Geluk kun je niet kopen, maar wel creëren

Word lid van de FullCharge Community en sluit je aan bij de 100+ gelijkgestemden die dagelijks het beste uit zichzelf halen en genieten van elke dag.

TOEGANG-COMMUNITY

 In deze snel veranderende wereld met ontelbaar veel keuzes, meningen en personen om je mee te vergelijken, is het lastig om keuzes te maken waar jij diep van binnen gelukkig van wordt.

In de FullCharge Community kan jij op elk moment van de dag inchecken om je mindset en energie goed te zetten, te connecten met gelijkgestemden en aan de slag te gaan met vragen en opdrachten die voor je klaarstaan. Hiermee heb jij alles wat je nodig hebt om stap voor stap het beste uit jezelf te halen en te genieten van elke dag.

Kan je je voorstellen wat voor impact dit gaat hebben op alle gebieden van je leven? Op je geluk, gezondheid, familie, vrienden, werk, hobby’s, dagindeling, de mate waarin je geniet van het leven en bovenal jezelf?

Het is tijd om deze impact zelf te ervaren.

Overzicht-community-fullcharge
1-op-1-coaching

Gebruik de FullCharge Community als brandstof voor jouw geluk

Sluit je aan bij de inspirerende en hechte community met mensen die elke dag werken naar meer geluk door zichzelf op nummer 1 te zetten. Een groep die je steunt, aanmoedigt en waardeert om wie jij diep van binnen bent.

Inspirerende content

Van daily reminders en korte video’s tot praktische tips, vragen en opdrachten. Er staat dagelijks nieuwe inspirerende content voor je klaar waarmee jij stappen zet naar de meest gelukkige versie van jezelf.

inzichten-dagelijks
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

Maandelijkse live sessie

Elke 1ste van de maand trappen we om 20:00 vol energie en inspiratie af met een live sessie. Tijdens deze sessie reflecteren we met elkaar op afgelopen maand en stellen we doelen voor nieuwe maand.

Sterke connecties

Een warm bad, dat is waar je in terecht komt. We vieren samen successen, overwinnen onze angsten en delen tips en inzichten. Alles om elkaar te helpen het beste uit onszelf te halen en te genieten van elke dag.

FullCharge-dagelijkse-successen

Wat mensen zeggen over FullCharge

FAQ

Wie zit er in de FullCharge Community?

Er is niet één type member aan te wijzen, maar iedereen heeft één ding gemeen: het doel om het beste uit zichzelf te halen en te genieten van elke dag. Dus of je nu studeert, werkt, onderneemt of ouder bent, je vindt altijd gelijkgestemden!

Hoe kom ik in de FullCharge Community?

Klik op Join community. Daar vul je je gegevens in. Vervolgens krijg je een mailtje waarmee je je mailadres kunt verifiëren. Et voila, je bent member van de FullCharge community! Welkom bij de club!

Zijn er kosten verbonden aan de FullCharge Community?

Nee. Je kunt volledig gratis member worden van de FullCharge community en profiteren van de inspirerende content, maandelijkse live sessie, sterke connecties en eindejaars bootcamp.

Wat als ik niet bij de live sessie van de maand kan/wil zijn?

Dat is geen probleem. Er is niks in de community verplicht. Jij haalt eruit wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen en te genieten van elke dag. Wil je er wel bij zijn, maar past het niet in je agenda? Dan kan je als community member de sessie altijd op een later moment terugkijken.

Is er ook een applicatie van de FullCharge Community?

Nee, er is nog geen applicatie. Wel kun je binnen 1 minuut de FullCharge community op je beginscherm van je telefoon zetten, waardoor het voelt als applicatie. In de community vind je het stappenplan om dit te doen.

FullCharge-community-screenshot
FullCharge-voor-bedrijven-bg
>