beweeg-dagelijks-minimaal-30-minuten-challenge
expert-fullcharge-floris-boers

14 DAAGSE CHALLENGE

Beweeg Dagelijks Minimaal 30 Minuten

MET FLORIS BOERS


Wanneer je ontspannen en opgeladen door het leven wilt gaan, is het belangrijk om dagelijks tijd vrij te maken om te bewegen. In deze challenge werk je stap voor stap naar vaste beweegmomenten die passen in jouw agenda en ontdek je welke vormen van beweging jou de energie geven waar je naar op zoek bent.

Dat bewegen goed voor je is, weet iedereen. Toch lukt het lang niet iedereen om er dagelijks tijd voor vrij te maken. Zeker na een dag hard werken, plof je tenslotte liever op de bank, toch?

Dat kan anders. Bewegen kan namelijk iets zijn waar je van energie van krijgt en naar uitkijkt. Waarmee je je hoofd even helemaal leeg maakt en alles laat voor wat het is. En dan hebben we het nog niet eens over alle andere voordelen die het met zich meebrengt.

Met deze challenge ga jij 14 dagen lang toewerken naar een beweeg routine die past bij jou. Je gaat experimenteren met verschillende mogelijkheden en tijden om te ontdekken wat het beste past in jouw agenda en waar jij door oplaadt en ontspant, zodat ook jij voortaan uitkijkt naar je workout, wandeling of yoga sessie.

Deze challenge is voor jou als...

 • je weinig motivatie hebt om te sporten
 • je het lastig vindt om een lekker ritme te creëren in jouw beweegmomenten
 • je opzoek bent naar vormen van beweging waar je energie van krijgt
 • je een stok achter de deur zoekt om dagelijks tijd vrij te maken om te bewegen
 • je je futloos voelt
 • je veel stress ervaart
 • je vaak onrustig bent in je hoofd

I like to move it, move it.

Tijdens Beweeg dagelijks 30 minuten helpt Floris je naar een manier van bewegen die werkt voor jou.

Floris weet als personal trainer als geen ander hoeveel energie je uit beweging kunt halen, als je doet wat je leuk vindt. Daarom laat hij je kennismaken met verschillende mogelijkheden en helpt hij je gedurende de challenge stap voor stap met het creëren van een beweeg routine die werkt voor jou.

Je gaat aan de slag met het opstellen van een plan, word uit je comfort zone getrokken door home workouts en krijgt tips en tricks om ook gedurende de dag kleine momenten van bewegen te creëren. Alles om ervoor te zorgen dat jij lekker in je vel zit, vol energie je dagen doorgaat en dagelijks op de automatische piloot met plezier je lichaam in actie brengt!

Ontmoet de expert van deze challenge

Floris Boers is diëtist en gedragscoach. Hij helpt je bij het vinden de leefstijl en balans die bij jou past en waar je de rest van je leven de vruchten van gaat plukken. Hierbij zijn voeding, gedrag en sport nauw met elkaar verbonden.

expert-fullcharge-floris-boers

Na deze challenge:

 • maak jij dagelijks 30 minuten vrij om te bewegen op een manier waar je blij van wordt. Je ziet bewegen als ontspanning en kijkt er dagelijks naar uit.
 • heb jij een vast beweegplan waar je altijd op terug kunt vallen. Door het plan dat je tijdens de challenge hebt gemaakt, kan je altijd hierop terugvallen.
 • ervaar je meer energie. Je zit fysiek en mentaal lekker in vel, hebt een goede conditie en werkt met een volle batterij aan je dromen en doelen.
 • voel je je opgeladen en krachtig. De dagelijkse beweegmomenten zorgen voor een ongekend gevoel van zelfvertrouwen en maken je mentaal krachtig.
 • kan je beter omgaan met stressvolle situaties. Je blijft rustig wanneer iets niet loopt zoals je had verwacht en ervaart in het algemeen veel meer innerlijke rust.
 • heb je meer rust in je hoofd. Doordat je dagelijks een moment hebt waarop je even helemaal je hoofd leegmaakt, kan je beter relativeren en voel je minder druk.

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 11,99 /per maand

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 67,99 /per maand

 • Alles van FullCharge optie
 • Persoonlijke online coach in App
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge

Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge. Leer jezelf beter kennen en maak bewuste keuzes voor een gelukkig leven.

