beweeg-dagelijks-minimaal-30-minuten-challenge
expert-fullcharge-floris-boers

14 DAAGSE CHALLENGE

Beweeg Dagelijks Minimaal 30 Minuten

MET FLORIS BOERS


Wanneer je ontspannen en opgeladen door het leven wilt gaan, is het belangrijk om dagelijks tijd vrij te maken om te bewegen. In deze challenge werk je stap voor stap naar vaste beweegmomenten die passen in jouw agenda en ontdek je welke vormen van beweging jou de energie geven waar je naar op zoek bent.

Dat bewegen goed voor je is, weet iedereen. Toch lukt het lang niet iedereen om er dagelijks tijd voor vrij te maken. Zeker na een dag hard werken, plof je tenslotte liever op de bank, toch?

Dat kan anders. Bewegen kan namelijk iets zijn waar je van energie van krijgt en naar uitkijkt. Waarmee je je hoofd even helemaal leeg maakt en alles laat voor wat het is. En dan hebben we het nog niet eens over alle andere voordelen die het met zich meebrengt.

Met deze challenge ga jij 14 dagen lang toewerken naar een beweeg routine die past bij jou. Je gaat experimenteren met verschillende mogelijkheden en tijden om te ontdekken wat het beste past in jouw agenda en waar jij door oplaadt en ontspant, zodat ook jij voortaan uitkijkt naar je workout, wandeling of yoga sessie.

Deze challenge is voor jou als...

 • je weinig motivatie hebt om te sporten
 • je het lastig vindt om een lekker ritme te creëren in jouw beweegmomenten
 • je opzoek bent naar vormen van beweging waar je energie van krijgt
 • je een stok achter de deur zoekt om dagelijks tijd vrij te maken om te bewegen
 • je je futloos voelt
 • je veel stress ervaart
 • je vaak onrustig bent in je hoofd

I like to move it, move it.

Tijdens Beweeg dagelijks 30 minuten helpt Floris je naar een manier van bewegen die werkt voor jou.

Floris weet als personal trainer als geen ander hoeveel energie je uit beweging kunt halen, als je doet wat je leuk vindt. Daarom laat hij je kennismaken met verschillende mogelijkheden en helpt hij je gedurende de challenge stap voor stap met het creëren van een beweeg routine die werkt voor jou.

Je gaat aan de slag met het opstellen van een plan, word uit je comfort zone getrokken door home workouts en krijgt tips en tricks om ook gedurende de dag kleine momenten van bewegen te creëren. Alles om ervoor te zorgen dat jij lekker in je vel zit, vol energie je dagen doorgaat en dagelijks op de automatische piloot met plezier je lichaam in actie brengt!

Ontmoet de expert van deze challenge

Floris Boers is diëtist en gedragscoach. Hij helpt je bij het vinden de leefstijl en balans die bij jou past en waar je de rest van je leven de vruchten van gaat plukken. Hierbij zijn voeding, gedrag en sport nauw met elkaar verbonden.

expert-fullcharge-floris-boers

Na deze challenge:

 • maak jij dagelijks 30 minuten vrij om te bewegen op een manier waar je blij van wordt. Je ziet bewegen als ontspanning en kijkt er dagelijks naar uit.
 • heb jij een vast beweegplan waar je altijd op terug kunt vallen. Door het plan dat je tijdens de challenge hebt gemaakt, kan je altijd hierop terugvallen.
 • ervaar je meer energie. Je zit fysiek en mentaal lekker in vel, hebt een goede conditie en werkt met een volle batterij aan je dromen en doelen.
 • voel je je opgeladen en krachtig. De dagelijkse beweegmomenten zorgen voor een ongekend gevoel van zelfvertrouwen en maken je mentaal krachtig.
 • kan je beter omgaan met stressvolle situaties. Je blijft rustig wanneer iets niet loopt zoals je had verwacht en ervaart in het algemeen veel meer innerlijke rust.
 • heb je meer rust in je hoofd. Doordat je dagelijks een moment hebt waarop je even helemaal je hoofd leegmaakt, kan je beter relativeren en voel je minder druk.
>