__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7b875":{"name":"Main Accent","parent":-1},"5a321":{"name":"Accent Transparent","parent":"7b875"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7b875":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"5a321":{"val":"rgba(46, 83, 102, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":200,"l":0.29,"s":0.38}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7b875":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"5a321":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.15}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
beweeg-dagelijks-minimaal-30-minuten-challenge
expert-fullcharge-floris-boers

185 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Beweeg Dagelijks Minimaal 30 Minuten

MET FLORIS BOERS


Wanneer je ontspannen en opgeladen door het leven wilt gaan, is het belangrijk om dagelijks tijd vrij te maken om te bewegen. In deze challenge werk je stap voor stap naar vaste beweegmomenten die passen in jouw agenda en ontdek je welke vormen van beweging jou de energie geven waar je naar op zoek bent.

Dat bewegen goed voor je is, weet iedereen. Toch lukt het lang niet iedereen om er dagelijks tijd voor vrij te maken. Zeker na een dag hard werken, plof je tenslotte liever op de bank, toch?

Dat kan anders. Bewegen kan namelijk iets zijn waar je van energie van krijgt en naar uitkijkt. Waarmee je je hoofd even helemaal leeg maakt en alles laat voor wat het is. En dan hebben we het nog niet eens over alle andere voordelen die het met zich meebrengt.

Met deze challenge ga jij 14 dagen lang toewerken naar een beweeg routine die past bij jou. Je gaat experimenteren met verschillende mogelijkheden en tijden om te ontdekken wat het beste past in jouw agenda en waar jij door oplaadt en ontspant, zodat ook jij voortaan uitkijkt naar je workout, wandeling of yoga sessie.

Deze challenge is voor jou als...

 • je weinig motivatie hebt om te sporten
 • je het lastig vindt om een lekker ritme te creëren in jouw beweegmomenten
 • je opzoek bent naar vormen van beweging waar je energie van krijgt
 • je een stok achter de deur zoekt om dagelijks tijd vrij te maken om te bewegen
 • je je futloos voelt
 • je veel stress ervaart
 • je vaak onrustig bent in je hoofd

I like to move it, move it.

Tijdens Beweeg dagelijks 30 minuten helpt Floris je naar een manier van bewegen die werkt voor jou.

Floris weet als personal trainer als geen ander hoeveel energie je uit beweging kunt halen, als je doet wat je leuk vindt. Daarom laat hij je kennismaken met verschillende mogelijkheden en helpt hij je gedurende de challenge stap voor stap met het creëren van een beweeg routine die werkt voor jou.

Je gaat aan de slag met het opstellen van een plan, word uit je comfort zone getrokken door home workouts en krijgt tips en tricks om ook gedurende de dag kleine momenten van bewegen te creëren. Alles om ervoor te zorgen dat jij lekker in je vel zit, vol energie je dagen doorgaat en dagelijks op de automatische piloot met plezier je lichaam in actie brengt!

Ontmoet de expert van deze challenge

Floris Boers is diëtist en gedragscoach. Hij helpt je bij het vinden de leefstijl en balans die bij jou past en waar je de rest van je leven de vruchten van gaat plukken. Hierbij zijn voeding, gedrag en sport nauw met elkaar verbonden.

expert-fullcharge-floris-boers

Na deze challenge:

 • maak jij dagelijks 30 minuten vrij om te bewegen op een manier waar je blij van wordt. Je ziet bewegen als ontspanning en kijkt er dagelijks naar uit.
 • heb jij een vast beweegplan waar je altijd op terug kunt vallen. Door het plan dat je tijdens de challenge hebt gemaakt, kan je altijd hierop terugvallen.
 • ervaar je meer energie. Je zit fysiek en mentaal lekker in vel, hebt een goede conditie en werkt met een volle batterij aan je dromen en doelen.
 • voel je je opgeladen en krachtig. De dagelijkse beweegmomenten zorgen voor een ongekend gevoel van zelfvertrouwen en maken je mentaal krachtig.
 • kan je beter omgaan met stressvolle situaties. Je blijft rustig wanneer iets niet loopt zoals je had verwacht en ervaart in het algemeen veel meer innerlijke rust.
 • heb je meer rust in je hoofd. Doordat je dagelijks een moment hebt waarop je even helemaal je hoofd leegmaakt, kan je beter relativeren en voel je minder druk.

Wat krijg je als je meedoet?