€ 7,99 /per maand

 (€ 97,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

FullCharge met coach

Upgrade jouw FullCharge ervaring met een echte coach die je online feedback geeft en aanmoedigt bij iedere stap.

€ 57,99 /per maand

(€ 695,- /per jaar )

 • Persoonlijk account FullCharge App
 • Toegang tot alle challenges
 • Dagelijkse feedback en chat met jouw coach

14 dagen 'No-Charge' Garantie · Altijd opzegbaar

Aan de slag met FullCharge in drie stappen

FullCharge-dagelijkse-successen
1

Meld je aan

Kies voor de optie met of zonder coaching. FullCharge is altijd opzegbaar.

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen
2

Download de App

Na je aanmelding, ontvang je een registratiemail om je account aan te maken voor de App.

FullCharge-App
3

Kies jouw eerste challenge

 Na de registratie, kies je in de App je eerste challenge en start je jouw persoonlijke groei!

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is FullCharge?

FullCharge is de App waarmee je actiegericht werkt aan jouw persoonlijke groei. Door middel van 14 daagse challenges leer je jezelf elke dag beter kennen en maak je bewuste keuzes die bijdragen aan een gelukkig leven. Of je nu wilt werken aan een betere mindset of meer zelfvertrouwen, jij bepaalt waar je aandacht aan besteed en waarin je wilt groeien als persoon.

Wat zijn challenges?

Iedere challenge duurt 14 dagen en is gemaakt in samenwerking met de beste neurowetenschappers, auteurs, coaches en sprekers. Tijdens de 14 dagen van een challenge ontvang je per dag verschillende activiteiten zoals lessen, opdrachten en zelfreflectie vragen. Je leert jezelf elke dag beter kennen en experimenteert per challenge met een nieuwe keuze in je leven om te ervaren of deze bijdraagt aan jouw geluk.

Hoeveel challenges kan ik tegelijk doen?

Bij FullCharge werk je aan één challenge tegelijk. Zo zorg je voor de beste focus en gebruik je de kracht van consistentie om stap voor stap aan jouw persoonlijke groei te werken.

Wat is de rol van de coach?

De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaring om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt. De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. 

Samen met jouw coach ben jij verzekerd van de beste resultaten en inzichten in jezelf. Zo geeft de coach waardevolle feedback op jouw ingevulde antwoorden, zal de coach je voorzien van extra vragen/tips als je vastloopt en biedt de coach altijd een luisterend oor via de chat op momenten dat jij dit nodig hebt.

Zie jouw coach als een persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Iemand die er altijd voor je is.

Kan ik zelf bepalen wanneer ik FullCharge doe op een dag?

Je kunt zelf bepalen wanneer je jouw FullCharge moment pakt. Wil je de dag graag beginnen met FullCharge? Dat kan. Liever voor het slapengaan? Ook prima! En als je een dag hebt gemist? Geen zorgen! Je kunt jouw gemiste activiteiten terugkijken en zelfs achteraf je antwoorden invullen.

Prijzen en betalingen

Wat zijn de kosten van FullCharge?

FullCharge heeft twee verschillende opties. FullCharge zonder coaching en FullCharge met coaching. Ga zelfstandig aan de slag met FullCharge vanaf €7,99 per maand of kies voor FullCharge met coach vanaf €57,99 per maand.

Wat is de 14 dagen ‘No-Charge’ garantie?

Met onze 14 daagse ‘No-Charge’ garantie geven we jou graag de mogelijkheid om de eerste 14 dagen te experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij je past. Is FullCharge toch niet wat je zoekt en voltooi je jouw opzegging binnen 14 dagen na je betaling? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

Hoe kan ik FullCharge opzeggen?

FullCharge is altijd opzegbaar. Het opzeggen van FullCharge gaat heel eenvoudig via deze link. Als je verdere vragen hebt, staan wij altijd voor je klaar in de chat.

FullCharge App

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Kan ik mijn activiteiten in de App terugzien?

Alle activiteiten en antwoorden van de challenges die je hebt gedaan, kan je op een later moment terugkijken. Zo heb je de waardevolle content en inzichten over jezelf altijd binnen handbereik.

>