verschillende mogelijkheden en komt erachter hoe fijn het is om dagelijks de dag af te sluiten met een ontspan momentje voor jezelf. Estrella heeft de afgelopen jaren zelf ook alles uitgeprobeerd om erachter te komen wat voor haar de ideale afsluiting van de dag is. De opdrachten, tips en kennis die haar geholpen heeft, heeft ze speciaal voor jou gebundeld in deze waardevolle challenge.

Het is haar doel om jou de rust, tevredenheid en het geluk te laten ervaren die een ontspannen avondroutine je kan geven. Ben jij klaar voor een dagelijks ontspan momentje voor jezelf waar je optimaal van geniet?

Ontmoet de expert van deze challenge

Estrella van Toor is co-founder van FullCharge, spreker en gedrags- en mindset coach. Ze helpt je met het creëren van de juiste mindset voor verandering en weet met haar energie en passie mensen op een bijzondere manier te stimuleren in hun persoonlijke groei.

expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

Na deze challenge:

 • heb jij een fijne avondroutine die past bij jou. Je hebt geëxperimenteerd met verschillende activiteiten en hebt gevonden wat werkt voor jou.
 • creëer jij dagelijks de cooling down waar je lichaam en mind behoefte aan hebben. Je neemt de tijd om alle indrukken van de dag te verwerken en jezelf klaar te maken voor bed. Dit zorgt voor een ongekend ontspannen gevoel.
 • heb jij een opgeruimde slaapkamer die zorgt voor een ontspannen en rustig gevoel. Je ziet in dat alles invloed heeft op hoe jij je voelt, daarom heb je een fijne plek gecreëerd waar je jouw avondroutine doorloopt.
 • geniet jij extra van het laatste uur voordat je naar bed gaat. Doordat je het laatste uur van de dag vult met activiteiten waar jij volledig van tot rust komt, voelt het elke dag weer als een genietmomentje.
 • zit je ‘s avonds minder op je telefoon. Je hebt geleerd om je telefoon weg te leggen en hecht veel meer waarden aan activiteiten waar je echt gelukkig van wordt.
 • ga je met een ontspannen mind naar bed. Je hebt een vast onderdeel in je avondroutine waarmee je je hoofd leegmaakt. Dit zorgt voor een ongekende rust in je hoofd, waardoor je sneller in slaap valt.
 • sta je ontspannen en uitgerust op. Doordat je de dag ontspannen afsluit, sta je met dit zelfde gevoel op. Elke dag voelt als een nieuwe kans om er weer een dag vol groei- en genietmomenten van te maken.

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • Een opdracht om je huidige avondroutine onder de loep te nemen.
 • Inspiratie voor mogelijke onderdelen van je avondroutine.
 • Een opdracht om een actie te kiezen die je aan je avondroutine toe wilt voegen.
 • Tips & tricks om de gekozen actie aan je avondroutine toe te voegen.
 • 10 tips waarmee je jouw avondroutine nog effectiever kunt maken.
 • Eyeopeners omtrent je mindset tijdens het werken aan jezelf.
 • Drie opdrachten om meer rust in je hoofd te creëren voor het slapen gaan.
 • Tips omtrent het wel of niet eten van een snack voor het slapengaan.
 • Tips & tricks om je avondroutine daadwerkelijk op de lange termijn te blijven doen.

138 deelnemers gingen je al voor en hebben met deze challenge succesvol een avondroutine gecreëerd die past bij hen. Door tal van mogelijkheden, is de avondroutine voor iedereen uniek. De ene deelnemer eindigt nu de dag met een yoga- en meditatie sessie, terwijl de ander een boek leest in bed en dankbaarheid uitspreekt. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: ze sluiten de dag af met iets waar ze volledig van tot rust komen en optimaal van genieten.

batterij-quotes

"Wat is dit een fijne challenge. Ik ben nog steeds iedere dag blij dat ik de keuze heb gemaakt om mee te doen. De rust die het me geeft is onbeschrijfelijk."

Sophie

batterij-quotes

"Ik dacht altijd dat ik een spa of vakantie nodig had om echt te ontspannen, maar daar heeft deze challenge verandering in gebracht. Ik geniet elke avond van een warme douche, gevolgd door een half uur lezen met geurkaarsen."

Madelaine

batterij-quotes

"Creëer een avondroutine heeft mij geholpen om eindelijk de rust te vinden die ik zocht. Mijn telefoon leg ik nu zelfs al vanaf 20:00 weg, waardoor ik voor me gevoel zeeën van tijd heb voor mezelf. Heerlijk!"

Lotte de Vries

Nieuw

creeer-een-avondroutine-challenge
expert-fullcharge-estrella-van-toor-1

138 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Creëer Een Avondroutine

MET estrella van toor


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de creëer een avondroutine challenge en start op 25 oktober 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 25 oktober 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>