FullCharge-simpel-en-leuk-app-screen

TOEGANG TOT FULLCHARGE APP

Alles wat jij nodig hebt om van deze challenge een succes te maken, hebben we voor jou verzameld en gebundeld op één plek: de FullCharge App. Zo weet je zeker dat jij dagelijks zonder twijfels stappen zet naar de persoon die je wilt zijn.

DAGELIJKSE TIPS, TOOLS EN OPDRACHTEN

In de App staan er elke dag simpele en leuke tips, tools en opdrachten voor je klaar die je helpen met het voltooien van de challenge en het creëren van de routine.

inzichten-dagelijks
reflectie-vragen

ZELFREFLECTIE VRAGEN

Verandering begint met bewustwording. Daarom krijg je dagelijks zelfreflectie vragen die je aan het denken zetten en je zelfbewustzijn verhogen waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je keuzes en je gedachten.

1-OP-1 COACHING

Je eigen wilskracht en stemmetjes in je hoofd zijn vaak niet genoeg om dagelijks de juiste keuzes te maken. Je hebt support nodig. Daarom kijkt er bij FullCharge altijd iemand met je mee die je voorziet van feedback, support en motiverende berichten op de dingen die je doet.

1-op-1-coaching
Bonus

TOEGANG TOT FULLCHARGE COMMUNITY

Routines creëren gaat het beste in een omgeving met mensen die ook met persoonlijke groei bezig zijn. Daarom krijg je bij aanschaf van jouw eerste challenge of membership levenslang toegang tot de online FullCharge community waar je elke minuut van de dag kunt leren, inspireren en connecten met gelijkgestemden!

Wat maakt FullCharge uniek?

FullCharge-laagdrempelig

LAAGDREMPELIG

Bij FullCharge is alles er zo op ingericht dat jij in slechts 5-10 minuten per dag werkt aan je routines en persoonlijke groei. Door de eenvoudig te gebruiken App en simpele en leuke challenges, is FullCharge voor iedereen haalbaar.

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Alles in één keer willen doen, werkt niet. Daarom leidt FullCharge je stap voor stap door de challenge heen. De focus ligt op +1% groei per dag. Elke kleine stap levert op lange termijn grootste resultaten op.

chargie-stap-voor-stap
FullCharge-dagelijkse-successen

DAGELIJKSE SUCCESSEN VIEREN

Plezier moet altijd voorop staan. Daarom vieren we met elkaar jouw dagelijkse successen, inzichten en leermomenten, waardoor werken aan jezelf vanaf dag één een feestje is!

EXPERIMENTEREN EN LEREN

Experimenteren staat bij FullCharge centraal, want je leert het beste door te doen. Elke challenge zit dan ook boordevol tips, tools en opdrachten die je kunt uitproberen om te ontdekken wat het beste werkt voor jou.

FullCharge-experimenteren
FullCharge-persoonlijke-groei-wekelijks

DAGELIJKS GROEIEN

Met FullCharge creëer je de routine om dagelijks aan jezelf te werken. Hierdoor zal je ongekend groeien en jezelf verbazen met de veranderingen die van week tot week plaatsvinden.

Deze challenge bevat...

 • Inspiratie voor mogelijke manieren van bewegen.
 • Tips & tricks om ervoor te zorgen dat jij dagelijks 30 minuten beweegt.
 • Een opdracht om jouw beweegplan op te stellen.
 • Tips om je motivatie voor sporten op een simpele en leuke manier te vergroten.
 • Twee home workouts.
 • Tips om de kans op een dagelijkse wandeling te vergroten.
 • Inspiratie in wat je voor- en/of na het sporten kunt eten.
 • 10 tips om meer te bewegen op een werkdag.
 • Drie recepten voor na een pittige workout.
 • Fabels omtrent bewegen waar jij niet meer intrapt.

185 deelnemers gingen je al voor en hebben een beweeg routine gecreëerd die past bij hen. Ze sporten met plezier, zoeken gedurende de dag naar kleine momenten om te bewegen en beseffen hoe belangrijk het is om dagelijks tijd vrij te maken om te bewegen. Hun energieniveau is gigantisch gestegen en ook mentaal merken ze de geweldige effecten van dit vaste onderdeel in hun dag.

batterij-quotes

"Ik vond deze challenge erg leuk om te doen. Ik pak nu sneller de fiets en de trap en heb een yogamat aangeschaft waar ik dagelijks oefeningen op doe."

Liese

Liese Remmerswaal

batterij-quotes

"Ik heb geleerd om door een andere bril naar beweging te kijken. Voorheen schreef ik elke dag op wat ik van mezelf moest doen. Ik ben oprecht trots op mezelf dat ik al een veel betere balans voor mezelf heb gevonden en nu beweeg wanneer ik daar echt behoefte aan heb!"

Michelle-van-der-Gun

Michelle van der Gun

batterij-quotes

"Ik wandel nu elke avond na het avondeten met mijn man. Samen stimuleren we elkaar om te gaan wat het nog leuker en makkelijker maakt!"

Dirk

Dirk Braam

beweeg-dagelijks-minimaal-30-minuten-challenge
expert-fullcharge-floris-boers

185 deelnemers

14 DAAGSE CHALLENGE

Beweeg Dagelijks Minimaal 30 Minuten

MET FLORIS BOERS


 • Werk 5-10 minuten per dag aan jezelf in de App
 • Dagelijkse tips, tools en opdrachten
 • Dagelijkse zelfreflectie vragen
 • Dagelijkse 1-op-1 coaching
 • Levenslang toegang tot FullCharge Community

LOSSE CHALLENGE


Koop de beweeg dagelijks minimaal 30 minuten challenge en start op 25 oktober 2021.

€37,- / eenmalig.

Populair

FULLCHARGE MEMBERSHIP

MAAND


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€56,- / per maand.

€28,- per challenge.

FULLCHARGE MEMBERSHIP

JAAR


Word lid en kies per twee weken een nieuwe challenge in de FullCharge App.

€599,- / per jaar.

€25,- per challenge.

FullCharge-gemoedstoestand

7 Dagen 'No-Charge' Garantie

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug.

De volgende stappen

meld-je-aan-fullcharge
1

Meld je aan

Druk op 'start challenge!' of word lid en voltooi de betaling op de checkout pagina.

intake-terugkoppeling
2

Registreer je account

Ontvang jouw registratiemail en voer je gegevens in om een account aan te maken voor de App.

download-app-fullcharge
3

Download de App

Download de FullCharge App, voltooi de onboarding en start deze challenge op 25 oktober 2021.

FAQ

Is de FullCharge App te downloaden op mijn mobiel?

De FullCharge App is zowel te downloaden in de Apple App store (IOS) als in de Google Play Store (Android).

Wat als ik niet op de aangegeven datum kan starten?

Dat is geen probleem. Elke maandag kan je starten met een challenge.

Kan ik meerdere challenges tegelijk doen?

Het is niet mogelijk om meerdere challenges tegelijk te doen. Bij FullCharge werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke groei. Met deze wetenschappelijk onderbouwde werkwijze creëer je het beste resultaat per challenge.

Wat is de rol van de coach?

Voor de start van de challenge maak jij kennis met jouw coach in de App. De FullCharge coaches hebben alle kennis en ervaringen om jou te voorzien van de feedback, tips en aanmoediging die jij nodig hebt.

De coaching verloopt volledig via de FullCharge App. Jouw coach zal jouw opdrachten en ingevulde zelfreflectie vragen dagelijks doornemen en hier feedback op geven, je van tips voorzien als je vastloopt én al je vragen beantwoorden via de chat in de FullCharge App.

Zie jouw coach als jouw persoonlijke cheerleader waarmee je jouw successen, tegenslagen en uitdagingen deelt. Je coach is er niet om met het vingertje te wijzen.

Wat als de challenge mij niet bevalt?

FullCharge heeft een 'No-Charge' garantie van 7 dagen. Zo kan jij de eerste 7 dagen  experimenteren of de werkwijze van FullCharge bij jou past. Toch niet tevreden? Dan krijg je jouw volledige betaling terug. Klik hier als je gebruik wilt maken van de 'No-Charge' garantie.

Hoe kan ik mijn FullCharge Membership opzeggen?

Het opzeggen van je FullCharge Membership is heel eenvoudig en doe je op deze paginaBinnen 24 uur ontvang je een bevestiging van jouw opzegging per mail. De voltooide challenges blijven, ook na jouw opzegging, gekoppeld aan jouw account. Wil je in de toekomst weer lid worden of starten met een losse challenge? Dan kan je verder met hetzelfde account.

Heb je andere vragen? Wij staan voor je klaar in de chat!

>